| Sirene(נשלטת) |
לפני שבועיים •
11 ביולי 2026
לפני שבועיים •
11 ביולי 2026
Sirene(נשלטת) • 11 ביולי 2026
► טלי35 כתב/ה: ► בעל סוד כתב/ה: ► Sirene כתב/ה: כן, גיליתי שאני נמשכת לנשים בגיל 36! זה מדהים! אם רק הייתי נולדת שנה מוקדם יותר 😩😩😩 למה? |
|
|
| Master Bruce{©} |
לפני שבועיים •
11 ביולי 2026
לפני שבועיים •
11 ביולי 2026
Master Bruce{©} • 11 ביולי 2026
כן, פעם הייתי צ'רמנדר, והיום אני צ'ריזרד
|
|
|
| red-cell(מזוכיסט) |
לפני שבועיים •
11 ביולי 2026
לפני שבועיים •
11 ביולי 2026
red-cell(מזוכיסט) • 11 ביולי 2026
שימוש לא נכון במילה אבולוציה וזה מאוד מעצבן אותי.
תמשיכו. |
|
|
| בעל סוד(נשלט) |
לפני שבועיים •
11 ביולי 2026
לפני שבועיים •
11 ביולי 2026
בעל סוד(נשלט) • 11 ביולי 2026
► מלישס כתב/ה: כן.כל הזמן.
לקראת גיל 18 גיליתי שאני נמשכת לנשים. בגיל 27 בערך התחלתי להתנסות במסיבות מין ליברליות ולראשונה בחיי התנסתי באורגיות וכל מיני דברים בסגנון. בהמשך,התנסתי עם טרנסיות דבר שלא היה לפני. ובשנים האחרונות גם התנסתי ומתנסה בלשלב פמדום ומיניות ביחד. ודווקא בתקופה האחרונה (אני בת 31) אני מגלה דברים חדשים על העונג שלי ואני חווה אורגזמות שלו חוויתי לפני כן. ובכללי גם מתנסה כל הזמן בלהרחיב ולנסות פטישים חדשים. באופן כללי זה כל הזמן משתנה. הכול בהתאם לחיים,למצב הנפשי ולהעדפות שמשתכללות כל פעם מחדש. החיים דינאמים וככה גם ההתנסויות... כיום אני פחות מעוניינת באורגיות וכל הדברים האלו,כי אני נמצאת במקום אחר בחיים,אבל כמו שאמרתי..הכול תלוי במצב שאנחנו נמצאים בו.. וכן החיים דינאמים וכך גם אנחנו תודה על הפירוט. מדהים ומעורר השראה. |
|
|
| Slave XX(נשלט) |
לפני שבועיים •
12 ביולי 2026
לפני שבועיים •
12 ביולי 2026
Slave XX(נשלט) • 12 ביולי 2026
בגיל 13 התחיל אצלי קינק רייספליי.
בגיל 16 התחלתי להימשך מינית לגברים. בגיל 22 התחילה אצלי פנטזיית קאקולד. בגיל 29 התחלתי ממש להידלק בטירוף מלענג אוראלית נשים. בגיל 30 התחיל אצלי קינק של השפלות על רקע פוליטי, כנראה שזה היה קשור בצורה כלשהי לטירוף של מערכות הבחירות שהתחיל באותה תקופה. |
|
|
| Slave XX(נשלט) |
לפני שבועיים •
12 ביולי 2026
לפני שבועיים •
12 ביולי 2026
Slave XX(נשלט) • 12 ביולי 2026
► Master Bruce כתב/ה: כן, פעם הייתי צ'רמנדר, והיום אני צ'ריזרד לא הייתה תקופת ביניים שהיית צ'ארמיליון? |
|
|
| The Filthy Pilot(קינקי){🍓} |
לפני שבועיים •
12 ביולי 2026
לפני שבועיים •
12 ביולי 2026
The Filthy Pilot(קינקי){🍓} • 12 ביולי 2026
מגיל דיי צעיר אני בעניין של לא מעט סטיות חלקן אפילו דיי קיצוניות אבל מה שאף פעם לא דיבר אלי הוא כאב. זה אפילו היה גבול דיי חזק ואף פעם לא הבנתי מה מושך בזה
זה מאוד השתנה עם חברה שלי. הנשיכות שהיא משאירה עלי הן הכאב הכי נעים בעולם. אלו לא נשיכות עדינות, כאלו שגורמות ליד שלי להתכווץ סביבה או להצמד אליה בנשיקה לראש או לכתף בזמן שהיא נושכת כסוג של דרך להקלה בכאב. הן ממשיכות לשרוף מספר שעות אחרי. אני מלטף את הנפיחות באיזור וזה מזכיר לי אותה לי אותה והסימנים שנשארים עלי ממשיכים להזכיר לי אותה ימים אחרי. הסטירות שהיא נותנת לי כשאני בתוכה (או לא) והמבט היפה והחיוך שלה והנשיקות שבאות אחרי ומנחמחת שוות כל רמת כאב. הכל פשוט מחרמן ממש אני עדין לא מגדיר את עצמי כמזוכיסט והיא לא סאדיסטית. זה לא עצם הכאב שמחרמן אותי כמו שזה לא בדיוק מה שמחרמן אותה. זה פשוט הצורך שלה לפרוק והכיף שלי בלתת לה את זה. אני בטוח שלא הייתי נהנה או רוצה את זה עם אף אחת אחרת. אבל איתה זה פשוט כאב של אהבה ואני עף על זה. |
|
|
| בעל סוד(נשלט) |
לפני שבועיים •
12 ביולי 2026
לפני שבועיים •
12 ביולי 2026
בעל סוד(נשלט) • 12 ביולי 2026
► A Ciel Ouvert כתב/ה: חד משמעית. מלחשוב שאני ונילי גיליתי שאני קינקי, משם קצת בדסמי, משם ההעדפות שלי השתנו, משם גיליתי עוד מיליון דברים, זה תמיד מתפתח ותמיד משתנה וזה כיף כי למה לא בעצם מגניב מאד לשמוע |
|
|
| בעל סוד(נשלט) |
לפני שבועיים •
12 ביולי 2026
לפני שבועיים •
12 ביולי 2026
בעל סוד(נשלט) • 12 ביולי 2026
► Slave XX כתב/ה: בגיל 13 התחיל אצלי קינק רייספליי.
בגיל 16 התחלתי להימשך מינית לגברים. בגיל 22 התחילה אצלי פנטזיית קאקולד. בגיל 29 התחלתי ממש להידלק בטירוף מלענג אוראלית נשים. בגיל 30 התחיל אצלי קינק של השפלות על רקע פוליטי, כנראה שזה היה קשור בצורה כלשהי לטירוף של מערכות הבחירות שהתחיל באותה תקופה. אדיר!!! |
|
|
| בעל סוד(נשלט) |
לפני שבועיים •
13 ביולי 2026
לפני שבועיים •
13 ביולי 2026
בעל סוד(נשלט) • 13 ביולי 2026
► The Filthy Pilot כתב/ה: מגיל דיי צעיר אני בעניין של לא מעט סטיות חלקן אפילו דיי קיצוניות אבל מה שאף פעם לא דיבר אלי הוא כאב. זה אפילו היה גבול דיי חזק ואף פעם לא הבנתי מה מושך בזה
זה מאוד השתנה עם חברה שלי. הנשיכות שהיא משאירה עלי הן הכאב הכי נעים בעולם. אלו לא נשיכות עדינות, כאלו שגורמות ליד שלי להתכווץ סביבה או להצמד אליה בנשיקה לראש או לכתף בזמן שהיא נושכת כסוג של דרך להקלה בכאב. הן ממשיכות לשרוף מספר שעות אחרי. אני מלטף את הנפיחות באיזור וזה מזכיר לי אותה לי אותה והסימנים שנשארים עלי ממשיכים להזכיר לי אותה ימים אחרי. הסטירות שהיא נותנת לי כשאני בתוכה (או לא) והמבט היפה והחיוך שלה והנשיקות שבאות אחרי ומנחמחת שוות כל רמת כאב. הכל פשוט מחרמן ממש אני עדין לא מגדיר את עצמי כמזוכיסט והיא לא סאדיסטית. זה לא עצם הכאב שמחרמן אותי כמו שזה לא בדיוק מה שמחרמן אותה. זה פשוט הצורך שלה לפרוק והכיף שלי בלתת לה את זה. אני בטוח שלא הייתי נהנה או רוצה את זה עם אף אחת אחרת. אבל איתה זה פשוט כאב של אהבה ואני עף על זה. מדהים! |
|
|