|
|
לפני 9 שעות •
6 ביוני 2026
לפני 9 שעות •
6 ביוני 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 6 ביוני 2026
פותחים פרופיל, משאירים אותו ריק, ממתינים כמה שנים, לא פונים לאף אחת (הן בטוח יפנו אליך) ואז כשממש מוצפים מפניות פותחים שאלה בפורום ולא מאמצים אף טיפ 😉
|
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
6 ביוני 2026
Re: חדש פה מאיפה מתחילים?
לפני 5 שעות •
6 ביוני 2026
masoul • 6 ביוני 2026
► שליו קרני כתב/ה: סקרן ונחוש.... שליו, תשמע, זה לא סוד שנשים אוהבות גברים נחושים, ולכן, כמו שהראית נחישות מדהימה בלא לעדכן מילה אחת, פסיק אחד, בפרופיל שלך במשך 8 שנים, וכמו שהפגנת נחישות נפלאה לכתוב הודעה בפורום של 2 מילים בלבד. עצתי לך: המשך להפגין את הנחישות הזו גם ב8 שנים הקרובות. אף מילה בפרופיל. ובנחישות בלתי מתפשרת כמו שרק אתה יכול להפגין. ואף מילה בכלל, בשום מקום, אפילו לא 2 מילים בפורום, שוב, בנחישות כמו שרק אתה יודע להראות. ואתה תראה ניסים וישועות, וכל בנות הכלוב יתרשמו, ימסו, וכמובן יפנו להוד נחישותו בהצעות שאני נבוך לפרט כאן. רק עוד קצת נחישות שליו, רק עוד קצת נחישות ועוד 8 שנים ואתה עובר את שלב ה"מאיפה מתחילים" רק עוד קצת נחישות שליו (: |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
6 ביוני 2026
לפני 4 שעות •
6 ביוני 2026
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 6 ביוני 2026
למרות שאני מניחה שאתה רוצה שנשים יסתקרנו לגביך
זה לא יקרה בלי שתספר על עצמך קצת במינימום כי כמות הגברים הסקרנים והנחושים פה (שם קוד לחרמן גלובלי) היא כלכך עצומה שאתה אפילו לא טיפה בים מה שברוס נתן לך זה מעשי מאוד אלא אם אתה מתכוון לזה שאתה מחפש לזיין פשוט ואתה סקרן לגבי איך פות מרגיש אחרי תקופת יובש של 8 שנים ואז הייתי מנסה פלטפורמה אחרת |
|
|