Tish Adams |
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
Tish Adams • 3 בדצמ׳ 2009
fag girl או כל מי שמגיע/ה לבד:
זה עוד אחד מהיתרונות בארוע סגור וסוטה שכזה. אין חשש לגשת למישהי/ו להציג את עצמכן/ם ולשאול מה הניק, היא/הוא יגיבו בטבעיות. כפי שהדגשתי: זה ארוע ולא מסיבה והמוסיקה שתהיה בווליום לא מסיבתי תאפשר תקשורת בין כולנו. |
|
immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
immortal(נשלטת){MrMiller} • 3 בדצמ׳ 2009
Tish Adams כתב/ה: fag girl או כל מי שמגיע/ה לבד:
זה עוד אחד מהיתרונות בארוע סגור וסוטה שכזה. אין חשש לגשת למישהי/ו להציג את עצמכן/ם ולשאול מה הניק, היא/הוא יגיבו בטבעיות. כפי שהדגשתי: זה ארוע ולא מסיבה והמוסיקה שתהיה בווליום לא מסיבתי תאפשר תקשורת בין כולנו. אני מגיעה לבד, תטפלו בי יפה |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
Queencie(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2009
immortal כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: fag girl או כל מי שמגיע/ה לבד:
זה עוד אחד מהיתרונות בארוע סגור וסוטה שכזה. אין חשש לגשת למישהי/ו להציג את עצמכן/ם ולשאול מה הניק, היא/הוא יגיבו בטבעיות. כפי שהדגשתי: זה ארוע ולא מסיבה והמוסיקה שתהיה בווליום לא מסיבתי תאפשר תקשורת בין כולנו. אני מגיעה לבד, תטפלו בי יפה אני לא מגיעה לבד, תטפלו בה יפה גם |
|
DIKLESS |
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
אל דאגה יפתי
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
DIKLESS • 3 בדצמ׳ 2009
immortal כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: fag girl או כל מי שמגיע/ה לבד:
זה עוד אחד מהיתרונות בארוע סגור וסוטה שכזה. אין חשש לגשת למישהי/ו להציג את עצמכן/ם ולשאול מה הניק, היא/הוא יגיבו בטבעיות. כפי שהדגשתי: זה ארוע ולא מסיבה והמוסיקה שתהיה בווליום לא מסיבתי תאפשר תקשורת בין כולנו. אני מגיעה לבד, תטפלו בי יפה על סחורה משובחת כמותך אף אחד לא יוותר! כולי ציפייה כבר כלבלב חדש יש! קולר חדש יש! נעליים חדשות! יש! ומלא משחקים לשחק.... |
|
Tish Adams |
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
Re: אל דאגה יפתי
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
Tish Adams • 3 בדצמ׳ 2009
DIKLESS כתב/ה: immortal כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: fag girl או כל מי שמגיע/ה לבד:
זה עוד אחד מהיתרונות בארוע סגור וסוטה שכזה. אין חשש לגשת למישהי/ו להציג את עצמכן/ם ולשאול מה הניק, היא/הוא יגיבו בטבעיות. כפי שהדגשתי: זה ארוע ולא מסיבה והמוסיקה שתהיה בווליום לא מסיבתי תאפשר תקשורת בין כולנו. אני מגיעה לבד, תטפלו בי יפה על סחורה משובחת כמותך אף אחד לא יוותר! כולי ציפייה כבר כלבלב חדש יש! קולר חדש יש! נעליים חדשות! יש! ומלא משחקים לשחק.... דיקלס, ופרט לכלבלב ולנעליים את לא לובשת כלום? |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
המלט • 3 בדצמ׳ 2009
..
|
|
vipasana(נשלט) |
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
...
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
vipasana(נשלט) • 3 בדצמ׳ 2009
אולי יש לה משחקים שאפשר גם ללבוש
להפשיט את כל העבדים - ומיד ! |
|
immortal(נשלטת){MrMiller} |
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
Re: אל דאגה יפתי
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
immortal(נשלטת){MrMiller} • 3 בדצמ׳ 2009
Tish Adams כתב/ה: DIKLESS כתב/ה: immortal כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: fag girl או כל מי שמגיע/ה לבד:
זה עוד אחד מהיתרונות בארוע סגור וסוטה שכזה. אין חשש לגשת למישהי/ו להציג את עצמכן/ם ולשאול מה הניק, היא/הוא יגיבו בטבעיות. כפי שהדגשתי: זה ארוע ולא מסיבה והמוסיקה שתהיה בווליום לא מסיבתי תאפשר תקשורת בין כולנו. אני מגיעה לבד, תטפלו בי יפה על סחורה משובחת כמותך אף אחד לא יוותר! כולי ציפייה כבר כלבלב חדש יש! קולר חדש יש! נעליים חדשות! יש! ומלא משחקים לשחק.... דיקלס, ופרט לכלבלב ולנעליים את לא לובשת כלום? תלבשי אותי |
|
חומד נופים(שולט) |
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
חומד נופים(שולט) • 3 בדצמ׳ 2009
אני בבעיה
אני לא יודע אם ללבוש את החוטיני הורוד או הכחול... מה שבטוח יהיה לי קולר?!?!?!?! |
|
סדום והמורה(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
3 בדצמ׳ 2009
סדום והמורה(מתחלפת) • 3 בדצמ׳ 2009
מאסטר מיצי ייצפה כתב/ה: אני בבעיה
אני לא יודע אם ללבוש את החוטיני הורוד או הכחול... מה שבטוח יהיה לי קולר?!?!?!?! בלי כל הסימנים.... קולר יהיה! החוטיני אני משאירה את ההחלטה בידיך... תפתיע אותי. אימו בייבע שלי תאמיני לי אני יותר מאשמח לטפל בך.... במיוחד אחרי שראיתי מה את הולכת ללבוש.... |
|