אור קטן באפילה(נשלטת) |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
התייעצות: בדסמית-ונילי
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
אור קטן באפילה(נשלטת) • 26 באוק׳ 2024
מקווה שאני כותבת בפורום הנכון.
לאחרונה התחתנתי עם בן זוגי מזה 3 שנים, בחור ונילי מתוק שלא יודע יותר מדי-זאת אומרת כלום- על עולם הקינק והבדסמ. מעבר לזה שסיפרתי לו שאני נשלטת והיו לי כמה שולטים והתנסויות בעבר. הוא גם לא היה ממש מעוניין ללמוד כשהתחלנו את הקשר אז שחררתי וחייתי בלי זה כל הקשר שלנו עם כל הקושי והחוסר. לאחרונה, אחרי נפילה אחת יותר מדי שלי לליטל ספייס וקושי להתמודד עם זה לבד החלטתי להסביר שוב את המשיכה שלי לבדסמ, את הצורך שלי בשולט, ולנסות להסביר גם על הליטל ספייס והצורך שלי גם בcaregiver. הסברתי לו שקשה לי במצב הזה לקבל החלטות, שאני שונאת להצטרך להיות כל הזמן מבוגרת, שאני צריכה שמישהו אחר ייקח אחריות והחלטות ממני. שאני צריכה גבר שיהיה לו סיי ויהיה סמכותי עליי. הבעיה שאחרי כל הזמן הזה ביחד בהיותו ונילי לחלוטין, אני פשוט לא יכולה לראות אותו כשולט, הוא לא אסרטיבי מספיק, הוא בעצמו דיי ילדותי ונוטה להומור וחוסר רצינות, הוא לא יודע לתת את הפקודות בטון שאני אקבל, והבראטית שלי יוצאת החוצה ופשוט לא יכולה להקשיב ולציית לו. אני לא יודעת מה לעשות... אני ממש רוצה שהוא ינסה להיות שולט בשבילי, ואני רוצה ללמד אותו איך להצליח להיות אבל אני לא באמת יודעת איך להסביר מה הוא לא עושה טוב כי אני לא בצד הזה של השליטה. ואולי אני בכלל צריכה לעשות משהו בנוגע לעצמי... חשבתי אולי לתת לו חומרי קריאה או צפייה אמיתיים, שיצליחו להראות לו מה זה עולם הקינק ומה זה בדסמ- שזה הרבה מעבר לבגדי עור מכות וקשירות כמו שמראים בפורנו... |
|
תחת כנפיך |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
תחת כנפיך • 26 באוק׳ 2024
אני אוהב את הסרטונים שלה.
https://youtu.be/XdlX2dL_xGE?si=wQBJom5p-mjAp4Lt |
|
אלפא-בטא(מזוכיסט){נשלט} |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
אלפא-בטא(מזוכיסט){נשלט} • 26 באוק׳ 2024
שלום לך,
אני כמובן מזדהה מאוד. מנסיוני שלי, וגם מתוך הכרות עם נפש האדם, קשה מאוד לייצר דחפים וחשקים מיניים באופן מלאכותי היכן שהם לא מגיעים בילדאין. לקיחת התפקיד של שולט/ת נשלט/ת באופן מעושה, אינם מוצלחים, והצד השני שהוא אחד מאלו "מלידה" מרגיש מייד "שזה לא זה". הסלוגן הנדוש של החומוס, על מה שעושים באהבה, גם לא מדויק, כי לפעמים הצד הונילי יכפה על עצמו, דחפים לא לו, "כי הוא אוהב" ורוצה לשמח. יחד עם זאת, זה הסיפור שלי, וההבנה שלי את העולם, אני מניח שישנן התנסיות אחרות הפוכות ואופטימיות יותר. |
|
ג'ייק האדון הנכבד(שולט) |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
ג'ייק האדון הנכבד(שולט) • 26 באוק׳ 2024
א) גם אם תראי לו הכל, אם הוא לא בעניין לא יכולה להכריח את הבנאדם
ב) תנסי לדבר איתו על שולט לא מיני מחוץ לזוגיות אם הוא מוכן לשמוע את זה. בעל מקרה מאחל לך מלא בהצלחה🤗 |
|
Personal educator(שולט) |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
Personal educator(שולט) • 26 באוק׳ 2024
ראי אדומה
|
|
אור קטן באפילה(נשלטת) |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
אור קטן באפילה(נשלטת) • 26 באוק׳ 2024
מסכימה עם הנושא שאם אין את זה אין את זה, אבל היו פעם או פעמיים שיצא לו צד כזה, אחד מהם אפילו מוזכר בבלוג שלי. אז לא יודעת🤷🏻♀️
|
|
CTAC DM(שולט) |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
CTAC DM(שולט) • 26 באוק׳ 2024
זאת שאלה שחוזרת על עצמה מאז שאני בקהילה.
אין לאף אחד באמת תשובה מה עושים על מנת לשנות נטייה, צרכים ורצונות של אדם שלא נוטה או לא צריך מה שאת צריכה. ניתן לשתף בתחושות כמו שעשית לאורך זמן ועם הרבה סבלנות, ניתן לחשוף אותו לאנשים שאת רוצה שיהיה דומה להם - מנטור. אפשר לאיים בפרידה, אפשר לעשות מניפולציות ולנסות להפעיל אתו....לא משנה מה, את בעצם מנסה לצמצם פער שאולי אפילו היית מודעת אליו בהתחלה ועכשיו זה צץ ולוחץ. ברגע שבחרת להיות איתו בידיעה גמורה שהוא לא חלק מעולם הזה שלך ויש פער, האחריות שלך לעשות כל מה שניתן על מנת שהוא לא יפגע מזה. לפרקטי: חשיפה מדודה לתכנים שאת מעוניינת בהם - אינטרנט, אנשים מהקהילה, פליים וכו לפי יכולת ההכלה שלו. שיתוף של התחושות והרגשות מולו לבד, מול מטפל\ת . לייצר עוגן אחר לדרופ שלך שלא קשור אליו ולקינק. בהצלחה. |
|
סנטוריון |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
Re: התייעצות: בדסמית-ונילי
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
סנטוריון • 26 באוק׳ 2024
אור קטן באפילה כתב/ה: אני לא יודעת מה לעשות... אני ממש רוצה שהוא ינסה להיות שולט בשבילי, ואני רוצה ללמד אותו איך להצליח להיות אבל אני לא באמת יודעת איך להסביר מה הוא לא עושה טוב כי אני לא בצד הזה של השליטה. ואולי אני בכלל צריכה לעשות משהו בנוגע לעצמי...
מה לא לעשות: 1. לא לצפות ממנו עכשיו לקיים איזו פנטזיה שיש לך בראש שעומדת בניגוד לאישיות שלו. ידעת למה את נכנסת כשעמדת איתו מתחת לחופה. 2. לא להתחנן, לדרוש, לאיים או לבצע מניפולציות כדי להשיג את יעדך. 3. לא לפתוח את הנישואים. 4. לא לקבל עצות מפורום של אידיוטים שאת לא מכירה באתר בדסמי אנונימי ברובו. כן, אני מודע לאירוניה. מה כן לעשות: אם את רוצה שהוא יעשה משהו כדאי שתתחילי להבהיר לו למה זה טוב עבורו. למשל, שהוא יכול לזיין אותך בכל תנוחה או בכל מצב. או לדחוף את הזין שלו עמוק לגרון שלך בכל סיטואציה ולהשתמש בך כמו חור. או שתנקי את הבית ותכיני לו ארוחות בוקר צהריים וערב כמו השפחה שאת רוצה להיות. It's not about you. רצית שהוא יוביל, לא? בשביל שמישהו שלא רגיל לכך יוביל הוא צריך מישהי שתאמין בו. ייקח זמן לשנות את התודעה שלו, אבל אם הוא יחשוב שיש בזה מספיק תמריצים חיוביים עבורו יש סיכוי לא רע שזה יקרה. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 26 באוק׳ 2024
בעבר, היה נהוג לחשוב שאנשים לא משתנים, ותכונות האישיות והצד שלהם ביחס למיניות בכלל ול - BDSM נתפסו כקבועות.
אבל גם מחקרים וגם המציאות הוכיחו שגמישות מחשבתית מאפשרת לאנשים להשתנות ולהתאים את עצמם לצרכים ולמציאות החדשה. כל אלו מקדמים צמיחה אישית ואבולוציה מהירה במהלך החיים לצד כמובן פרטנרים מכילים ותומכים. אני אחת הדוגמאות: מלכה מגיל 5, שולטת בכלוב מיום ההקמה ומתחלפת ממאי 2024. בהצלחה עם השינוי של הבעל וחיבוק גדול 🧡🐼 |
|
ענתית |
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
Re: התייעצות: בדסמית-ונילי
לפני 3 שבועות •
26 באוק׳ 2024
ענתית • 26 באוק׳ 2024
סנטוריון כתב/ה: אור קטן באפילה כתב/ה: אני לא יודעת מה לעשות... אני ממש רוצה שהוא ינסה להיות שולט בשבילי, ואני רוצה ללמד אותו איך להצליח להיות אבל אני לא באמת יודעת איך להסביר מה הוא לא עושה טוב כי אני לא בצד הזה של השליטה. ואולי אני בכלל צריכה לעשות משהו בנוגע לעצמי...
מה לא לעשות: 1. לא לצפות ממנו עכשיו לקיים איזו פנטזיה שיש לך בראש שעומדת בניגוד לאישיות שלו. ידעת למה את נכנסת כשעמדת איתו מתחת לחופה. 2. לא להתחנן, לדרוש, לאיים או לבצע מניפולציות כדי להשיג את יעדך. 3. לא לפתוח את הנישואים. 4. לא לקבל עצות מפורום של אידיוטים שאת לא מכירה באתר בדסמי אנונימי ברובו. כן, אני מודע לאירוניה. מה כן לעשות: אם את רוצה שהוא יעשה משהו כדאי שתתחילי להבהיר לו למה זה טוב עבורו. למשל, שהוא יכול לזיין אותך בכל תנוחה או בכל מצב. או לדחוף את הזין שלו עמוק לגרון שלך בכל סיטואציה ולהשתמש בך כמו חור. או שתנקי את הבית ותכיני לו ארוחות בוקר צהריים וערב כמו השפחה שאת רוצה להיות. It's not about you. רצית שהוא יוביל, לא? בשביל שמישהו שלא רגיל לכך יוביל הוא צריך מישהי שתאמין בו. ייקח זמן לשנות את התודעה שלו, אבל אם הוא יחשוב שיש בזה מספיק תמריצים חיוביים עבורו יש סיכוי לא רע שזה יקרה. זאת כנראה העצה הכי טובה שתוכלי לקבל פה. כולל האירוניה |
|