שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שליטה נשית

טלי35​(שולטת)
לפני 6 חודשים • 25 ביולי 2025

Re: שליטה נשית

טלי35​(שולטת) • 25 ביולי 2025
feetForLife כתב/ה:
מגיל צעיר אני מרגיש את המשיכה לעולם הזה, אבל הרבה פעמים מרגיש שזה מנהל אותי.
מרגיש שאני צמא לזה, ובתוך זוגיות - מרגיש כי ״חייב״ את זה (לא מקבל את זה כתוצאה מבנות זוג שמרגישות שלא יכולות ״להשפיל״ אותי ואז מרגיש שאני צריך לוותר על הרצונות שלי ובסוף זה מוביל לפרידה…).
הדברים הוניליים מדליקים אותי אבל משמעותית פחות מאקטים כמו השפלה, פוט פטיש וכו׳.
מרגיש דפוק…
מישהו שהיה במקום הזה ויצא ממנו? נמצא בתהליך כזה? או שיש לו טיפ כללי לתת?

אתה *לא* דפוק.
bondman​(נשלט)​{FLR}

bondman​(נשלט)​{FLR} • 25 ביולי 2025
feetForLife כתב/ה:
מרגיש שאני צמא לזה, ובתוך זוגיות - מרגיש כי ״חייב״ את זה (לא מקבל את זה כתוצאה מבנות זוג שמרגישות שלא יכולות ״להשפיל״ אותי ואז מרגיש שאני צריך לוותר על הרצונות שלי ובסוף זה מוביל לפרידה…).
מרגיש דפוק…

שמע, אי אפשר לצאת מזה,
מצד שני למצוא בת זוג שולטת זה יכול לקרות אבל סטטיסטית זה ברמה של נס.
אולי אם אתה חתיך וגבוה הסיכוי גדול יותר, אבל עדיין הסיכוי לא משהו.
בקיצור נדפקת.
Welcome to the club.

מה שאני מציע לך זה למצוא מישהי בעולם הונילי ולהתנהג אליה כמלכה ( בגבולות ההגיון ) ורק נותר לך לקוות שמשהו יתעורר אצלה. סביר שזה יהיה בקטנה, אבל זה מה יש.
feetForLife​(נשלט)

feetForLife​(נשלט) • 25 ביולי 2025
bondman כתב/ה:
feetForLife כתב/ה:
מרגיש דפוק…

שמע, אי אפשר לצאת מזה,
בקיצור נדפקת.
Welcome to the club.

מה שאני מציע לך זה למצוא מישהי בעולם הונילי ולהתנהג אליה כמלכה ( בגבולות ההגיון ) ורק נותר לך לקוות שמשהו יתעורר אצלה. סביר שזה יהיה בקטנה, אבל זה מה יש.

אם אפשר לשאול, אתה מרגיש שזה מספק אותך?
מבלי לברוח לסשנים בתשלום/שליטה וירטואלית
ארגמןן​(קינקית)
ארגמןן​(קינקית) • 25 ביולי 2025
הבדסמ כנראה מגיע לענות על צורך כלשהו שלך.
הוא המענה לצורך - "הפתרון" ולא "הבעיה".
תנסה ללכת לפסיכולוגית לטווח ארוך מתוך מטרה להכיר את עצמך יותר ולא מתוך מקום של לתקן את עצמך. אתה תגיע מתישהו לשורש ותיוודע לצרכים הנ"ל ותלמד לענות עליהם בדרכים אחרות.
זה לא שאחרי זה תפסיק בהכרח להיות בקטע של בדסמ.. אבל זה כבר לא ישלוט בך אלא יהיה בונוס נחמד.
זה הניסיון שלי לפחות.. אבל גם מודעת לעובדה שכל אחד שונה.
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת
אלפא-בטא​(מזוכיסט)חשבון מאומת • 25 ביולי 2025
הי לך,
לא רק ששום דבר לא דפוק בך, אלא בורכך.
חוננת בנטייה מינית שבהגשמה נכונה תעלה אותך לגבהים, ותגרום לך לשרוק ברחובות.
נשלטים, כמו שולטות, באים בכל הצורות הגדלים והצבעים, כולם אהובים כולם ראויים.
כל אחד מהם שילמד להיות כנה עם האני האמיתי שלו, ויתמיד סביר שימצא את האחת שתשלים אותו.
בגילך תוכל כבר עכשיו לתקן את שרבים בחכמת הדיעבד היו שמחים ליסוע אחורה בזמן, ולחפש בין כתלי האתר הזה, את זו הנפלאה שתגשים אותה והיא אותך.
עצתי לך, אל תגיד, "יהיה בסדר" , אני אתמודד בשביל האהובה הנוכחית או הבאה עם היצרים האחרים ואצליח "להרפא מהם".
לא מצליחים, מהסיבה הפשוטה, שאדם בריא לא צריך להחלים, אלא רק לנתב את חייו לאן שהאמת הפנימית שלו מכווינה אותו.
כך תהיה כבר מלכתחילה כן עם אחרים והכי בריא שאפשר כשתהיה כן עם עצמך.
סווריןן
סווריןן • 25 ביולי 2025
מצטרף לטלי: אתה *לא* דפוק
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 25 ביולי 2025
אתה מרגיש דפוק כי אתה נכנס לזוגיות ונילית, ומצפה שיבינו אותך שם, ומקבל דחייה אחרי דחייה.

להסביר את הקינק האישי שלך למישהו שלא חולק משיכה זהה, זה כמו לנסות להסביר לעיוור מלידה את הצבע האדום- לא משנה איזה הסבר מפורט תביא, מי שלא חווה את התחושה בעצמו לא יבין מה אתה רוצה ממנו, אפילו יחשוב שאתה מוזר.

במקרה הטוב בת הזוג הונילית לא תשפוט אותך, אבל היא לא תימשך למה שמושך אותך, וזאת חווית דחייה.
אין משהו יותר מסתכל מזה שמי שאתה חולק איתו את החלקים הכי אינטימיים רואה מוזרות (או גרוע מכך) במשהו שעבורך הוא שיא האינטימיות והחיבור.
ואין משהו מחבר יותר מכשבן הזוג שלך לא רק מבין אותך, לא רק "עושה טובה כי ביקשת" אלא נטרף ממך ורוצה עוד ממך ומהתשוקות שלך.

אין פלא שזו התפיסה שלך את עצמך, אבל זה רק כי חיפשת במקום הלא נכון, וחווית שוב ושוב את התחושה שהקינקים שלך הם משהו הזוי.
בפועל? הם אפילו די שגרתיים בעולם הבדס"מ, לא חדשות מרעישות.
"בנאליים" אפילו, מבלי להעליב.
אז לא חסרות פה כאלו שנמשכות למה שאלה מחפש ולא יגרמו לך להרגיש דפוק בגלל שאתה נמשך למשהו שמרגש אותן לא פחות.

אל תנסה להילחם בעצמך, אי אפשר לשנות נטיות מיניות. לא משנה מה המחיר החברתי שאדם יאלץ לשלם עליהן.
תזכור שיש הומואים גם בחברה החרדית שיכולים לאבד את כל המשפחה שלהם, וגם במדינות שבהן הם יכולים לאבד את חייהם ממש, וזה עדיין לא הופך אותם לסטרייטים.
והם נלחמים בעצמם יותר חזק ממך.
כבר הוכח שכל טיפולי ההמרה למיניהם לא עובדים. אל תחשוב שיש משהו כזה.

עוד לא הכרתי בדס"מי אחד שהצליח להפוך לונילי.
הכלוב מלא בנשואים שחשבו שבדס"מ שלהם זה רק גחמה, משהו שהם יכולים להתגבר עליו, והנה הם סיבכו לעצמם את החיים עוד יותר כשגילו שהוא לא נעלם לשום מקום.
אתה לא יכול לשנות את מה שאתה נמשך אליו, אבל אתה כן יכול ללמוד איך לממש את ההעדפה המינית שלך באופן בריא.
למשל לחפש את הפרטנרית הנכונה במקום לצפות שונילית תהפוך עבורך למשהו שהיא לא, בדיוק כמו שלא הוגן שונילית תצפה ממך שתהפוך למשהו שאתה לא.

ברגע שתכיר בת זוג שתקבל אותך, שתתלהב ממך, שתחוו חיי מין משגעים ביחד בזכות הקינקים המשותפים שלכם, אתה תצחק על עצמך שחשבת פעם שמשהו בך דפוק. בסה"כ עוד לא היית בקשר שמתאים לך, זה הכל.
    התגובה האהובה בשרשור
feetForLife​(נשלט)
feetForLife​(נשלט) • 25 ביולי 2025
ArchAngel כתב/ה:
אתה מרגיש דפוק כי אתה נכנס לזוגיות ונילית, ומצפה שיבינו אותך שם, ומקבל דחייה אחרי דחייה.

להסביר את הקינק האישי שלך למישהו שלא חולק משיכה זהה, זה כמו לנסות להסביר לעיוור מלידה את הצבע האדום- לא משנה איזה הסבר מפורט תביא, מי שלא חווה את התחושה בעצמו לא יבין מה אתה רוצה ממנו, אפילו יחשוב שאתה מוזר.

במקרה הטוב בת הזוג הונילית לא תשפוט אותך, אבל היא לא תימשך למה שמושך אותך, וזאת חווית דחייה.
אין משהו יותר מסתכל מזה שמי שאתה חולק איתו את החלקים הכי אינטימיים רואה מוזרות (או גרוע מכך) במשהו שעבורך הוא שיא האינטימיות והחיבור.
ואין משהו מחבר יותר מכשבן הזוג שלך לא רק מבין אותך, לא רק "עושה טובה כי ביקשת" אלא נטרף ממך ורוצה עוד ממך ומהתשוקות שלך.

אין פלא שזו התפיסה שלך את עצמך, אבל זה רק כי חיפשת במקום הלא נכון, וחווית שוב ושוב את התחושה שהקינקים שלך הם משהו הזוי.
בפועל? הם אפילו די שגרתיים בעולם הבדס"מ, לא חדשות מרעישות.
"בנאליים" אפילו, מבלי להעליב.
אז לא חסרות פה כאלו שנמשכות למה שאלה מחפש ולא יגרמו לך להרגיש דפוק בגלל שאתה נמשך למשהו שמרגש אותן לא פחות.

אל תנסה להילחם בעצמך, אי אפשר לשנות נטיות מיניות. לא משנה מה המחיר החברתי שאדם יאלץ לשלם עליהן.
תזכור שיש הומואים גם בחברה החרדית שיכולים לאבד את כל המשפחה שלהם, וגם במדינות שבהן הם יכולים לאבד את חייהם ממש, וזה עדיין לא הופך אותם לסטרייטים.
והם נלחמים בעצמם יותר חזק ממך.
כבר הוכח שכל טיפולי ההמרה למיניהם לא עובדים. אל תחשוב שיש משהו כזה.

עוד לא הכרתי בדס"מי אחד שהצליח להפוך לונילי.
הכלוב מלא בנשואים שחשבו שבדס"מ שלהם זה רק גחמה, משהו שהם יכולים להתגבר עליו, והנה הם סיבכו לעצמם את החיים עוד יותר כשגילו שהוא לא נעלם לשום מקום.
אתה לא יכול לשנות את מה שאתה נמשך אליו, אבל אתה כן יכול ללמוד איך לממש את ההעדפה המינית שלך באופן בריא.
למשל לחפש את הפרטנרית הנכונה במקום לצפות שונילית תהפוך עבורך למשהו שהיא לא, בדיוק כמו שלא הוגן שונילית תצפה ממך שתהפוך למשהו שאתה לא.

ברגע שתכיר בת זוג שתקבל אותך, שתתלהב ממך, שתחוו חיי מין משגעים ביחד בזכות הקינקים המשותפים שלכם, אתה תצחק על עצמך שחשבת פעם שמשהו בך דפוק. בסה"כ עוד לא היית בקשר שמתאים לך, זה הכל.

תודה על התגובה המפורטת. אני לגמרי מבין את הנקודה שהעלית לגבי זוגיות עם מישהי ונילית.
מצד שני, לפעמים מצליחים לחשוף את הצד השני לכל מיני קינקים גם אם הוא בעצמו לא בדסמי.
אולי הנקודה היא לאוו דווקא להכיר מישהי בדסמית, אלא מישהי עם ראש פתוח, גמישה, שהמיניות חשובה לה
bondman​(נשלט)​{FLR}
לפני 6 חודשים • 26 ביולי 2025

bondman​(נשלט)​{FLR} • 26 ביולי 2025
feetForLife כתב/ה:
bondman כתב/ה:
feetForLife כתב/ה:
מרגיש דפוק…

שמע, אי אפשר לצאת מזה,
בקיצור נדפקת.
Welcome to the club.

זה לא מספק.
זה פירורים וזה די מתסכל, אבל לפחות יש משפחה וילדים.
סשנים בתשלום זה עולם שמת מזמן, לפחות בארץ.
שליטה וירטואלית לא מכיר.
feetForLife​(נשלט)
לפני 6 חודשים • 26 ביולי 2025

feetForLife​(נשלט) • 26 ביולי 2025
bondman כתב/ה:
feetForLife כתב/ה:
bondman כתב/ה:
feetForLife כתב/ה:
מרגיש דפוק…

שמע, אי אפשר לצאת מזה,
בקיצור נדפקת.
Welcome to the club.

זה לא מספק.
זה פירורים וזה די מתסכל, אבל לפחות יש משפחה וילדים.
סשנים בתשלום זה עולם שמת מזמן, לפחות בארץ.
שליטה וירטואלית לא מכיר.

איך אתה מצליח להתמודד עם החוסר סיפוק הזה?