|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
נשואים שקרנים
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 19 באפר׳ 2025
אלה מקרים שגיליתי אני סבורה שהיו עוד ללא ידיעתי.
שקרנים נשואים/ בזוגיות: מקרה ראשון שלמחרת המפגש הוא נעלם והצלחתי למצוא מי זה ולגלות שהוא נשוי, אפילו לא טרחתי לכתוב לו. מקרה אחר של מישהו שהיה נשלט כחודשיים והקשר הסתיים מחוסר זמינות שלו. כל פעם תירוץ אחר. אחרי הרבה זמן שולטת מהאתר באה להחמיא על הבלוג בפרטי. שיתפתי אותה שחלקנו נשלט בזמנים שונים ואני שמחה עבורם( זיהיתי אותו בבלוג שלה). אז היא סיפרה לי שהוא נשוי הוא שיקר לה והיא עלתה על זה ושרפה אותו. הייתי בהלם והרגשתי ממש ממש טפשה איך האמנתי לכל מילה. היום מי שלא שולח ת.ז עם סטאטוס/ פייס / אינסטגרם /מידע שאני יכולה לאמת שהוא לא שקרן לגבי זה, אני לא מתקדמת למפגש. פשוט איבדתי אמון, ימכרו את הנשמה בשביל סשן. הסיטואציה של היכרות באתר מהווה קרקע נוחה להסתרה. וכן לשניהם היו טלפונים כנראה נוספים עם זמינות תקשורתית גבוה. סימנים חשודים: וכן יש תירוצים טובים. מישהו נפטר, מילואים, משבר בעבודה, הבית בשיפוץ... 1. לא כותב סטאטוס בפרופיל. 2. לא נותן מספר נייד. 3. לא שולח תמונות (לא עירום). 4. נעלם תדיר( לילות, סופי שבוע, "שומר שבת" ). 5. לא נמצא ברשתות חברתיות. 6. לא לוקח אותך לביתו. 7. לא משתף היכן עובד /עובד בעבודה לא ברורה. לא למהר להתקדם, להכיר ברמה ונילית. אם את מכירה אנשים בקהילה נסי לברר עליו. מעניין אם גם נשים משקרות לגבי היותן נשואות /בזוגיות. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 19 באפר׳ 2025
מצטערת שזה קרה לך.
אגב מנסיוני בכלוב ואני כאן מהיום שהוא הוקם, מי שלא כותב סטטוס בפרופיל הוא תמיד תמיד נשוי (למעט במקרים מאוד מאוד נדירים שאכן הוכיח לי אחרת). |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
MorTea • 19 באפר׳ 2025
בטוח שכן. בגידות לא מפלות דת גזע או מין. אנשים כאלו יהיו בכל מקום, צריך באמת להיזהר וכמו שאמרת לא למהר ולהכיר אחד את השניה קודם לפני שמתקדמים ביחסים.
|
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 19 באפר׳ 2025
הדבר הכי מטומטם שנשוי בוגד יכול לאחל לעצמו זה שיצליח לחרטט בחורה פנויה, שהוא באמת יצליח לגרום לה להיקשר אליו מספיק כדי להיות בכל סוג של אינטרקציה מינית איתו.
כי סופו של קשר כזה הוא פיצוץ בפנים, וכל החרא שהוא האכיל את הבחורה ההיא יכנס לו עמוק לתוך הבית. וזה תמיד מתגלה. בסוף תמיד יגיע הרגע שמתו לך כל הסבתות, שכבר אי אפשר לחרטט שיש לך שיפוץ או מילואים כאלו ארוכים, מתישהו תשכח את הטלפון על השידה אחרי הסקס והיא תראה הודעה מאשתך, מתישהו יקרה משהו שלא חשבת עליו.... וכשהרגע הזה יגיע, איתו יפער בור ענק של חרא שלא התכוננת אליו. ואגב, זה לא רק עניין של חוסר מוסריות, נניח ואשתו כל כך אפטית או כנועה שזה לא יזיז לה, זו עדיין עבירה פלילית של אינוס במרמה והוא ישלם על זה מחיר. אז אם כבר נשוי בוגד, שיעשה את זה עם נשואה שנמצאת איתו באותה סירה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 19 באפר׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: הדבר הכי מטומטם שנשוי בוגד יכול לאחל לעצמו זה שיצליח לחרטט בחורה פנויה, שהוא באמת יצליח לגרום לה להיקשר אליו מספיק כדי להיות בכל סוג של אינטרקציה מינית איתו.
כי סופו של קשר כזה הוא פיצוץ בפנים, וכל החרא שהוא האכיל את הבחורה ההיא יכנס לו עמוק לתוך הבית. וזה תמיד מתגלה. בסוף תמיד יגיע הרגע שמתו לך כל הסבתות, שכבר אי אפשר לחרטט שיש לך שיפוץ או מילואים כאלו ארוכים, מתישהו תשכח את הטלפון על השידה אחרי הסקס והיא תראה הודעה מאשתך, מתישהו יקרה משהו שלא חשבת עליו.... וכשהרגע הזה יגיע, איתו יפער בור ענק של חרא שלא התכוננת אליו. ואגב, זה לא רק עניין של חוסר מוסריות, נניח ואשתו כל כך אפטית או כנועה שזה לא יזיז לה, זו עדיין עבירה פלילית של אינוס במרמה והוא ישלם על זה מחיר. אז אם כבר נשוי בוגד, שיעשה את זה עם נשואה שנמצאת איתו באותה סירה. לא אכפת להם שזה יתגלה לי מקסימום נהנו ונגמר. הם לא רואים אף אחד חוץ מאת עצמם. בעבר תמיד אמרתי שלא אהיה זאת שאהרוס לגבר נשוי בית. כיום, אומרת באופן מפורש מי שינסה לרמות אותי אני אחשוף אותו. מקווה מאוד שהמילים האלה יפחידו אותם. אני הזהרתי לא תהיה לי חמלה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 19 באפר׳ 2025
זו בדיוק הבעיה, הם מסתמכים על השקר הזה שנשים הפנימו "שהן הורסות בתים" גם כשבגדו איתן ללא ידיעתן והסכמתן.
בגידה היא החלטה של הבוגד, גם לשקר ולרמות נשים נוספות בדרך מלבד את אשתו זו בחירה שלו. וכשאדם בוחר בהתנהגות הוא בוחר בהשלכות שלה, וההשלכות של הונאה היא שמתגלה האמת לגבי הדברים שעשית. האשמה צריכה לחזור למקום שלה- למי שרימה, לא להישאר אצל מי שרומתה על ידו. אחרת הם ממשיכים והורסים לעוד נשים את החיים. לא מרביצים לשק ארגוף שמחזיר בחזרה. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
MorTea • 19 באפר׳ 2025
► shirazbar כתב/ה: ► ArchAngel כתב/ה: הדבר הכי מטומטם שנשוי בוגד יכול לאחל לעצמו זה שיצליח לחרטט בחורה פנויה, שהוא באמת יצליח לגרום לה להיקשר אליו מספיק כדי להיות בכל סוג של אינטרקציה מינית איתו.
כי סופו של קשר כזה הוא פיצוץ בפנים, וכל החרא שהוא האכיל את הבחורה ההיא יכנס לו עמוק לתוך הבית. וזה תמיד מתגלה. בסוף תמיד יגיע הרגע שמתו לך כל הסבתות, שכבר אי אפשר לחרטט שיש לך שיפוץ או מילואים כאלו ארוכים, מתישהו תשכח את הטלפון על השידה אחרי הסקס והיא תראה הודעה מאשתך, מתישהו יקרה משהו שלא חשבת עליו.... וכשהרגע הזה יגיע, איתו יפער בור ענק של חרא שלא התכוננת אליו. ואגב, זה לא רק עניין של חוסר מוסריות, נניח ואשתו כל כך אפטית או כנועה שזה לא יזיז לה, זו עדיין עבירה פלילית של אינוס במרמה והוא ישלם על זה מחיר. אז אם כבר נשוי בוגד, שיעשה את זה עם נשואה שנמצאת איתו באותה סירה. לא אכפת להם שזה יתגלה לי מקסימום נהנו ונגמר. הם לא רואים אף אחד חוץ מאת עצמם. בעבר תמיד אמרתי שלא אהיה זאת שאהרוס לגבר נשוי בית. כיום, אומרת באופן מפורש מי שינסה לרמות אותי אני אחשוף אותו. מקווה מאוד שהמילים האלה יפחידו אותם. אני הזהרתי לא תהיה לי חמלה. אבל זה בדיוק העניין, את לא צריכה לחיות עם התחושה שאת זאת שפירקת את המשפחה! כל עוד הקשר התחיל מכיוונו ביודעין ובהסתרה מלאה, הרי שהוא אשם. ובלי קשר כמו שכתבו מעלי, סופו של כל שקר להתגלות. אם כבר את מצילה את המשפחה מהדרדרות מאוחרת יותר לשקר גדול ומנופח אף יותר. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
מיצי קפיצי(נשלטת) • 19 באפר׳ 2025
גם אני נפלתי על אחד ששיקר על זוגיות
וכשנתפס(נטו כי יש לי חברים טובים שזיהו), מחק את הפרופיל ועכשיו החזיר3> קסם. |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
19 באפר׳ 2025
בוגר ונשלט(נשלט) • 19 באפר׳ 2025
אני לא מסתיר וזה גלוי בפרופיל פה
פשוט הצחיק אותי הענין של הסבתות, לדעתי הרגנו את כולן עוד כשהיינו בצבא |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
20 באפר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 20 באפר׳ 2025
בתחילת דרכי היה נשלט שהתקשרנו חירטט טובים מה זה חירטט אותי.
באיזשהו שלב הרחתי את השקר. בירור קטן עם אנשים מהקהילה וגיליתי שהוא נשוי. הטמבל הלך לאורדורה וכולם הכירו אותו וידעו שהוא נשוי. אחר כך הוא כל הזמן נחסה דרך הרשתות החברתיות ועוד לצוץ לי מכל מקום ולעשות לי מניפולציות. ואני אדגיש שמההתחלה שמתי דברים על השולחן שאני רוצה זוגיות והוא שיקר ומרח ואמר שגם הוא רוצה. |
|
|