![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
מלישס(סדיסטית) • 21 במרץ 2025
ממש לא.
לפני כל ההגדרות,אנחנו גם בני אדם. ומותר לשולט/תת לחוות את כל הרגשות באשר הם. נעימים או לא. אם זה מה שיגרום לנשלט להתרחק מימנו/ה, אז הוא לא מבין את המהות של קשר בידיסמי . וכנראה שהוא מחפש פנטזיה.... |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
לפני שבוע •
21 במרץ 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 21 במרץ 2025
אני דומית, אני מתמודדת עם חרדות לפעמים. עדיין דומית מאוד מוצלחת לפי מה שא-נשים מסוימים יעידו.
דומים צריכים להיות זהירים, מודעות, וכמו שהשם בעברית אומר, במידה של שליטה. יחד עם זה, זה משחק ואנחנו כולנו בני אדם. ניסיתי בעבר להעמיד פנים שאני אכן מושלמת וללא חרדות או בעיות כמו שהרבה סאבים ניסו להאמין שאני, הדבר היחיד שזה גרם זו חוויה של לבד גם בתוך הקשר הבדסמי. במקום, אני משלבת את עצמי בתוך הסצנה. סאב-ית שרוצה להיות איתי, תהיה איתי מתוך הידיעה שהיא מקבלת אדם מאוד מתקשר, וגם באותו הזמן, שמאוד קשה לה לפעמים לתקשר ולצריכה שגם הצד השני ייזום שאלות ועניין ותקשורת, גם אם לא את האקטים עצמם, כי ככה אני מרגישה בנוח מספיק בשביל לפעול עבור האקטים. כמו כן, לחרדה יש טיפולים רבים, ואם חרדה נכנסת עמוק לתוך הקשרים והאינטימיות שלנו, כדאי ללכת לטיפול כדי לטפל בה לא רק עבור הנושא הזה. |
2
|
dorisraelian |
![]()
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
dorisraelian • 23 במרץ 2025
Kali Mudra כתב/ה: אין קשר
אנחנו לפני הכל ואחרי הכל בני אדם היום במשך שעה פרקתי לעבד שלי. בכיתי ושיתפתי בכל מה שעובר עלי והוא היה שם כחבר להקשיב ולחזק אם אתה פוגש מישהו שלא מפסיק לשחק את המשחק, תברח ! מילים כדורבנות!! השמירה על צלם האנוש היא דבר מהותי שהופך את כל הדינמיקה לבריאה, נכונה ויציבה |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
הוא(שולט) • 23 במרץ 2025
ואיך הולך בדסמ עם פסוריאזיס
|
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
teacher(שולט) • 23 במרץ 2025
Sinister כתב/ה: שולט טוב לא חייב להיות עשוי מברזל.
שולט או נשלט טוב לא עשויים מברזל - הם עשויים מזהב. |
1
|
Tallario |
![]()
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
Tallario • 23 במרץ 2025
כמו הכל, גם הדרך שבה התמודדות עם חרדה תשתלב בקשר בדס״מי תלויה באיך מתקשרים אותה. לדעתי, אם הצד השולט מסוגל להיות כנה לגביה, לשתף את הצד הנשלט בתהליך ההתמודדות ולהוביל אותו ביחד תוך כדי חשיפה של דרכי ההתגברות על החרדה, יש בזה אפילו משהו מעצים. חרדה היא זרקור שמעיד על רגישות יתר וזו תכונה קריטית לשליטה, גם אם לפעמים המתג נתקע באובר.
|
0
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
StreetCat(שולטת) • 23 במרץ 2025
מי שמצפה ממני להיות "אשת הברזל" ולא להתמודד עם רגשות וקשיים אנושים - צפוי להתאכזב
אני אנושית, וכמו כל אדם מתמודדת עם קשיים פיזים ונפשיים. כן, אני אדם חזק נפשית, אבל גם לי יש רגעי משבר ושם הייתי רוצה (וזכיתי שיש לי) בקשר בדסמי שאפשר להישען בו גם על הצד הנשלט מחוץ לסשן. מראש אני בוחרת אותם חכמים ועם נפש חזקה ויציבה. |
2
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
לפני שבוע •
23 במרץ 2025
Seayam • 23 במרץ 2025
יש א.נשים שאין להםן חרדות???
|
1
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
24 במרץ 2025
לפני שבוע •
24 במרץ 2025
Mazzikin(מתחלפת) • 24 במרץ 2025
אי אפשר לשלוט אם יש לך חרדות.
גם הפרעות אכילה זה רק משהו של נשלטות שמקיאות על זין. שמחתי לעזור |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבוע •
24 במרץ 2025
לפני שבוע •
24 במרץ 2025
צירוס • 24 במרץ 2025
אם אתה מתחיל להזיע ולהילחץ בכל פעם שאתה חושב על משהו שלא קרה וכנראה לא יקרה בעתיד, כנראה ששליטה לא בשבילך
|
0
|