|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
דיפ(נשלט) • 25 ביוני 2025
חישבתי את טור טיילור בהצלבה עם המזל האסטרולוגי שלי והאות הראשונה של השם שלי בצירוף שנת הלידה והתוצאה הייתה נטיה לצד הנשלט.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
טלי35(שולטת) • 25 ביוני 2025
שום בלבול
יודעת |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
Slave XX(נשלט) • 25 ביוני 2025
לא אני מעולם לא חוויתי שום בלבול מגיל 0 תמיד ידעתי שמקומי הטבעי זה למטה ולשם אני שייך
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
25 ביוני 2025
Kitty frank • 25 ביוני 2025
החלוקה הרלוונטית בעיני היא לא לשולטים ונשלטים, אלא לאלה שבטוחים איפה הם, ואלה שנעים על הסקאלה.
אם אתה מהסוג השני, ברוך הבא לקבוצת המטומטמים שחייבים לעשות הכל הפוך על הפוך על הפוך. בתור חברה בולטת בקבוצה, אני משתתפת בצערך, ממליצה למצוא מטפל טוב ולהחזיק חזק. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 7 חודשים •
26 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
26 ביוני 2025
אליפסה(שולטת) • 26 ביוני 2025
תמיד הייתי דומיננטית. מגיל צעיר מאוד ידעתי מה אני רוצה, ודחפתי למה שאני רוצה. גם היה לי טעם מובחן מאוד בגברים: חכמים, רגישים, מכילים, שמאוד minded כלפי.
עדיין, עבורי שום דבר מכל זה לא חייב בדס"מ. רק מרגע שמצאתי את בן זוגי לחיים, והוא פתח בפני את הדלת לבדס"מ, היה לי ברור שאני שולטת, ושאני רוצה לשלוט בו. זה פשוט הרגיש נכון. היה שם גם מרכיב של למידה והתנסות, וכיום אני שולטת בדרכי ולא מחוייבת לשום קוד בדס"מי. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
26 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
26 ביוני 2025
pilpel s • 26 ביוני 2025
לפני שנים אולי סוג 20 ראיתי את הסרט "הורג אותה ברכות"
ורציתי להיות הנהרגת. שנים לפני הייתי פוגעת בעצמי. אבל אחרי הסרט הזה זה קיבל מסגרת. הדרך היחידה שלי לחוש משהו היתה עם קשיחות וכאב. היות ואני אדם מאוד דומיננטי הצד השני גם קיבל משמעות. ולפעמים גם שיחקתי בו אבל לא כפנטזיה אלא סתם חוויה מינית נפלאה. אבל הפנטזיה שלי היתה ותישאר שמישהו שיהרוג אותי מרוב תשוקה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
27 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
27 ביוני 2025
זאלופון(שולט) • 27 ביוני 2025
ניסוי וטעייה. ממש כאילו "טעייה" היא מילה אמיתית שיש לה שימוש כלשהו מחוץ לביטוי הזה.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
27 ביוני 2025
Re: איך הבנתם לאיזה צד של השוט אתם נמשכים?
לפני 7 חודשים •
27 ביוני 2025
StreetCat(שולטת) • 27 ביוני 2025
► DeepNight כתב/ה: אני בטוח שכל אחד חווה איזשהו בלבול בהתחלה, מנסה להציף את הנושא שכל אחד חווה עם עצמו, איך הבנתם לאיזה צד אתם שייכים, מה החוויות שגרמו לכם להבין...
לא היה בי בלבול, תמיד היה בי קינק ובדסמ וזה היה טבעי עבורי התחלתי בצד הנשלט אח"כ ניסיתי את הצד המוביל והבנתי שאני גם וגם - מתחלפת לנסות, לטעות, לתהות, להישאר עם ראש פתוח לחוויות, דינמיקות, אופציות שונות... |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
27 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
27 ביוני 2025
שועל קרבות ותיק(נשלט) • 27 ביוני 2025
תמיד היה לי מאוד ברור, עוד כילד בכיתה ז שמושך לאיזה ילדה בצמה.... לא כדי להציק אלא כדי לקבל ממנה סטירה. או שתיים. אני ממש זוכר איך נורא רציתי את הסטירה ממנה.
לא היה לי בפנים אף פעם רצון לשלוט אבל מה שוידא לי את זה הוא שבסקס הונילי כאדם בוגר תמיד שהייתי מקבל מציצה ...... קינאתי בפרטנרית על הפוזיציה ורציתי אני להיות במקומה 😁 |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביוני 2025
Sunna סאנה(שולטת) • 28 ביוני 2025
זה פשוט תמיד היה הדבר שרציתי, ומעולם לא נמשכתי לצד השני.
זה כן קצת בלבל אותי כשזה היה באותו הזמן שהבנתי שאני נמשכת לנשים, אז אם הייתי קוראת או רואה משהו והיה שם גבר כשולט (כמו שזה לרוב) הייתי חווה דיסוננס ממש מוזר של משיכה לאישה הסאבית, וממש שאלתי את עצמי "האם אני בקטע של להיות במקומה?" וכל פעם נרתעת מהרעיון, אבל לא הבנתי למה עוד אני יכולה להימשך בסיטואציה כי לא הבנתי שאני יכולה להיות במקום הדום. אבל מכל מקום, מהרגע שהבנתי שאני יכולה להחליף את הדום הכל הסתדר בראש שלי והבנתי שאני בקטע של שליטה (לא הבנתי שזה אומר בדסם או dominance או מה שזה לא יהיה, פשוט שאני רוצה להיות זו שאומרת מה לעשות וגורמת לבחורה לעשות), ושאני אכן כמו שכבר היו לי הרבה מחשבות בעניין אז, בקטע של בנות. בימינו, לאחר שנים של ידיעה שאני מי שאני, אני יכולה לפעמים להעלות גם את הדמיון של להיות נאחזת ועטופה ושגם זה יביא לי ביטחון, אבל זה ממש רק גם מישהי-ו שאני יודעת שאני לרוב שולטת בהם, אחרת זה גורם לי צמרמורת ואי נעימות לחשוב על זה. |
|
|