סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם מלכה יכולה להתאהב בשפחתה?

ניני נשלטת
לפני 18 שנים • 1 ביולי 2006

האם מלכה יכולה להתאהב בשפחתה?

ניני נשלטת • 1 ביולי 2006
האם זה אפשרי? כי אם כן היא מגלה רגש ואז היא כבר לא מלכה
oron​(שולט)

לדעתי

oron​(שולט) • 1 ביולי 2006
זה תלוי איך את רואה את זה ואיך שאת רוצה את זה...

יש כאלה שיעדיפו שליטה ללא רגש כלל, ויש כאלה שיעדיפו שהשליטה שלהם תבוא מתוך רגש עמוק או אהבה בלבד.
Madame T​(שולטת)

Re: האם מלכה יכולה להתאהב בשפחתה?

Madame T​(שולטת) • 1 ביולי 2006
ניני נשלטת כתב/ה:
האם זה אפשרי? כי אם כן היא מגלה רגש ואז היא כבר לא מלכה

אולי יעניין אותך לעיין בשרשור הבא, לא בדיוק זהה לשאלה ששאלת, אבל מעלה אפשרויות דומות.
כשעבד מתאהב במלכה (ולהיפך):
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=13585&start=0
רחפנית-הדומית המרחפת​(שולטת)

Re: .

ניקול בעקבגבוה כתב/ה:
icon_eek.gif

"האם מלכה יכולה להתאהב בשפחתה? "

לא ייתכן, זה אנושי !

זה אכן לא אנושי icon_exclaim.gif

הרי מהות "שליטתה" מבוססת על חוסר רגש icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif

מצטערת קשה לי לא להשמע צינית למראה שאלה שכזו.
אגב, יש הבדל עצום בין רגש לבין התאהבות.

אם השליטה, שהינה דבר הבא מבפנים ואינו דבר נרכש, אם אותה שליטה
לא מגיעה מתוך רגש כלשהו, אזי מה ההבדל בין זה לבין משחק??
אין שולטת או שולטת שעם הזמן אינם מפתחים רגש כלפי הנשלטים שלהם (כמובן
שאני מדברת על מערכות יחסים ממושכות של שליטה ולא סשנים
חד פעמיים).
גם דאגה הינה רגש, גם איכפתיות הינה רגש, את באמת היית רוצה
שמלכתך לא תחוש שום רגש אלייך?
תחשבי שוב, ובכלל זה תחשבי מה את באמת רוצה
במערכת יחסים של שליטה.
Belisana​(שולטת)

המממ.. המממ...

Belisana​(שולטת) • 1 ביולי 2006
אני מציעה שנצא מהסרט ונחזור לחיים האמיתיים.
שליטה היא משחק בין שני שווים. משחק ששני הצדדים בוחרים בו. משחק שיכול להרגיש הכי אמיתי בעולם, התמסרות שיכולה להיות הכי אמיתית שיש ועדיין - מלכות יש באגדות, באנגליה ובירדן ואולי בעוד כמה מקומות פחות מוכרים. במציאות יש שולטות ונשלטות וכן, מזעזע ככל שזה ישמע, כשזה עובד וכשיש זרימה, לרב הן מתאהבות ואז, למרבה הזעזוע, כשרע וקשה לשפחה, השולטת המאוהבת שלה מתחשבת בה ודואגת לה. ולא, האהבה הזאת לא מפריעה לשליטה, היא רק מחזקת ומעמיקה אותה.

אני למשל, לא אוותר לשפחתי בגלל שאני מאוהבת בה אלא אם יש סיבה אמיתית לוויתור. להפך. בגלל שאני אוהבת אותה אני יודעת כמה ויתור כזה יעשה לה רע.
ומצד שני, כשלי לא טוב, אני ממש לא נכנסת לסרט של אני מלכה ואני מוכרחה להיות בפוזה הזאת.
קשה לי להבין מאיפה הבאת את המשוואה יש רגש-אין שליטה.
scarlettempress{L}
scarlettempress{L} • 1 ביולי 2006
זה ממש מפחיד אותי לראות שיש אנשים עם כאלה השקפות על עולם השליטה.
עוף חול
עוף חול • 1 ביולי 2006
scarlettempress כתב/ה:
זה ממש מפחיד אותי לראות שיש אנשים עם כאלה השקפות על עולם השליטה.

אני איתך- הזדעזתי לקרוא את השרשור הזה- והכי גרוע- "כי אם כן היא מגלה רגש ואז היא כבר לא מלכה"

אני באמת באמת מאחלת לך שלא תהיה לך לעולם מלכה שתתייחס אלייך ללא רגש בכלל- למעשה אני בכלל לא מאמינה שזה דבר אפשרי, חשבת על זה למשל שאפטר קייר דורש רגש ושהוא בעצם לגלות רגש כלפי הנשלט/ת בסופו של סשן?- והרי אני מאמינה שכולן יסכימו איתי שמלכה שלא מעניקה אפטר קייר היא אינה בגדר מלכה או שולטת...

להיפך מלכה שלא מגלה רגש לא נחשבת למלכה בעיני- מלכה או שולטת פירושו לקיחת אחריות בכל מובן ומשמעות על האדם שממול- לדוגמא מלכה לנשלטת- מחובתה לדאוג ולהגן על שפחתה- ופירושו גם לגלות רגש כלפי הצרכים הבסיסיים שלה...

תחשבי על זה שנשלט או נשלטת בסשן או קשר שליטה נותנים את עצמם בכל מובן למלכה או השולטת- תאמרי לי, היית מעניקה את כל כולך לבן אדם שלא יתייחס אלייך ברגש? ואני מתכוונת מעבר לכל פנטזייה- בחיים האמיתיים...?

זה היה בקשר לרגש בכלל -
ובקשר להאם היא יכולה להתאהב- ענו פה כבר ואין לי תשובה יותר טובה- גם מלכה/שולטת היא בת אדם- והיא אנושית- אוכלת, שותה, הולכת לשירותים, בוכה, כואבת, שמחה.. וגם מתאהבת...!! מעבר לכך- תחשבי לרגע כמו מלכה (אנחנו חייבות לעשות את זה מידי פעם כדי להבין אתכן icon_smile.gif) יש מישהי/ו שנותן לה את כל כולו ,מעניק לה את גופו ונפשו לשימושה- לא היית מתאהבת??

לסיום, ןסליחה על אורך התגובה- אני באמת מציעה לך להגדיר מחדש את המושג מלכה בשבילך ולחשוב על איזה קשר את רוצה או לא רוצה עם שולטת שלך...
כי ממה שכתבת אני דואגת לרמת הניצול שאת יכולה להכנס אליו בקשר...

-חיילת-
פעם פרח​(נשלטת)
פעם פרח​(נשלטת) • 1 ביולי 2006
אני חושבת שזו השקפה שניתן לראות בעיקר אצל אנשים מתחילים בתחום.
מעין פנטזיה על שולטת קשוחה וכל יכולה.
שימו לב בבקשה שפותחת השרשור היא חדשה בכלוב.

תחשבו על עצמכן בתחילת דרכן בעולם הזה, כמה ציפיות ופנטזיות וסעצם סטיגמות התנפצו.
עוף חול
עוף חול • 1 ביולי 2006
ייתכן ואת צודקת פרח אבל הכותבת מדברת פה על משהו שהוא מעבר לפנטזיה- היא מדברת על אהבה של שולטת לנשלטת שלה....

מעבר לזה אני חושבת שדווקא השרשור הזה הוא הזדמנות מצויינת לדבר פה אל כל השפחות\ נשלטות\ סאביות
שרואות או מחפשות לעצמן מישהי על אנושית שתשלוט בהן- בתור פנטזייה זה יכול להיות אחלה דבר- אבל בחיים האמיתיים גם השולטת צריכה את הדאגה והאהבה משיפחתה... ואני חושבת שדווקא ההשקפה הזאת יכולה ליצור המון קשיים בקשר שליטה- כמו למשל הימנעות של השולטת בהפגנת חולשה כשגם היא צריכה חיבוק אוהב מחשש לסלידת הנשלטת- אני חושבת שכדאי שכולנו נהיה ערים לכך ששולט או נשלט מלך או מלכה סאב או סאבית עבד או שפחה כולם בבסיס בני אדם שצריכים להרגיש אוהבים ואהובים- ולהתנהג בהתאם...

-חיילת-