| masoul |
לפני 9 שעות •
13 בספט׳ 2026
לפני 9 שעות •
13 בספט׳ 2026
masoul • 13 בספט׳ 2026
[quote="shirazbar"][quote="masoul"][quote="Bluecollar"][quote="masoul"]אני לא שולטת ( יש שיחלקו, אבן הן מיעוט זניח, בחיי )
ואני הנקודה השניה. משתמע מכאן, שהנשלט מפסיק להיות נשלט אחרי סשן, למה בעצם? כן היה לו קשה, כן היה לו מפרק, כן היה לו סוחט, בסדר, אז? למה עכשיו הוא מפסיק להיות נשלט? למה היחס אליו מפסיק להיות כאל נשלט? למה הציפיה ממנו מפסיקה להיות ציפיה מנשלט? והנקודה השלישית ( נו מה ) והכי חשובה. מי עושה אפטר קייר לשולטת? כן. באמת. ► shirazbar כתב/ה: אולי לך נוח שלא רואים אותך.. שירז, בכנות, קראת את כל השיח שלי עם בלו? כולו? ואם כן, זה מה שהבנת מהשיח הזה? שלי נוח שלא רואים אותי? |
|
|
| shirazbar(שולטת) |
לפני 9 שעות •
13 בספט׳ 2026
לפני 9 שעות •
13 בספט׳ 2026
shirazbar(שולטת) • 13 בספט׳ 2026
[quote="masoul"][quote="shirazbar"][quote="masoul"][quote="Bluecollar"]
► masoul כתב/ה: אני לא שולטת ( יש שיחלקו, אבן הן מיעוט זניח, בחיי )
► shirazbar כתב/ה: אולי לך נוח שלא רואים אותך.. שירז, בכנות, קראת את כל השיח שלי עם בלו? כולו? ואם כן, זה מה שהבנת מהשיח הזה? שלי נוח שלא רואים אותי? קראתי, והגבתי בהתאם. וגם שאלתי שאלה איך הגעת למסקנה הזאת. רוצה שתבין שמבחינתי היום אחרי, לרוב לא כמו שאתה מתאר שהם גרים יחד. אלא כל אחד לביתו. ובדיוק כאן יש לי ציפיה להתנהגות אחראית ואכפתית. והיא לא סותרת שליטה, להיפך. היא מחזקת אותה. אתה מתאר זאת כהתנהגות שיוצאת מגדר ההיררכיה ורואה את הנשלט כמו ילד. ואני לא מסכימה בכלל. זה הכי בסיסי בעיניי. מוזמן להסביר אם אחרת. |
|
|
| masoul |
לפני 9 שעות •
13 בספט׳ 2026
לפני 9 שעות •
13 בספט׳ 2026
masoul • 13 בספט׳ 2026
[quote="kyoshi"]
ואני רוצה להתייחס לשתי נקודות. הראשונה, נראה בשרשור כאן ולא רק כאן, תפיסה של הנשלט לאחר סשן כילד טעון טיפוח שחזר מהגן הטיפולי וצריך לוודא איתו שהיה לו נעים והילדים שיחקו איתו יפה ושהוא מרגיש טוב ושאכל את הסנדוויץ שאמא שמה לו בתיק אוכל ( עוד יש תיק אוכל? שולחים לגן עם תיק אוכל? ) אני לא חושב שזה המצב של הנשלט אחרי סשן, קשה וארוך ככל שיהיה. אני גם לא חושב ( ואולי אני טועה, במידה ואני טועה, ודאי יתקנו אותי כאן ) שנשלט, או שרוב הנשלטים, רוצים יחס כזה. הנקודה השניה. משתמע מכאן, שהנשלט מפסיק להיות נשלט אחרי סשן, למה בעצם? כן היה לו קשה, כן היה לו מפרק, כן היה לו סוחט, בסדר, אז? למה עכשיו הוא מפסיק להיות נשלט? למה היחס אליו מפסיק להיות כאל נשלט? למה הציפיה ממנו מפסיקה להיות ציפיה מנשלט? והנקודה השלישית ( נו מה ) והכי חשובה. מי עושה אפטר קייר לשולטת? כן. באמת. השולטת היתה שם לא פחות מהנשלט, נתנה מעצמה לא פחות, נפשית רגשית ופיזית, השקיעה אנרגיה רבה, היתה חשופה בצרכים שלה, ( לפעמים תרתי ) ניהלה הובילה היתה דומיננטית לקחה נתנה פעלה וכו' וכו'. זה סוחט, זה מרוקן. מי שם בשבילה? מי דואג לה מי עושה לה אפטר קייר? ולמה אין ציפיה מהנשלט להיות שם בשבילה, ולו חלקית, ולו רק במסגרת היכולות שלו, ויש לו לרוב, יכולות, גם אחרי סשן. ► kyoshi כתב/ה: אתה בחרת לשנות אותו למשהו אחר סתם כדי להראות לכולם שאתה.. מגן על שולטות נזקקות או משהו? קיןשי, תודה עבור ההתייחסות, תראי, אני כבר לא כל כך צעיר, ואחד הדברים שלמדתי בחיים הקצת ארוכים שלי, זה לא להתקשקש עם אנשים שקוראים למה שאני אומר "סתם", לרוב, גם אחרי אלף הודעות, כל מה שיהיה להם להגיד על מה שאני אומר זה, סתם. אז חבל על ההשקעה והמאמץ. עוד למדתי, אגב או שלא כל כך אגב, זה להיזהר מאד מאנשים שמעולם לא החליפו איתי מילה, אבל הם יודעים למה אני עושה מה שאני עושה ולמה אני אומר מה שאני אומר. תקשורת עם סוג כזה של אנשים תמיד הביאה לתוצאות עגומות, במקרה הטוב. אז איתך הסליחה, שזה היחס שההודעה שלך תקבל ממני, אולי אחרים ירצו להגיב לך. אני אסתפק בזה. תודה. ושנה טובה. |
|
|
| masoul |
לפני 9 שעות •
13 בספט׳ 2026
לפני 9 שעות •
13 בספט׳ 2026
masoul • 13 בספט׳ 2026
[quote="shirazbar"][quote="masoul"][quote="shirazbar"][quote="masoul"]
► Bluecollar כתב/ה: ► masoul כתב/ה: אני לא שולטת ( יש שיחלקו, אבן הן מיעוט זניח, בחיי )
► shirazbar כתב/ה: אולי לך נוח שלא רואים אותך.. שירז, בכנות, קראת את כל השיח שלי עם בלו? כולו? ואם כן, זה מה שהבנת מהשיח הזה? שלי נוח שלא רואים אותי? קראתי, והגבתי בהתאם. וגם שאלתי שאלה איך הגעת למסקנה הזאת. רוצה שתבין שמבחינתי היום אחרי, לרוב לא כמו שאתה מתאר שהם גרים יחד. אלא כל אחד לביתו. ובדיוק כאן יש לי ציפיה להתנהגות אחראית ואכפתית. והיא לא סותרת שליטה, להיפך. היא מחזקת אותה. אתה מתאר זאת כהתנהגות שיוצאת מגדר ההיררכיה ורואה את הנשלט כמו ילד. ואני לא מסכימה בכלל. זה הכי בסיסי בעיניי. מוזמן להסביר אם אחרת. אז בשיח שלי עם בלו עמדתי בדיוק על הנקודה הזו, על ההבדל בין חוויה, בין סשן שהוא חוויה, כמו שאת מתארת, במילותיך, כל אחד הולך לביתו. לבין חיים משותפים, מערכת יחסים זוגית שהיא FLR. זה באחת התגובות שלי לבלו. ואשמח להסביר אחרת, בפשטות, בתגובות לשרשור הזה, נדמה לי ( מהזיכרון ) ללא יוצא מן הכלל, אין אמירה או תאור או הסבר על שמירה על השליטה על שמירה על הפוצזיות, שאת בפוסט הזה שאני מגיב לו מתייחסת לכך, לראשונה, ואפילו מוסיפה שלדעתך זה אפילו מחזק שליטה. כל מה שיש בכל התגובות זה מה שאני תיארתי, יחס לנשלט כאן ילד קטן, טיפולי וסיעודי. אף לא אמירה אחת אחרת או יחס אחר, שכמובן לא סותר. לא באתי לסתור. באתי להוסיף, באתי להצביע על משהו. וכתבתי על המשהו הזה בהרחבה. ► shirazbar כתב/ה: בדיוק כאן יש לי ציפיה להתנהגות אחראית ואכפתית. והיא לא סותרת שליטה, להיפך. היא מחזקת אותה. כתבתי לבלו, כמה פעמים, ואחזור גם כאן, שוב, אני לא אומר כלום נגד אחריות ואכפתיות, להפך, אני בעד אחריות ואכפתיות. אחריות ואכפתיות זה הבסיס. אין בלי זה. בלי ועם קשר לסשן. אני רק לא מוצא בתגובות כאן עד אליך, איפה השליטה? איפה נשמרת השליטה? במה, בדוגמאות שהביאו כאן נשמרת השליטה? קל וחומר מחזקת אותה? אני לא מצאתי, ועל זה הערתי והארתי ואולי אפילו מחיתי. |
|
|
| שועל קרבות ותיק(נשלט){המ.הצ} |
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
שועל קרבות ותיק(נשלט){המ.הצ} • 13 בספט׳ 2026
ואני רוצה להתייחס לשתי נקודות. הראשונה, נראה בשרשור כאן ולא רק כאן, תפיסה של הנשלט לאחר סשן כילד טעון טיפוח שחזר מהגן הטיפולי וצריך לוודא איתו שהיה לו נעים והילדים שיחקו איתו יפה ושהוא מרגיש טוב ושאכל את הסנדוויץ שאמא שמה לו בתיק אוכל ( עוד יש תיק אוכל? שולחים לגן עם תיק אוכל? ) אני לא חושב שזה המצב של הנשלט אחרי סשן, קשה וארוך ככל שיהיה. אני גם לא חושב ( ואולי אני טועה, במידה ואני טועה, ודאי יתקנו אותי כאן ) שנשלט, או שרוב הנשלטים, רוצים יחס כזה. הנקודה השניה. משתמע מכאן, שהנשלט מפסיק להיות נשלט אחרי סשן, למה בעצם? כן היה לו קשה, כן היה לו מפרק, כן היה לו סוחט, בסדר, אז? למה עכשיו הוא מפסיק להיות נשלט? למה היחס אליו מפסיק להיות כאל נשלט? למה הציפיה ממנו מפסיקה להיות ציפיה מנשלט? והנקודה השלישית ( נו מה ) והכי חשובה. מי עושה אפטר קייר לשולטת? כן. באמת. השולטת היתה שם לא פחות מהנשלט, נתנה מעצמה לא פחות, נפשית רגשית ופיזית, השקיעה אנרגיה רבה, היתה חשופה בצרכים שלה, ( לפעמים תרתי ) ניהלה הובילה היתה דומיננטית לקחה נתנה פעלה וכו' וכו'. זה סוחט, זה מרוקן. מי שם בשבילה? מי דואג לה מי עושה לה אפטר קייר? ולמה אין ציפיה מהנשלט להיות שם בשבילה, ולו חלקית, ולו רק במסגרת היכולות שלו, ויש לו לרוב, יכולות, גם אחרי סשן. ספיידרמן אמר שעם כוח גדול באה אחריות גדולה בנימה אישית, השולטת שלי הרגילה אותי לזיון וקיצי בגב כאפטר קר בשבילה. אחרי שהיא נתנה לי לבכות לה בידיים. סמוך על השולטת שאם היא תרצה משהו היא תגיד. הכי פשוט הכי טוב. הכי יעיל. הכי נכון. הכוח אצלה. |
|
|
| masoul |
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
masoul • 13 בספט׳ 2026
► שועל קרבות ותיק כתב/ה: ► masoul כתב/ה: אני לא שולטת ( יש שיחלקו, אבן הן מיעוט זניח, בחיי )
ואני רוצה להתייחס לשתי נקודות. הראשונה, נראה בשרשור כאן ולא רק כאן, תפיסה של הנשלט לאחר סשן כילד טעון טיפוח שחזר מהגן הטיפולי וצריך לוודא איתו שהיה לו נעים והילדים שיחקו איתו יפה ושהוא מרגיש טוב ושאכל את הסנדוויץ שאמא שמה לו בתיק אוכל ( עוד יש תיק אוכל? שולחים לגן עם תיק אוכל? ) אני לא חושב שזה המצב של הנשלט אחרי סשן, קשה וארוך ככל שיהיה. אני גם לא חושב ( ואולי אני טועה, במידה ואני טועה, ודאי יתקנו אותי כאן ) שנשלט, או שרוב הנשלטים, רוצים יחס כזה. הנקודה השניה. משתמע מכאן, שהנשלט מפסיק להיות נשלט אחרי סשן, למה בעצם? כן היה לו קשה, כן היה לו מפרק, כן היה לו סוחט, בסדר, אז? למה עכשיו הוא מפסיק להיות נשלט? למה היחס אליו מפסיק להיות כאל נשלט? למה הציפיה ממנו מפסיקה להיות ציפיה מנשלט? והנקודה השלישית ( נו מה ) והכי חשובה. מי עושה אפטר קייר לשולטת? כן. באמת. השולטת היתה שם לא פחות מהנשלט, נתנה מעצמה לא פחות, נפשית רגשית ופיזית, השקיעה אנרגיה רבה, היתה חשופה בצרכים שלה, ( לפעמים תרתי ) ניהלה הובילה היתה דומיננטית לקחה נתנה פעלה וכו' וכו'. זה סוחט, זה מרוקן. מי שם בשבילה? מי דואג לה מי עושה לה אפטר קייר? ולמה אין ציפיה מהנשלט להיות שם בשבילה, ולו חלקית, ולו רק במסגרת היכולות שלו, ויש לו לרוב, יכולות, גם אחרי סשן. ספיידרמן אמר שעם כוח גדול באה אחריות גדולה בנימה אישית, השולטת שלי הרגילה אותי לזיון וקיצי בגב כאפטר קר בשבילה. אחרי שהיא נתנה לי לבכות לה בידיים. סמוך על השולטת שאם היא תרצה משהו היא תגיד. הכי פשוט הכי טוב. הכי יעיל. הכי נכון. הכוח אצלה. לא נשאר אלא לקנא בשולטת שלך, לקנא בכם (: היא טובה (: זו לא שאלה של לסמוך על השולטת שאם היא תרצה. זו שאלה מה עולה כאן בפורום, ועל מה הדגשים, ואילו אופציות נפתחות ומדוברות. רק זה. ולא נעים לי להרוס לך, אבל גם ספיידרמן לקח את האמירה הזו מהיכן שהוא. סורי. הייתי חייב (: שנה טובה. |
|
|
| shirazbar(שולטת) |
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
אשאל הפוך מאסול, איפה במילים מצאת יציאה משליטה. האם בזה שאני מסביר למישהו חדש מה זה דרופ? האם בזה שבלו שואלת על מצב גופני ונפשי? או אולי השוקולד תות? 🙂
אפשר לדאוג וחלילה גם להשתמש במילים מקרבות גם בשיח עם עבד נרצע אחרי לפני ובזמן סשן. אני בטוחה שגם ליטוף ונשיקה ממני מעת לעת לא הייתה משנה זאת. וזה בדיוק ההבדל בין המשחק הזה שדברתי עליו קודם. אתה מבין שלא חייב להחזיק מסגרת בכל רגע נתון? אלא שהיא פשוט שם?.. מה היה נדרש לכתוב? שומע עבד אפס יש דבר כזה דרופ, תשתה תה ותכין לי ומיד. זה היה מניח את דעתך ומנכיח שליטה? אולי פשוט לא הכרת שליטה אחרת מלבד קרה מוחלטת ומוחזקת. לא לכל אחד זה מתאים. אני בכלל לא מאמינה בה. ולכן כתבתי שדווקא הרגעים המקרבים האלה מחזקים. כשזה לא קורה כל הזמן יש בזה ערך. |
|
|
| shirazbar(שולטת) |
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
► שועל קרבות ותיק כתב/ה: ► masoul כתב/ה: אני לא שולטת ( יש שיחלקו, אבן הן מיעוט זניח, בחיי )
ואני רוצה להתייחס לשתי נקודות. הראשונה, נראה בשרשור כאן ולא רק כאן, תפיסה של הנשלט לאחר סשן כילד טעון טיפוח שחזר מהגן הטיפולי וצריך לוודא איתו שהיה לו נעים והילדים שיחקו איתו יפה ושהוא מרגיש טוב ושאכל את הסנדוויץ שאמא שמה לו בתיק אוכל ( עוד יש תיק אוכל? שולחים לגן עם תיק אוכל? ) אני לא חושב שזה המצב של הנשלט אחרי סשן, קשה וארוך ככל שיהיה. אני גם לא חושב ( ואולי אני טועה, במידה ואני טועה, ודאי יתקנו אותי כאן ) שנשלט, או שרוב הנשלטים, רוצים יחס כזה. הנקודה השניה. משתמע מכאן, שהנשלט מפסיק להיות נשלט אחרי סשן, למה בעצם? כן היה לו קשה, כן היה לו מפרק, כן היה לו סוחט, בסדר, אז? למה עכשיו הוא מפסיק להיות נשלט? למה היחס אליו מפסיק להיות כאל נשלט? למה הציפיה ממנו מפסיקה להיות ציפיה מנשלט? והנקודה השלישית ( נו מה ) והכי חשובה. מי עושה אפטר קייר לשולטת? כן. באמת. השולטת היתה שם לא פחות מהנשלט, נתנה מעצמה לא פחות, נפשית רגשית ופיזית, השקיעה אנרגיה רבה, היתה חשופה בצרכים שלה, ( לפעמים תרתי ) ניהלה הובילה היתה דומיננטית לקחה נתנה פעלה וכו' וכו'. זה סוחט, זה מרוקן. מי שם בשבילה? מי דואג לה מי עושה לה אפטר קייר? ולמה אין ציפיה מהנשלט להיות שם בשבילה, ולו חלקית, ולו רק במסגרת היכולות שלו, ויש לו לרוב, יכולות, גם אחרי סשן. ספיידרמן אמר שעם כוח גדול באה אחריות גדולה בנימה אישית, השולטת שלי הרגילה אותי לזיון וקיצי בגב כאפטר קר בשבילה. אחרי שהיא נתנה לי לבכות לה בידיים. סמוך על השולטת שאם היא תרצה משהו היא תגיד. הכי פשוט הכי טוב. הכי יעיל. הכי נכון. הכוח אצלה. אחלה השאלה הייתה מה קורה למחרת הסשן? |
|
|
| masoul |
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
masoul • 13 בספט׳ 2026
► shirazbar כתב/ה: אשאל הפוך מאסול, איפה במילים מצאת יציאה משליטה למה השאלה אלי? את כתבת שההתנהגות הזו מחזקת שליטה, תסבירי את מה מחזק שליטה בהתנהלות שתוארה בשרשור הזה. אמפטיה כן, דאגה כן, אכפתיות כן, וכו וכו, אבל מה בתאור שלך או של אחרות מחזק שליטה? מעבר לכך, היה סשן, זו נקודת המוצא שלנו, סשן הוא במובנים רבים שיא השליטה, ממילא, שיא השליטה או שליטה בכלל, לא נוכחים יותר בשיח, אני לא מצאתי, אם את מצאת אשמח שתראי לי. ► shirazbar כתב/ה: אפשר לדאוג וחלילה גם להשתמש במילים מקרבות גם בשיח עם עבד נרצע אחרי לפני ובזמן סשן. בהחלט אפשר, ואני לא טענתי כלום נגד זה, כנראה שאני אומר זאת בפעם העשירית. ובפעם העשירית משייכים לי אמירה שלא אמרתי. ► shirazbar כתב/ה: אתה מבין שלא חייב להחזיק מסגרת בכל רגע נתון?
אלא שהיא פשוט שם?.. מעולה, היא פשוט שם. לגמרי מעולה. רק שזה לא מה שעולה מהתגובות כאן, אולי בעיה בהבנת הנקרא שלי, אני לא מצאתי איפה השליטה פשוט שם בתגובות שהגיבו כאן, ולכן העלתי את הנושא הזה, ושוב חוזר, אשמח אם תראי לי איפה בתכתובת של המגיבות כאן, השליטה פשוט נמצאת. ► shirazbar כתב/ה: אולי פשוט לא הכרת שליטה אחרת מלבד קרה מוחלטת ומוחזקת. ולכן כתבתי שדווקא הרגעים המקרבים האלה מחזקים. כשזה לא קורה כל הזמן יש בזה ערך. יש במשהו ערך לא עושה אותו אקט היררכי או אקט של שליטה. לא חולק על הערך של זה. חולק על הפוזציה של הנשלט כמו שבאה לידי ביטוי כאן בשרשור, פוזציה שמקריאה כאן, אין בה כלום מנשלט או שליטה, לגבי מה שאני מכיר שירז (: אני באמת באמת שלא רוצה להתפאר ולהלל את עצמי, בואי רק נגיד, שדווקא כן החזקתי מערכת יחסים FLR, במשך כמה שנים. את החזקת מערכת יחסים FLR עם מגורים וחיים משותפים של כמה שנים? תמהני. עוד אומר, שאני בעולמות האלו כמה וכמה עשורים, רובם פעילים מאד. |
|
|
| shirazbar(שולטת) |
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
לפני 8 שעות •
13 בספט׳ 2026
► masoul כתב/ה: ► shirazbar כתב/ה: אשאל הפוך מאסול, איפה במילים מצאת יציאה משליטה למה השאלה אלי? את כתבת שההתנהגות הזו מחזקת שליטה, תסבירי את מה מחזק שליטה בהתנהלות שתוארה בשרשור הזה. אמפטיה כן, דאגה כן, אכפתיות כן, וכו וכו, אבל מה בתאור שלך או של אחרות מחזק שליטה? מעבר לכך, היה סשן, זו נקודת המוצא שלנו, סשן הוא במובנים רבים שיא השליטה, ממילא, שיא השליטה או שליטה בכלל, לא נוכחים יותר בשיח, אני לא מצאתי, אם את מצאת אשמח שתראי לי. ► shirazbar כתב/ה: אפשר לדאוג וחלילה גם להשתמש במילים מקרבות גם בשיח עם עבד נרצע אחרי לפני ובזמן סשן. בהחלט אפשר, ואני לא טענתי כלום נגד זה, כנראה שאני אומר זאת בפעם העשירית. ובפעם העשירית משייכים לי אמירה שלא אמרתי. ► shirazbar כתב/ה: אתה מבין שלא חייב להחזיק מסגרת בכל רגע נתון?
אלא שהיא פשוט שם?.. מעולה, היא פשוט שם. לגמרי מעולה. רק שזה לא מה שעולה מהתגובות כאן, אולי בעיה בהבנת הנקרא שלי, אני לא מצאתי איפה השליטה פשוט שם בתגובות שהגיבו כאן, ולכן העלתי את הנושא הזה, ושוב חוזר, אשמח אם תראי לי איפה בתכתובת של המגיבות כאן, השליטה פשוט נמצאת. ► shirazbar כתב/ה: אולי פשוט לא הכרת שליטה אחרת מלבד קרה מוחלטת ומוחזקת. ולכן כתבתי שדווקא הרגעים המקרבים האלה מחזקים. כשזה לא קורה כל הזמן יש בזה ערך. יש במשהו ערך לא עושה אותו אקט היררכי או אקט של שליטה. לא חולק על הערך של זה. חולק על הפוזציה של הנשלט כמו שבאה לידי ביטוי כאן בשרשור, פוזציה שמקריאה כאן, אין בה כלום מנשלט או שליטה, לגבי מה שאני מכיר שירז (: אני באמת באמת שלא רוצה להתפאר ולהלל את עצמי, בואי רק נגיד, שדווקא כן החזקתי מערכת יחסים FLR, במשך כמה שנים. את החזקת מערכת יחסים FLR עם מגורים וחיים משותפים של כמה שנים? תמהני. עוד אומר, שאני בעולמות האלו כמה וכמה עשורים, רובם פעילים מאד. טוב לבריאות. אין לי מה להוסיף כנראה אין כאן שליטה בכלל מלבד מה שאתה מציג מידיעתך וניסיונך העשיר. ולנו כולם נותר רק ללמוד ממך על הדרך הנכונה והיחידה שקיימת. אני כמובן אשאר מי שאני בדרך שלי וכל אחד יבחר לעצמו את מה שטוב לו והוא רואה ומרגיש שליטה. |
|
|