|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
זנות כטאבו
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
Glitch • 14 במאי 2025
למה הקינק של לשלם למישהי כסף על סקס, כאב ושליטה ביחסי שולט-נשלטת הוא טאבו?
מאוד מעניין אותי שתשלום כקינק הוא מקובל בבדס"מ ביחסי שולטת-נשלט, וברור שכאן קבור הכלב, אבל מה קורה אם יש לך קינק כזה כנשלטת? האם זה סותר את התפקיד שלך אינהרנטית? אם נשלטת משפילה ומחפיצה את עצמה באמצעות כסף, היא בהכרח גורמת להשפלה ופגיעת-אגו של הצד השולט? האם הקינק הזה כל כך קיצוני שצריך להגשים אותו בכלל עם ונילים? מה אתם חושבים? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
Re: זנות כטאבו
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
masoul • 14 במאי 2025
Glitch כתב/ה: למה הקינק של לשלם למישהי כסף על סקס, כאב ושליטה ביחסי שולט-נשלטת הוא טאבו?
אני לא חושב שזה טאבו, אני חושב שסדיסטים נטו נדירים מאד. ורוב השולטים מחפשים שליטה. ואם צריך לשלם לך כסף בשביל שישלטו בך, אז השליטה אצלך. לא אצל השולט. ומכן החוסר ייתכנות או הנדירות של להיות נשלטת בתשלום (: וכן זה מעלה את השאלה של השולטות בתשלום, שנפוצות כפטריות לאחר הגשם. אפשר לדבר גם על זה או זה לעומת זה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
Glitch • 14 במאי 2025
masoul כתב/ה: Glitch כתב/ה: למה הקינק של לשלם למישהי כסף על סקס, כאב ושליטה ביחסי שולט-נשלטת הוא טאבו?
אני לא חושב שזה טאבו, אני חושב שסדיסטים נטו נדירים מאד. ורוב השולטים מחפשים שליטה. ואם צריך לשלם לך כסף בשביל שישלטו בך, אז השליטה אצלך. לא אצל השולט. ומכן החוסר ייתכנות או הנדירות של להיות נשלטת בתשלום (: וכן זה מעלה את השאלה של השולטות בתשלום, שנפוצות כפטריות לאחר הגשם. אפשר לדבר גם על זה או זה לעומת זה. תודה על התגובה. נשלטת בתשלום זה אכן אוקסימורון. אבל לגבי זנות, באמת שלא מדובר בפנטזיה כל כך אזוטרית לדעתי.* בכלוב לעומת זאת, נראה שזה טאבו מוחלט עבור שולטים. *לראייה https://www.reddit.com/r/BDSMcommunity/s/aynWAXSCVl |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
bondman(נשלט){FLR} • 14 במאי 2025
כשזה מבוצע בצורה מבוקרת ומשחקית.
למה שתיהיה עם זה בעיה? |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
masoul • 14 במאי 2025
Glitch כתב/ה: masoul כתב/ה: Glitch כתב/ה: למה הקינק של לשלם למישהי כסף על סקס, כאב ושליטה ביחסי שולט-נשלטת הוא טאבו?
אני לא חושב שזה טאבו, אני חושב שסדיסטים נטו נדירים מאד. ורוב השולטים מחפשים שליטה. ואם צריך לשלם לך כסף בשביל שישלטו בך, אז השליטה אצלך. לא אצל השולט. ומכן החוסר ייתכנות או הנדירות של להיות נשלטת בתשלום (: וכן זה מעלה את השאלה של השולטות בתשלום, שנפוצות כפטריות לאחר הגשם. אפשר לדבר גם על זה או זה לעומת זה. נשלטת בתשלום זה אכן אוקסימורון. אבל לגבי זנות, באמת שלא מדובר בפנטזיה כל כך אזוטרית לדעתי.* זנות או הזניה אם נדייק, זו אכן פנטזיה נפוצה מאד, אולי שניה רק לפנטזית אונס. רק שכמו פנטזית אונס, ש99.99% מהמפנטזות, לא היו רוצות לבצע זאת בפועל, נדמה לי שגם זנות, 99.99% מהמפנטזות, לא היו רוצות לבצע זאת בפועל. בניגוד אבל לפנטזית אונס, שהיא שחור או לבן, קרי, או שזה באמת אונס, או שזה סתם זיון שמשחק באונס, אבל לא באמת אונס. הזניה לעומת זאת, זו פנטזיה קשה, אקסטרימית, אבל נדמה לי שאפשר לבצע אותה ברמת אמינות גבוהה מאד ובסיכון נמוך יחסית. בקיצור. הזניה זו פנטזיה שאפשר לממש בבטחון יחסי. ובמשפט נוסף, אפשר לממש פנטזית הזניה בלי או עם קשר לבדסמ. (הלינק שלך מבקש כניסה על מנת לצפות, אז לא צפיתי) |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
ArchAngel(שולטת) • 14 במאי 2025
כשאתה משתוקק למשהו מיני אתה לא צריך כסף כדי לקבל מוטיבציה לעשות אותו, אם זה מחרמן אותך מספיק אתה פשוט הולך על זה.
בעולם הנשלטות-שולטים לא מפספסים כמה נשלטות נדלקות מזה מינית, והשולטים גם. בעולם הפמדום? בצד השולט לא בהכרח נמצאות בו מתוך משיכה מינית לעניין. זה מתבטא גם מהבחינה הכמותית שלהן ביחס לעולם הבדס"מ, וגם מהבחינה שחלקן הגדול מתמקד במילוי מטלות בית, שירותים שווי כסף או ממש כסף. במודעות הדרושים של הפמדום רואים יותר "דרוש נהג" מאשר "דרוש פרטנר לאקט מיני כלשהו". בלוחות של המיילדום מגמה הפוכה לגמרי. שולט שנשלטת רוצה להתמסר אליו, שיש לו איתה אופציה לסשן מחרמן, לא יגיד "רגע את לא משלמת לי על זה? וואי איזה באסה אני מבטל". (בעוד לא נדיר להיתקל בשולטות שממש מתנות את הפגישה ב"פינוק" כלשהו, כי המחשבה על סשן לבדו כנראה לא מעוררת מספיק) גם נשלטת לא בדיוק צריכה לשלם לשולט שיתייחס אליה, האינבוקס שלה מפוצץ גם ככה, והיא בוחרת מתוכו את השפוי מביניהם. שולט שיתחיל את עם נשלטות שיחות כמו שולטת סטריאוטיפית "שמחפשת פינוק" יעורר כלפיו גיחוך, יהפוך לעוד הודעה הזויה שהיא מוחקת, מדלגת מעליו הלאה להצעות שלא חסרות לה. היצע וביקוש. מעטות השולטות כאן, יש נשלטים שמרגישים צורך לשלם כי לדעתם זה יעשה להם איזה קיצור דרך. לנסות להציע כסף תמורת אינטראקציה משדר נואשות שכיבכול לא אמורה לאפיין דמות של שולט. ובקשת כסף לא אמורה לאפיין דמות של גבר שחברתית מצופה ממנו להתפרנס בכוחות עצמו, רצוי בעבודה כמה שיותר נחשבת, ובטח שלא מקיבוץ נדבות תמורת מין. *אגב, לא חושבת ששולט יעלב מלשחק עם מישהי בזונה ולקוח. אבל אשכרה לשלם למישהי כתנאי שתועיל לגעת בו ולהיות איתו בסשן זה סיפור אחר. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
Glitch • 14 במאי 2025
ArchAngel כתב/ה: כשאתה משתוקק למשהו מיני אתה לא צריך כסף כדי לקבל מוטיבציה לעשות אותו, אם זה מחרמן אותך מספיק אתה פשוט הולך על זה.
בעולם הנשלטות-שולטים לא מפספסים כמה נשלטות נדלקות מזה מינית, והשולטים גם. בעולם הפמדום? בצד השולט לא בהכרח נמצאות בו מתוך משיכה מינית לעניין. זה מתבטא גם מהבחינה הכמותית שלהן ביחס לעולם הבדס"מ, וגם מהבחינה שחלקן הגדול מתמקד במילוי מטלות בית, שירותים שווי כסף או ממש כסף. במודעות הדרושים של הפמדום רואים יותר "דרוש נהג" מאשר "דרוש פרטנר לאקט מיני כלשהו". בלוחות של המיילדום מגמה הפוכה לגמרי. שולט שנשלטת רוצה להתמסר אליו, שיש לו איתה אופציה לסשן מחרמן, לא יגיד "רגע את לא משלמת לי על זה? וואי איזה באסה אני מבטל". (בעוד לא מעט שולטות ממש מתנות את הפגישה ב"פינוק" כלשהו, כי המחשבה על סשן לבדו כנראה לא מעוררת מספיק) גם נשלטת לא בדיוק צריכה לשלם לשולט שיתייחס אליה, האינבוקס שלה מפוצץ גם ככה, והיא בוחרת מתוכו את השפוי מביניהם. שולט שיתחיל את עם נשלטות שיחות כמו שולטת סטריאוטיפית "שמחפשת פינוק" יעורר כלפיו גיחוך, יהפוך לעוד הודעה הזויה שהיא מוחקת, מדלגת מעליו הלאה להצעות שלא חסרות לה. היצע וביקוש. מעטות השולטות כאן, יש נשלטים מרגישים צורך לשלם כי לדעתם זה יעשה להם איזה קיצור דרך. לנסות להציע כסף תמורת אינטראקציה משדר נואשות שכיבכול לא אמורה לאפיין דמות של שולט. ובקשת כסף לא אמורה לאפיין דמות של גבר שחברתית מצופה ממנו להתפרנס בכוחות עצמו, רצוי בעבודה כמה שיותר נחשבת, ובטח שלא מקיבוץ נדבות תמורת מין. *אגב, לא חושבת ששולט יעלב מלשחק עם מישהי בזונה ולקוח. אבל אשכרה לשלם למישהי כתנאי לסשן זה סיפור אחר. מרגיש לי שקצת סטית מהנושא. לא שאלתי על פמדום... ברור שיש נשים שמצאו דרך קלה לסחוט סוטים. וגם, מי רוצה בכלל לשחק בכאילו עם שולט? את חושבת שנשלטים שרוצים לשלם לך כי הם מתחרמנים מזה שאת שולטת עליהם כלכלית, עדיין יתחרמנו אם תחזירי להם את הכסף על מנת לשמור מפגע על העו"ש שלהם? אין שום קיק באדפטציה שהצעת. אין פחד. אין גירוי. אין ממשיות. העניין הוא שזה יותר גברי לשלם לאישה שתשלוט עלייך ותכאיב לך, אבל ממש לא מקובל לשלם לאישה כדי לשכב איתה ולהכאיב לה במחוזותינו. זה הדיסוננס שמעניין אותי. עליו אני תוהה. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
כתבת שזה מקובל בפמדום, האם התכוונת נטו למלכה בתשלום שזה המקצוע הזה? והשאלה היא למה אין נשלטת בתשלום? כי את זה מציעה כל זונה "רגילה".
תמורת אקסטרא תשלום יהיו כאלו שיהיו מוכנות לספוג לא מעט, מכל המתועד ברשת בעניין זה. זה פשוט נחשב לא גברי במיוחד שהסיבה שהשגת סקס היא לא כי עשית משהו שכבש את ליבה של האישה, אלא כי שילמת לה שתועיל להסתכל עליך. אז גברים שעושים את זה לא ימהרו להצהיר. (זה גם לא גברי יותר במקרה של נשלט, פשוט זה מתכתב לרוב הנשלטים עם ההשפלה בלשלם על כך). בבדס"מ יש הרבה בכאילו בהגדרה, כי לנצל מישהי בזנות באמת שנותנת לגברים להתייחס אליה כשק חבטות מושפל כי אין לה איך לשלם חשבונות ולהאכיל את הילדים, זו חתיכת בעיה. אבל אם למישהי יש קינק להיות "זונה" היא די עושה את זה בכאילו עם גבר שהיא סומכת עליו, קובעת איתו גבולות ולא באמת תלויה בכספו כדי להתקיים ויכולה להגיד לו "לא" בכל שלב. זה יכול להיות "כאילו" מאוד מושקע עם רגשות אמיתיים, אבל עדיין זו לא זנות "על אמת" וטוב שכך. וכן, הרבה "נשלטים פיננסים" שניסו לשכנע אותי כמה הם ארנקים שיקנו לי הכל כדי לבלוט מעל כל היתר, ממש עפו עלי כשגילו שאני שולטת שנהנת מהפטישים האלו מתוך עצמי ללא דרישת תשלום, ולא התעקשו לשלם בכל זאת. הרבה מופתעים לגלות שיש כאלו שבאמת אוהבות את זה וזה לא שירות שהם חייבים לקנות. פעם אהבתי לעשות ניסויים בטוויטר בפוסטים של שולטות פינדום ולהגיב "שגם אני שולטת ואני אוהבת את מה שהיא תיארה, רק שכסף לא מדבר אלי" ולראות איך הם נדדו לאינבוקס שלי, ואיבדו עניין בפרסום שלה. שלא נדבר על כל השולטות הצעירות שנופלות בבורות של "נשלטים פיננסים" שאחרי שגומרים/יורד להם מהפנטזיה דורשים מהן הכל בחזרה עם ריבית ומאיימים בשיימינג. כנראה להסכים שזה משחק והכסף חוזר בסוף היה מרגיע אותם יותר, אבל היה פחות אטרקטיבי לשולטות מהסוג הנ"ל. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
Glitch • 14 במאי 2025
ArchAngel כתב/ה: כתבת שזה מקובל בפמדום, האם התכוונת נטו למלכה בתשלום שזה המקצוע הזה? והשאלה היא למה אין נשלטת בתשלום? כי את זה מציעה כל זונה "רגילה".
תמורת אקסטרא תשלום יהיו כאלו שיהיו מוכנות לספוג לא מעט, מכל המתועד ברשת בעניין זה. זה פשוט נחשב לא גברי במיוחד שהסיבה שהשגת סקס היא לא כי עשית משהו שכבש את ליבה של האישה, אלא כי שילמת לה שתועיל להסתכל עליך. אז גברים שעושים את זה לא ימהרו להצהיר. בבדס"מ יש הרבה בכאילו בהגדרה, כי לנצל מישהי בזנות באמת שנותנת לגברים להתייחס אליה כשק חבטות מושפל כי אין לה איך לשלם חשבונות ולהאכיל את הילדים, זו חתיכת בעיה. אבל אם למישהי יש קינק להיות "זונה" היא די עושה את זה בכאילו עם גבר שהיא סומכת עליו, קובעת איתו גבולות ולא באמת תלויה בכספו כדי להתקיים ויכולה להגיד לו "לא" בכל שלב. זה יכול להיות "כאילו" מאוד מושקע עם רגשות אמיתיים, אבל עדיין זו לא זנות "על אמת" וטוב שכך. וכן, הרבה "נשלטים פיננסים" שניסו לשכנע אותי כמה הם ארנקים שיקנו לי הכל כדי לבלוט מעל כל היתר, ממש עפו עלי כשגילו שאני שולטת שנהנת מהפטישים האלו מתוך עצמי ללא דרישת תשלום, ולא התעקשו לשלם בכל זאת. הרבה מופתעים לגלות שיש כאלו שבאמת אוהבות את זה וזה לא שירות שהם חייבים לקנות. פעם אהבתי לעשות ניסויים בטוויטר בפוסטים של שולטות פינדום ולהגיב "שגם אני שולטת ואני אוהבת את מה שהיא תיארה, רק שכסף לא מדבר אלי" ולראות איך הם נדדו לאינבוקס שלי, ואיבדו עניין בפרסום שלה. שלא נדבר על כל השולטות הצעירות שנופלות בבורות של "נשלטים פיננסים" שאחרי שגומרים/יורד להם מהפנטזיה דורשים מהן הכל בחזרה עם ריבית ומאיימים בשיימינג. אני מרגישה שאני לא מצליחה להסביר שהתשלום הוא הקינק עצמו. את מתייחסת לשני קצוות מאוד קיצוניים: "שולטות" בתשלום שעבור כסף מוכנות לעשות דברים שאין להן בהם שום עניין, או שולטות שלא רוצות כסף על משהו שהוא הנטייה המינית שלהן. בהתאמה, נשלטים שהולכים לכל אחת רק כי היא נותנת שירות כי אין חלופה טובה יותר, ולא לנשלטים שרוצים שתנצלי אותם גם כלכלית. או בהשאלה, נשים שרוצות לשכב עם מישהו שמשלם להן. |
|
|
|
|
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
לפני 8 חודשים •
14 במאי 2025
אז אני מנסה להסביר שכשתשלום הוא הקינק עצמו מדובר במשחק ולא בשירות מין כפי שמקובל בפמדום.
ולמשחק מיני, סשן או איך שלא תגדירי את זה- שולטים לא בדיוק מתנגדים. אני לא חושבת שיש משהו לא גברי בלהתייחס לנשלטת כזונה בטח כשאתה לא באמת היית צריך לשלם לה על זה ברצינות, והיא רצתה בך מתוך המשיכה הזו. במקביל, אין בפמדום, כתופעה, משהו מקביל לפנטזיית זנות באמת, מה שמקובל בפמדום הוא שליטה בתשלום כאשכרה סוג של שירות מין. גם אלו שמכריזים על עצמם "נשלטים פיננסים", מהנסיון שלי, נושמים לרווחה כשמשיגים את אותה האינטראקציה עם שולטת רק בלי כסף וממש לא מתעקשים עליו "כי זה הקינק שלי ובלי לשלם לא אגמור". |
|
|