Baby Girlll(נשלטת) |
לפני יומיים •
21 בדצמ׳ 2024
מאנצ׳ים איכותיים - איך מגיעים אליהם?
לפני יומיים •
21 בדצמ׳ 2024
Baby Girlll(נשלטת) • 21 בדצמ׳ 2024
היי, לאחרונה מתעניינת במאנצ׳ים כדי להכיר אנשים מהקהילה (מתכננת ללכת לשם יחד עם ידיד שגם אוהב בדסמ).
אז אני מחפשת כאלו מפגשים וניליים וקלילים, חברתיים של בדסמים נחמדים כמוני להכיר בקטע חברי וכייפי בעיקר. סתם כזה, לפגוש אנשים חדשים שלכולם יש בדיוק את אותו הקטע (ובפרט, כסטרייטית בקטע אפלטוני לחלוטין, בתקווה למצוא חברות נשים עם תחום עניין משותף יכול להיות לגמרי מגניב) עדיפות למשהו איכותי שבאמת עובר סינון מסויים מבחינת האנשים שמגיעים אליו. יש למישהו/י המלצה על משהו רלוונטי? תודה מראש, בייבי גירל❤️ |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני יומיים •
21 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
21 בדצמ׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 21 בדצמ׳ 2024
יש את הפוסט הנהדר של המכשפה
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=84&postid=1629728 |
|
העוקד והנעקד |
לפני יומיים •
21 בדצמ׳ 2024
לפני יומיים •
21 בדצמ׳ 2024
העוקד והנעקד • 21 בדצמ׳ 2024
אני שמעתי דברים טובים על רמאנצ' גן. נרשמתי לקבוצה שלהם בפייסבוק. מתכנן ללכת במפגש הבא...
|
|
Stillwaters(אחרת) |
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
Stillwaters(אחרת) • 22 בדצמ׳ 2024
יכולה לפנות אליי בפרטי אתן לך לינק לארוע שמתחיל מאנץ' וממשיך לפליי ותוכלי לבחור אם ללכת אחרי המאנץ או להישאר לשחק.
היתרון שבגלל שיש פליי אחריו אז כן יש סלקציה בבחירת האורחים ועושים שיחות מקדימות להבין מי מבקש להגיע. |
|
Ollie(נשלטת) |
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
Ollie(נשלטת) • 22 בדצמ׳ 2024
Stillwaters כתב/ה: יכולה לפנות אליי בפרטי אתן לך לינק לארוע שמתחיל מאנץ' וממשיך לפליי ותוכלי לבחור אם ללכת אחרי המאנץ או להישאר לשחק.
היתרון שבגלל שיש פליי אחריו אז כן יש סלקציה בבחירת האורחים ועושים שיחות מקדימות להבין מי מבקש להגיע. רק נרשמת לאתר וכבר מארגנת אירוע פליי? מי את? מכירים את השם שלך בסצנה? מכירים את האירוע שלכם? איפה בארץ פחות או יותר הוא נערך? |
|
Ollie(נשלטת) |
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
Ollie(נשלטת) • 22 בדצמ׳ 2024
אני אוסיף כאן אזהרה כללית למי שמחפשות ומחפשים אירועים בדסמיים, בלי קשר לאירוע ספציפי שפורסם כאן או לאירוע ספציפי אחר. אזהרה כללית לחלוטין. הנה היא:
יש הרבה אנשים שצדים באמצעות "אירועים" כאלה. חלקם הם גם גברים שמתחזים לנשים בשביל להוריד את החששות של קהל היעד. מומלץ מאוד ללכת אך ורק לאירועים שהמידע עליהם מפורסם בפומבי ושאפשר לומר שהם עוברים "אימות המונים", כלומר שאנשים מוכרים בסצנה מכירים את האירוע ומדברים עליו לטובה. או זה, או לאירועים פרטיים שמאורגנים ע"י מי שפגשתם במציאות והתרשמתם מהם לטובה. |
|
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) |
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 22 בדצמ׳ 2024
ושתדעו שלא מקובל בעולם לחבר בין מאנץ' לפלי.
פלי זה פלי. מאנץ' זה מאנץ. וזה מבאס אותי לראות שמדביקים. כי זה גם טעות וגם מרחיק אנשים לא פומביים או כאלו שמחפשים היכרות ללא צפיה למגע. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון דצמ' 22, 2024 2:28 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} |
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 22 בדצמ׳ 2024
המכשפה בג'ינס כתב/ה: ושתדעו שלא מקובל בעולם לחבר בין מאנץ' לפלי.
פלי זה פלי. מאנץ' זה מאנץ. וזה מבאס אותי לראות שמדביקים. כי זה גם טעות וגם מרחיק אנשים לא פומביים. מסכימה עם זה לחלוטין. |
|
MyLexicon |
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
MyLexicon • 22 בדצמ׳ 2024
הרגע הזה שיש stillwaters ו stillwater
🙃 |
|
הלן הדוב |
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
לפני יום •
22 בדצמ׳ 2024
הלן הדוב • 22 בדצמ׳ 2024
בעיקרון? או למצוא אחד קבוע וללכת או דרך חברים ובשלל הפלטפורמות.
ישנו המאנצ' של רמת גן שלא הייתי בו אבל שמעתי דברים טובים ויש את המאנצ שכתבה עליו המכשפה ומוזכר פה כבר "על השולחן" שבו כן הייתי. אפשר למצוא אותו דרך הפייסבוק ופטלייף. היה גם מאנצ' אור דורה אבל אני לא יודע כמה הוא רלוונטי כי הם היו עושות בפארק בראשון לציון. כל שבוע בערך מתפרסם משהו באחת הקבוצות. מי שרוצה למצוא לעצמו מאנצ' טוב צריך לעשות קצת חיפושים אבל זה שווה את זה. אני וזוגתי הולכים למאנצ' "על השולחן" קבוע כמעט כל חודש. |
|