|
|
לפני 4 חודשים •
24 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
24 בספט׳ 2025
הוא(שולט) • 24 בספט׳ 2025
ב2004 היה ביפו ערב קריאה מהנה מאד.
לגבי סדנאות או לא. זה גם ענין של צורך יש שמעדיפים שיתנו להם כלים הנחיה המנעות מטעויות ויש שהם אוטודידקטים היום כל אחד הוא גורו בעיני עצמו בכל תחום ועדיין ללמוד על מבנה ופיתוח דמות לעיתים לא מזיק. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
24 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
24 בספט׳ 2025
diamond • 24 בספט׳ 2025
Bent כתב/ה: למרות שאני מתחבר לחלק מדבריו של סנטריון, אני מוצא את המסקנה מוטעה. כן הספריה שלך היא בית הספר הראשון שלך, אבל יש עשרות שיעורי כתיבה שההשתתפות בסדנאות יכולה ללמד ולחסוך לכל סופר זמן התגבשות, רוב סופרי המד"ב ופנטסיה הגדולים הכותבים היום הם בוגרים של סדנאות בהם קלריון לדוגמא.
אני שונא להמליץ עליו, אבל המאסטר קלאס של ניל גיימן היה מצויין במיוחד. הספר של רוני זו המלצה מצויינת, היא אדם נהדר והעבירה סדנאות מצויינת. בירושלים גלית קרליבך העבירה סדנאות מוצלחות. ומי שיקרא לה בינונית יגרום לי לחייך עוד עולה לראש, תה, שמעביר מדי פעם סדנאות. אני פשוט לא מעודכן, במי מעביר היום סדנאות שוות, אבל בסדנאות לומדים הרבה יותר מכתיבה, וכדאי והיו סדנאות מוצלחות. על להבין את עולם המו"לות שהיום נצלני במיוחד מחד ומצד שני מאפשר יותר מאי פעם. במקרה זה יש את הספר באנגלית של גאי קוואסקי, שבטח כבר יש מעודכנים ממנו בהרבה. https://www.amazon.com/APE-Author-Publisher-Entrepreneur-How-Publish-ebook/dp/B00AGFU5VS ויש קבוצות פייסבוק לא מועטות בכלוב יש והיו כותבים כל כך מוכשרים שתמיד היו תענוג לקריאה. קל להמליץ על חלקם שוב ושוב. המון תודה על התשובה. אני נוטה להסכים אתך. עברתי סדנא אחת והיא תרמה לי לא מעט, אך זה היה ממש ממזמן. את הספר שהזכירו למעלה, רכשתי כבר הבוקר. לא חשבתי לבדוק בפייסבוק. תודה שוב |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
Bent • 26 בספט׳ 2025
Bent כתב/ה: אני פשוט לא מעודכן, במי מעביר היום סדנאות שוות, אבל בסדנאות לומדים הרבה יותר מכתיבה, וכדאי והיו סדנאות מוצלחות. על להבין את עולם המו"לות שהיום נצלני במיוחד מחד ומצד שני מאפשר יותר מאי פעם. ויש קבוצות פייסבוק לא מועטות https://www.facebook.com/groups/booksquestionmark?locale=he_IL קבוצה מצויינת בנושאי כתיבה, והיו מתפרסמות בה סדנאות לזכרוני |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 26 בספט׳ 2025
איזו שרשור מעולה. מקווה שאם אכן הרעיון של סדנאת כתיבה כלובית ייצא לפועל אהיה בארץ באותו זמן להשתתף בה. האם הייתם רוצים שנארגן שרשור בסגנון אתגר כתיבה בדומה לאינקטובר? רשימה של מילים או נושאים, בתדירות של פעם בשבוע או שבועיים? רצוי כמובן גם להגיב בהרחבה לאחרים מה עבד ומה פחות עבד בכל סיפור כדיי שנוכל להשתפר.
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 26 בספט׳ 2025
Sirene כתב/ה: איזו שרשור מעולה. מקווה שאם אכן הרעיון של סדנאת כתיבה כלובית ייצא לפועל אהיה בארץ באותו זמן להשתתף בה. האם הייתם רוצים שנארגן שרשור בסגנון אתגר כתיבה בדומה לאינקטובר? רשימה של מילים או נושאים, בתדירות של פעם בשבוע או שבועיים? רצוי כמובן גם להגיב בהרחבה לאחרים מה עבד ומה פחות עבד בכל סיפור כדיי שנוכל להשתפר.
אני מקווה בנובמבר השנה להביא שוב לכלוב את אתגר סיפורונובמבר. אשמח אם תהיה היענות |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
Bent • 26 בספט׳ 2025
Black Lotus כתב/ה: Sirene כתב/ה: איזו שרשור מעולה. .
אני מקווה בנובמבר השנה להביא שוב לכלוב את אתגר סיפורונובמבר. אשמח אם תהיה היענות אם יהיה לי זמן, אז לגמרי |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
Sirene(נשלטת) • 26 בספט׳ 2025
Black Lotus כתב/ה: Sirene כתב/ה: איזו שרשור מעולה. מקווה שאם אכן הרעיון של סדנאת כתיבה כלובית ייצא לפועל אהיה בארץ באותו זמן להשתתף בה. האם הייתם רוצים שנארגן שרשור בסגנון אתגר כתיבה בדומה לאינקטובר? רשימה של מילים או נושאים, בתדירות של פעם בשבוע או שבועיים? רצוי כמובן גם להגיב בהרחבה לאחרים מה עבד ומה פחות עבד בכל סיפור כדיי שנוכל להשתפר.
אני מקווה בנובמבר השנה להביא שוב לכלוב את אתגר סיפורונובמבר. אשמח אם תהיה היענות אני אשמח להשתתף! |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
diamond • 26 בספט׳ 2025
Black Lotus כתב/ה: Sirene כתב/ה: איזו שרשור מעולה. מקווה שאם אכן הרעיון של סדנאת כתיבה כלובית ייצא לפועל אהיה בארץ באותו זמן להשתתף בה. האם הייתם רוצים שנארגן שרשור בסגנון אתגר כתיבה בדומה לאינקטובר? רשימה של מילים או נושאים, בתדירות של פעם בשבוע או שבועיים? רצוי כמובן גם להגיב בהרחבה לאחרים מה עבד ומה פחות עבד בכל סיפור כדיי שנוכל להשתפר.
אני מקווה בנובמבר השנה להביא שוב לכלוב את אתגר סיפורונובמבר. אשמח אם תהיה היענות אולי גם אני אשתתף |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
Kitty frank • 26 בספט׳ 2025
לכרמל צאיג היה משהו, לא יודעת אם עדיין רץ. ולא לבעלות לב חלש!
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
26 בספט׳ 2025
ve-ra • 26 בספט׳ 2025
יותר זיונים פחות כתיבה
|