לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מזל טוב לאהובתי דורה באהבה

Domina Gali Domina Gali​(שולטת)חשבון מאומת
Domina Gali​(שולטת)חשבון מאומת
לפני 6 ימים • 25 במרץ 2026

מזל טוב לאהובתי דורה באהבה

Domina Gali​(שולטת)חשבון מאומת • 25 במרץ 2026
מזל טוב לדורה שלנו שהיא הוכחה חיה לכך שהעולם יפה יותר כשיש בו אנשים טובים!
את יודעת להפוך כל מאנץ' ופמדום למסיבה הכי שווה בעיר, וכל חיוך שלך מצליח לחבר בין כולם.
מאחלת לך שהשנה הקרובה תהיה מלאה במוזיקה טובה, ריקודים עד אור הבוקר, ורגעים בלתי נשכחים עם כל מי שאת אוהבת.
שהבית שלך (והלב שלך) ימשיכו להיות פתוחים ומלאים באור, צחוק ואנרגיות ששמורות רק לך.

אוהבת אותך מאד מאד
    התגובה האהובה בשרשור
דורה באהבה דורה באהבה​(נשלט)​{AYA Q}
ווווואו וווואו איזו ברכה מהממת אוהבת אותך מלאאאאאא ❤️ אמן שיתגשם 🙏🙏 ומחכה לחגוג איתך ❤️
Bluecollar Bluecollar​(שולטת)

Re: מזל טוב לאהובתי דורה באהבה

Bluecollar​(שולטת) • 25 במרץ 2026
Domina Gali כתב/ה:
מזל טוב לדורה שלנו שהיא הוכחה חיה לכך שהעולם יפה יותר כשיש בו אנשים טובים!
את יודעת להפוך כל מאנץ' ופמדום למסיבה הכי שווה בעיר, וכל חיוך שלך מצליח לחבר בין כולם.
מאחלת לך שהשנה הקרובה תהיה מלאה במוזיקה טובה, ריקודים עד אור הבוקר, ורגעים בלתי נשכחים עם כל מי שאת אוהבת.
שהבית שלך (והלב שלך) ימשיכו להיות פתוחים ומלאים באור, צחוק ואנרגיות ששמורות רק לך.

אוהבת אותך מאד מאד

מצטרפת למילים של דומינה גלי.
תמשיכי להפיץ טוב ושמחה בעולם.

מזל טוב שכל המזל יבוא לך מקדימה
OR1977 OR1977
OR1977 • 25 במרץ 2026
מזל טוב דורוש שלי
TAYNI TAYNI​(טרנסית נשלטת)
TAYNI​(טרנסית נשלטת) • 25 במרץ 2026
מזל טוב לדורה היקרה
את באמת מיוחדת עושה טוב

מאחלת לך שתמיד מי שאת אוהבת יהיו ליידך שידעו להעריך אותך ותמשיכי לעשות טוב וכייף
והמון בריאות

אוהבת אותך
מלישס מלישס​(שולטת)
מלישס​(שולטת) • 25 במרץ 2026
דורה אהובה.יום הולדת שמח . אני יודעת שזה מבאס שיש מלחמה עכשיו אבל אל תדאגי אנחנו נחגוג לך ובגדול תרצי או לא! לא מוותרת לך. אז מזל טוב אהובה,את אחת האנשים הכי אהובים עלי בעיקר בגלל האופי המיוחד,הטוב לב, השובבות והאכפתיות. וכמובן כי בזכותך ביחד עם אור המהממת,יש לנו ליין כל כך מושלם וקהילה שהפכה למשפחה. אני מאחלת לך שתישארי כמו שאת ותמיד תזכרי כמה את אהובה. מאחלת לך המון בריאות קודם כל. אושר. שמחה. פרנסה. שפע בכל תחום . לעוד המון סשנים יפיפיים עם השולטת האהובה והמהממת שלך. שפע בכל תחום בחייך, והמון בריאות לך ולאימא האהובה. מעריצה אותך על הטיפול באימא. אשרייך..וזהו שרק נשמח . אוהבת אותך