המפקדת(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
18 באוק׳ 2006
Re: [color=orange]אפרופ מין אורלי[/color]
לפני 18 שנים •
18 באוק׳ 2006
המפקדת(לא בעסק) • 18 באוק׳ 2006
love69 כתב/ה: מה העדפות שלכם כוס שעיר או מגולח? מגולח לגמרי קצת פדופילי לטעמי T איך אני אגיד את זה.... טוב, בצורה הכי בוטה שעולה לי כרגע בראש.. כוס מאוורר ותחת מאוורר, מריחים יותר טוב זה כמו יין, אם תתנו לו לנשום קצת, זה משתבח |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 18 שנים •
18 באוק׳ 2006
Re: [color=orange]אפרופ מין אורלי[/color]
לפני 18 שנים •
18 באוק׳ 2006
Madame T(שולטת) • 18 באוק׳ 2006
המפקדת כתב/ה: love69 כתב/ה: מה העדפות שלכם כוס שעיר או מגולח? מגולח לגמרי קצת פדופילי לטעמי T איך אני אגיד את זה.... טוב, בצורה הכי בוטה שעולה לי כרגע בראש.. כוס מאוורר ותחת מאוורר, מריחים יותר טוב זה כמו יין, אם תתנו לו לנשום קצת, זה משתבח ראשית, מסכימה איתך לגבי החלק הראשון בענין הפדופיליות-משהו של הכוס החלק למשעי ואכן, הצדק איתך גם לגבי האיוורור, כעת ש'ירדתי' לסוף דעתך (בצורה מטאפורית לחלוטין) |
|
theslv(נשלט) |
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
theslv(נשלט) • 19 באוק׳ 2006
הלשון רועדת לי ורוצה לינוק....
שעיר או מגולח? העיקר שיהיה לבריאות... |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
20 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 באוק׳ 2006
המפקדת(לא בעסק) • 20 באוק׳ 2006
theslv כתב/ה: הלשון רועדת לי ורוצה לינוק....
שעיר או מגולח? העיקר שיהיה לבריאות... בתאבון |
|
theslv(נשלט) |
לפני 18 שנים •
20 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
20 באוק׳ 2006
theslv(נשלט) • 20 באוק׳ 2006
המפקדת כתב/ה: theslv כתב/ה: הלשון רועדת לי ורוצה לינוק....
שעיר או מגולח? העיקר שיהיה לבריאות... בתאבון ... בקרוב אצלך... |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
המפקדת(לא בעסק) • 23 באוק׳ 2006
Queencie כתב/ה: המפקדת כתב/ה: SMOTHERING ! ! !
אני צריכה עיצה קטנה... הממ, כשאני מתיישבת, אני מודה, לפעמים אני מאבדת את זה.. עם ידיים קשורות ופה מלא, על מה אני יכולה לסמוך כסימן לאויר ? חיחיחי, אני רצינית כמו בכל מצב של גאג (והפעם זהו גאג מכובד ביותר) וידיים קשורות מומלץ לתת לכלבלב הלקקן צעצוע מצפצף (של תינוקות או של כלבלבים) שיחזיק בידו ובמידה והוא נכנס ללחץ משמעותי במקום מילת קוד/ביטחון יצפצף בו. רק חסר לו שיעשה את זה ברגע המכריע סימן מובהק נוסף ללחץ שלו, שיבוא עוד לפני השימוש בצפצפן היא תנועה מבוהלת ברגליו (בהנחה שאלה יכולות לנוע, גם בתוך קשירה), אבל עדיף שלא לסמוך על זה בלבד - כי כמו שציינת, את עלולה לאבד את זה .... QUEENCIE ניסיתי את הרעיון שלך היה מעולה ! רק היתה בעיה קטנה... הכלבה שלו נדלקה על הצפצופים ובאה לשחק |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
Queencie(שולטת) • 23 באוק׳ 2006
המפקדת כתב/ה: Queencie כתב/ה: המפקדת כתב/ה: SMOTHERING ! ! !
אני צריכה עיצה קטנה... הממ, כשאני מתיישבת, אני מודה, לפעמים אני מאבדת את זה.. עם ידיים קשורות ופה מלא, על מה אני יכולה לסמוך כסימן לאויר ? חיחיחי, אני רצינית כמו בכל מצב של גאג (והפעם זהו גאג מכובד ביותר) וידיים קשורות מומלץ לתת לכלבלב הלקקן צעצוע מצפצף (של תינוקות או של כלבלבים) שיחזיק בידו ובמידה והוא נכנס ללחץ משמעותי במקום מילת קוד/ביטחון יצפצף בו. רק חסר לו שיעשה את זה ברגע המכריע סימן מובהק נוסף ללחץ שלו, שיבוא עוד לפני השימוש בצפצפן היא תנועה מבוהלת ברגליו (בהנחה שאלה יכולות לנוע, גם בתוך קשירה), אבל עדיף שלא לסמוך על זה בלבד - כי כמו שציינת, את עלולה לאבד את זה .... QUEENCIE ניסיתי את הרעיון שלך היה מעולה ! רק היתה בעיה קטנה... הכלבה שלו נדלקה על הצפצופים ובאה לשחק מזל שהיא צפצפה בצעצוע במקומו וברגע הלא נכון .... |
|
המפקדת(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
המפקדת(לא בעסק) • 23 באוק׳ 2006
לא לא
הוא צפצף, בזמן הנכון.. ואז היא באה ולא רצתה ללכת בלי הצעצוע המפקדת מזכירה לעצמה לסמן V על עוד הרפתקאה הזויה |
|
בתול(נשלט) |
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 באוק׳ 2006
בתול(נשלט) • 23 באוק׳ 2006
אף פעם לא ירדתי. אבל בהחלט רוצה .
|
|
אוהב שולטות(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
7 בנוב׳ 2006
לא אוהב
לפני 18 שנים •
7 בנוב׳ 2006
אוהב שולטות(מתחלף) • 7 בנוב׳ 2006
פה יש בשביל לעשן סיגריות וללעוס מסטיק. אולי זה אומר/בגלל שאני "לא עבד אמיתי"... חחח.
|
|