צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

Ballbusting and CBT

מקס ballbustingחשבון מאומת
לפני 7 חודשים • 28 ביוני 2025

Ballbusting and CBT

מקס ballbustingחשבון מאומת • 28 ביוני 2025
יש לי שאלה. למה באלבאסטינג - הפטיש ש בעיטות לביצים, פחות נפוץ בישראל מאשר מדינות אחרות?
אני ראיתי בחו"ל פופולריות רבה. גם אם תקלידו באינטרנט ballbusting ושם של מדינה, תראו שיש הרבה סרטונים מאיטליה, אנגליה, ארה"ב, צרפת המדינות אחרות...

לאומית זאת, אם תחפשו בעיטות לביצים תוצרת ישראל - בקושי תמצאו סרטון וחצי מסכן דובר עברית. למה זה כך? יש למישהו / מישהי הסבר לתופעה?
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 28 ביוני 2025
כמה פורנו תוצרת ישראל אתה כבר מכיר?
    התגובה האהובה בשרשור
מקס ballbustingחשבון מאומת • 28 ביוני 2025
צודק, אין הרבה פורנו ישראלי בכללי. למה שיהיה הרבה סרטוני באלבאסטינג חחח.

אבל מעניין אותי גם לא רק שאלה מעשית (כמה סרטונים ישראלים יש), אלא שאלה פסיכולוגית - האם ישראלים / ישראליות פחות מתחברים לנושא באלבאסטינג מעמים אחרים? למשל אתה ראה המון סרטים באלבאסטינג איטלקיים, פשוט המון... ולכאורה אנחנו דומים איתם באופי.. אבל בנושא המדובר מאוד שונים, משום מה.
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 28 ביוני 2025
אני לא חושב שיש התפלגות שונה,
למרות שאם תלך רק לפי הפורנו תחשוב שגרמניה זו בירת הקינק העולמית.
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 28 ביוני 2025
מה הקשר בין פורנו לבין הפטיש של המשתתפים בו?
יתכן, השערה כמובן, שהשולטות בארץ ברובן אינן סאדיסטית ברמה הזאת בנוסף לסכנות הכרוכות..
Miss Fox
Miss Fox • 28 ביוני 2025
אנחנו מדינה קטנה ודי שמרנית.. נראה לי אבל שהתפלגות האוכלוסיה תהיה זהה בין ישראל לאירופה או ארהב..
אין פה כל כך הרבה אנשים כמו במקומות אחרים 😅
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
אין הרבה פורנו ישראלי, וכשאין מספיק חומר למדגם אז גם אי אפשר להוציא מזה סטטיסטיקה אמינה icon_smile.gif

מקריאה בכלוב דווקא קיבלתי רושם שזה קינק מאד פופולרי.
וגם הייתה הפעם ההיא שמישהו ביקש ממני לבעוט לו בביצים, בדייט ראשון 🤔
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 28 ביוני 2025
באופן כללי אין כמעט פורנו ישראלי, גם לא ונילי- אז זה אומר שבישראל לא עושים סקס בכלל? בחו"ל יש יותר הפקות של פורנו וברור שככל שמדינה יותר גדולה ככה יגיעו ממנה יותר סרטונים.

בכל המדינות שציינת יש יותר ליברליות מינית, מה שמשפיע על הבחירה של אנשים להיחשף.
אנשים שנמצאים בפטלייף מהמדינות הנ"ל מעלים את תמונת הפנים שלהם לפרופיל בלי לחשוב פעמיים, בזמן שבכלוב רק בודדים עושים את זה.
בישראל, לעומת במדינות האלו, כולם מכירים את כולם ומישהו בדוק היה איתך במסגרת כלשהי מתישהו או יזהה אותך דרך מכרים משותפים.

מעבר לזה, שחקני פורנו לאו דווקא נמשכים לפטיש מסוים. הם עושים את זה בשביל כסף.
למשל, הרבה מפורנו הפמדום לא נובע משולטות שמתחרמנות מכל רגע אלא מנשים שזקוקות לכסף ואומרת לעצמן שלבעוט לגבר בביצים מול המצלמה זו עבודת מין פחות משפילה וחשופה מלעשות פורנו רגיל.
כמעט בכל סרטון פמדום מיינסטרימי רואים מישהי שאין לה מושג מה היא עושה בכלל ורק מנסה לגלם בצורה מגושמת תפקיד שיצטלם טוב וירצה את הצופים.
ככה לא מגיבה מישהי שבאמת משתוקקת לאקט כלשהו, ולצערי נשלטים שצופים בזה חושבים "שככה זה" ואין להם יותר מדי הזדמנויות במציאות לקבל רושם אחר.

שורה תחתונה: יש קהל לכל פטיש בכל מדינה. בישראל אנשים יצניעו יותר את התשוקות המיניות "הלא שגרתיות" ולא יתעדו אותם באופן שיכול להגיע לציבור הכללי.
מקריאה בכלוב רואים שזה אחד הקינקים הנפוצים שמדברים עליו, פשוט אנשים לא רוצים לתעד את עצמם מתעסקים בו מול כל המדינה.
וכמובן, שפורנו לא מעיד משהו על המציאות או אפילו על ההעדפות של המשתתפים בו.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת יונ' 28, 2025 6:26 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת • 28 ביוני 2025
הי icon_smile.gif
לא ממש ידעתי שקיים דבר כזה פורנו ישראלי, מלבד כבר סצנות קצרות שראיתי בעבר.
אני מאמין שהיקף ההפקה הישראלית בתחום נמוך, ולכן מתמקד במיין סטרים.
לדעתי השאלה אם אין קטגוריית CBT ובולסבאסטינג בפורנו ישראל מבקשת למצוא קטגורייה מאוד ספציפית, היכן שההפקה אם עדין קיימת כיום תנסה להתמקד בההעדפות כפי שנראות להן של הישראלי הממוצע.
בנוסף, השפע, בקטגוריות בתוצרים מחו"ל הופך התמקדות בהן בהםקה לקהל מקומי כה קטן ללא ריווחית.
האם יצרני הפורנו המקומי ביצעו מחקר לפילוח ההעדפות האוכלוסיה הישראלית, או ניחשו?
האם באופן יותר ספציפי, אנחנו כאן בקהילת ה bdsm יודעים באחוזים כמה מאיתנו נמשכים לתתי פרקטיקות מיניות? אני מניח שלא נערך כאן מחקר שכזה.

על החתום,
אלפא בטא, חובב CBT ומקדש בולסבאסטינג.