צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

למה הכלוב נהיה משעמם?

פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני חודש • 19 בדצמ׳ 2025

למה הכלוב נהיה משעמם?

פרלין​(נשלטת)​{ש} • 19 בדצמ׳ 2025
תגידו, מה דעתכם? מדוע הכלוב נהיה כל כך משעמם? מה קרה?
אני פה 18 שנה ולפי דעתי מעולם לא היה פה כל כך מת. איך אתם מסבירים את זה?
Into​(נשלטת)
Into​(נשלטת) • 19 בדצמ׳ 2025
יותר מדי בומרים נשלטים וסרקטום, פחות מדי בריונות
Kitty frank
Kitty frank • 19 בדצמ׳ 2025
אמ... המלחמה? הרבה עייפות ויאוש ועצב לא עושים טוב ללבידו.

חושבת שהתקופה הכי כיפית שאני הייתי בה הייתה הקורונה. לאנשים היה מלא פנאי.
masoul
masoul • 19 בדצמ׳ 2025
אפשר לנקוב במספר גורמים למה הכלוב באזורים הכלליים שלו כמו הפורום התייבש ונעשה משעמם,
ואז נגיד, הבלוגים, אנשים מעדיפים לכתוב את הדברים היותר רגישים שלהם באזורים שיש להם שליטה על הביקורת עליהם.
אפשר גם להגיד הפולטקלי קורקט, הPC ובתור טסט קייס הייתי לוקח את הבלוג של אנה לי, ( היי )
ושואל את עצמי, מה היה קורה אם שולט היה כותב את הבלוג הזה על נשלטת? איזו מהומה היתה קורת כאן.
למעשה, גם שולטות, שהן אקסטרימיות, לא מעזות יותר לכתוב דברים חזקים כל כך, כי הביקורת, קל וחומר שולטים.

אבל כל זה במיקרו.

אני חושב שבמקרו העולם משתנה בקצב מאד מהיר.
אני חושב שהשאלה היא לא מה קרה לכלוב, אלא מה קרה לעולם, והכלוב כחלק מהעולם ואולי כמראה לעולם.
אנחנו משתנים. אנחנו נעשים כל כך רדודים ושטחיים, אנחנו מאבדים קשב אחרי 20 שניות, אנחנו מאבדים עניין אחרי 30 שניות.
אנחנו תובעים הזנה פה ועכשיו ומיד ובחינם, או שאנחנו הולכים מכאן.

והכלוב, הכלוב משקף את כל זה.
הכלוב הוא ( ברובו, אוקיי, ברובו ) רק מראה לכל זה.
טלי35​(שולטת)
טלי35​(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2025
הכלוב לא נהיה משעמם בעיניי.
הוא אחלה לגמרי.
Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 19 בדצמ׳ 2025
אני לא בטוח איך, אבל זו בטוח אשמתי
כחש​(נשלטת)
כחש​(נשלטת) • 19 בדצמ׳ 2025
במקום העבודה הראשון שלי אחרי התואר הראשון היינו צוות גדול. היו קבוצות, ביפים, רכילויות ובין לבין עבודה מרתקת שהוציאה מרובנו את המיטב. אני והמנהלת שלי (ועוד כמה) היינו מקיימים דיונים וויכוחים שאנשים מבחוץ אשכרה חשבו לפעמים שאנחנו רבים, אבל היינו פשוט אנחנו - במלוא העוצמה והאנרגיה. עם האחרים הביפים היו על הרבה נושאים: העבודה עצמה, התשוקה שאחרים רחשו לתחום מול המקל בתחת של אחרים, ועוד ועוד. וכמובן שגם עבדנו בין לבין.
הלכתי בשמחה וקפצתי מהמיטה לעבודה מרוב שנהניתי.
עבר זמן, התחלפו האנשים, קיבלנו מספיק נזיפות מלמעלה על ההתנהגות שלנו ומשהו השתנה. אחרי שאני והמנהלת שלי עזבנו לא הפסקנו לשמוע כמה המקום הוא כבר לא אותו מקום. העבודה לא השתנתה, חלק מהאנשים לא השתנו, אבל הליבה השתנתה ונהיה פשוט רגיל. לא סוער, לא מלוכלך - נקי, מקצועי ופאסון. וואו כמה פאסון מעייף ומייגע נהיה שם.

בעיניי, זה סוג של מה שקורה כאן וזה חלק מהסיבה לשיעמום. הכלוב התרחב. נהיה כוללני יותר, פחות בדסמ וקצוות ויותר כללי (שזה בסדר). ובמקביל נכנסה תרבות של רגישות וסובלנות יתר - לפעמים מזויפת ומאחוריה בריונות, אבל זה נושא אחר. אם אתה אומר משהו שלא מתאים לקו או מעלה נושא רגיש- שוחטים אותך בשם הרגישות. אז לא נדיר למצוא את עצמך הולך על ביצים או פשוט שותק.
נהיה פה מת כי המקום הזה כבר פחות מאפשר אותנטיות ומיניות ובדסמ ושיח לא שיפוטי ובריוני, ולא מייגע מרוב פאסון ורגישות- אלא גולמי ויו נואו.. אמיתי, זה שבו אפשר להתווכח ולשתף בלהט מבלי שמישהו יבוא לגנוח שפגעת במשהו.
פישוטו
פישוטו • 19 בדצמ׳ 2025
א. שמאלנים
ב. כי הפסקתי לקבל בתחת ולכתוב על זה.
ג. תכננתי תגובה מפורטת וכחש חסכה לי
Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 19 בדצמ׳ 2025
משום שאנשים חושבים שאנחנו צריכים לייצר להם תוכן איכותי ויושבים בצד והופכים למבקרי תרבות
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 19 בדצמ׳ 2025
למה לא יותר מחרמן פה?
1. כי כשנשים כותבות על המיניות שלהן גברים מטרידים אותן
2. כי כשגברים כותבים על המיניות שלהם נשים מבהירות להם שהיא לא רצויה, או גרוע מכך - מתעלמות
3. כי כשמישהו כבר כותב על המיניות שלו, מישהו אחר ישפוט או ייעלב או ילעג
4. כי כשמישהי כבר כותבת על המיניות שלה, היא חייבת להוסיף את המילה "אבא" וזה מכבה
5. כי יש פה מרמרת שלא נגמרת וזה מכבה
6. כי הרבה יותר קל להעלות תמונות מאשר לכתוב
7. כי הכל נהיה גדול ונגיש יותר וזה תמיד מרדד
    התגובה האהובה בשרשור