| המרכז למיניות אלט' |
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
המרכז למיניות אלט' • 19 בספט׳ 2026
► Adi O כתב/ה: לא בארון מול חברות קרובות. אבל גם לא ממש בפתיחות של מה המשמעות ומה בדיוק הקינקים הספציפיים שלי. הן יודעות שאני נשלטת ואני נותנת לכל אחת לדמיין בעצמה מה זה אומר.
לא מבושה כמו שפשוט אין לי רצון וצורך לחלוק. היחס הוא תלוי גיל ופתיחות- בנות גילי מתייחסות לזה קצת כמו נטייה מינית, משהו שהוא חלק אינהרנטי ממני ומהאישיות שלי. מבוגרות יותר- קצת מתייחסות בהקטנה אבל לא מרוע, קצת יותר מחוסר היכרות לדעתי וכאילו זה משהו שאמור לפלפל את הסקס. תודה רבה. אכן, יש משהו מצמצם בגישה שרואה בדס"מ אך ורק כמשהו שנועד לפלפל את הסקס. אמנם יש כאלו המגדירים עצמם בדס"מים ועבורם זה באמת תבלין, אבל לא כולן כאלו. שניהם בסדר, אבל לא צריך פשוט להניח. למה את חושבת שהגיל גורם להתייחסות שונה? |
|
|
| המרכז למיניות אלט' |
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
► A Ciel Ouvert כתב/ה: בארון לגמרי מול כל הסביבה הונילית שלי. אני יכול לספור על יד אחת את כמות האנשים הלא קינקיים/בדסמים שיודעים שיש לי השתייכות לזה. אני גם לא חושף בפניהם את הקינקים שלי או את המחשבות שלי בנושא. זה כולל גם את החברים הכי טובים שלי, חברים בכללי וגם משפחה כמובן
זה לא שאני הכי פעיל וזה לא שאני מסתיר 50 גימפיות במרתף, אלא זה יותר מבוסס על רצון למדר כמה שיותר דברים אישיים + לא כולם מבינים את המשמעויות של זה + אין לי כוח להתחיל לדבר על זה עם מישהו שלא מבין מובן לגמרי. אפשר לשאול מה החשש שלך שיחשבו או יעשו אם ידעו? |
|
|
| המרכז למיניות אלט' |
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
► bondman כתב/ה: בארון לגמרי.
גם היותי נשלט וגם היותי מתחנגל. למרות שאנחנו ב 2026 אנחנו חיים בסביבה מסורתית פרימיטיבית, ואפילו אם עד לפני עשור או 2 היה נראה שמתקדמים קדימה. מסתבר שחוזרים לימי הביניים. אז עדיף שמי שלא בקטע לא ידעו. מה שכן חבל שאין BDSM ראדר כמו שיש גיי-ראדר. מעניין. אתה מרגיש שיש חזרה אחורה בישראל מבחינת השמרנות? |
|
|
| המרכז למיניות אלט' |
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
► זוג פלוס כתב/ה: מעטות וממש קרובות יודעות.
עם גברים בסביבה אני בכלל לא משתפת. סטיגמות? גברים מניחים שזו הזמנה פתוחה לסקס זו הסיבה שלא משתפת. אצל הנשים דווקא לא בקטע הבדסמי, אלא על עובדת היותי דו-מינית. שיש לי איזו מטרת על להדיח אותן ולהעביר אותן צד. וואו. אכן הרבה סטיגמות שמניחות שרק בגלל הזהות המינית והבדס"מית שלך, תרצי להיות מינית עם כל אחד שמסכים. אפשר לומר שהסטיגמה היא בעצם שתופסים אותנו כיצורים מיניים שאינם מסוגלים לשלוט בעצמם? או איך היית מנסחת את הסטיגמה הזאת? |
|
|
| המרכז למיניות אלט' |
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
► bondman כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: אני לא בארון בשום דבר בחיים
חיי הם ספר פתוח לדעתי. בחברה שלנו, זה עדיין קצת יותר קל להגיד אני סטרייט ודומיננטי. מאשר אני נשלט ודו מיני. אתה לא חושב כך ? זה נכון, למרבה הצער. |
|
|
| המרכז למיניות אלט' |
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
לפני 15 שעות •
19 בספט׳ 2026
► ברייה כתב/ה: וגם אני אקשה.
״ארון״ הוא מצב שבו אני מרגישה שאסור שידעו, ופרטיות היא מצב שבו אני לא חושבת שזה עניינם לדעת. ״להיות בארון״, זה לא סתם לא לספר. בד״כ קיים בארון רכיב נוסף: תחושה שיש משהו בזהות או בהעדפה שאי-אפשר לחשוף בלי לשלם מחיר. כגון, בושה, פחד מדחייה, צורך בהסתרה, ניהול כפול של העצמי מול הסביבה וגו’. בונדמן הדגים את זה נהדר בתגובות שלו. לעומת זאת, פרטיות היא משהו אחר לגמרי. אני יכולה להיות שלמה לחלוטין עם הצרכים שלי, לא להרגיש שום בושה, לא לחשוש שמישהו יגלה, ופשוט לחשוב שאין לאנשים אחרים שום זכות אוטומטית למידע על המיניות או על המבנה האינטימי של מערכת היחסים שלי. במילים אחרות: לא כל מה שאינו פומבי הוא מוסתר. ולא כל מה שמוסתר הוא בהכרח ״ארון״. ולכן ה״ארון״, פרט למקרים שתיאר בונדמן ונדמה לי שגם מה שתיארה זוג פלוס, לא בהכרח מתאר את המצב. אני לא מסתירה את זה מכולם. יש סביבי מעגלים שונים של אינטימיות, וכל מעגל מקבל רמת מידע שמתאימה לקרבה. עם זוג מסוים יש לנו כמעט אפס פילטרים, עם זוג אחר פתיחות הדדית עמוקה, עם אחי הגדול יש לי חופש גדול. כלומר, במערכת יחסים שלי אין ״יסוד סודי שאסור שיתגלה״, יש ויסות של חשיפה לפי קשר. וזה בעצם מה שרוב האנשים עושים גם במערכות יחסים וניליות. הם לא מספרים לקופאית בסופר איך הם רבים, מי יוזם סקס, מי צריך יותר מרחב, איך מתקבלות החלטות, מה קורה בחדר השינה או אילו דפוסים אינטימיים יש ביניהם. והם לא קוראים לזה ״להיות בארון״, אלא ״חיים פרטיים״. מי שקרוב מספיק, יודע. ומי שלא, אינו זכאי אוטומטית לקבל פרטים מהאינטימיות שלי. פעם אחת כמעט נגררתי ע״י קולגה למקלט לנשים מוכות. אבל התגובה שלה לא נבעה מסטיגמה, אלא דווקא מהעדר מידע. מכיון שהיא לא הייתה מודעת לדינמיקה בזוגיות שלי, פריים ספציפי ללא הקשר הדליק אצלה נורה אדומה. זאת הייתה הערכה סבירה של סיכון על בסיס מידע חלקי. היא פירשה באופן שגוי, אבל לא באופן מטופש או זדוני. מערכת יחסים עם ניואנסים של השפעה, סמכות או היענות יכולה להיקרא מבחוץ דרך סטריאוטיפים של אלימות, גם בלי שאף אחד חשף דבר במכוון ואפילו מבלי שדעות קדומות יהיו מעורבות בתהליך. תודה רבה על התגובה המפורטת והאבחנה החשובה שעשית בין פרטיות ללהיות בארון. ובכל זאת ארצה להקשות ולשאול אם את לא מרגישה שיש מחירים בלספר לאנשים? נכון שזוג לא חושף בסופר, בדרך כלל, את מערכת היחסים הפרטית שלו מול הקופאית. אבל אם יחשוף, האם ישלם מחיר, ואם ישלם- האם לא יהיה זה מחיר נמוך יותר בהשוואה לאדם בדס"מי? האם רמת השיפוטיות תהיה שונה? |
|
|
| הוא(שולט) |
לפני 14 שעות •
19 בספט׳ 2026
לפני 14 שעות •
19 בספט׳ 2026
הוא(שולט) • 19 בספט׳ 2026
שי אתה עושה הגהה על הטקסטים שלך?
|
|
|
| ברייה{לא!!!מחפשת} |
לפני 14 שעות •
19 בספט׳ 2026
לפני 14 שעות •
19 בספט׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 19 בספט׳ 2026
ברור שבדסמ עלול למשוך יותר שיפוטיות, רכילות עסיסית, סקרנות ו״איכס״ מאשר העובדה שזוג ונילי מעדיף לישון בחדרים נפרדים או שאחד מהם יוזם יותר סקס. זה לא מופרך בכלל. אבל מזה עדיין לא נובע שההימנעות שלי מחשיפה היא ״ארון״. כדי שזה יהיה ארון, צריך שהמחיר הצפוי יהיה גורם משמעותי בהחלטה: אני מסתירה מפני שאני מפחדת ממה שיחשבו או יעשו אם ידעו.
והטיעון שלי הרבה יותר בסיסי והרבה פחות דרמטי: גם בעולם נטול סטיגמה לחלוטין, בו כולם היו מגיבים ב״אה, נחמד, תהנו״ וממשיכים לבחור עגבניות, עדיין לא הייתי מספרת לקופאית איך בנויה האינטימיות שלי עם בן הזוג שלי. כי אין לה שום תפקיד שמצדיק את המידע הזה. נדמה לי שזאת גם הסיבה מדוע אנחנו לא עושים סקס ברחוב. עם כל היועצים והשופטים ובעלי הדעה האישית שיתערבו, יהיה קשה מאוד להתרכז בדבר שלשמו התפשטנו. 🙂 נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת ספט' 19, 2026 9:46 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
| ivy sweet(נשלטת) |
לפני 14 שעות •
19 בספט׳ 2026
לפני 14 שעות •
19 בספט׳ 2026
ivy sweet(נשלטת) • 19 בספט׳ 2026
לא בארון ולא-לא בארון, זה פשוט לא משהו שנמצא על השולחן, כמו שאני לא מספרת אם מצצתי לבעלי בלילה ככה לא רואה סיבה לספר שחטפתי מכות בסקס🤷♀️ אבל אם אני יוצאת למסיבה, לכולם ברור לאיזו מסיבה
|
|
|