צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מיזם AI - סיראנו דה ברז'ראק

סווריןן
לפני 4 ימים • 17 בנוב׳ 2024
סווריןן • 17 בנוב׳ 2024
מסכים שזה יכול להוות רף חדש של זלזול.
עם זאת, בתרגיל של barnacle למעלה (תודה על ההשקעה!), מוצג תהליך של לימוד מצד הפונה דרך ה AI. נראה לי שמי שמזלזל ממילא לא יגיע רחוק. הדוגמאות בהן אפילו שורת הפניה של הצא'ט לא נמחקה, מעידות על קיצור תהליכים, לא על לימוד.
אבל מי שמראש מגדיר GPT שתפקידו לחנוך אותו בתקשורת בריאה ומשמעותית, משתמש בתמיכה לטובת מטרה שהוא לא מצליח להגיע אליה בכוחות עצמו.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 17 בנוב׳ 2024
אני בכנות לא מבינה איך "תקשורת בריאה" היא לתת לרובוט לעשות את העבודה במקומך?
הרי כל שנותר הוא רק לעשות העתק הדבק ממנו אל הצ'אט עם הבחורה.
מה כאן מאלץ תהליך למידה?
כן, גם אם הרובוט נותן שם הסברים, הרוב לא יקראו אותם בדיוק באותה מידה שהם לא קוראים את הפרופילים שלנו, ורק יעתיקו את מה שצריך לשלוח, אולי יוסיפו מילה מאולצת פה ושם איפה שהבוט השאיר סוגריים ריקים.

מי שהבעיה שלו היא תקשורת בריאה שילך למטפל שיעזור לו לתרגל כישורים חברתיים, מול אדם אנושי שנותן פידבק אנושי ומסתמך על ממצאים אובייקטיבים.
לא ממנוע שלומד מתוך מתוך אינטרקציות עם גברים אחרים שמחפשים קיצורי דרך את "התשובה הנכונה" מבחינתם.

רובוט הוא במקרה הטוב פלסטר על בעיית תקשורת מהותית, ובמקרה הרע זלזול שמנסה לדלג מעל אינטרקציה ולתת למישהו אחר להתנסח במקומך כדי "שתקבל כבר סשן!" כאילו זאת הזמנה שאתה עורך בוולט ואתה מצפה לקבל "קוד קופון".

במקום להסתבך יותר מדי ולפתח כל מיני טכנולוגיות, פשוט לקרוא פרופיל ולהסתקרן בו.
שיפסיקו לחשוב שאישה שמשעממת אותם למוות לא קולטת שככה הם מרגישים, ואם רק יעתיקו לה תבנית של בינה מלאכותית זה יצליח להוציא ממנה סשן.

לא תאמינו כמה רף הציפיות שלנו נמוך בגלל רוב הפניות המזלזלות שאנחנו מקבלות. לא צריך להיות פרויד או ש"י עגנון. מספיק מישהו שלא ישלח העתק הדבק, או לא רק ידבר על עצמו, וזה יתפוס לנו את תשומת הלב.
StreetCat​(שולטת)
StreetCat​(שולטת) • 17 בנוב׳ 2024
למה בוט כשיש שיטה כ"כ הרבה יותר פשוטה ליישום?
שיטת איניגו מונטויה.
שלום, קוראים לי איניגו מונטויה (הצגה עצמית- מי ומה אני )
הרגת את אבי (למה פנית אליך - בלוג, פרופיל, ווטאבר)
התכונן למוות (מה אני רוצה להשיג - שיחה, מפגש, קפה, סשן)
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 17 בנוב׳ 2024
אני חושבת ש"שיטת איניגו מונטויה" היא די מרוכזת בעצמי.
אז הבנו שאתה נשלט מתל אביב, בן 30 ומשהו, דומיננטי ביומיום בדיוק כמו האחרים, וממש בא לך להיפגש איתנו, אוקיי. אבל איפה אנחנו בכל הסיפור? מה מעניין אותך בנו?

לנסות לפתח שיחה שמנסה לגלות מי הצד השני, מה היא חושבת, מה היא מחפשת (ולא "מה מחפשת?" הזה שמצפה לתשובה מינית), מה היא רוצה להשיג, עדיפה יותר מאשר לפרט על הרצונות והמפרט הטכני שלך.
לפרט על עצמך יכול להסתכם בשורה, נשלטים חושבים שבזה מסתכמת כל ההודעה ולא מבינים למה אין לנו כל כך איך לפתח שיחה סביב הגובה שלהם או הרצון שלהם להיות נשלטים.
StreetCat​(שולטת)
StreetCat​(שולטת) • 17 בנוב׳ 2024
ArchAngel כתב/ה:
אני חושבת ש"שיטת איניגו מונטויה" היא די מרוכזת בעצמי.
אז הבנו שאתה נשלט מתל אביב, בן 30 ומשהו, דומיננטי ביומיום בדיוק כמו האחרים, וממש בא לך להיפגש איתנו, אוקיי. אבל איפה אנחנו בכל הסיפור? מה מעניין אותך בנו?

לנסות לפתח שיחה שמנסה לגלות מי הצד השני, מה היא חושבת, מה היא מחפשת (ולא "מה מחפשת?" הזה שמצפה לתשובה מינית), מה היא רוצה להשיג, עדיפה יותר מאשר לפרט על הרצונות והמפרט הטכני שלך.
לפרט על עצמך יכול להסתכם בשורה, נשלטים חושבים שבזה מסתכמת כל ההודעה ולא מבינים למה אין לנו כל כך איך לפתח שיחה סביב הגובה שלהם או הרצון שלהם להיות נשלטים.

את נמצאת באמצע - "הרגת את אבי +למה פניתי דווקא אליך."
מי שמפספס את החלק הזה, של למה לפנות דווקא אל האישה הזו מכל הנשים, מפספס את כל הרעיון בהודעה.
אין טעם לפנות לכל אחת רק כי אתה נשלט ורוצה סשן.
יש טעם לפנות דווקא אל אדם ספצפי, שיצרת חרב במיוחד עבורו, ולמדת להילחם בשתי הידיים במיוחד עבור המפגש איתו, ועברת מסע מפרך רק כדי למצוא אותו בלבד.
אדם אחד, שעבורו יש את כל ההקדמה והחיפוש והמסע.
אז כמובן, שזה אחרת במציאות ולא כולנו עושים מסעות עם שודדים, רעל ויער מכושף כדי למצוא אהבה או ייעוד בחיים.
אבל כולנו אוהבים להרגיש מיוחדים.
מצד שני, בעיני צריך לא להגזים בייחודיות כי זה לא ייתקדם.
אם הוא מציג התייחסות אמתית לפרופיל (לבלוג למיטיבי לכת) שלך בתוכן הפנייה - זה לגמרי נקודת פתיחה בסיסית טובה בעיני.
אם אין אותה - אז כן, להתעלם זה לגמרי סבבה בעיני.
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)
אם איניגו מונטויה לא יכתוב לי גובה, עיר, הרגלי עישון ומידת נעליים, הסיכוי שלו להשתמש בחרב שואף לאפס 😉
עם או בלי AI 😉