ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

גולדן שאוור

פישוטו
לפני 7 שעות • 17 באוג׳ 2026
פישוטו • 17 באוג׳ 2026
LUNA and DADDY כתב/ה:
The Evil Smurfette כתב/ה:
LUNA and DADDY כתב/ה:
כמה שאלות,
על הרצפה ליד השולחנות, ולתת לאנשים שלא קשורים לבדסמ או לפטישים שלכם להיות חלק מזה?
או לחליפין, בשירותי בית קפה, ואז מי ינקה את זה? אתם או המנקה המסכנה שגם לא ביקשה להיות חלק מה?

על הרצפה ליד השולחן שלנו. ממש ליד כל שאר השולחנות.

אתם לא באמת מצפים לתשובה רצינית פה

ברור שיתקבלו גם תשובות מזלזלות. הרי אנחנו בישראל... קינק שיימינג זה לא גבול בחוקי האתר. אבל אני יותר מאשמח לתשובות אמיתיות, וגם לדעת לכמה יצא אקט כזה. או לכמה יש עניין בדבר כזה. וגם מה אתם חושבים שהייתם עושים אם מישהו היה דורש ממכם לבצע כזה דבר.

לא. אין פה קינק שיימינג. אין לכם שום זכות להתקרבן אחרי שזרקתם זין על כל העולם בשביל להתחרמן.
הייתי מלצר בעברי, ואם הייתי צריך לנקות שלולית פיפי בגללכם הייתי מתקשר למשטרה.
מלישס​(שולטת)
מלישס​(שולטת) • 17 באוג׳ 2026
מכיוון שזה מקום ציבורי זה למעשה לחשוף אנשים לפטיש שלכם בלי שרצו או הסכימו וזה לא מקובל ולא הוגן..
אני עשיתי גולדן פומבי לנשלט בלילה,אבל במקום מאוד מבודד .
וקודם כל בדקנו שאין אנשים ושאנחנו לגמריי לבד.
כי הכול עושים בהסכמה!! ואם יש אנשים ונילים שרואים אתכם , זה כבר ללא הסכמתם וזה יכול לפגוע.
אז בבקשה תמצאו מקום שאין אנשים, אל תדאגו זה עדיין פומבי וסקסי.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אוג' 17, 2026 9:18 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
LUNA and DADDY​{Discipline}
LUNA and DADDY​{Discipline} • 17 באוג׳ 2026
Black Lotus כתב/ה:
LUNA and DADDY כתב/ה:
LUNA and DADDY כתב/ה:
כמה שאלות,
על הרצפה ליד השולחנות, ולתת לאנשים שלא קשורים לבדסמ או לפטישים שלכם להיות חלק מזה?
או לחליפין, בשירותי בית קפה, ואז מי ינקה את זה? אתם או המנקה המסכנה שגם לא ביקשה להיות חלק מה?

ברור שיתקבלו גם תשובות מזלזלות. הרי אנחנו בישראל... קינק שיימינג זה לא גבול בחוקי האתר. אבל אני יותר מאשמח לתשובות אמיתיות, וגם לדעת לכמה יצא אקט כזה. או לכמה יש עניין בדבר כזה. וגם מה אתם חושבים שהייתם עושים אם מישהו היה דורש ממכם לבצע כזה דבר.

הו לא, אין לכם פה זכות לצעוק קינק שיימינג.

אתם רוצים להכנס לתוך בית עסק שרישיון העסק שלו מותנה בשמירה על בריאות הציבור, ושיושבים בו אנשים וונילים, ולכפות עליהם את הבדסמ שלכם בלי להתחשב בדבר מלבד הקינק שלכם.

את מדמיינת את זה כנראה כאילו שהנשלטת משתינה שם מהמקפצה. זה גם יכול להיות בחצר, ליד עציצים או וואט אבר מבלי שאף אחד רואה, נניח על רצפת דק עם חריצים, בלי לעשות עניין..
ובריאות הציבור? שתן זה סטרילי.. אז לא יודעת..
Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
LUNA and DADDY כתב/ה:
Black Lotus כתב/ה:
LUNA and DADDY כתב/ה:
LUNA and DADDY כתב/ה:
כמה שאלות,

הו לא, אין לכם פה זכות לצעוק קינק שיימינג.

אתם רוצים להכנס לתוך בית עסק שרישיון העסק שלו מותנה בשמירה על בריאות הציבור, ושיושבים בו אנשים וונילים, ולכפות עליהם את הבדסמ שלכם בלי להתחשב בדבר מלבד הקינק שלכם.

את מדמיינת את זה כנראה כאילו שהנשלטת משתינה שם מהמקפצה. זה גם יכול להיות בחצר, ליד עציצים או וואט אבר מבלי שאף אחד רואה, נניח על רצפת דק עם חריצים, בלי לעשות עניין..
ובריאות הציבור? שתן זה סטרילי.. אז לא יודעת..

מעשה כזה הוא עדיין השחתה של רכוש ציבורי - אחרי שאתם תלכו, הריח ישאר ומישהו יצטרך לנקות את זה.
ומבחינת משרד הבריאות השתן שלכם בבית קפה בכל מקום שאינו השירותים ממש לא נחשב לסטרילי אלא למפגע תברואתי. הפנטזיה שלכם יכולה להביא לסגירת העסק.
כחש​(נשלטת)

Re: גולדן שאוור

כחש​(נשלטת) • 17 באוג׳ 2026
LUNA and DADDY כתב/ה:
השולט שלי חובב גולדן שאוור ופעם הוא דרש שאבצע אקט מסויים ורציתי לשמוע את דעתכם. אם זה קרה למישהו גם אשמח במיוחד לשמוע מנסיון. קרה למישהו פעם ששולט ביקש ממנו בבית קפה להשתין על הרצפה, והוא באמת עשה את זה? 😳
האם לדעתכם זה משהו שבכלל סביר לעשות, או שזה ממש לא מקובל?

חיים, די.
ברייה​{לא!!!מחפשת}
ברייה​{לא!!!מחפשת} • 17 באוג׳ 2026
להשתין באמצע מסעדה זה קינק.
שתן זה סטרילי.
כדור הארץ שטוח והוא עומד על ארבעה פילים וצב והאנשים לא נופלים ממנו כשהצב הולך כי כולם קשורים לסניפי קופות חולים.
אוננות מצמיחה שיער על כפות ידיים.

אין כמו מדעים מדויקים.
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
לפני 6 שעות • 17 באוג׳ 2026
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 17 באוג׳ 2026
LUNA and DADDY כתב/ה:
LUNA and DADDY כתב/ה:
כמה שאלות,

בכנות עושה רושם שמטרת השאלה היא להטריל ולכן אני לא מתפלא שהיא זוכה לתגובות מזלזלות למרות שחלק מהמגיבים כאן כיבדו אותך והגיבו לגופו של עניין.
red-cell​(מזוכיסט)
red-cell​(מזוכיסט) • 17 באוג׳ 2026
האמת היא שהשאלה לא ברורה לי עד הסוף. אשמח לחידוד.
אני מעולם לא השתנתי בבית קפה במקום שהוא לא השרותים, בטח שלא על הרצפה באמצע מקום הבילוי.

היו לי התנסויות קרובות לכך, שולטת שהשתינה לתוך כוס ואני שתיתי את זה במועדון, ללא הפרעה לציבור.

שולטת אחרת שהורתה לי לגמור במכנסיים בבית קפה.
מקרים אלו לא הפריעו לציבור ואני בספק אם משהו שם לב בכלל, ואת כל הטינופת, לקחתי איתי הביתה. את השתן שתיתי (הכוס היתה כוס חד פעמית ונזרקה לפח) ואת הגמירה לי שמרתי במכנסיים. זה היה מביך ומשפיל אבל גם התרחש בעיקר בראש שלי.

ושוב, לא הושארה טינופת מאחור.
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 17 באוג׳ 2026
הנה ג'ימי שלי סידר לך תשובה

​חוקי עזר עירוניים (שמירת הסדר והניקיון): כמעט בכל הרשויות המקומיות קיים סעיף האוסר מפורשות על עשיית צרכים ברחוב, בגנים ציבוריים או בכל מרחב ציבורי שאינו מיועד לכך. פקח עירוני או שוטר רשאים לרשום קנס כספי מיידי (בדרך כלל בגובה מאות שקלים).

​מטרד לציבור: פעולה כזו נחשבת לגרימת מפגע תברואתי וריח, ומהווה מטרד במרחב הציבורי.
​חוק העונשין (היבט פלילי): אם המעשה מתבצע באופן שיש בו חשיפה מכוונת מול אנשים או עוברי אורח, הוא עלול להיחשב בנסיבות מסוימות כ"מעשה מגונה בפומבי" או "התנהגות פרועה/פסולה במקום ציבורי", מה שחושף לפתיחת תיק פלילי.

ברמה האישית אני רואה בכך שילוב של זלזול ואנוכיות.