![]() |
![]()
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
איך למדתם לשלוט?
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
Manners(נשלט) • 22 במרץ 2025
הייי , תמיד סיקרן אותי לשלוט וזה משהו שבראייתי הרבה יותר קשה להתנסות בו ולקבל ביטחון מאשר נשלטות, כי אתה מחזיק אצלך פגיעות של אדם אחר.
איך אתם התחלתם להרגיש בנוח עם זה? מה היו הסשנים הראשונים שלכם? |
4
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
painslut lover(סדיסט) • 22 במרץ 2025
אם אתה אדם סביר- אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי. מוכן לתת לך להתנסות על הנשלטת שלי בסביבה בטוחה ונעימה. ציוד עליי.
|
8
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
ArchAngel(שולטת) • 22 במרץ 2025
מבחינתי השאלה הזו היא כמו "איך למדת להיות סטרייטית?"- לא למדתי איך להיות כזו, התשוקות האלו היו בי וידעתי מה אני רוצה לעשות, אבל מה שלמדתי היה לקרוא את הצד השני ולהתמזג עם התשוקות שלו להישלט בנקודה שבה הפנטזיה שלו פוגשת את שלי.
אני עוד מעט בת 30, הסשן הראשון שלי היה בגיל 16 (כן, כבר אז ידעתי שונילית אני לא), ועד היום אני לא יודעת לענות על השאלה "איך לשלוט?" עם איזו תשובה חד משמעית של סט אקטים ואמירות שאמורים להפוך מישהו לשולט/ת. אני רק יודעת שצריך לקרוא את הפרטנר שמולך, ושזה משתנה מול כל אדם שאכיר. אם אתה מבין את הצורך שלו ולא רק מתרכז בשלך, אתה יודע באיזה חוטים למשוך ואיך לעשות את זה מבלי לקרוע אותם, ולא רק לרקוע ברגליים עם רשימת מכולת של דרישות. אני יודעת שהאופן שבו אשלוט ישתנה בהתאם לדינמיקה שתהיה ביני ובין מי שמולי. אני יודעת שצריך להכיר כללי בטיחות, ולא רק פיזיים של איך לקשור ואיפה ולהצליף, אלא גם את הנפשיים. שחייבים לשים לב גם למה שלא נאמר ולא להקטין ראש עד שמגיע "לא" מאדם שנשבר וכל האמון הולך לעזאזל. אני יודעת לא לקחת את זה ברצינות תהומית, לזכור שזה משחק תפקידים, צורך שפוגש צורך, ואפילו לצחוק ביחד על הדברים. ובעיקר למדתי שבדס"מ הוא כמו סיפור שכותבים בשניים. אני מביאה את הפנטזיה שלי, הצד השני מביא את שלו וביחד אנחנו מתאימים אותן זו לזו. יהיו דברים שנאמץ מהצד השני, יהיו דברים שנוריד כי לא יעבדו בנינו, ויהיו דברים חדשים שניצור ביחד ולאו דווקא נרצה להגשים אותם עם אחרים. בכל קשר שליטה תהיה עלילה שהיא רק שלנו, ועם שולט או נשלט אחר זה לא היה נראה אותו הדבר. |
25
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
סווריןן • 22 במרץ 2025
קיבלת תשובה מעולה למעלה. חוץ מזה, כדאי לשים לב שצריך גם ללמוד להיות נשלט... הפאסיביות היא רק לכאורה. נשלט שמתנהל כמו זומבי הוא, אני מנחש, turn off במשחק תפקידים. יש משמעות לאופן בו אתה מתרפס, מיילל, כואב, זועק, בוכה, בועט ובוטש בתסכול, מתחנן, מרייר, מצפה... לדעת ללמוד ולהתפתח אל תוך הכלביות המדוייקת שהיא שלך, אינה מובנת מאליה. אתה לא שם רק כדי לחטוף מכות...
מישהו צריך לכתוב על זה פוסט... |
9
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
Bluecollar(שולטת) • 22 במרץ 2025
אני מוסיפה לארכאנג'ל:
בהקשבה. בהקשבה לצד השני ובהקשבה לעצמך. אפשר להגיד שאין בתי ספר שמלמדים אותנו להיות משהו. חוץ מזה, כנשלט פשוט תנסה לחשוב מה הפך בשבילך את השליטה לאמתית אן חוויה טובה. אני יודעת שבשבילי השליטה זה מקום שמאוד מחובר אלי. זה פשוט חלק ממי שאני |
3
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
Slick(סדיסט) • 22 במרץ 2025
הפעם הראשונה ששלטתי הייתה ניסיון. הייתה לי פנטזיה בראש ורציתי ליישם אותה. אבל בפעמים הראשונות עוד הייתי בתהיות. השליטה שלי הייתה פחות מילולית ויור ניסיונית. איך זה מרגיש לעמוד על מישהו/י. איך זה מרגיש לפקוד על מישהו/י.
עם הזמן פיתחתי יותר מודעות לציפיות של הנשלטים והנשלטות. בעיניי האידיאל זה סשן שבו אני עושה את הדברים שאני רוצה לעשות ומגשים להם איזשהי פנטזיה, נכנס לדמות ששנינו רוצים שאהיה ב-100%. אז כנראה שהתשובה באמ;לק היא להתנסות בדברים שאתה רוצה, בהסכמה כמובן, לאט לאט. כמו שאני עושה עם כאב, מתחיל בהכי חלש ולאט לאט מגביר עד שנעמד צעד לפני הגבול. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 22 במרץ 2025
זה קרה בגיל 5, מי זוכר?
סתם, התחלתי להגיד לילד שנצמד אלי בגן מה לעשות. מיד פעם סינג'רתי אותו והוא אהב את זה ואותי. יש לנו תמונות ביחד כי גם אחרי שעות הגן היינו נפגשים בגינה הציבורית. דווקא להישלט היה לי יותר מורכב אבל האבולוציה ניצחה והדופמין גבר על החשש ותמיד בא לי עוד. |
4
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
Bent • 22 במרץ 2025
אני בטוח שלא סיימתי ללמוד
לשלוט להשלט זה מתחיל מלהיות בן אדם |
5
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 22 במרץ 2025
יש דברים שעשיתי עם החברים שלי, ולא ידעתי שהם בדסמ בכלל, כמו למשל ספנקינג.
אבל יש דברים שכן צריך ללמוד - החל מאיפה כן מותר או אסור להצליף (וזה כדאי שכולם יידעו, סאבים ודומים), איך חונקים נכון, איך משתמשים בשוט נכון ואיך מכוונים אותו (דיוק ועוצמה), וכן הלאה. אני יכולה לספר שמאז שכשנכנסתי לקטע של פמדום התחלתי לחפור את פטלייף בחיפוש אחר מידע על האספקטים השונים של פגגינג וכל מיני דברים שמעניינים אותי. אני לא רואה אותי נכנסת לסשן בלי לדעת בדיוק מה אני עושה ואיך מה שאני עושה משפיע על מי שמולי. With great power comes great responsibilty. וגם כשנכנסים בעדינות... |
8
|
mister z(שולט) |
![]()
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
Re: איך למדתם לשלוט?
לפני שבוע •
22 במרץ 2025
mister z(שולט) • 22 במרץ 2025
Manners כתב/ה: הייי , תמיד סיקרן אותי לשלוט וזה משהו שבראייתי הרבה יותר קשה להתנסות בו ולקבל ביטחון מאשר נשלטות, כי אתה מחזיק אצלך פגיעות של אדם אחר.
איך אתם התחלתם להרגיש בנוח עם זה? מה היו הסשנים הראשונים שלכם? לצערי אין בית ספר או מכללה שמלמדים לשלוט צריך ללמוד לבד מה עובד ומה לא עובד המון ניסוי וטעייה בסוף צריך לזכור שמדובר בשני אנשים שהגיעו להנות ותמיד להיות זהירים |
0
|