שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מאוננת עלי

Midnight Madman​(קינקי)
לפני 17 שעות • 8 באוג׳ 2026
Midnight Madman​(קינקי) • 8 באוג׳ 2026
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:
לאף אחד זה לא נשמע מוזר ?
אם בחורה הייתה יוצאת עם גבר ואחרי 2 פגישות הוא היה אומר לה שהוא מביא עליה ביד זה תקין ?

עדיף שגבר לא יאמר זאת אחרי 2 פגישות מסיבות מובנות מאליו. אבל אם הדינמיקה ביניכם טובה, והיא מרגישה מספיק משוחררת לספר לך את זה- ברכות חביבי אתה עושה עליה רושם טוב
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
לפני 15 שעות • 8 באוג׳ 2026
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 8 באוג׳ 2026
תוהה האם השאלה נשאלה בתמימות?
מנסיוני, זה פחות המקרה. אפרופו הדיון הזה⬇️

https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=48212
The Evil Smurfette
לפני 14 שעות • 8 באוג׳ 2026
The Evil Smurfette • 8 באוג׳ 2026
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:
אם בחורה הייתה יוצאת עם גבר ואחרי 2 פגישות הוא היה אומר לה שהוא מביא עליה ביד זה תקין ?

לא נעים לי להגיד לך, אבל כשגבר מעניין אותי. עוד לפני הפגישה אני עלולה לאונן עליו. בבקשה לא לחסום אותי מהאתר
bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני 13 שעות • 8 באוג׳ 2026
bondman​(נשלט)​{FLR} • 8 באוג׳ 2026
לאונן על מישהו. זה משהו רגיל וטבעי.
להגיד?
זה כבר מורכב
אם אתה גבר ביחסים סטרייטים זה אסור.
אם אתה אשה זה מותר.
הייתי מקבל כמחמאה ויודע שהיא בעניין.
Eolann​(שולט)חשבון מאומת
Eolann​(שולט)חשבון מאומת
לפני 13 שעות • 8 באוג׳ 2026
Eolann​(שולט)חשבון מאומת • 8 באוג׳ 2026
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:

אני מבין שניסית לייצר טריגר למלחמת מינים ולא הצלחת, ולכן שינית את תנאי הניסוי כדי שתוכל לייחס את התגובות שיתייחסו להבדלים בין שני הניסוחים להבדלים בין המינים.
אתה לא יכול להשוות בין ״בחורה שאתה יוצא אתה״ לבין ״גבר בפגישה שניה״ ובין גילוי אינטימי ״כשאנחנו לא ביחד אני נוגעת בעצמי, מדמיינת אותך לידי ומאוננת״, לבין ניסוח פורנוגרפי גס ״אני מביא עליך ביד״. אלה שני ניסוחים שונים שמספרים על כוונות שונות. הראשונה משתפת בן-זוג חדש במה שהוא מעורר בה, והשני מטיח תיאור מיני גס במישהי שפגש אתמול בלי לדעת אם השפה הזאת מקובלת עליה.

אם בפגישה שניה מישהי הייתה אומרת לי ״אני מביאה עליך ביד״, הייתי נחנק מהקפה ואח״כ בודק איפה הייתי בפגישה הראשונה ואיך לא שמתי לב שיש לי עסק עם אדם שכבר במפגש השני עובר לשפת פורנו, מבלי לבדוק אם אני מעוניין לשתף פעולה. זה לא אומר שאין הבדל בין איך שאנחנו מתיחסים למה שאומרים לנו בני המין השני. אם קבוצה אחת משתמשת יותר בשפה מחפיצה כלפי האחרת, לקבוצה השנייה תהיה נטייה לפרש אותה בהתאם כשהיא נתקלת באמירה מינית. ולמען הסר ספק, לא מדובר ב״צביעות״, מדובר בהסקה מתוך ניסיון והקשר חברתי. אבל בדוגמה המקורית שלך ״בחורה שאני יוצא אתה״, לא מדובר בגברים ונשים, אלא בשני אנשים מסוימים שיש ביניהם קשר מיני מתפתח ושכבר עברו את השלב הזה ומשתמשים בשפה פרטית שמתאימה את עצמה לעומק ההכרות עם האדם השני.

כך שאם אתה מתעקש לארגן מלחמת מינים, לפחות תעשה קבוצת ביקורת. ותעשה לעצמך טובה ותשתדל לא להודיע לאנשים מה אתה מביא ובתוך מה בפגישה השניה, לפני שאתה מברר מראש אם זה בכלל מעניין אותם.
פישוטו
לפני 12 שעות • 8 באוג׳ 2026
פישוטו • 8 באוג׳ 2026
השלב המחמיא באמת זה כשכבר מפסיקים לאונן כי שומרים את כל המיץ לפגישה.
טלי35​(שולטת)
לפני 11 שעות • 8 באוג׳ 2026
טלי35​(שולטת) • 8 באוג׳ 2026
א. ברור שלא הולם ולא אוהב אם מישהו אומר לי בפגישה שניה או לפני שהוא מאונן עלי.

ב. בהמשך לבדיחה של פישו בתגובה למעלה - היו פעמים שאמרתי לנשלט דווקא לאונן ולגמור לפני שאנחנו נפגשים (לילה לפני/ בוקר לפני).
ככה את יודעת שכל מה שהוא נותן בסשן זה מהלב שלו ולא מהחרמנות.
זה הימור וזה ריסקי וזה לא לכל פעם - אבל כשזה קורה זה מעיף.
shirazbar​(שולטת)
לפני 7 שעות • 8 באוג׳ 2026
shirazbar​(שולטת) • 8 באוג׳ 2026
Eolann כתב/ה:
הנסיך המדליק xxx כתב/ה:

אני מבין שניסית לייצר טריגר למלחמת מינים ולא הצלחת, ולכן שינית את תנאי הניסוי כדי שתוכל לייחס את התגובות שיתייחסו להבדלים בין שני הניסוחים להבדלים בין המינים.
אתה לא יכול להשוות בין ״בחורה שאתה יוצא אתה״ לבין ״גבר בפגישה שניה״ ובין גילוי אינטימי ״כשאנחנו לא ביחד אני נוגעת בעצמי, מדמיינת אותך לידי ומאוננת״, לבין ניסוח פורנוגרפי גס ״אני מביא עליך ביד״. אלה שני ניסוחים שונים שמספרים על כוונות שונות. הראשונה משתפת בן-זוג חדש במה שהוא מעורר בה, והשני מטיח תיאור מיני גס במישהי שפגש אתמול בלי לדעת אם השפה הזאת מקובלת עליה.

אם בפגישה שניה מישהי הייתה אומרת לי ״אני מביאה עליך ביד״, הייתי נחנק מהקפה ואח״כ בודק איפה הייתי בפגישה הראשונה ואיך לא שמתי לב שיש לי עסק עם אדם שכבר במפגש השני עובר לשפת פורנו, מבלי לבדוק אם אני מעוניין לשתף פעולה. זה לא אומר שאין הבדל בין איך שאנחנו מתיחסים למה שאומרים לנו בני המין השני. אם קבוצה אחת משתמשת יותר בשפה מחפיצה כלפי האחרת, לקבוצה השנייה תהיה נטייה לפרש אותה בהתאם כשהיא נתקלת באמירה מינית. ולמען הסר ספק, לא מדובר ב״צביעות״, מדובר בהסקה מתוך ניסיון והקשר חברתי. אבל בדוגמה המקורית שלך ״בחורה שאני יוצא אתה״, לא מדובר בגברים ונשים, אלא בשני אנשים מסוימים שיש ביניהם קשר מיני מתפתח ושכבר עברו את השלב הזה ומשתמשים בשפה פרטית שמתאימה את עצמה לעומק ההכרות עם האדם השני.

כך שאם אתה מתעקש לארגן מלחמת מינים, לפחות תעשה קבוצת ביקורת. ותעשה לעצמך טובה ותשתדל לא להודיע לאנשים מה אתה מביא ובתוך מה בפגישה השניה, לפני שאתה מברר מראש אם זה בכלל מעניין אותם.

נייס אבל נתת יותר מדי קרדיט. קצת חיפוש בהיסטוריה מראה על נוסח שאלות דומה ללא תחכום כלל.