בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לכל המחפשים

Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
לפני 20 שנים • 26 בדצמ׳ 2003

לכל המחפשים

פרולוג:
הסתכלת ברשימת השמות, ראית בחורה, אפילו סוויצ'ית.
אמרת - "או - בוא ננסה" , בחרה כינוי קצת ארוך , אבל מה יש לי להפסיד...
לחצת על המעטפה הקטנה.

ברכת אותי לשלום,
כתבת לי שאתה נראה טוב, שולט/נשלט עם/בלי נסיון,
הצעת לי להיות שלך, להחליף טלפונים.
אמרת שהפרופיל מצא חן בעיניך.

גוף:
אני השבתי לך שאני תפוסה, ומאחלת לך אושר דומה, ואתה הצעת לי להצטרף.
סרבתי, אני בקשר מונוגמי, כל מה שאני רוצה וצריכה הוא אדוני.
ואז בד"כ מגיעה השאלה הקבועה:
מכירה מלכה / שפחה שמחפשת?

חלק יגידו - למה בכלל לטרוח, אחרים יאמרו - סחתיין על ההשקעה.
אבל.. ארבע פעמים ביום בממוצע, זה כבר לא כל כך כיף.

אפילוג:

אז לא, אני לא שירות הכרויות.
אני מכירה אנשים אבל לא מספיק כדי לסדר להם מישהו,
אני לא מחפשת עוד אנשים נוספים לגיוון והעשרה,
ולא אני לא טזכור אתכם אם זה לא ילך ביני לבין אדוני - כי אתאבל על האובדן.

אז בבקשה,
כנסו לרשימת החברים , חפשו שולטות / נשלטות
עזו את המקולרת הזו - טוב לה, לשם שינוי.
אל תנסו להרוס.

סוף דבר
שבת שלום, ואושר לכולם.
לוטוס.
ים_yam​(לא בעסק)
ים_yam​(לא בעסק) • 26 בדצמ׳ 2003
כל כך מוכר וכל כך מאוס...
כמוני כמוך לוטוס יקירתי... ועוד מקולרת על ידי שניים ועדיין לא פוסקות ההצעות להוסיף/להחליף ולשדך... הרי לשם כך כלובי היקר הכניס באתר לוח מודעות.
אנחנו לא הלנה עמרם של הבדסמ או ג'יי דייט בגרסתו הלא ונילית icon_rolleyes.gif
מאחלת לכולם למצוא את האדם/בני האדם שיביאו לכם אושר מבלי להציק למי שכבר מצא }{
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
יקירתי, את בחברה טובהicon_smile.gif זה קורה לכולנוicon_smile.gif במיוחד לאלו שלא מתעלמות אלא עונות בנימוס לכל פנייה.
יערה​(נשלטת){SEAMASTER}
לפני 20 שנים • 27 בדצמ׳ 2003

והחצוף מכל

יערה​(נשלטת){SEAMASTER} • 27 בדצמ׳ 2003
מסכימה עם כל מילה, ואחד הדברים שיותר הדהימו אותי, זה אחד שהייתי כה נחמדה אליו, התחיל להמציא דברים : "מה את לא זוכרת שדברנו בטלפון ?", "קבענו כבר להפגש", אמנם אני לא זוכרת כל דבר אבל אני בטח לא סנילית, אז אל תהה עד כדי כך מגוכך .
המלך אריה הראשון
המלך אריה הראשון • 27 בדצמ׳ 2003
אין מה לעשות, לצערנו יש רבים שחושבים שלהיות בבדסמ פרושו למצוא זיון מהיר וכל מי ששפחה היא זונה חובבת. אז יש גם כאלו והדרך היחידה זה פשוט להתעלם מהם ולא לענות ואם הם ממשיכים פשוט לשים אותם ברשימת השחורה.

בכלל אני חושב שאדון שפונה בהצעות לשפחה מקולרת, אינו באמת אדון כי אחד הדברים הבסיסיים שצריך לאדם להיות אדון זה כבוד עצמי. אדם שפונה בהצעה לשפחה מקולרת בלי לקבל מראש את הסכמת אדונה, פשוט חסר כבוד עצמי ואין לו מושג ירוק מה זה להיות אדון.
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
ציטוט: בכלל אני חושב שאדון שפונה בהצעות לשפחה מקולרת, אינו באמת אדון כי אחד הדברים הבסיסיים שצריך לאדם להיות אדון זה כבוד עצמי. אדם שפונה בהצעה לשפחה מקולרת בלי לקבל מראש את הסכמת אדונה, פשוט חסר כבוד עצמי ואין לו מושג ירוק מה זה להיות אדון.

המלך אריה, אני חולקת על תפיסתך.
הבה נבדיל בין דומים/ סאבים חדשים שהצטרפו לא מכבר ואין להם מושג ירוק לגבי מהו אדון, ופחות מכך לגבי מהי סאבית מקולרת.
טעות שנעשתה בתום לב , אל לה להשפט במידת החומרה.

לגבי דומים/ סאבים ותיקים:
יש פניות שנעשות על מנת להחמיא ותו לא : על סשן שראו אותנו מופיעים בו, על הכתיבה , על הפרופיל. דברים מסוג זה מחמיאים ומפרגנים, ואף בעקבות פניות כאלו הוספתי למעגל מכרי אנשים רבים וטובים (גם לאחר היותי מקולרת).

אני מניחה שהיותי סוויצ'ית גורם לחלק מהסאבים לחשוב , שאם יש לי אדון אז אין מניעה שארצה סאב משלי. יכול להיות שהם נתקלו בשרשרת כזו של שליטה באתר.
לזה התשובה היא כמובן שיש לי את כל שיכלתי לייחל לו, ואין לי צורך בגורם נוסף במערכת הזוגית שלי.

הבעיה מתחילה ונגמרת באלו המחפשים את אותו שרות שידוכין, או מציעים את עצמם כאלטרנטיבה.
ואליהם מופנית הקריאה להפסיק לבחור בדרך הקלה ולהתחיל להשקיע.
כי אף אחד לא הבטיח מציאות (זה לא נטאקשן...) ובטח לא בקלות.
המלך אריה הראשון
המלך אריה הראשון • 27 בדצמ׳ 2003
Black Lotus

אני התכוונתי להצעות לשפחה מקולרת ממישהו שמגדיר את עצמו כ"אדון". הצעות לעזוב את אדונה ולעבור לרשותו או הצעות לשפחה במקום לאדונה להצטרף כנוסף/ת. אני עומד על דעתי שזה דבר שלא יעשה.

מבחינת השקפת עולמי שפחה היא רכושו של אדונה, האם אותו אחד יעיז לקחת חפץ ששיך לאותו אדון בלי לבקש את הסכמתו? למשל את ביתו? או מכוניתו? אני יודע שיגידו לי שאי אפשר להשוות בין חפץ דומם לבת אדם חיה ונושמת, דבר שהוא נכון. אבל שפחה שנושאת את קולרו של אדונה, בחרה מרצונה להשתייך אליו, מי שפונה אליה בהצעה כל עוד היא מקולרת לדעתי הוא חסר כבוד עצמי ובטח שאינו מראה כבוד לה או לאדונה.

כמובן שאני לא מדבר על שיחת ידידותית, גם אני מכיר כמה וכמה שפחות מקולרות שאם חלקן אני ביחסי ידידות, אבל יש הבדל בין שיחת ידידות לבין הצעה להשתיך או להצטרף.