ניצי המלכה המתוקה |
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
ניצי המלכה המתוקה • 19 באוג׳ 2018
שלושה מחסומים שיכולים להיות:
1. פסיכולוגי - וודא שאתה באמת רוצה את זה ואין מה שמקשה עליך לקבל חדירה לישבן. גם חילופי התפקידים והכוח יכולים להיות מרתיעים. בקיצור, שליטה. דברו על זה. 2. פיזי - יכול להיות שבאמת קשה לך מבחינה פיזית ומשהו לא מסתדר - מאמינה שיש קשר לראש אבל לא תמיד יש. לפעמים פשוט כואב שם. 3. עזרים - וודאו שהדילדו או הסטראפ טובים, שחומרי הסיכה איכותיים ושנוח לכם איתם. אפשר להתחיל עם קטנים. וראיתי סטראפ אז לא יכולתי שלא לשתף את הכתבה המהממת שלי בנושא: https://www.mako.co.il/dating-sexy/Article-30f0d73bbd8be51006.htm בהצלחה ובהנאה! |
|
איה74 |
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
איה74 • 19 באוג׳ 2018
יש דבר כזה כיווץ יתר של שרירים, בטח באזור הזה. מסוג הדברים שאדם חיי איתם שנים ואפילו לא מודע שהוא מכווץ ולא באמת רפוי. אני מניחה שלא תלך לפיזיוטרפיה של רצפת אגן כדי לבדוק, או מכשיר ביו פידבק. אבל בכל מקרה, העבודה מתחילה מהראש. בת הזוג יכולה לשמש כביו פידבק במקרה הזה. בהחדרה של קצה אצבע בלבד תוכלו ללמוד אם כשהמוח שלך חושב שאתה רפוי האם אתה באמת רפוי? עם קצת גמישות אתה יכול גם לנסות לבדוק לבד.
יש גם תנוחות עדיפות. דוגי זה סקסי, לשכב ישר עם פנים למזרון מאד מתחבר לתחושת הנבעלות. אבל על הצד בעובר דווקא מקל על החדירה. וחדירה אנאלית זה לא כזה טרואלי, אפילו למי שרגילה להחדר בחורים אחרים. אל תקח את זה קשה עם עצמך. |
|
H rebel(נשלט) |
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
19 באוג׳ 2018
H rebel(נשלט) • 19 באוג׳ 2018
אולי כדאי לך לנסות את שיטת פאולה (לא זאת מתוכנית הבוקר שאוכלת לנו את הראש ומשפיטה את ליאון )
זו שיטה שמטפלת בשרירים הטבעתיים בגוף כגון העפעפיים , נחיריים פי הטבעת ועוד ויכולה לשפר את התפקוד הבריאותי שלנו באופן ניכר . כמו כן היא יעילה במקרים של חיזוק והרפית סוגרים כמו : צינור השופכה ופי הטבעת מה שיכול לסייע לך ליהנות ממין אנאלי מבלי להחליש את הסוגר ולתרום להנאה רבה יותר מיחסי מין . |
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 6 שנים •
21 באוג׳ 2018
לפני 6 שנים •
21 באוג׳ 2018
שנאוצר(נשלט) • 21 באוג׳ 2018
ניצי המלכה המתוקה כתב/ה: שלושה מחסומים שיכולים להיות:
1. פסיכולוגי - וודא שאתה באמת רוצה את זה ואין מה שמקשה עליך לקבל חדירה לישבן. גם חילופי התפקידים והכוח יכולים להיות מרתיעים. בקיצור, שליטה. דברו על זה. 2. פיזי - יכול להיות שבאמת קשה לך מבחינה פיזית ומשהו לא מסתדר - מאמינה שיש קשר לראש אבל לא תמיד יש. לפעמים פשוט כואב שם. 3. עזרים - וודאו שהדילדו או הסטראפ טובים, שחומרי הסיכה איכותיים ושנוח לכם איתם. אפשר להתחיל עם קטנים. וראיתי סטראפ אז לא יכולתי שלא לשתף את הכתבה המהממת שלי בנושא: https://www.mako.co.il/dating-sexy/Article-30f0d73bbd8be51006.htm בהצלחה ובהנאה! אחלה כתבה, ראיתי אותה במקרה בזמנו במאקו והיא עודדה אותי יותר לנסות. |
|