לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב
ComingBackForU(שולט)
אפס לקקן
MrBOSS
willlearn
Abusive(שולט)
Gordweil(נשלט)
Sinister()
The Mentaliste(שולט)
הברון בכפכפים{זהרורים}
Cagebunny(מתחלפת)
TheHellsAngel(שולט)
LittleRed RidingHood
etherea(נשלטת)
שליטהמוחלטת(שולט)
איצאיצ
אלדה קלמה(שולט)
TIZERIT
- ריקוד מושחת -
Liber Pater(שולט)
masoul
Gentleman Uruguay(שולט)
ONE CHANCE(מתחלפת)
Jo Pamper(שולט)
עיסוי טנטרי מגבר
aum
עבד אצילי(נשלט)
g4m(שולט)
SinEma{❤️ʕ•ᴥ•ʔ❤️}
MATTEO
המאלף השולט בעבד(שולט)
MasterOfDesire(שולט)
קושית(שולטת)
Daniel-Rope(נשלט)
Nighthawk(שולט)
IMStrider(שולט)
a מק
לרגליה(נשלט){Ms Pink​}
God(שולט)
דגית זהבי
joshee(שולט){ממי*}
מעריצון
King of Hearts
שולט בך יפה(שולט)
הקול(שולט)
Truth Seeker
עקבון(נשלט)
לא סתם עוד עבד
Fritz The cat
teacher(שולט)
המכשפה בג'ינס(מתחלפת)
Becky Sharp(נשלטת)
thr red spot
Submissive Princess(נשלטת)
S Dom
Ed-OFF
MBCatt(נשלטת)
כלבת הבית(נשלטת)
Pseudosophical
danini
Apcoc(נשלט)
SlighlyScaredPet
good slave
מנדי המלך
יאיא(נשלט)
RabbitTheCat
SubGuyForDom
מתנזר מקלדת(שולט)
כלנית אהובה(שולטת)
Mythical
הכספת
I'm ready for you
SlaveInMaking
כלבונת סקרנית(נשלטת){תומר ההוא}
TheRedPhoenix
סינדרומית
King-Dom(שולט)
צופסטיקס
זיו רון
TinyBoy
לא מלכודת(לא בעסק)
Papii(שולט)
aizik
תומר ההוא(שולט){כלבונת סקר}
I S Y D(שולט)
Fire Phoenix
HexaDoe(אחר)
BadBed(נשלטת)
Mmntomori(שולט)
TheProtagonist
logitech
המפנק111
יובל העבד(נשלט)
A virginal suB(נשלט)
Max P
הברק שבעינייך
SyffeR(נשלטת){Dark Anter}
Tuborg
amy(נשלטת){מבטלעיניים}
סמית(שולט)
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
אדון בכלבה רעבה(שולט)
InSearchOfTheReal
BrutallDom
big(שולט)
CaveM
  •  ראשי
  • בלוגים
  • פורום
  • מגזין
  • חברים
  • רשימת קשר
  • אלבומים
  • לוחות
  • בילויים
  • צ׳אט

מעקב אחר הנשלט, מה זה עושה לכם?

masoul
לפני שבועיים • 18 במרץ 2025
masoul • 18 במרץ 2025
ואוו תודה אליפסה, כרגיל אצלך, תגובה חדה עמוקה מגובשת כוללת ומקיפה.

אליפסה כתב/ה:
זה מגרה. זה מזין את הפנטזיות שלי, כך שאני יכולה לקרוא על זה ולחייך לעצמי את החיוך המרושע שלי. אם כן, כמובן שזה כולל את הדאגה שקיטי תיארה. אבל הניסיון שלי אומר לי שלא. לאורך זמן זה לא יטיב עם הקשר, לפחות לא בסוג היחסים שיש לי.

אני מבינה FLR כמימוש ראלי של יחסי שליטה. משהו יציב שמאפשר חיים נורמטיביים וזוגיות שמחה ובריאה. מניסיוני אי אפשר לשמר את הריגוש שחווים בסשן או במצבים אינטימיים בשגרה. נסיונות לעשות זאת מכניסים בקלות את הזוגיות לסחרור ולחוסר סנכרון.

אני לא מפחדת ממילים כמו "טוטליות" ואפילו "אובססיביות". אבל אספקטים כאלו של שליטה צריכים להיות מדודים מאוד. שליטה אקטיבית 24/7 יכולה להיות מעייפת מאוד, ואם מפריזים בה לפעמים משיגים את האפקט ההפוך. במקום להעצים את השליטה ואת האינטימיות רוצים מנוחה ומרחק. זה פשוט מעייף מאוד לפקח על מישהו או לנהל אותו כל הזמן ולאורך זמן.

לגמרי מסכים עם האמירה שלך,
רק שנדמה לי ( וזה נדמה לי כי אין לי נסיון בשליטה במיקום שלי, כמו שציינתי בהודעה הראשונה שלי ) שזה לא מצריך הרבה,
ובניגוד לחגורת צניעות שהבאת כדוגמא בהמשך התגובה שלך, כאן אין צורך בשליטה או באקטיביות או במשהו.
יש ידיעה שרואים אותך, בכל רגע נתון, עוקבים אחריך. זה סטייט אוף מיינד ולא באמת שליטה אקטיבית כמו שאת קוראת לזה. ככה נדמה לי.

אליפסה כתב/ה:
זה מזכיר לי את הרעיון לנעול את הנשלט בכלובון 24/7. הרבה נשלטים משווקים את הרעיון כנוסחה פשוטה לשליטה טוטאלית. "כל מה שאת צריכה לעשות זה לנעול פעם אחת, ואז להמשיך בעניינך..." אלא שזה לא עובד כך. עבור הנשלט זו חוויה מסחררת מבחינה רגשית. וכדי שזה יעבוד נחוצה תמיכה רגשית אינטנסיבית. אחרת נוצר ניכור, הוא מוצף ברגשות ואילו אני בענייני היום. זה לא עובד טוב. החוויה הלא סימטרית מערערת את הקשר ולא מייצבת אותו.

את לגמרי צודקת, ויש הרבה מאמרים על זה בפורומים בחול, זו תופעה מוכרת, שנקראת לנעול ולנטוש, בתרגום חופשי.
וכן חגורת צניעות מצריכה תמיכה אינטנסבית, שלרוב מתישה את השולטת, ואם אין את התמיכה הזו נוצר ניכור.
אני שוב תוהה, אם הנושא של המעקב דומה לנושא של החגורה. אני לא יודע, בתחושה שלי לא, אבל כאמור, לא ניסיתי, אז אולי אני טועה בזה.

אליפסה כתב/ה:
כמובן שאני מתארת את החוויה שלי. אני יודעת שיש יחידי סגולה שהדברים האלו עובדים להם.

זה נשמע שהרבה נדלקים מזה, אף אחד לא מאמין שזה אפשרי ושווה ניסוי, ולאף אחד אין נסיון בזה.
באסה. (:
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 18 במרץ 2025
כלומר, בלי שום ניסיון אתה מניח שזה לא דורש השקעה מנטלית או פיזית.
למה? רק כי בפנטזיה זה נשמע קל?
כי בפנטזיה גם כלובון זין הוא פשוט.

אגב, גם במציאות הוא יכול להיות פשוט, בד"כ הצד הנעול הוא זה שדורש אקסטרא יחס וצומי עבורי זה דיי פשוט לחיות בידיעה שהוא נעול עבורי, כי עבורי זה המצב הטבעי והמובן מאליו, לא דורש יחס מיוחד
אבל הנשלט בד"כ הוא זה שנאבק וצריך יותר תשומת לב כשהוא נעול.
Kind
Kind • 18 במרץ 2025
אני דווקא רואה את זה בצורה מעט אחרת.
אין לי בעיה עם חוסר הפרטיות והמעקב, להיפך, זה המצב הטבעי והרצוי.
אבל נשמע לי שאפליקציות מהסוג הזה הן לא בדיוק הדבר הכי בטוח שיש... אבל אולי זו סתם פארנויה.
כך או כך, אפשר להשיג את הדבר הזה בצורה הרבה יותר פשוטה ובטוחה, של תקשורת. של דיווחים, אפילו כל שעה עגולה.
בעבר יצא לי "לדווח" מה אני עושה בכל רגע ורגע ביום שלי, לפרטי פרטים. זה נשמע לי יחסית דומה לרעיון שאתה מכוון אליו, אבל בלי כל הטכנולוגיה מאחוריו.

וכמו שכבר אמרו, זה נשמע מאד דומה לקונספט של להיות נעול 24/7 במשך תקופה ארוכה. כפנטזיה זה נשמע באמת מושלם.
אבל במציאות.. זה כבר פחות מושלם ויותר בעייתי כנראה מכל מיני סיבות שונות. (לפחות אצל רובנו)
masoul
masoul • 18 במרץ 2025
StreetCat כתב/ה:
כלומר, בלי שום ניסיון אתה מניח שזה לא דורש השקעה מנטלית או פיזית.

היי סטריט, תודה עבור התגובה.

וכן, כמובן שבלי שום ניסיון אני מניח הנחות.
שהרי לו היה לי ניסיון, זו לא הייתה הנחה, זה היה ידע.
זה בדיוק ההבדל בין הנחה לידע.

ועוד,
לפני שמנסים, חייבת להיות הנחה.
אם אני לא אניח שגלידה טעימה, לא אטעם גלידה.
לפני ניסיון תמיד יש הנחה. לכך היא נועדה.

לגבי החגורת צניעות את אומרת נכון וחוזרת על מה שאליפסה אמרה ואני חזרתי על האמירה שלה.
StreetCat​(שולטת)חשבון מאומת • 18 במרץ 2025
ומתוך הידע על הכלובון ההנחה היא שגם תוכנת מעקב תעבוד באופן דומה.
למה? כי אנשים פועלים דומה במקרים דומים.
עצם הידיעה שהיא מודעת בכל דקה ודקה למיקום שלך - דומה לנעילה עם כלובון.
כמו שמניעת גמירה - גורמת לתוצאה מאוד דומה לכלובון, בעצימות נמוכה אבל התוצאה דומה.
בסוף, המיקוד פה בהתחלה הופך להיות הרצון של הנשלט, ההרגשות שלו, התחושות והחוויה שלו ואחרי מספיק זמן ואם עושים זאת נכון, ושני הצדדים מכוונים לכך - מתמקדים ברצון שלה.

כך שבעצם, שלב ההתחלתי הוא המאתגר

ואין סיבה שתוכנת ריגול כזו או אחרת תגרום להתנהגות שונה לעומת מניעת אורגזמה או כלובון.
בשניהם נלקח משהו בסיסי מהסאב, מיניות או אשלית הפרטיות בלי שיש לו יכולת לשלוט בדברים כבעבר והתלות הופכת להיות בה.
masoul
masoul • 18 במרץ 2025
Kind כתב/ה:
אני דווקא רואה את זה בצורה מעט אחרת.
אין לי בעיה עם חוסר הפרטיות והמעקב, להיפך, זה המצב הטבעי והרצוי.

כך או כך, אפשר להשיג את הדבר הזה בצורה הרבה יותר פשוטה ובטוחה, של תקשורת. של דיווחים, אפילו כל שעה עגולה.
בעבר יצא לי "לדווח" מה אני עושה בכל רגע ורגע ביום שלי, לפרטי פרטים. זה נשמע לי יחסית דומה לרעיון שאתה מכוון אליו, אבל בלי כל הטכנולוגיה מאחוריו.

וכמו שכבר אמרו, זה נשמע מאד דומה לקונספט של להיות נעול 24/7 במשך תקופה ארוכה. כפנטזיה זה נשמע באמת מושלם.
אבל במציאות.. זה כבר פחות מושלם ויותר בעייתי כנראה מכל מיני סיבות שונות. (לפחות אצל רובנו)

היי קיינד.
ברשותך, אנסה להסביר את ההבדלים כי זו נקודה חשובה.
ראשית,
גם אני מוצא חוסר פרטיות כדבר מושך ורצוי,
כל שהבסיס שלנו משותף.

תקשורת לעומת זאת, לתפיסתי זה אחרת קצת, זה קרוב, אבל בכל זאת שונה.
כי תקשורת היא אקטיבית, היא דיווח אקטיבי, זה משהו קצת אחר.
וזו פעולה שלך, לעומת פעולה שאתה פסיבי בה ומתרחשת כל הזמן מבלי שתעשה משהו.
להבנתי זה קצת שונה.
חייתי במערכת יחסים בדסמית FLR ארוכה עם חובת תקשורת, כך שאת זה דווקא כן ניסיתי ואני יודע איך זה מרגיש.
ההנחה שלי שבמעקב און ליין זה קורה מבלי שאהיה פעיל, מצד אחד, וזה קורה כל הזמן מצד שני, בלי שום מאמץ מצד רבעי,
ולכן זו חוויה אחרת.
חשבתי לשמוע מישהו שכן חי ככה ואיך זה מרגיש בפועל.
טרם הצלחתי (:

לגבי חגורת צניעות 24/7, שגם בזה התנסיתי, אני חושב שהעוצמה של הדברים שונה, גם אם אפשר למצוא קווי דמיון,
העוצמות שונות לחלוטין.
ולו רק בגלל שהחגורת צניעות מסרסת אותך, והתחושה שלה, החוויה שלה, שם כל הזמן, 24/7,
והמעקב לא מפריע לך ולא מסרס אותך בשום דרך, ואתה גם לא חש את זה כל הזמן, או בכלל.
המודעות לתוכנת מעקב היא רק מהמחשבה שלך. רק מזה שזו ידיעה שלך, חוץ מהידיעה בראש שלך אתה לא חש במעקב אחריך.

תודה על התובנות.
masoul
masoul • 18 במרץ 2025
Kitty frank כתב/ה:
masoul כתב/ה:
Kitty frank כתב/ה:
הייתי שמחה להיות עם מישהו שמספיק דואג לי כדי לבקש ממני להתקין אפליקציה כזו, או שממש אוהב להפתיע אותי עם נשיקות גנובות באמצע הרחוב או משהו כזה. כמובן הכל בטקט וטוב לב ולא באווירת אובסס חולה. אבל כן, זה נשמע לי נעים מישהו שאכפת לו כלכך. בתאוריה לפחות, בפנטזיה.

היי קיטי,
זו זווית שלא חשבתי עליה, זו לא הפרשנות שלי לארוע, למעשה, זו פרשנות
שונה לחלוטין משלי, הוצאת מהמשוואה את השליטה. לחלוטין.
והרי כן העניין הוא שליטה.

אבל היי, זה יפה, אפשר לקחת את זה גם למקום דואג ומפנק. זה מקסים.
תודה.

רוצה להגיד שוב לחלוטין?
בעיני רכושנות היא רמה גבוהה של שתלטנות.
והדואליות של להיות רכושן, אבל גם לא לסמוך, נשמעת ממש מפחידה. להירצח מפחידה.

כרגע לא עולה בי הצורך להגיד שוב לחלוטין, תודה קיטי, יתכן שבהמשך הצורך יחזור, אי אפשר לדעת (:
לעניין.
הרכושנות מסכים לגמרי.
הלא לסמוך, לא מסכים לגמרי.

המעקב לא מגיע ממקום של לא לסמוך על הנשלט ולכן לעקוב אחריו,
המעקב מגיע ממקום של רכושנות, ושל שליטה, אי אפשר לשלוט במה שלא יודעים,
וככל שהידע גדל, גם רמת השליטה הפוטנציאלית גדלה, ומכאן הצורך ( ההדדי ) למעקב רצוף.
המעקב הרצוף כיד מטפורית על הצוואר של הנשלט 24/7. ולא בגלל בעיית אמון אלא כאקט של שליטה.
לכן גם אחרים כאן, כמה מהם, דימו את זה לחגורת צניעות, שבמובן הזה ( ולדעתי רק במובן הזה, אבל כנראה שאחרים חולקים עלי ) זה אכן דומה.

לא חושב שנכון לעשות משהו עם מישהו שלא סומכים עליו, משהו בכלל, בטח שלא יחסים בדסמים. ככה שזו לחלוטין לא הנקודה.
אוי, אה, אופסי. ברח לי לחלוטין אחד, איתך הסליחה (:
masoul
masoul • 18 במרץ 2025
StreetCat כתב/ה:
ומתוך הידע על הכלובון ההנחה היא שגם תוכנת מעקב תעבוד באופן דומה.
למה? כי אנשים פועלים דומה במקרים דומים.
עצם הידיעה שהיא מודעת בכל דקה ודקה למיקום שלך - דומה לנעילה עם כלובון.

אני לא מסכים להשוואה בין תוכנת ריגול לבין חגורת צניעות.
אני יכול להבין מאיפה מגיעה ההשוואה הזו,
אבל אני חושב שהחוויה תהיה שונה מאד.
ולפחות לגבי חווית החגורת צניעות, אני יודע בדיוק איך נעילה בחגורת צניעות מרגישה לאורך זמן.

פרטתי באחת התגובות למעלה מה לדעתי ההבדלים בין תוכנת מעקב לבין חגורת צניעות,
בין משהו פסיבי שאין לו נוכחות מורגשת בחיים, לבין משהו אקטיבי שנוכח ומורגש בחיים בכל שניה ושניה,
ובין משהו שלחלוטין לא מגביל אותך, לבין משהו שמאד מגביל אותך.
לדעתי אלו הבדלים מאד גדולים שמייצרים חוויה אחרת.
Kind
Kind • 18 במרץ 2025
אני מסכים עם ההבחנה בין האקטיביות והפסיביות כמובן, של דיווח אקטיבי שאתה עושה, לבין הידיעה שבכל רגע נתון היא יכולה "לצפות" בך.
זה כמובן, ואולי זה מובן מאליו לומר חח, מאד מגרה לחשוב ולפנטז על זה. על המחשבה הזו. אבל כאמור זה נשמע לי קצת בעייתי לממש את זה בפועל משום מה.

לגבי הכלובון, ברור לי ההבדל הפיזי. אבל לא לכך התכוונתי.
מלבד זאת שלכלובון יש בעיקר, לדעתי, משמעות מנטלית. אתה לא רק "מרגיש" את הכלובון כל הזמן, והוא לא רק מפריע או מציק חח אלא זה כמו קולר, זה בעיקר מזכיר לך שאתה חפץ בבעלות. וזה מלווה אותך, ובעיני המשמעות המנטלית עולה על זו הפיזית.
אבל כך או כך, הכוונה שלי הייתה שבפנטזיה שני הדברים נשמעים באמת מושלמים. מגרים מאד, מפתים לעשות אותם.
אבל מניסיון של האחרון, זה לא באמת כזה פשוט. כמובן שכל אחד והדברים שהוא מסוגל להם, אבל החוויה היומיומית, הפיזית בלבד כמובן, של הכלובון עלייך.. מגבילה מאד. לי אישית זה בגדר לא פשוט להיות איתו שעות ארוכות, שלא נדבר על ימים רצופים או למעלה מזה, ולכן הסכמתי עם ההשוואה, של ההבדל בין הפנטזיה המנטלית, והרצון לחוות את התחושה הזו.. לבין הקשיים שעולים בביצוע בעולם המעשה.

ולגבי האפליקציה, הכוונה שלי היא שזה נשמע קצת מסוכן, שאפשר לדעת כל הזמן איפה אתה נמצא. אצלי למשל המיקום בטלפון תמיד כבוי, אלא אם אני משתמש בוויז בנהיגה.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 18 במרץ 2025
ניסיתי. לא כזה כייף. גם צריך לזכור להיכנס כדי לראות. למי יש עודף זמן.
לא מפריע לי שיעשו לי את זה כנשלטת (אני מתחלפת) אבל לא חושבת שארגיש הנאה גדולה זה גם יושב על תחושת חוסר אמון.
לעומת זאת ❤️👇🏻
אם אמורים להיפגש בעוד X זמן ואחד נמצא כבר בנסיעה לכיוון השני אז הכי מענג בעולם זה לעשות שיתוף הדדי של מיקום בזמן אמת. אני מתה על זה.

מקובל עלי
אתר זה מיועד למבוגרים בלבד, אנא אל תגלשי/תגלוש בו אם טרם מלאו לך 18.
כמו כן אתר זה עושה שימוש ב-Cookies כדי להקל עליך את השימוש בו.