KruIcarus(שולט) |
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
KruIcarus(שולט) • 4 בנוב׳ 2024
בא לי טבעי, פתקים בטלפון, ואינסוף פתקיות של אוטובוסים, חשבוניות של סופר ומפיות של מסעדות שנכתב עליהם כל מה שרץ אצלי
|
|
קנטור(שולט){חתולהלה} |
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
קנטור(שולט){חתולהלה} • 4 בנוב׳ 2024
תמיד מקיא את זה. כותב במכה עם מלא שגיאות הקלדה.
רק לסיים. |
|
מה אני עושה פה |
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
מה אני עושה פה • 4 בנוב׳ 2024
יש דברים שאני כותבת ישר מהלב, זה לוקח לי בדרך כלל כמה דקות, ואני כמעט ולא עוברת על הטקסט שכתבתי.
לעומת זאת יש דברים שלוקח לי שבוע ויותר לכתוב. אם נניח התאהבתי באיזשהו דימוי אבל הוא לא יוצא לי פיקס בפעם הראשונה, אני משכתבת ומנסה ומשכתבת עד שמצליח. לפעמים מוצאת את עצמי גם עושה מחקר כדי לפתח את הנושא או הדימוי ולהרחיב עליו. זה כמו אתגר בשבילי וכשאני פותרת אותו אני ממש גאה בעצמי. לפעמים אני כותבת וזה יוצא ממש גרוע ולא רואה אור. לפעמים אני רוצה לכתוב ולא יוצא לי כלום, אפילו לא משפט אחד ראוי. |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 4 בנוב׳ 2024
סיפורים אני בונה בראש, אבל כשאני כותבת הם לרוב משתנים.
קשקושי בלוג אני פשוט כותבת. אני כותבת בבת אחת, באימפולסיביות, מפרסמת ואז עורכת אם יש צורך. אני מודה לאל על היכולת לכתוב, זה הדבר הכי טוב שקרה לי, מתנת האור מן ההפקר. |
|
anyzeany |
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
anyzeany • 4 בנוב׳ 2024
אני תמיד מצטער על כך, שגם בחסות האנונימיות של הבלוג, עדיין אני עצור בכל מה שנוגע למה שחוויתי ובכלל נטיות וכולי.
אז אני מוצא את עצמי קורא ומקנא (בקטע מפרגן כמובן) בכל מי שכותב.ת כאן על הדברים הכי אישים. |
|
מילים מילים(שולט) |
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
מילים מילים(שולט) • 4 בנוב׳ 2024
כותב לאט ובמקביל מעל עשרה פוסטים בטיוטות. רובם תולדה של רעיון או משפט אחד ורובם לא יהפכו לפוסט קוהרנטי ולא יתפרסמו לעולם. מדי פעם, אני מקבל השראה לפוסט חדש, יושב וכותב אותו מההתחלה ועד הסוף וכבר מראש מקלל את עצמי בשם אני מהעתיד שיצטרך להסתדר עם שעתיים פחות של שינה. כותב, עובר פעם אחת לעריכה ומפרסם.
|
|
ma'am(שולטת) |
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
4 בנוב׳ 2024
ma'am(שולטת) • 4 בנוב׳ 2024
כשאני כותבת, המילים פשוט יוצאות.
אני לא טובה בלערוך אותי, וגם פחות אוהבת. כשאני נכנסת לחנות בגדים, ברוב המקרים הדבר הראשון שהתעניינתי בו, הוא הבגד שאצא איתו מהחנות, לא משנה כמה ניסיתי אחריו. ככה זה אצלי עם מילים, אז פחות נוטה למצוא חלופיות. |
|
TinyBoy |
לפני שבוע •
5 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
5 בנוב׳ 2024
TinyBoy • 5 בנוב׳ 2024
בדרך כלל זה מתחיל אצלי במשפט אחד שאני רוצה להביע והשאר פשוט זורם
|
|
deepThinker(נשלט) |
לפני שבוע •
5 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
5 בנוב׳ 2024
deepThinker(נשלט) • 5 בנוב׳ 2024
לרוב זה משתפך ממני באימפולסיביות,
אחר כך אני עובר הרבה פעמים, בסוף מוחק. |
|
Tallario |
לפני שבוע •
5 בנוב׳ 2024
לפני שבוע •
5 בנוב׳ 2024
Tallario • 5 בנוב׳ 2024
אני מסיים לכתוב בערך רשומה אחת מתוך 15 שאני מתחיל.
בדרך כלל, התהליך מתחיל מכמה תמונות שונות שיש לי בראש, עם תמות קשורות באיזשהי צורה. אני מתחיל מלכתוב את התימות בזרם מחשבה ועוזב את זה. לרב זה נשאר ככה בטיוטות. במקרים שיש לי מספיק רצון לחזור לזה, אני יוצר תמונות חיבור קטנות בין התמונות הגדולות ועוזב את זה שוב לזמן מה. מה ששורד את סינון המוטיבציה הזה כבר מביא אותי לחבר קווים בין התמונות וליצור רצף הגיוני עם התחלה, אמצע וסוף. בפעמים מסויימות אני מפשוט מפרסם את התמונות המחשבתיות בנפרד. הלוואי והיו לי יותר מוטיבציה וזמן לפתח חלק מהטיוטות שמחכות. בכל מקרה, אחרי שאני מפרסם אני לא חוזר לקרוא את זה, בדרך כלל. |
|