סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אהבה ובידיאסמ , אפשרית ?

קולר לצווארי
לפני 5 חודשים • 2 באוג׳ 2025

אהבה ובידיאסמ , אפשרית ?

קולר לצווארי • 2 באוג׳ 2025
לפעמים אני עוצר לחשוב , האם באמת אפשר לשלב אהבה ובידיאסמ?
כאילו, מצד אחד יש את כל הקטע של שליטה, דיסטנס, מסגרות מאוד ברורות של מי שולט ומי נשלט, לפעמים גם בלי מקום לרגש רך
ומצד שני , אהבה. החיבור, החמלה, הרוך, הרצון לדאוג, להיות שותפים.

אז זה או זה? או שאפשר גם וגם?

אני מרגיש שלפעמים בעולם של שליטה, במיוחד כשזה נהיה אינטנסיבי, יש פחד להכניס אהבה לתוך המשוואה.
כאילו שאהבה “תרכך” את הדינמיקה, או “תבלבל” את התפקידים.
אני ראיתי שולטות נגיד שאומרת מראש שהן לא מעוניינות ביחסים רומנטיים עם הנשלט ואני תוהה למה , כי מצד שני, מה יותר חזק מלהתמסר למישהי שאתה באמת אוהב?
מה יותר עוצמתי מלתת את עצמך למישהי שיודעת שהיא מחזיקה בלב שלך, לא רק בגוף שלך?

וכן, ברור שזה מסובך. זה דורש תקשורת ברמה הכי גבוהה שיש. זה מצריך כנות, גבולות סופר ברורים, וגם המון ביטחון עצמי מצד שני הצדדים.

אבל אולי שם נמצא הקסם – איפה שהשליטה לא באה במקום אהבה, אלא נולדת מתוך אמון ואינטימיות.
איפה שההשפלה היא לא רוע, אלא משחק שמישהו משחק בו כדי לגעת לך בדיוק במקום הנכון.
איפה שהשולטת לא רק שולטת אלא גם רואה אותך באמת.
אתה איך שאתה בלי מסיכות ב
אז האם זה מתאים לכל אחד? ממש לא.
אבל האם זה אפשרי? בעיניי– כן.
וזה אולי הקשר הכי עמוק שיש , כשאתה מוותר על שליטה לא רק מתוך תשוקה, אלא מתוך רגש אמיתי.
אשמח ממש לשמוע כי אני יודע שיש כאן אנשים שחיים מערכות זוגיות כאלה , וגם כאלו שחושבים אחרת .
אז אשמח לשמוע מה אתם חושבים . זה נושא מרתק ומעניין אותי.
בעיקר בתור מישהו שכול הנושא הזה נורא חדש לו .
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 2 באוג׳ 2025
כשמסוגלים לקשר בריא, אהבה לא סותרת את הריגוש אלא מעצימה אותו.
אהבה היא מקום מאוד פגיע להיות בו, אתה הופך להיות חשוף בפני הצד השני ותלוי במידה מסוימת באישור ממנו, אפילו כשולט/ת.
לכן אנשים מסוימים מרגישים מאוימים מזה ומעדיפים להימנע.
יש פחות "סיכונים" כשהפרטנר הוא רק "אוביקט" וזו רק פנטזיה, ולא מתקרבים קרוב מדי, ולא מרגישים עמוק מדי, ואפשר להסתתר מאחורי "דמות" במקום להביא את כולך.
צריך מספיק מסוגלות וביטחון כדי להשתחרר ולאהוב, ואפילו כדי לקבל אהבה, ורק אז אהבה מעצימה ולא מכבה כלום.
    התגובה האהובה בשרשור
יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
זה לא חייב להיות "מצד שני".

תיארת סגנון מסויים, שאני מניחה שקשה לשלב עם זוגיות - כזה שיש בו דיסטנס.
אבל לא חייבים דיסטנס. יש עוד דרכים.

אני מניחה שמי שהבדסמ שלו בהכרח מבוסס על משחק תפקידים, וכל יציאה מהפנטזיה פוגעת לו במשיכה, אז אולי תהיה לו בעיה. אבל מי שמסוגל לצאת ולהיכנס מהתפקיד אז יהיה בסדר, ומי שלא חייב גבולות נוקשים של התפקיד, גם יהיה בסדר. נראה לי.

(אני מאלה שלא זקוקים לחומה סינית מלכתחילה).
lori​(נשלטת)​{ע_מ}
lori​(נשלטת)​{ע_מ} • 2 באוג׳ 2025
אמנם בפורום הבנות על הבנים אבל אחרי שנים של מערכת יחסים היררכית עם שולט אני יכולה להגיד בודאות שלא היינו מצליחים להחזיק ולהגיע לעומקים שמתאימים לנו אם לא היתה אהבה, בטחון ואמון.
בסוף בדסמ זה סוג של תקשורת ואין אף אחד בעולם שיכול להגיד מה המינון הנכון של שליטה, המינון הנכון של צחוק והומור, של אהבה ושל עוד מיליון רכיבים שמרכיבים קשר, אלא רק שני אנשים שנמצאים בתוך הקשר ועושים מה שמתאים ונכון להם.
בכל זוגיות יש צרכים משתנים לאורך תקופות, אם הבסיס רחב והמכנה המשותף הוא רחב, אפשר להתאים את הבדסמ אליכם בהתאם לתקופה.
MyLexicon
MyLexicon • 2 באוג׳ 2025
יש שמועה כזאת שבדסמים הם גם בני אדם לפני הכל 🤭

אם מתחילים משם, אז אפשר לבנות קשר אנושי שיש בו רובד בדסמי.

אם הקשר מתחיל רק כבדסמי, לא יהיו לו שורשים לצמוח מעבר.
*וזה לא דבר רע* , ההפך.

אבל זה בהחלט יכול להתקיים יחד.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 2 באוג׳ 2025
אהבה וסקס, אפשרי?
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 2 באוג׳ 2025
לא להתבלבל עם אמפטיה שהיא תנאי הכרחי.
אהבה זו בחירה. או שבוחרים בה או שהיא בוחרת בכם.
כשיש אהבה זה עמוק ומהנה יותר
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 2 באוג׳ 2025
אגב, אני אזכיר את האמירה הקבועה שלי: בדסמ זה כמו חומוס, עושים באהבה או שלא עושים בכלל, ולפעמים זה אחלה.
DyingEmber​(נשלט)
DyingEmber​(נשלט) • 2 באוג׳ 2025
האמת שאצלי הדיסוננס הזה לא מורגש בכלל. מבחינתי בדסמ היא פשוט עוד צורה של מיניות, משחק תפקידים, פנטזיה ולא מעבר. אני לא נשלט באופי שלי ולא מעוניין גם להיות כזה. אני לא מאמין בהיררכיה ממשית או משהו בסגנון. לכן גם קל לי לצאת ולהיכנס מהמקום של הנשלט, זה גם נראה לי דבר בריא והכרחי.