קטלב(מתחלף) |
לפני שנתיים •
16 ביולי 2022
לפני שנתיים •
16 ביולי 2022
קטלב(מתחלף) • 16 ביולי 2022
ArchAngel כתב/ה: עולם הבדס"מ הוא עולם שמעורר תחושות אמביוולנטיות רבות. מצד אחד אנשים, במיוחד אלו בתחילת דרכם בו, מרגישים שהם מאוד נמשכים לפנטזיות שלהם, ומצד שני הפנטזיות האלו מעוררת סלידה/פחד/גועל/בושה. כשהם חרמנים כל המגננות יורדות, הם משוכנעים שזה הדבר שהכי בא להם עכשיו, וההתנהגות שלהם היא מתלהבת בהתאם. אבל יום למחרת כשהם "נרגעו" קצת, והם חושבים על זה בצורה מנותקת מחרמנות, זה מעורר בהם תחושת רתיעה ולכן הם מנסים להתנתק ולהכחיש שזה בכלל קרה. והם לא יסבירו שזה לא מתאים בדיוק כי להתעסק בזה זה להודות בתחושות שהם מנסים בנואשות למחוק מהתודעה. אבל כמובן שזה לא פתרון טוב וזה חוזר על עצמו. כי הפנטזיות שהם מנסים להכחיש מעצמם הן חלק מהם. רק שגוסטינג הוא אקט ונילי לחלוטין, שנשים וניליות לחלוטין נוקטות בו. כן, גם קינקיות, אבל בלי קשר לקינק. |
|
Kitty frank |
לפני שנתיים •
16 ביולי 2022
לפני שנתיים •
16 ביולי 2022
Kitty frank • 16 ביולי 2022
אני בטוחה שהיו פעמים שהרגשתי שהצד השני בהתכתבות אנונימית מפסיק לעניין אותי, או אפילו מרתיע אותי, ושלדבר על זה יוציא ממני אנרגיות שאני לא מוכנה לבזבז באותו רגע. בייחוד מכיוון שאותו אחד בדיוק איבד את דעתי הטובה עליו, אז פשוט הדחקתי בשקט בלב את הצ'ט.
כנראה שלפעמים הצד השני הרגיש שעשיתי לו גוסטינג. האשמה קיימת, אך היא מזערית. מבחינתי אני מתחילה להתעניין בבן אדם רק אחרי שאני פוגשת אותו. שלב הציטוטים באינטרנט הוא סתם קלקר בטיחות לא מעניין באמצע החיים. |
|
FunNMore(מתחלף) |
לפני שנתיים •
17 ביולי 2022
Re: מי שעושה גוסטינג הוא בהכרח מאונן מקלדת?
לפני שנתיים •
17 ביולי 2022
FunNMore(מתחלף) • 17 ביולי 2022
WitchFuneral כתב/ה: FunNMore כתב/ה: קרה לי אותו מקרה במדוייק לפני כחודש לערך - גם זוג גם גבר - גם האשה בחופשה , בולללל
אוי ואבוי, זאת אשכרה תופעה? איזה גועל נפש. יותר מכך - שאני מרשה להגיד כי לאחר בדיקה כי זה אותו משתמש שהיה בצאט מולי .... אז כן יש כאן משתמש שקרניק. |
|