|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
חכמת ההמון בזיון גרון
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
אשת החול(נשלטת){R O P E} • 2 באוג׳ 2025
אופציית החיפוש פה לא מהיעילות שראיתי, אז פותחת שרשור חדש בתקווה ללמוד מחכמת ההמונים!
זיון גרון - דברו אליי. איך הופכים אותו למושלם, איך שורדים אותו לאורך זמן בלי להרגיש שמלאך המוות דופק בדלת בהיסטריה? |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 2 באוג׳ 2025
מנסים להרפות אד כמה שניתן
מנסים לנשום מהאף עד כמה שניתן ורצוי - לאהוב את זה ממש |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
2 באוג׳ 2025
devil's baby(נשלטת) • 2 באוג׳ 2025
באתי ללמוד
איך אני אוהבת השנקל שלי הוא בעיקר להרפות את הגוף טוב פחות מלחמות (שהגוף עושה באופן אוטומטי כדי לשמור עלייך בחיים חחחח) |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
Master Bruce{©} • 3 באוג׳ 2025
אם מלאך המוות לא דופק בדלת, האם זה באמת גרון עמוק??
|
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
Kitty frank • 3 באוג׳ 2025
אני מהמקיאות, אז 3-5 שעות לפני משתזדלת לא לאכול.
פליטת נוזלים חסרת שליטה יכולה להיות מגניבה, אבל בעייתית לוגיסטית ברוב הסיטואציות, ואם הוא טרי וגושי זה יכול קצת לשרוט. מסכימה ולא מסכימה עם עניין ההרפיה. מצד אחד להרפות זה חשוב, מצד שני יש טכניקה שעדיין צריך לשמור עליה. לשון בחוץ כמה שיותר, לפתוח נתיב אוויר עוזר מאוד. להכיר את הזוויות שלך, ולהצליח לכוון גם בשעה שמטלטלים אותך יעזור גם לך וגם לו, רחמנא לצלאן שלא יהיו שיניים. עוד המלצה מפגרת היא לוודא שנוח לך יחסית. כי כן צריך להיות איזה רפיון כללי בגוף, ואם יש איזה חתכ'ה של משהו שדוקר אותך בברך זה יכול להוציא מהמוד. אה, וגם לו. אני לפעמים ברפיון הזה נשענת על מזיין הגרון ואז פתאום קולטת שאני ממרפקת לבן אדם את הצורה, ומזיזה את היד ומרגישה אשמה ויוצאת מההד-ספייס החורי הרפוי הזה. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 3 באוג׳ 2025
מתאר לעצמי שאני לא מחדש כלום,
אך מנסיוני כזה שמעניק את הגרון, אין טיפ יעיל יותר, מלרצות מאוד להצליח עבורו או עבורה, עבורך. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
devil's baby(נשלטת) • 3 באוג׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: אני מהמקיאות, אז 3-5 שעות לפני משתזדלת לא לאכול.
פליטת נוזלים חסרת שליטה יכולה להיות מגניבה, אבל בעייתית לוגיסטית ברוב הסיטואציות, ואם הוא טרי וגושי זה יכול קצת לשרוט. מסכימה ולא מסכימה עם עניין ההרפיה. מצד אחד להרפות זה חשוב, מצד שני יש טכניקה שעדיין צריך לשמור עליה. לשון בחוץ כמה שיותר, לפתוח נתיב אוויר עוזר מאוד. להכיר את הזוויות שלך, ולהצליח לכוון גם בשעה שמטלטלים אותך יעזור גם לך וגם לו, רחמנא לצלאן שלא יהיו שיניים. עוד המלצה מפגרת היא לוודא שנוח לך יחסית. כי כן צריך להיות איזה רפיון כללי בגוף, ואם יש איזה חתכ'ה של משהו שדוקר אותך בברך זה יכול להוציא מהמוד. אה, וגם לו. אני לפעמים ברפיון הזה נשענת על מזיין הגרון ואז פתאום קולטת שאני ממרפקת לבן אדם את הצורה, ומזיזה את היד ומרגישה אשמה ויוצאת מההד-ספייס החורי הרפוי הזה. אני גם מהמקיאות אבל כל הפליטת נוזלים אני דווקא אוהבת מציצה רטובה כזו כשמתמשים בי ככה ומסכימה עם עניין הלשון שיוצאת החוצהוזה והשיניים אני לא מושלמת בזה כרגע🫣 חחחח מבחינת זווית זה ממש תלוי בזווית של הזין שנכנס יש כאלו שעדיפים ב69 ןיש כאלו שעדיפים דווקא כשאהיה מולו על הברכיים או אפילו מהצד שלו נגיד אם הוא שוכב ואני לידו |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
Kitty frank • 3 באוג׳ 2025
זיון גרון ב69??
אין זה עובד, הרי את... מעליו. בזווית התכוונתי לדקויות, כי הרי גם בכל תכונה אפשר לעשות כוונונים עדינים. כמו המראה של האוטו ושכחת את אחת התנוחות החשובות! תלוי גובה מיטה וגובה גבר כמובן, אבל לשכב על הגב, עם הראש מחוץ למיטה ושהוא עומד ומזיין לך את הגרון. אחד הנוחים, ומלא נתיב אוויר. |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
devil's baby(נשלטת) • 3 באוג׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: זיון גרון ב69??
אין זה עובד, הרי את... מעליו. בזווית התכוונתי לדקויות, כי הרי גם בכל תכונה אפשר לעשות כוונונים עדינים. כמו המראה של האוטו ושכחת את אחת התנוחות החשובות! תלוי גובה מיטה וגובה גבר כמובן, אבל לשכב על הגב, עם הראש מחוץ למיטה ושהוא עומד ומזיין לך את הגרון. אחד הנוחים, ומלא נתיב אוויר. חשבתי על התנוחה הזו בשכיבה על הגב אבל מרגיש לי ששם בגלל שאני הפוכה אני אקיא הכי מהר אבל סהחלט באלי לנסות עשיתי 69 כשאני למטה ואז הוא יכול לזיין לי את הפה כמו שאר החורים אבל הראש לא באוויר אז פחות פחדתי מפליטות לא רצויות למרות שבאלי ממש זה תמיד נראה שזה נכנס ממש טוב פנימה ככה ואם אני מעליו אם הוא מספיק גדול ביחס אלי (וזה לא כזה קשה) הוא לגמרי שולט לי בראש עם הידיים ומזיין איך שהןא רוצה או אפילו נועל עלי את הרגליים לפעמים זה קל יותר כי כשאת מרפה הראש שלך מעצם המשקל נופל על הזין שלו זה מקל את החדירה לתחושתי |
|
|
|
|
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
לפני 5 חודשים •
3 באוג׳ 2025
אשת החול(נשלטת){R O P E} • 3 באוג׳ 2025
Kitty frank כתב/ה: זיון גרון ב69??
אין זה עובד, הרי את... מעליו. בזווית התכוונתי לדקויות, כי הרי גם בכל תכונה אפשר לעשות כוונונים עדינים. כמו המראה של האוטו ושכחת את אחת התנוחות החשובות! תלוי גובה מיטה וגובה גבר כמובן, אבל לשכב על הגב, עם הראש מחוץ למיטה ושהוא עומד ומזיין לך את הגרון. אחד הנוחים, ומלא נתיב אוויר. זאת התנוחה עם הדרך הכי פנויה אבל גם שהכי מפחידה אוצי ולכן מקשה עליי לשחרר. מרגישה תוך שנייה שעומדת למות, מחוסר אוויר או מהקאה ברוורס. באופן כללי אני ממש ממש רוצה להצליח וגם להיות מעולה בזה, וגם נהנית מזה אבל רפלקס ההקאה לא משחרר וגם תחושת המוות המתלווה שמגיעה אליי ממש מהר. אני לא מצליחה לנשום משום מקום כשיש לי זין בתוך הגרון.. זה משהו אפשרי?! |
|
|