לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

הפעם הראשונה שלכם

Hanuman Hanumanחשבון מאומת
Hanumanחשבון מאומת
לפני יומיים • 14 במרץ 2026

הפעם הראשונה שלכם

Hanumanחשבון מאומת • 14 במרץ 2026
בני כמה הייתם בפעם הראשונה שעשיתם סקס?
עם מי זה היה? איפה?
מה קרה שם?
אתם זוכרים זאת כחוויה טובה או פחות?
היה כיף, כואב או נגמר תוך 2 שניות?

אני אתחיל.
הייתי בן 16.
היא היתה ילדה מהכיתה שלי שלא ממש היינו חברים, אבל המחנך העביר אותנו לשבת ביחד אז התחלנו לדבר בשיעורים.
מצחיק, כי בכיתה א' הייתי מאוהב בה ממש.
היה מבחן והיא הזמינה אותי אליה ללמוד. נשבע שלא ידעתי שנשכב. היא כבר עשתה סקס והיו לה קונדומים. היום אני מבין שהיא יזמה הכל.
ישבנן אצלה בחדר על המיטה ולמדנו ואז אני רק זוכר שהתנשקנו.
אני לא בטוח אם היא אפילו שאלה אותי, אבל היא קמה לכבות את האור ואז התפשטה ואמרה לי להתפשט.
עשיתי מה שהיא אמרה.
שכבנו עירומים במיטה והתנשקנו וכמה דקות אחכ היא אמרה לי לשים קונדום.
הסקס עצמו היה קצר מאוד.
בדרך הביתה הייתי כל כך מאושר.
לא האמנתי שאני כבר לא בתול.
שכבנו עוד פעמיים בערך ואז נפרדנו.
אני זוכר אותה לטובה ומבין היום שהיא חיפשה חום וקרבה עם מישה, אולי גם להיות קצת יותר מקובלת.
לא הבנתי את זה אז...
היא שכבה עם עוד כמה בנים מהשכבה, מה שנתן לה שנה אח"כ שמועות של נותנת.
מקווה שהיא בטוב.
Kitty frank Kitty frank
Kitty frank • 14 במרץ 2026
שלי היה מושלם. כל כך מושלם שאני לא זוכרת אותו ממש.
אהבת נעורי, האהבתי בו בכיתה ו' אולי אפילו ביום התנסות בכיתה ה' לפני שעברתי אליהם.
היינו בסטיז כל ז', ואז זוג. היינו און-אוף מגיל 11 עד 16-17. איתו עשיתי הכל בפעם הראשונה.
כשזה כבר קרה, ידעתי איך הוא מרגיש, איך הוא נראה בעירום, איך זה שהוא רואה אותי בעירום, איך שנינו גומרים יחד, ישנו חבוקים לא פעם.
אז אני לא ממש זוכרת, מרוב שזה היה הדרגתי. כל הרכיבים נבנו לאט-לאט. רק משומה אני זוכרת אותו מפשפש בחדר של אח שלו לחפש קונדום.
ואת הזין כמובן, אני זוכרת שהוא היה יפה וגדול.
Sunna סאנה Sunna סאנה​(שולטת)
Sunna סאנה​(שולטת) • 14 במרץ 2026
בכנות לא יודעת מה להחשיב (בהיותי קווירית). היו לי התנסויות מיניות עם מספר מהחברות שלי בנערות בהן למרות שהייתה יזימה משותפת יצא שאני הייתי יותר אקטיבית ויותר לבושה, ולכן קצת פחות החשבתי את זה כאילו אני בעצמי כבר לא בתולה. אני זוכרת שהפעם הראשונה שחשבתי לעצמי "זו הפעם הראשונה שלי" הייתה עם מישהי שיצאתי איתה לקצת זמן יחסית בנערות (לא חברה) וישנה אצלי, ומעין, החלה להיות יותר אקטיבית בעצמה, ואני ממש לא ידעתי מה לעשות במצב הזה. אני לא זוכרת אם גמרתי או לא, אני חושבת שכן? אבל אני בעיקר זוכרת כמה שהרגשתי רחוקה ממנה רגשית אחר כך. שהיא התקרבה אלי פיזית בזמן האקט, אבל התרחקה כשסיימה וזה הרגיש כאילו יש בינינו במיטה רווח ענק. ניסיתי להקטין אותו אבל הייתי בת 16 ואני לא שאלתי מה איתה או איך היא, אלא אם רוצה גם שאגע בה. לא זוכרת גם אם התכרבלנו באותו הלילה, אבל אני חושבת שדווקא לא, בניגוד לאיך שהייתי באותה תקופה. בימינו במבט לאחור אני שואלת את עצמי כמה מריחוק היה בתפיסה שלי מתוך החרדה שלי, ומהקושי להבין אותה ואת מה שאולי הייתה צריכה ורצתה ממני באותו רגע ולא ידעה איך לבקש.
עם זאת, אם אני מחשיבה את הפעם הראשונה שאני הייתי אקטיבית? היה הכי חמוד בעולם ומקסים, וזה היה עם חברה שקצת המשכנו אחר כך יחדיו, וזו הייתה התנסות שאני מסתכלת עליה עד היום באהבה.
Master Bruce Master Bruce​{©}
Master Bruce​{©} • 14 במרץ 2026
אני בכלל עוד בתול, שומר את עצמי לאחרי החתונה.

(אני יודע שאם אני לא אכתוב את זה, טיצ'ר יכתוב את זה, אז אני גונב לו את זה)
פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
פרלין​(נשלטת)​{ש} • 14 במרץ 2026
19, אקס של חברה. איך היה? בסדר. היה לו גוף מושלם וזין יפה, אבל האמת שכל מה שעניין אותי זה להיפטר מהבתולים האלה שנורא הכבידו עליי. הייתי מאושרת אחר כך, אבל אני לא זוכרת שרציתי שוב, או שהוא משך לשם.
נסיכה עם כפית זהב נסיכה עם כפית זהב​(מזוכיסטית)
הפעם הראשונה שחדרו אליי והפעם הראשונה שעשיתי בה סקס אלו 2 פעמים שונות לחלוטין.

הפעם הראשונה שעשיתי סקס הייתה מדהימה, קשובה, ומענגת.
teacher teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 14 במרץ 2026
Master Bruce כתב/ה:
אני בכלל עוד בתול, שומר את עצמי לאחרי החתונה.

(אני יודע שאם אני לא אכתוב את זה, טיצ'ר יכתוב את זה, אז אני גונב לו את זה)

יוצא שאתה סוג של גנב זרע, רק אומר icon_smile.gif
סאנדיי סאנדיי
סאנדיי • 14 במרץ 2026
18, עם החבר מהתיכון, בלילה של הפרום. הינדסתי את זה כמו סצנה מסדרת טלויזיה אמריקאית ובהתאם זה הרגיש מזוייף וחלול.
A Ciel Ouvert A Ciel Ouvert
A Ciel Ouvert • 14 במרץ 2026
בגיל 17, בשירותי נכים ציבוריים בפארק בעיר שגרה בה האקסית הראשונה. ההורים שלה לא הסכימו לה לסגור את הדלת לחדר שלה כשהייתי אצלם, שנינו היינו חרמנים ושנינו היינו חסרי מושג עד לרמה שהלכו ארבעה קונדומים רק כי חשבנו ש1. לרדת זה רק עם קונדום 2. אחרי החדירה שהייתה צריך שוב להחליף. היה מוזר מאוד, היה לא נוח, היא שכבה על המעיל שלה ואף אחד מאיתנו לא גמר.