![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
20 במרץ 2025
הפחד נגמר — ומה עכשיו?
לפני 4 שבועות •
20 במרץ 2025
Sinister(סדיסט) • 20 במרץ 2025
כשאלימות היא לא פעולה — אלא שפה.
יש אנשים שחושבים שאלימות היא תוצאה של כעס, תסכול או אובדן שליטה. מבחינתי, זו בדיוק ההפך. אלימות יכולה להיות מדודה, קרה ומדויקת — כמו מישהו שמחזיק סכין בלי הצורך לשלוף אותה. זו לא חייבת להיות חבטה או סימן כחול על העור. לפעמים זו רק מילה שנזרקת בטון הנכון, מבט קצר שחותך חד יותר מכל אגרוף, או שתיקה שמעמידה אותה במקום עוד לפני שהיא חשבה לזוז. היא יודעת שכשהיד שלי נסגרת על המותניים שלה — אני לא שואל אם היא מסכימה. אני אומר לה: "כאן את עוצרת." וכשהעור שלה חבול מהלילה הקודם — היא לא רואה בזה חולשה או השפלה. היא רואה בזה משהו ברור — אות שאני באמת שם. זה לא שהכאב מענג אותה — זה שהכאב מוכיח לה שאני מספיק קרוב כדי לפגוע. וזה בדיוק מה שמחזיק אותה במקום. היא לא בורחת כי היא מפחדת ממני — היא נשארת כי היא מפחדת מהיום שבו לא אהיה שם יותר. כי אז לא יהיה מי שיחזיק אותה חזק כששום דבר אחר בחיים שלה כבר לא יציב. ובסוף, זה לא היא שנשברת ראשונה — זו אני שמכריח אותה להבין שהכאב הזה הוא לא רק שלה. זו גם הדרך היחידה שלי לדעת שהיא עדיין שלי. כי אחרי זמן מסוים, אתה לומד שהחבלה הכחולה על הגוף שלה זו לא רק חותמת בעלות — זו הדרך הכי פשוטה להגיד לה: "אני יודע איפה נגמר הגבול שלך, ואני היחיד שמעז להגיע אליו." ולפעמים... לפעמים זו הדרך היחידה להוכיח שאני עדיין שם. אז תגידו — איפה עובר הגבול בין אלימות שמחזיקה אותה קרובה — לאלימות שמוחקת אותה לגמרי? מתי זה מפסיק להיות רק כוח — והופך להיות הדרך שבה היא מרגישה בטוחה? ומתי הפחד שלה ממני מתחלף בפחד מסוג אחר — הפחד מהיום שבו אני אפסיק להכאיב לה? כי יש משהו אחד מסוכן יותר מנשלטת שפוחדת ממך — וזה נשלטת שהפסיקה לפחד. לא? |
3
|
![]() |
![]()
לפני 4 שבועות •
20 במרץ 2025
לפני 4 שבועות •
20 במרץ 2025
Seayam • 20 במרץ 2025
לא.
|
9
|
לייKA |
![]()
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
לייKA • 3 באפר׳ 2025
כל עוד היא עדיין שם, אין פחד מסוכן או לא מסוכן – יש רק כזה שמדבר בשפה ששניכם מבינים.
|
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
Kitty frank • 3 באפר׳ 2025
יאייקס. בפעם האחרונה שהורמו כלכך הרבה דלים אדומים בבת אחת, סטלין עוד היה בחיים.
|
25
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
Seayam • 3 באפר׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: יאייקס. בפעם האחרונה שהורמו כלכך הרבה דלים אדומים בבת אחת, סטלין עוד היה בחיים.
את נהדרת. וצודקת. |
3
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
פישוטו • 3 באפר׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: יאייקס. בפעם האחרונה שהורמו כלכך הרבה דלים אדומים בבת אחת, סטלין עוד היה בחיים.
אני סקרן איפה ומהם הדגלים האדומים פה? בהנחה ומדובר על יחסי בדסמ מוסכמים בין 2 בגירים כמובן. הבחור לטעמי תיאר את הבסיס המנטלי לסדיזם שלו בצורה מאוד פתוחה. כל עוד הוא יודע לווסת אותו ולתמוך בנשלטת תוך כדי איפה הבעיה? |
6
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
Sinister(סדיסט) • 3 באפר׳ 2025
סטלין שלט בפחד. אני שולט בהסכמה. ועדיין — כל פעם שמישהי שומעת את המילה "אלימות", ישר נשלפים דגלים אדומים כאילו פתחתי גולאג בסלון. בגולאג היו אנשים שנעלמו כי חשבו לא נכון. אצלי הן באות לבד. מתחננות לאלימות. מבקשות חזק יותר, עמוק יותר, שיכאבו להן עד שירגישו סוף־סוף חיות. אז לפני שאת זורקת שמות של דיקטטורים לשיחה על שליטה מרצון, תעשי טובה — תביני על מה את מדברת. סטלין לא היה נותן להן גישה למיטת עינויים, רק לכדור בראש. אני לפחות שואל איך הן רוצות שיכאב. |
4
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
dominica(נשלטת) • 3 באפר׳ 2025
פחד הוא לא מניע טוב בעיני בקשר שליטה. הוא כן מחרמן למשל בסיטואציות מיניות או כשהוא יותר כבוד מאשר פחד [מנטישה, מעונש ווטאבר..] אבל בכל השאר הוא פשוט צובע את הצד של הנשלט בזיוף אחד גדול, אם אני נשארת בגלל פחד זה פשוט לא נכון
|
5
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
Sinister(סדיסט) • 3 באפר׳ 2025
dominica כתב/ה: פחד הוא לא מניע טוב בעיני בקשר שליטה. הוא כן מחרמן למשל בסיטואציות מיניות או כשהוא יותר כבוד מאשר פחד [מנטישה, מעונש ווטאבר..] אבל בכל השאר הוא פשוט צובע את הצד של הנשלט בזיוף אחד גדול, אם אני נשארת בגלל פחד זה פשוט לא נכון
פחד הוא לא מניע טוב - בשבילך. ואת צודקת, אם מישהי נשארת רק כי היא מפחדת - זה קשר שלא מחזיק. אבל אצלי הפחד הוא לא מניע. הוא תוצאה. לא מהאיום - מהקרבה. מהשקט הזה של מישהי שמבינה שאני רואה בה הכל, גם את מה שהיא לא סיפרה לאף אחד. והן לא באמת מפחדות ממני. הן מפחדות ממה שאני עושה להן. ממה שמתעורר בהן כשהן רועדות, מתחננות, מתפרקות ומבקשות עוד. זה לא זיוף. זה פחד שהופך לאינטימיות מסוג אחר. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
3 באפר׳ 2025
Kitty frank • 3 באפר׳ 2025
Sinister כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: יאייקס. בפעם האחרונה שהורמו כלכך הרבה דלים אדומים בבת אחת, סטלין עוד היה בחיים.
סטלין שלט בפחד. אני שולט בהסכמה. ועדיין — כל פעם שמישהי שומעת את המילה "אלימות", ישר נשלפים דגלים אדומים כאילו פתחתי גולאג בסלון. בגולאג היו אנשים שנעלמו כי חשבו לא נכון. אצלי הן באות לבד. מתחננות לאלימות. מבקשות חזק יותר, עמוק יותר, שיכאבו להן עד שירגישו סוף־סוף חיות. אז לפני שאת זורקת שמות של דיקטטורים לשיחה על שליטה מרצון, תעשי טובה — תביני על מה את מדברת. סטלין לא היה נותן להן גישה למיטת עינויים, רק לכדור בראש. אני לפחות שואל איך הן רוצות שיכאב. וואו הוא גם לא מבין הומור פרופס. או נושא ונשוא (רמז: הנושא היה הדגל, לא סטאלין). כמה תכונות מקסימות בבן אחד. כמה שליטה, כמה אלגנטיות. איזה נצנוץ של כשרון. אבל ברצינות, בנות ישראל בבקשה תתרחקו. הלעג הזה לעיניכן, כדי לוודא שכציבור אנחנו מודעות להזהרת מסע החמורה. |
3
|