|
|
לפני 10 חודשים •
6 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
6 באפר׳ 2025
דיפ(נשלט) • 6 באפר׳ 2025
מה זה כל השולטות האיכותיות דתלשיות? טוב, אני אדע איפה לחפש בפעם הבאה
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
7 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
7 באפר׳ 2025
עונש יצירתי(שולט) • 7 באפר׳ 2025
אצלי הדת(ל"שיות) והבדס"מ מתחברים יפה, כשלפעמים יוצא לי להניח תפילין בבוקר. לא מפסיק לדמיין איך תיראה הנשלטת כשהיא כבולה ברצועות העור השחורות האלו. (ארוכות מספיק לכמה סוגי קשירות)
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
7 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
7 באפר׳ 2025
randii • 7 באפר׳ 2025
► עונש יצירתי כתב/ה: אצלי הדת(ל"שיות) והבדס"מ מתחברים יפה, כשלפעמים יוצא לי להניח תפילין בבוקר. לא מפסיק לדמיין איך תיראה הנשלטת כשהיא כבולה ברצועות העור השחורות האלו. (ארוכות מספיק לכמה סוגי קשירות)
מודה שזה מטריף ומכעיס הדיבור הזה. למה הזלזול המטורף הזה? סבבה אתה לא דתי אבל מכאן ועד לדמיין לקשור בחורה עם רצועות תפילין??? חסר רצועות עור בעולם? בעכ |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
7 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
7 באפר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 7 באפר׳ 2025
אנחנו הדתלשים רולז.
|
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
עונש יצירתי(שולט) • 8 באפר׳ 2025
► עחיעלעילינ כתב/ה: ► עונש יצירתי כתב/ה: אצלי הדת(ל"שיות) והבדס"מ מתחברים יפה, כשלפעמים יוצא לי להניח תפילין בבוקר. לא מפסיק לדמיין איך תיראה הנשלטת כשהיא כבולה ברצועות העור השחורות האלו. (ארוכות מספיק לכמה סוגי קשירות)
מודה שזה מטריף ומכעיס הדיבור הזה. למה הזלזול המטורף הזה? סבבה אתה לא דתי אבל מכאן ועד לדמיין לקשור בחורה עם רצועות תפילין??? חסר רצועות עור בעולם? בעכ מעולם לא חשבתי לבצע דבר כזה בפועל, אבל על הדמיון קצת קשה לשלוט... |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
Lady Hightower(נשלטת) • 8 באפר׳ 2025
תגובה מהצד החילוני (לפחות מבחינת הרקע).
השולט שלי דתי (אפילו מאוד) וההתכתבות הכי מסעירה מבחינתי פה בכלוב הייתה עם גבר דתי (לא הגיע לכדי מפגש). הדת נכנסת פה ושם בקטנה לדינמיקה ולשיחות בינינו וזה עושה לי את זה ממש. מבחינתי כמה שיותר. הניגוד לכאורה מרגש אותי. עוד לפני ומעבר לעניין הבדס"מ גברים דתיים או דתל"שים תמיד עשו לי את זה. מערכות היחסים הארוכות (הוניליות) שהיו לי היו עם גברים מהרקע הזה. לא יודעת לגמרי להסביר את זה, כמו הרבה דברים זה עניין בחקירה, כמו המשיכה שלי לשליטה. אולי זו התחושה של הבגרות והיציבות, אולי זה הערכים, העומק, ההשכלה והשפה בתחומים שחסרים לי כבוגרת החינוך הממלכתי. אני מרגישה שקיים גם יחס רך, מכבד, מעריך ו"של פעם" לנשים כמשהו מובנה. אני גם מרגישה שהיהדות מאפשרת חקר בריא של המיניות, לפחות איך שאני תופסת אותה. אגב כל האמור תופס רק לגבי יהודים. אין לי דעה לכאן או לכאן על דתיים מאמונות אחרות. |
|
|
|
|
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
devil's baby(נשלטת) • 8 באפר׳ 2025
אני לא מגדירה עצמי דתל"שית אבל גם לא דתייה by the book כרגע
אני לא יודעת אם יש קשר אבל אני כן יודעת שזה השפיע על נקודת המבט שלי אלוהים הוא התסביך אב הכי גרוע שלי שולט אכזר שכזה אבל גם עושה לי טוב לא יודעת זה ניגוד שאני חייה איתו סהכ בשלווה כרגע כשאתחתן בטח אראה פגז בכיסוי ראש 🥰🤣 |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
לפני 10 חודשים •
8 באפר׳ 2025
mister z(שולט) • 8 באפר׳ 2025
► devil's baby כתב/ה: אני לא מגדירה עצמי דתל"שית אבל גם לא דתייה by the book כרגע
אני לא יודעת אם יש קשר אבל אני כן יודעת שזה השפיע על נקודת המבט שלי אלוהים הוא התסביך אב הכי גרוע שלי שולט אכזר שכזה אבל גם עושה לי טוב לא יודעת זה ניגוד שאני חייה איתו סהכ בשלווה כרגע כשאתחתן בטח אראה פגז בכיסוי ראש 🥰🤣 למה תמיד נשים נראות יותר טוב בכיסוי ראש??? |
|
|
| פרפר לבן(נשלט) |
לפני 9 חודשים •
28 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
28 באפר׳ 2025
פרפר לבן(נשלט) • 28 באפר׳ 2025
מה חשבתם שלדתיים אין חשקים? אין רצונות?? לא עברו בחיים?
הריי רוב הנאות הבדסמיות שלנו נובעות מתהליך שעברנו בילדותינו . לא סתם אדם אחד אוהב או מרגיש שהוא חייב לשלוט. ואחד מעדיף להשלט. אחד סדיסט . אחד מזוכיסט. גם דתיים עברו דבר או שניים בילדותם לטוב או למוטב... ולהיפך דתי שחוזר בשאלה הוא הרבה הרבה יותר סקרן מהאדם הממוצע. והוא גם למד כל חייו לשאול שאלות ולהקשות ולתרץ. הדת מלמדת אותך להסתקרן וללמוד כל הזמן. וגם דיי מחכימה בקיצור המון דתלשי"ם מסתובבים בנינו. ותמיד היו |
|
|
|
|
לפני 9 חודשים •
29 באפר׳ 2025
לפני 9 חודשים •
29 באפר׳ 2025
סיסי עם סינר(נשלט){נשלט} • 29 באפר׳ 2025
שבט דביר . נוסטלגיה חחח
|
|