| Skyggen(נשלט) |
לפני 8 שעות •
2 בספט׳ 2026
שאלת תם - למה ממעטים לפרסם בפורומים?
לפני 8 שעות •
2 בספט׳ 2026
Skyggen(נשלט) • 2 בספט׳ 2026
אני ממש חדש באתר ועדיין מנסה ללמוד את התרבות שלו. כמו כן, לראשונה אני באינטראקציה עם אנשים אחרים בקהילה ויש לי המון שאלות שהייתי שמח לשאול בפורומים. אבל, שמתי לב שלעומת הבלוגים, שם מתפרסם פוסט חדש כל חמש שניות בערך, הפורומים מתעדכנים הרבה (הרבה) פחות, ולא בא לי להיות הצ׳ונג שמפציץ את הפורום.
ובכל זאת, למה זה? האם זה מפני שפרסום בפורום נחשב טרחני ומעיק? או שמא מפני שהוא פתח למשפט שדה? (ראיתי לא מעט טענות בעניין וגם חוויתי בעצמי) או שאולי בכלל יש סיבה אחרת? |
|
|
| ברייה{לא!!!מחפשת} |
לפני 6 שעות •
2 בספט׳ 2026
לפני 6 שעות •
2 בספט׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 2 בספט׳ 2026
יש קצת מכל מה שפירטת, חוץ אולי מטרחנות ומועקה. אף אחד לא מוכרח לקרוא או לענות בפורום, ולכן בעיניי אלה לא ממש שיקולים. תוסיף לזה עייפות החומר, שאלות שחוזרות על עצמן שוב ושוב, אנשים שכבר פחות פעילים מבעבר, וכנראה עוד כמה סיבות. אבל אף אחת מהסיבות אינה סיבה מוצדקת שלא תפרסם. תמיד יהיו אנשים שישמחו לענות, לייעץ, להתייעץ או פשוט לחשוב יחד איתך. אתה רהוט, אתה מצליח להסביר את עצמך, ואין שום סיבה שלא תכתוב בפורומים.
רק דבר אחד הייתי מציעה, והוא בעיניי החשוב ביותר: תשתדל לתת כמה שיותר מידע רלוונטי ולעקוב אחרי השרשור שפתחת. שלא יקרה מה שקרה בפעם שעברה כשנתקעת בפקקים במשך 24 שעות (תור ארוך בסופר?) ואח״כ נפלת מהרגליים כשראית מה קרה בזמן שלא היית. כשחסר מידע, הדמיון האנושי משלים את החסר מתוך ניסיון החיים של בעליו. ולכן כדאי שתהיה שם כדי ליישר אותו כשהוא מתחיל לכתוב במקומך את הסיפור או את השאלה שרצית לשאול. 🙂 |
|
|
| Skyggen(נשלט) |
לפני 32 דקות •
3 בספט׳ 2026
לפני 32 דקות •
3 בספט׳ 2026
Skyggen(נשלט) • 3 בספט׳ 2026
► ברייה כתב/ה: יש קצת מכל מה שפירטת, חוץ אולי מטרחנות ומועקה. אף אחד לא מוכרח לקרוא או לענות בפורום, ולכן בעיניי אלה לא ממש שיקולים. תוסיף לזה עייפות החומר, שאלות שחוזרות על עצמן שוב ושוב, אנשים שכבר פחות פעילים מבעבר, וכנראה עוד כמה סיבות. אבל אף אחת מהסיבות אינה סיבה מוצדקת שלא תפרסם. תמיד יהיו אנשים שישמחו לענות, לייעץ, להתייעץ או פשוט לחשוב יחד איתך. אתה רהוט, אתה מצליח להסביר את עצמך, ואין שום סיבה שלא תכתוב בפורומים.
רק דבר אחד הייתי מציעה, והוא בעיניי החשוב ביותר: תשתדל לתת כמה שיותר מידע רלוונטי ולעקוב אחרי השרשור שפתחת. שלא יקרה מה שקרה בפעם שעברה כשנתקעת בפקקים במשך 24 שעות (תור ארוך בסופר?) ואח״כ נפלת מהרגליים כשראית מה קרה בזמן שלא היית. כשחסר מידע, הדמיון האנושי משלים את החסר מתוך ניסיון החיים של בעליו. ולכן כדאי שתהיה שם כדי ליישר אותו כשהוא מתחיל לכתוב במקומך את הסיפור או את השאלה שרצית לשאול. 🙂 תודה על התגובה העניינית והנעימה. לקחתי לתשומת לבי את הערתך האחרונה |
|
|
| המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 28 דקות •
3 בספט׳ 2026
לפני 28 דקות •
3 בספט׳ 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 3 בספט׳ 2026
אני משתוקקת להיכנס בוקר אחד לפורום ולקרוא שאלה חדשה שטרם נשאלה (וכמובן בפורום המתאים ולא נכתבת מטרחנות או חרמנות נטו).
תודה לשואלים. |
|
|
| מפית(קינקי) |
לפני 20 דקות •
3 בספט׳ 2026
לפני 20 דקות •
3 בספט׳ 2026
מפית(קינקי) • 3 בספט׳ 2026
שתי הכותבות שמעליי דייקו
|
|
|
| סווריןן |
לפני 17 דקות •
3 בספט׳ 2026
הנה -
לפני 17 דקות •
3 בספט׳ 2026
סווריןן • 3 בספט׳ 2026
► המכשפה בג'ינס כתב/ה: אני משתוקקת להיכנס בוקר אחד לפורום ולקרוא שאלה חדשה שטרם נשאלה (וכמובן בפורום המתאים ולא נכתבת מטרחנות או חרמנות נטו).
תודה לשואלים. https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=42672&start=0 |
|
|