ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סקס ויחסי שליטה

המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
לפני חודשיים • 12 בספט׳ 2024
בין שולטת ונשלט יש מלא סקס.
יש הרבה שולטות (ומתחלפות) שאוהבות שיורדים להן לא פחות מאשר השולטים (הגברים) שאוהבים שמוצצים להם.
אולי זה קורה בתדירות פחותה, כנראה יש פחות החדרת זין,
אבל ברור שיש סקס.
רק סקס אחר.
miss FLR​(שולטת)
miss FLR​(שולטת) • 12 בספט׳ 2024
מסכימה עם חלק מהנאמר פה.
גם אם אין חדירה, יש סקס לכל דבר.
אם אני בתור שולטת מרשה לבן הזוג שלי לגמור בזמן שאני צופה בו ולעיתים מכאיבה לו, אני מתחרמנת ומרגישה כמו אחרי סקס.
כמובן אם אני דורשת מבין הזוג לרדת לי ומונעת ממנו לגמור זה בודאי סקס.

נ.ב לעיתים כמובן שישנה חדירה שלו אלי ושנינו נהנים וזה לא פוגע כהוא זה ביחס שלי אליו (שולטת) ושלו אלי (נשלט).

הכי חשוב זה שיש כבוד הדדי, אהבה ושכל אחד ואחת יודע/ת את מקומו/ה בזוגיות.
FootJunky
FootJunky • 12 בספט׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
מודה ומתוודה שעבורי שחדירה לגבר היא אקט אינטימי, שיכול להיות גם רומנטי icon_smile.gif
אבל לא דיברתי על כך שחדירה חייבת להיות רק בקונטקסט של אינטימיות וקרבה.
אלא שגם בקונטקסט של שליטה נטו, אני פחות רואה את הטיעונים של "אני חודרת אליך כי אני עושה ממך אישה ולהיות אישה זה משפיל", ויותר התייחסות לחדירה כאקט של כיבוש, השתלטות, שייכות וכו'... שהיא די חוצה מגדרים בעולם השליטה ולא קשורה לשובניזם כמו לעובדה שאתה נמצא בתוך הגוף של מישהו והוא במצב פגיע מולך כשהוא כך.

וספציפית בפמדום, אני מרגישה שבהרבה פעמים הריגוש נובע מכך שדווקא הגבר נחדר כגבר, והוא מוכן להתמסר באופן הזה למרות הנורמות החברתיות שאומרות שגבר צריך להיות החודר.
אז הנה הוא נשאר גבר אבל עדיין נחדר, ולא מסתתר מאחורי פאות ושמלות כי "להיחדר זה רק לנשים".
אני פחות ראיתי ששולטות ממש דורשות מנשלט שיבוא עם פאה ואיפור כתנאי לחדור אליו.

אני חושבת שאותם שולטים "סטרייטים" שתיארת שמחפשים גברים וממש מתנים את המפגש איתם בכך שיראו כמו נשים, לא כזה מחפשים להשפיל אותם על נשיותם כמו שמנסים לטשטש מעצמם את זה שבתכלס הם שוכבים כרגע עם גבר.
בטח אם הם ממשיכים להגדיר את עצמם סטרייטים כשהם מחפשים גברים, במקום לקבל את זה שהם לכל הפחות ביסקסואלים אם באופן שיטתי נהנים מינית מגברים אחרים.

קצת נאיבי, ארצ'י היקרה מאוד, מה קרה לך icon_smile.gif
גבר לא "מוכן להתמסר באופן הזה" כי הוא עבד טוב מסור וכנוע ו"למרות הנורמות החברתיות",
יש לנו שם נקודת ג'י, את יודעת, התענוג שגבר מרגיש מחדירה אנאלית עם מישהו/י שיודעים את העבודה הוא לא פחות משמיימי, שלא לדבר על הגמירה המועצמת פי מיליון.
גבר, סטרייט או גיי, שחווה את זה, מתמכר לזה, כי אחרי זה, כל צורה אחרת של סקס (ובטח של גמירה) מרגישה תפלה.

גם לגבי ההשערה שלך, ששולטים סטרייטים שנפגשים עם גברים הם בעצם ביסקסואלים בארון, זה לא נכון
הצורך להשפיל ו/או להרגיש "דום ספייס" גובר על נטייה מינית מהרבה מאוד מהמקרים,
זו פשרה בשבילם, כולם היו מעדיפים נשלטת, פשוט גברים גייז זה עם זורם, וכשהחרמנות עולה מוכנים גם להתחפש לאיזדרכת, אם זה מה שיסגור את הפינה חח

בכל מקרה, מעולם לא קראתי בלוג של שולטת שמדבר על חדירה כאקט של "כיבוש" כמו שאת אומרת
ומעולם לא קראתי בלוג של נשלט שמדבר על החוויה שלו כנחדר כמשהו כזה,
שוב, למעט אצלך, זה כמעט תמיד קונטקסט שובניסטי - "הפכתי אותו לזונה שלי", "הוא קיבל את הזין שלי כמו זונה טובה" וכו' וכו' וכו'
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 12 בספט׳ 2024
FootJunky כתב/ה:

גבר לא "מוכן להתמסר באופן הזה" כי הוא עבד טוב מסור וכנוע ו"למרות הנורמות החברתיות",
יש לנו שם נקודת ג'י, את יודעת, התענוג שגבר מרגיש מחדירה אנאלית עם מישהו/י שיודעים את העבודה הוא לא פחות משמיימי, שלא לדבר על הגמירה המועצמת פי מיליון.
גבר, סטרייט או גיי, שחווה את זה, מתמכר לזה, כי אחרי זה, כל צורה אחרת של סקס (ובטח של גמירה) מרגישה תפלה.

אני יודעת את זה icon_smile.gif איזה עשור וקצת אני בצד החודר בשביל לדעת לתפעל שם את המערכת.
אורגזמה אנאלית היא באמת סוג של אומנות, וברגע שיודעים איך להפיק אותה, היא בהחלט לא מתשווה לשום דבר אחר.

אבל בשביל להגיע לנקודה הזו שבה גבר מוכן להיחדר, ולו באופן ונילי, הוא נדרש להתגבר על נורמות חברתיות שהפנים. וזה ממש לא מובן מאליו.
ההתמסרות היא לא ממקום של "אני העבד שלך תעשי מה שבא לך" (שאגב, גישה כזו בעיניי, הופכת אותו לסקס גרוע ששוכב שם כמו בול עץ ומחכה שתסיימי), אלא ממקום של "אני מרגיש איתך בנוח וסומך עליך מספיק כדי להיות בעמדה הפגיעה הזו שגם חונכתי כל חיי שלא הולמת גבר".

אני בטוחה שאתה שיודע שמין אנאלי שנעשה גרוע הוא מכאיב בקטע לא טוב, יכול לגרום לנזק של ממש.
זה מרחב שיכול להיות מאוד פגיע, ולכן לתת למישהו לחדור אליך לגוף דורש התמסרות לאמון הזה שאתה נותן בו שהוא יודע מה הוא עושה.
בטח אם כל העניין הזה חדש שלך. ומנסיוני, רוב הגברים הסטרייטים לא בדיוק מנוסים בחדירה אליהם בדיוק בגלל הנורמות החברתיות האלו.
אפילו אם הם עצמם שלמים עם הרעיון להיחדר, רוב הנשים לא בדיוק יעוטו עליהם עם סטרפאון שלוף.

שנית, אני לא מדברת על חדירה כסקס וזהו, אלא עליה בקונטקסט של שליטה.
הסיבה לרצות לחדור למישהו כשולטת יכולה לנבוע מכל כך הרבה סיבות מלבד "עכשיו אני הופכת אותך לאישה".
אישית אני חושבת שמין אנאלי זה פשוט עוד מין, והצד הנחדר בכלל מקבל פה חתיכת פינוק שאנחנו בצד החודר מתאמצים עבורו.
אבל אנשים שונים אוהבים לייחס לחדירה סיפורי מסגרת שונים של בעלות, שייכות, כניעה וכו'...
אני אישית פחות נתקלתי בבלוגים של שולטות שמכריזות "אני אזיין אותך כדי להפוך אותך לאישה ולהיות אישה זה משפיל" אלא יותר כאלו שהרגישו שחדירה לגבר נותנת להן עמדה של שליטה גופנית עליו, שעכשיו הוא בצד הפגיע שהיא מנווטת כרצונה.
וגם מצד נשלטים אני קוראת יותר על כל מיני משחקי מילים סביב "בעילה" ו- "בעלות" מאשר "רק נשים נחדרות ולהיות אישה זה משפיל".

באשר ללקרוא למישהו זונה, זה לא בהכרח אומר שמניישים אותו. זה פשוט דיבור מלוכלך. כשחושבים על זה, זו מילה שמגלמת שחרור מנורמות חברתיות, שאתה מזדיין איך שבא לך בלי לעמוד באיזשהם סטנדרטים "מוסריים".
אין לזה פשוט מקבילה בלשון זכר, בגלל אותן נורמות חברתיות. אבל לאו דווקא שהכוונה ב"זונה" זו זונה ממין נקבה, יש גם כאלו ממין זכר icon_wink.gif
Bluecollar​(שולטת)
לפני חודשיים • 13 בספט׳ 2024
Bluecollar​(שולטת) • 13 בספט׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
FootJunky כתב/ה:

אני יודעת את זה icon_smile.gif איזה עשור וקצת אני בצד החודר בשביל לדעת לתפעל שם את המערכת.
אורגזמה אנאלית היא באמת סוג של אומנות, וברגע שיודעים איך להפיק אותה, היא בהחלט לא מתשווה לשום דבר אחר.

אבל בשביל להגיע לנקודה הזו שבה גבר מוכן להיחדר, ולו באופן ונילי, הוא נדרש להתגבר על נורמות חברתיות שהפנים. וזה ממש לא מובן מאליו.
ההתמסרות היא לא ממקום של "אני העבד שלך תעשי מה שבא לך" (שאגב, גישה כזו בעיניי, הופכת אותו לסקס גרוע ששוכב שם כמו בול עץ ומחכה שתסיימי), אלא ממקום של "אני מרגיש איתך בנוח וסומך עליך מספיק כדי להיות בעמדה הפגיעה הזו שגם חונכתי כל חיי שלא הולמת גבר".

אני בטוחה שאתה שיודע שמין אנאלי שנעשה גרוע הוא מכאיב בקטע לא טוב, יכול לגרום לנזק של ממש.
זה מרחב שיכול להיות מאוד פגיע, ולכן לתת למישהו לחדור אליך לגוף דורש התמסרות לאמון הזה שאתה נותן בו שהוא יודע מה הוא עושה.
בטח אם כל העניין הזה חדש שלך. ומנסיוני, רוב הגברים הסטרייטים לא בדיוק מנוסים בחדירה אליהם בדיוק בגלל הנורמות החברתיות האלו.
אפילו אם הם עצמם שלמים עם הרעיון להיחדר, רוב הנשים לא בדיוק יעוטו עליהם עם סטרפאון שלוף.

שנית, אני לא מדברת על חדירה כסקס וזהו, אלא עליה בקונטקסט של שליטה.
הסיבה לרצות לחדור למישהו כשולטת יכולה לנבוע מכל כך הרבה סיבות מלבד "עכשיו אני הופכת אותך לאישה".
אישית אני חושבת שמין אנאלי זה פשוט עוד מין, והצד הנחדר בכלל מקבל פה חתיכת פינוק שאנחנו בצד החודר מתאמצים עבורו.
אבל אנשים שונים אוהבים לייחס לחדירה סיפורי מסגרת שונים של בעלות, שייכות, כניעה וכו'...
אני אישית פחות נתקלתי בבלוגים של שולטות שמכריזות "אני אזיין אותך כדי להפוך אותך לאישה ולהיות אישה זה משפיל" אלא יותר כאלו שהרגישו שחדירה לגבר נותנת להן עמדה של שליטה גופנית עליו, שעכשיו הוא בצד הפגיע שהיא מנווטת כרצונה.
וגם מצד נשלטים אני קוראת יותר על כל מיני משחקי מילים סביב "בעילה" ו- "בעלות" מאשר "רק נשים נחדרות ולהיות אישה זה משפיל".

באשר ללקרוא למישהו זונה, זה לא בהכרח אומר שמניישים אותו. זה פשוט דיבור מלוכלך. כשחושבים על זה, זו מילה שמגלמת שחרור מנורמות חברתיות, שאתה מזדיין איך שבא לך בלי לעמוד באיזשהם סטנדרטים "מוסריים".
אין לזה פשוט מקבילה בלשון זכר, בגלל אותן נורמות חברתיות. אבל לאו דווקא שהכוונה ב"זונה" זו זונה ממין נקבה, יש גם כאלו ממין זכר icon_wink.gif

אלו בדיוק מחשבותיי.

אני גם אומרת את זה לרבים מהבוגדים "חדירה אליך זה סקס".
ואגיד בנוסף, שבסופו של דבר החדירה לגבר היא מנטלית
עדיין לא המציאו דילדו שיעביר לנו את התחושה של זין אמתי. אז יש שם את אמלנו הסקס ואת אלמנט השליטה.
ואני נהנית משניהם.

והמון פעמים מעדיפה את אני חודרת אליך ואז אתה חודר אלי.