אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כמה פער אתם מוצאים (אם) בין הפנטזיות או החרמנות מקריאה ומצפיה, ובין כמה זה עושה לכם את זה במציאות

טקלידה
לפני 5 חודשים • 15 באוג׳ 2025

כמה פער אתם מוצאים (אם) בין הפנטזיות או החרמנות מקריאה ומצפיה, ובין כמה זה עושה לכם את זה במציאות

טקלידה • 15 באוג׳ 2025
דוגמאות תתקבלנה בברכה.
לפעמימית​{Envy}
לפעמימית​{Envy} • 15 באוג׳ 2025
סטראפון.. הרעיון מדהים, הביצוע אם לא מושלם, נמאס מאוד מהר
the rain song
the rain song • 15 באוג׳ 2025
פער עצום.

כל מה שמחרמן ומלהיב בפנטזיה כואב מידי, מציק מידי, לא נוח מידי, משעמם מידי, מצחיק לפעמים ובאופן כללי- לגמרי לא קשור.
איבדתי את הסבלנות להגשים פנטזיות.
הן כל נחמדות שהן שם, בפנטזיה. למה להפריע?
bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 15 באוג׳ 2025
אני נתקל בפער הזה בעיקר בכל מה שנוגע לכאב.
יש לי סף כאב מאוד נמוך.
ומצד שני אני צריך את ההכאבה.

אני צריך אכזרית עדינה ורגישה.
icon_smile.gif
למזלי גבירתי לשעבר זכר צדיקותה לברכה, היתה כזאת.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 15 באוג׳ 2025
לפעמימית כתב/ה:

בחוויה האישית שלי זה באמת משעמם אם רק נכנסים ויוצאים, ואת מתחילה לשאול את עצמך "מה? זה הכל? מה אני עושה כאן בכלל? זה לא עושה לי כלום!".
אבל אם יצירתיים לגבי הביצוע- ממש לא.
קודם כל, הופכים את החוויה לדו-צדדית: סטרפאון דו-צדדי בחדירה או לשים על בסיס הדילדו תוספים שהופכים אותו למגרה חיצונית בדגדגן לחודרת (יש חברה שמייצרת אותם בשם bumpher), או רתמות שיש בהן כיס ל bullet vibe שהופך כל דילדו לרוטט לשני הצדדים.
שלא נדבר על נחדרים שיודעים לחרמן ולהיות פעילים ולא רק שוכבים שם, ויודעים לעשות עבודה עם האגן שתגרה אותך פיזית גם בלי תוספים מיוחדים.
וכמובן כל המשחק הפסיכולוגי שאפשר לעטוף בו את האקט.
(פאק, עכשיו חירמנתי את עצמי באמצע היום, ושכחתי מהשאלה המקורית חחח)
    התגובה האהובה בשרשור
KINKI OZZY​(קינקי)
KINKI OZZY​(קינקי) • 15 באוג׳ 2025
כל הפנטזיות שלי פחות או יותר הוגשמו מזמן ואני ממשיך לחיות אותם כל הזמן, בשלב הזה זה יותר תחביב מפנטזיה...
Luna Oscura​(נשלטת)​{Loki the t}
לפעמים יש פער ולפעמים אין
דוגמה לפער: סשן צייד ביער
החזקתי אולי חמש שניות כי אני נוטה ליפול וכאלה אז אפילו לא ממש ניסינו צייד
אני כן רוצה לעשות את זה מתישהו, כן להגשים את זה אבל ברור לי שכרגע מבחינת היכולות הפיזיות שלי זה בלתי אפשרי
Kitty frank
Kitty frank • 15 באוג׳ 2025
ArchAngel כתב/ה:
לפעמימית כתב/ה:

בחוויה האישית שלי זה באמת משעמם אם רק נכנסים ויוצאים, ואת מתחילה לשאול את עצמך "מה? זה הכל? מה אני עושה כאן בכלל? זה לא עושה לי כלום!".
אבל אם יצירתיים לגבי הביצוע- ממש לא.
קודם כל, הופכים את החוויה לדו-צדדית: סטרפאון דו-צדדי בחדירה או לשים על בסיס הדילדו תוספים שהופכים אותו למגרה חיצונית בדגדגן לחודרת (יש חברה שמייצרת אותם בשם bumpher), או רתמות שיש בהן כיס ל bullet vibe שהופך כל דילדו לרוטט לשני הצדדים.
שלא נדבר על נחדרים שיודעים לחרמן ולהיות פעילים ולא רק שוכבים שם, ויודעים לעשות עבודה עם האגן שתגרה אותך פיזית גם בלי תוספים מיוחדים.
וכמובן כל המשחק הפסיכולוגי שאפשר לעטוף בו את האקט.
(פאק, עכשיו חירמנתי את עצמי באמצע היום, ושכחתי מהשאלה המקורית חחח)

באתי רק בשביל להזכיר את המונח ''דילדו פיפיות''.
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 15 באוג׳ 2025
תלוי איזה אקט ומי הפרטנרית שמגשימה לי את הפנטזיה.
אופטימוס
אופטימוס • 15 באוג׳ 2025
המונח פנטזיה הוא בעצמו בעייתי, כי הוא שם כולל לצורך מסויים, שבהיעדר כיוון מדוייק יכול לכלול נלווים שאינם רצויים.
לדוגמא, הצלפות - ללא הצבת גבולות ברורים היכן כן, והיכן לא (מעבר לברורים), הגדרת סף כאב הדרגתית וכו. להגיע לסיטואציה מבלי הנחת הגבולות יכללו כנראה פער עצום בין המציאות לפנזיה ותחושת צריבה (חה חה) בחוויה הכוללת.
אני מצאתי שאם אני באמת רוצה לכוון לפנטזיה , אני צריך לזקק אותה עד רמת הפרט, בדרך כלל על ידי הפשטה של כל הנלווים הבעייתים, ואז יש פחות הפתעות מהרגיל.