שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אחת ולתמיד: זה הגיוני לחפש כאן אהבה?

Kitty frank Kitty frank
לפני 3 שעות • 16 במאי 2026
Kitty frank • 16 במאי 2026
אהבה זה דבר מאוד מעצבן. מצד אחד כמו על דבר בחיים, אם לא תבקשי לא יתנו לך, אז צריך ''לחפש''. מצד שני כולם יודעים שיש לה את התכונה המעצבנת להגיע בהפתעה כשלא מצפים. כמו שלהתייאש מלחפש את המפתחות זו הדרך הכי מהירה למצוא אותם.

אני מציעה להישאר בכלוב רק אם את נהנית פה בלי קשר, לכתוב בלוג או לפטפט בפורום. להשאיר איזה פתח לתקשורת, אבל לא להתהדר בחיפוש הזה.
bondman bondman​(נשלט)​{FLR}
bondman​(נשלט)​{FLR} • 16 במאי 2026
סיכוי סטטיסטי נמוך,
אבל קיים.
אני מציע לירות לכל הכיוונים
לחפש גם כאן וגם ״בעולם האמיתי״.

למצוא זוגיות זה נס ולמצוא זוגיות בדסמית זה נס אפילו גדול יותר.
אז לא הרבה אבל לפעמים ניסים קורים.
ve-ra ve-ra
ve-ra • 16 במאי 2026
אפשר בהחלט. דורש סטמינה, התמדה, התמסרות, ראש פתוח, חיוביות, חרמנות, ויכולת שליטה עצמית גבוהה
פריאפוס פריאפוס​(קינקי)
לפני 39 דקות • 16 במאי 2026
פריאפוס​(קינקי) • 16 במאי 2026
אפשרי, אני לא חושב שבאי בכלוב שבורים יותר מבאי האפליקציות הווניליות.
פשוט פה בגלל האנונימיות אנשים פחות מקפידים להסתיר עד כמה שהם שבורים.
אז נראה כאילו פה כולם שבורים במיוחד כשבתכלס זה די אותו דבר.
LovesToObey LovesToObey
לפני 38 דקות • 16 במאי 2026

Re: איך אני מתה על זה שגברים בטוחים

LovesToObey • 16 במאי 2026
פישוטו כתב/ה:
LovesToObey כתב/ה:
איה74 כתב/ה:
LovesToObey כתב/ה:
מהאנשים שפגשת כאן, למה לא המשכת איתם?
אני חושב שהאתר נופל באותו מקום של האפליקציות, שעל כל בחורה יש בערך 10 גברים. אני גם לא באפליקציות אבל ממה שאני שומע בכל מקום מאוד קשה לגברים שם, ונשים פשוט מוצפות בהצעות. בסוף לא יוצא הרבה מהדברים האלה. כן יהיו כמה ברי מזל פה ושם, אבל אני חושב שהרוב המוחלט חווים אכזבות כאן.

שנשים לא מוצאות בגלל שהן מוצפות באופציות והן באגו טריפ. ודרך אגב, התזה הזו מיושמת על כל הנשים, לא משנה הגיל שלהן, הססטוס, המראה, האופי... אם את לא מוצאת זה בגלל שמרוב עצים את לא רואה את היער.

ולמחפשת האהבה, פה זה בדיוק כמו כל מקום, אפשר למצוא. פשוט עניין של מזל, וכנראה התמדה.

אז למה זה כל כך נדיר? מה הסיבה שלמרות כל ההצעות עדיין לא יוצא מכאן הרבה?
ממה שאני רואה, הסטטיסטיקה באתר לא שונה בהרבה מהמצב שתיארתי. אם תכנסי לצ׳אט את תראי שיש בערך 10 גברים על כל בחורה שנמצאת שם.

ומתוך ה-10- 3 נשואים, 5 עם פרופיל ריק, 2 מציעים ישיבה על הפנים לפני ששואלים מה שלומך היום, ואחד נורמלי אבל מתבייש לפנות.

המספרים האלה זה לא איכות. בייחוד באתר הזה. המספרים האלה זה הצפות חוזרות ונשנות של העתק הדבק וחרמנות מקלדת.
בסוף לדעתי כמות הנשים והגברים שמחפשים פה משהו רציני דומה, ואולי אפילו יש יותר נשים כאלה.

ולנושא עצמו, חלק מהקושי פה הוא אכן המסיכות והאנונימיות. זה קודם כל גורם לאנשים להתנהג אחרת, בגישה שאין השלכות. זה יוצר קרקע פוריה להטרדות והצקות.
וגם כשמדובר באנשים לטעמך שמחזיקים סטנדרט התנהגות טוב - עדיין קשה לייצר אינטראקציה אנושית אותנטית.
יש משהו בהיפוך הזה - שאנחנו קודם כל מדברים סטיות ורק אחר כך בנוח לחשוף איפה עובדים וכמה אחים יש לנו. ולדעתי זה יכול מאוד לסנוור אם מצאת התאמה מינית ובדסמית ורק אז מתחילה לבדוק אם האדם מתאים גם לזוגיות.

https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=108292&postid=1768733

סתם בלוג מעניין בנושא המספרים
go black​(שולט)
לפני 32 דקות • 16 במאי 2026
go black​(שולט) • 16 במאי 2026
בסוף, צריך לתת צ'אנס, להיות פחות בררנים, ויותר פתוחים, לפחות בהתחלה...
מי שמחפש זוגיות מושלמת מהרגע הראשון, כנראה יחטוף כאפה (במובן הרע של המילה).
זה נכון כאן, וזה נכון בכל מקום אחר.
ivy sweet ivy sweet​(נשלטת)
לפני שתי דקות • 16 במאי 2026
ivy sweet​(נשלטת) • 16 במאי 2026
בטח שאפשרי, רק שלא הייתי מגיעה לזה מוכוונת מראש. בלי קשר לאתר, גם באפליקציות או במציאות, בעיני לא ״מחפשים״ אהבה, היא פשוט מתרחשת