| shirazbar(שולטת) |
לפני 7 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 7 שעות •
18 באוג׳ 2026
shirazbar(שולטת) • 18 באוג׳ 2026
► -DNA- כתב/ה: לפחות שואלים על גולדן שאואר, ולא על סקאט השאואר או במקרה הזה השתנה בציבור זה לא הקינק אלא הפומביות עצמה. אותו דבר היינו כותבים על סטירה או יריקה במרחב הציבורי. לפחות לנסות לצמצמם למינימום את החשיפה. נניח לעשות את אותה הפעולה בחוף הים בלילה או מול קבוצת אנשים בהסכמה. אבל שוב המטרה זה להביא אותה לעשות משהו קיצוני ומשפיל ובחוף הים אין את אותו אפקט. מה לעשות שבציבור עלינו להתחשב בציבור. |
|
|
| bondman(נשלט){FLR} |
לפני 7 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 7 שעות •
18 באוג׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 18 באוג׳ 2026
גולדן שאוור זה מקודש בעיני.
טקס מרגש של סימון השפלה והעברת כוח. לעשות את זה ככה בחוסר התחשבות לאחרים זה זילות. אז התשובות לשאלותיך, הם הן הם הן הם, לא ולא. |
|
|
| The forbidden Eden |
לפני 6 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
18 באוג׳ 2026
The forbidden Eden • 18 באוג׳ 2026
אני בעיקר בהלם כרגע.
שום דבר בהיגיון הבריא לא אומר לי שזה תקין. |
|
|
| Blonde |
לפני 6 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 6 שעות •
18 באוג׳ 2026
Blonde • 18 באוג׳ 2026
► LUNA and DADDY כתב/ה: אף אחד לא נפגע. אף אחד לא ניקה. אף אחד לא ראה ואפילו המצלמות לא צילמו.
הכל מתוכנן. הוא דואג להכל. את רק "מפרכסת מפחד" ומבצעת. ואוו והוא ביקש מהמקום אחרכ לנקות הכל בעצמו ואחריו? באופן כללי זה נשמע כמו הסיוט שלי לקוחות כאלה בבית קפה, אבל אם זה מתחת לשולחן זה עוד איכשהו, אבל אתם מנקים אחרכ ומתנצלים בפני המקום שברח לך אבל גם לא הייתי מבצעת את זה בבית קפה, ואני מאוד פומבית, יש מקומות שיתנו לך לבצע גולדן שאוור פומבי ולא במסעדה |
|
|
| Kitty frank |
לפני 4 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 4 שעות •
18 באוג׳ 2026
Kitty frank • 18 באוג׳ 2026
► ברייה כתב/ה: ► Kitty frank כתב/ה: תראי, להגיד לך שכמלצרית זה היה לי נחמד? לא. אבל בסוף זה היה נשכח או הופך לסיפור ''שמעו איזה קטע''
אם הייתי מאוד סומכת על הגבר שאיתי, הייתי מתנה את זה ב-3 דברים. 1+2 רק אם זה בארץ, השלישי הכי קריטי בעיני. 3. לעשות סצנה גדולה אחרי של לבכות, ולתת איזה תירוץ רפואי לצוות, לשלם וללכת. ככה הם לא בדיוק במשחק, מבחינתם יש איזו מסכנה עם בעיות בסוגרים, לא מטורללת שהשתינה להם במסעדה בכוונה.אם הם לא יודעים, וניקוי השתן יהיה אותו דבר זה שקר אפור מבחינתי. ואני מעדיפה שזריםיחשבו שאני מסכנה, מאשר מרשעת\מטורללת. גם עדיף בר, מרחב של שיכורים הוא סלחן יותר. אולי מבחינתו זה ינטרל את העוקץ, אבל זה מה שעלה לי לראש. בכל אופן בהצלחה. אםשר לערב בעיני זרים בפטישים שלנו, אם יש לנו אומץ. פשוט צריך לדעת לשקר לגבי זה, ככה שהם לא באמת ידעו מה קורה, וזה פשע ללא נפגעים בעיני. כל אחת ומערכת המוסר שלה, מבינה את המחמירים יותר, פשוט לא מסכימה איתם. ואו, קיטי. זה מה שיקרה במצב כזה: אני במסעדה. מישהי קופצת מהכיסא, משתינה על הרצפה, נכנסת להסטריה וטוענת שמדובר בבעיה רפואית. א. אני עוזבת את הארוחה שלי ומזדרזת אליה. עושה הערכה ראשונית, מנסה להבין אם יש שינוי נוירולוגי/אירוע חריף/מצוקה אחרת, ואם אני לא יכולה לשלול משהו משמעותי, מזעיקה עזרה. ב. אחרי שאני מוסרת אותה לאחריותם של הפרמדיקים אני משלמת את החשבון והולכת הביתה. הערב שלי הרוס. ג. לוקחת את הארוע אתי הביתה. כי זה לא מצב רגיל. הייתה שם אישה שאיבדה שליטה על הסוגרים, בכתה בהיסטריה, ייתכן שקרה לה משהו רפואי. אולי אפילו תוהה אם לא היה עדיף לנסוע אחרי האמבולנס כדי להתלוות אליה (למרות בן-זוג נוכח). כנראה מתקשרת לבתי חולים בסביבה או למד״א כדי לברר אם היא אכן נלקחה למיון. ד. כנראה לא חוזרת יותר למסעדה הזאת כדי לא לשחזר את החוויה. ה. חושבת על המלצר שנאלץ לעצור את העבודה שלו, להביא חומר ניקוי, כפפות ומגב, לנקות נוזל גוף של אדם אחר, אולי לחטא את האזור ולהתמודד עם לקוחות אחרים. (וכל זה משום ששני אנשים החליטו שהעבודה שלו תהיה חלק מהמחיר של החוויה שלהם). אין לי ספק שהריח של שתן ילווה אותו במשך מספר ימים. בהתחלה באף, אח״כ בזכרון. כבר עדיף שהייתי יודעת שמדובר באנשים שנהנים להשתין על הרצפה במסעדות. נו, בכי קטן, להגיד שזה משהו כרוני שחזר, להתנצל וללכת. גם לא חייב ממש מהומה, עושים את זה מול האחמש, מתנצלים, עושים טקס בו מציעים לנקות והמקום מועיל בטובו לעשות את זה כי נראה שמביך. ולא סתם הצעתי בר, תאמיני לי דניקיתי בבארים דברים חמורים יותר משתן. בכל אופן נראה שהם מצאו פתרון ואני שמחה בשבילם. |
|
|
| xBLACKIEx(מתחלפת) |
לפני 4 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 4 שעות •
18 באוג׳ 2026
xBLACKIEx(מתחלפת) • 18 באוג׳ 2026
מזו שלי לפעמים שותה את הפיפי שלי 💥🔥 אבל בחיים שלי לא הייתי ככה מסריחה וחסרת תרבות כלפיי האנשים האחרים שסובבים אותי ואפילו לא חשבתי להיות לכול דבר יש את הזמן והמקום שלו וליד ילדים או אנשים ונילים בכלל לא המקום הנכון 💔 - ובנוסף להכול גם עבירה פלילית 🤦🏻♀️שיקול הדעת הבריא פה הלך לאיבוד איפושהו מקווה שתמצאו אותו בחזרה לפני שתעשו טעויות כאלה ותפגעו בעוד אנשים אחרים בגלל החרמנות שלכם 😜
|
|
|
| xBLACKIEx(מתחלפת) |
לפני 3 שעות •
18 באוג׳ 2026
לפני 3 שעות •
18 באוג׳ 2026
xBLACKIEx(מתחלפת) • 18 באוג׳ 2026
וגם "שולט" שרוצה לסבך אותך בדברים פליליים כנראה שלא הכי שולט בעצמו כי אין שיקול דעת בריא ונכון 💔 ואני אישית בחיים לא הייתי רוצה שיהיה לי כזה שולט אבל זאת רק אני 😜
|
|
|