|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
Hanuman • 9 בינו׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: אגב, להפיל את זה על הנשלטת בלי תיאום ציפיות ותקשורת שמסבירה את הצורך וההנאה באקט - זה בעייתי בעיני. . לדעתי זה המקרה ברב הסיפורים ששמעתי. הכל מתחיל "רגיל" ואז באיזשהו שלב הוא פתאום מבקש לחוות סשן/ להחדר. |
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
זיון בתחת, אינו בהכרח איך שהוא משתמע
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
אלפא-בטא(מזוכיסט) • 9 בינו׳ 2025
► StreetCat כתב/ה: לזיין בתחת זה לא אקט של שליטה נשית.
לבקש שהיא תשלוט בו ולהתמסר אליה - זה כבר אקט של שליטה נשית. כמו שלמצוץ זין לא בהכרח אומר שליטה גברית. (או לעשות ביד) האקט בפני עצמו לא שייך לכאן או לכאן, אלא ההתמסרות והצד המוביל הם מה שקובע את הטון. יש לא מעט גברים שהם מתחלפים או נשלטים וחושבים שיותר קל למצוא נשלטת ולדרוש ממנה לעשות כרצונם במקום למצוא שולטת להתמסר אליה. או שיותר קל להם לספר לעצמם שהם נשלטים שאוהבים בתחת מאשר שולטים שאוהבים בתחת. נשמע הגיוני ואני מקווה שגם נפוץ, שגבר יבקש משותפתו למיניות לשלב מגע של אצבע בתוכו. בעייני זה לא זיון בתחת, ולא מעיד על העברת הכח לידי הנשלטת. האם חלק מהתיאורים שכולנו קוראים כאן, הכניסו תחת קטגוריית זיון בתחת, החדרת אצבע אותה ביקש הצד השולט בכדי לערב גם סטימולציה של הערמונית? אולי *אני כן אסכים למינוח, אם הנשלטת התבקשה לחגור על עצמה סטראפ, או שימוש בדמוי איבר כל שהוא. |
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
Adonai Elah Elahin(סדיסטית) • 9 בינו׳ 2025
► הברון בכפכפים כתב/ה: ► StreetCat כתב/ה: לזיין בתחת זה לא אקט של שליטה נשית.
אני לא מסכים עם האמירה הזאת. אמנם שליטה נשית היא עוד הרבה יותר דברים חוץ מזה אבל לזיין בתחת זה בהחלט אקט של שליטה של הצד המזיין. וואלה? ואם הצד החודר הוא כפות או סטטי על גבול הדומם ואילו הצד הנחדר הוא דווקא זה שהגוף שלו "דופק" את הזין ומשתמש בו כרצונו כאילו היה חפץ לסיפוק שלו? חדירה ולא משנה מאיזה צד, היא לא אקט של שליטה, כמו שמציצה היא לא, הכול תלוי בהלך הרוח בו הם נעשים. האקט המיני עצמו הוא סך הכול אמצעי ויש אין ספור דרכים מגוונות לבצע אותו. זו לא הפעולה עצמה שקובעת מי השולטת, זו השולטת. |
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
FootJunky • 9 בינו׳ 2025
שתקום הנשלטת שתגיד שמה שהיא מפנטזת עליו זה לזיין את השולט שלה בתחת על ארבע ושהוא יגנח תחתיה כמו זונה חח
שיקום השולט שיגיד שמה שבא לו זה שהנשלט שלו יגמור לו עמוק בתוך החור סורי, אבל לפעמם צריך להגיד את הדברים, לפנים ובגסות, כדי שהמסר יקלט מבעד להררי הפרוגרסיביות פה. הסיפור בשליטה הוא לא על אקט בהכרח כמו על התמסרות גבר שמקבל בתחת זה אחד משיאי ההתמסרות שיאי ה"שישתמשו" בך שיאי אובדן השליטה. גבר שמקבל בתחת (מאישה או גבר, לא משנה) הוא אחלה והכל, אבל שולט הוא לא. |
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 9 בינו׳ 2025
יש פה אנשים שלא נתקלו במונח power bottom ולא יודעים שיש נחדרים שממש דומיננטים בסיטואציה שגורמים לצד החודר להרגיש שהוא משרת אותם ומתאמץ בשבילם
|
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
FootJunky • 9 בינו׳ 2025
► ArchAngel כתב/ה: יש פה אנשים שלא נתקלו במונח power bottom ולא יודעים שיש נחדרים שממש דומיננטים בסיטואציה שגורמים לצד החודר להרגיש שהוא משרת אותם ומתאמץ בשבילם
מכיר כמה כאלה אישית חח פאוור בוטום זה בסך הכל המקבילה ההומואית לנימפומנית אין בהם שום דבר דומיננטי או שולט רק רעב לזין שלא ניתן להשביע |
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 בינו׳ 2025
לא כל מי שאוהב אקטים של פמדום, גם אוהב להישלט. לראיה כל הלקוחות של שולטות בתשלום, שיודעים בדיוק מה הם רוצים לקבל ואין להם שום בעיה לתת הוראות ולקבל שירות לפי טעמם.
לא חסרים נשלטים שבכלל לא מעניין אותם מה השולטת רוצה אלא יש להם את הפנטזיה שלהם והם רק רוצים מישהי שתעשה את רצונם. אז וואלה זה לא מפתיע אותי שחלקם חשבו לעצמם שזה מאד מעייף השתלטנות של השולטות האלה שרוצות לקבוע לי ולנהל את הסיטואציה. אז מה הבעיה, אמצא לי נשלטת, אחת שעושה מה שאומרים לה, ואז אגיד לה לעשות לי מה שאני אוהב שעושים לי. אחי רעיון של מליון דולר אחי! |
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 9 בינו׳ 2025
זה בדיוק הגישה שלא מכבדת את הצורך של שולטות במיניות והדדיות במיניות.
כי חדירה זה אקט של שליטה דומיננטי מדי. לקחת את העונג שלך מהצד השני בכל דרך שלא תהיה היא עדיין אקט של שליטה ולא מפחית משולטת או שולט. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי ינו' 09, 2025 11:38 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 9 בינו׳ 2025
דווקא אתה שמדבר על מיניות מחוץ לקופסה, מאוד סגור לגבי מיניות שלא מסתדרת לך בקופסה
|
|
|
|
|
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
לפני שנה •
9 בינו׳ 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 9 בינו׳ 2025
איזה כיף להיות מתחלפת
|