| אביב נעורים |
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
אביב נעורים • 13 בספט׳ 2025
כשהייתי יוצא לדייטים תמיד הייתי משלם גם כשאני לא בעניין. כשאישה התעקשה לשלם או חצי חצי אמרתי לה, הכל בסדר גם כשלא מתאים גבר משלם ואת לא חייבת לי כלום. רק תתי אדם חושבים שאם מזמינים אישה למסעדה בדייט אז היא חייבת להם משהו.
תפסיקו לשחק בונקר אם יש לכם יכולות כלכליות. אם אין יכולת גם שיחה פתוחה על ספסל במקום ציבורי שקט יכולה להיות יופי של דייט. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 13 בספט׳ 2025
תגידו, יוקר המחיה לא משפיע על ההחלטה שלכם?
(שאלה אמיתית של אחת שלא יוצאת. אבל מזה יקר היום!) |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
AMORE(נשלטת) • 13 בספט׳ 2025
בגדול, הייתי מעדיפה שהוא יציע לשלם, אבל, זה גם תלוי באיך הדייט מתפתח. אם אני רואה שיש שם כימיה ואני ארצה להפגש איתו שוב, מן הסתם הדייט ימשך יותר זמן, ויש מצב שסכום ההזמנה יתפח, אז בוודאי שאציע לשלם חצי. אבל, ככלל, אני לא מזמינה יותר מדרינק שניים, לכל מקרה שלא יקרה. אם הדייט מזעזע, אשלם על החלק שלי, גם אם לא יסכים, בעיקר, כי לא ארצה להשאר חייבת.
|
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
שועל קרבות ותיק(נשלט) • 13 בספט׳ 2025
בצעירותו היה לי את הדיון הזה עם מישהי והיא אמרה לי כך:
בחורה משקיעה זמן וכסף על קוסמטיקאית, במספרה, בבגדים יפים, בהורדת שיערות בלייזר, בפדיקור ומניקור, באיפור .. אז כן, אני מצפה שגבר ישלם בדייט הראשון , וגם אם הוא ישלם בשני ובשלישי זה יהיה נחמד. לי זה היה נשמע מאוד הגיוני. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
אשמח להסביר (:
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
כחש(נשלטת) • 13 בספט׳ 2025
שולט בך בכבוד כתב/ה: [quote
קצת לא הבנתי את זה, איך זה מסתדר שגבר לא אמור לשלם עלייך אבל את גם לא את היית עם גבר שלא שילם ולא תהיי עם גבר שמבקש לשלם חצי חצי? זה נשמע שאת כן מצפה שהוא ישלם, אז הוא אמור לשלם כי אחרת הגבריות שלו יורדת מבחינתך. אני לא חושבת שזה איזשהו חוק. כל הקטע של כללים בדייטים, העשה ואל תעשה, מרגיש לי כמו משהו שמייבש את כל הכיף והאותנטיות. והנה, זו עוד דוגמא למשהו שמוריד לי, גבר (או אישה, תקף לשני המינים) משעממים שניגשים בצורה יבשה עם שאלות וניסיונות לא טבעיים להרשים והדייט הוא המשך פרונטלי ישיר לאותו שיח משמים) מה שאני אומרת זה שגבר שאני נמשכת אליו, עם האנרגיה והגישה שמדברות אליי פשוט לא יציע חצי חצי. זה לא יעלה לו בראש. וזה לא כי לימדו אותו שגבר הוא זה שמשלם, אלא כי הוא בעצמו עם הגבריות שמאפיינת אותו זה לא ירגיש לו נכון. ואני חושבת שלא מצאתי את עצמי בסיטואציה כזו כי מראש התחברתי לגברים שזה לא חלק מהשפה שלהם. תחשוב על זה ככה, כמו שיש גברים שמעדיפים נשים ספונטניות על פני נוקשות או חברותיות על פני ביישניות. זה לא שהביישנות ״לא נכונה״, פשוט זה לא מה שמושך אותם. אז לפחות מבחינתי זה לא עניין של ציפייה כמו שזה עניין של התאמה. (ואחדד שאין הדבר אומר שעל זה הייתי פוסלת, פשוט.. זה היה מוריד ומי יודע איך זה היה מתפתח) |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
כחש(נשלטת) • 13 בספט׳ 2025
[quote="Fuck You"]
זאלופון כתב/ה: בשביל מה כל המשחקים האלה?
בשביל מה אתה שואל אבל בכל מקרה עונה על זה ?! 🤦🏻♀️ פאק יו, השאלה היא חלק מהתשובה במקרה ולא שמת לב. אני מבינה שזה אולי נושא רגיש בשבילך אבל אם תקראי פעם נוספת לאט תביני שהוא מביע ביקורת על זה שדינמיקה שאמורה להיות טבעית בין גבר לאישה הפכה להיות מגרש משחקים של ציפיות ומבחנים ממש, אבל ממש מתישים. זה שצריך בכלל לדון על נושא כזה די מהווה הוכחה חותכת לזה. |
|
|
| אד הוק |
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
אד הוק • 13 בספט׳ 2025
1. הגבר תמיד משלם בדייט ראשון. כן, גם אם האישה הזמינה. כשאישה משלמת זה מוריד לה, אין מה לעשות, אז מי שרוצה המשך לדייט ומערכת יחסים בריאה בה הוא הכוח המוביל, שישלם. זה מקודד בגנים שלנו ברמה האבולוציונית, בדיוק כמו כשאישה תפתח את הדלת לגבר, או תבוא לאסוף את הגבר ברכב שלה. אפילו בתקופת הפוליטיקלי קורקט הנוכחית יש משמעות למונח "תהיה גבר".
2. עדיף שדייט ראשון יהיה צנוע - קפה ומשהו קטן בצד, או בירה, או גלידה והליכה בים. זה מתחשב בצד המשלם, וממילא עיקר הזמן צריך להיות מוקדש לשיחה ולא כדי לטחון אוכל. 3. לא חושב שיש גברים שבאמת חושבים שקפה ועוגה מקנים להם זכות לסקס, חוץ מתתי-אדם מהסוג שנוסע לטיולי זונות בבולגריה. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 13 בספט׳ 2025
אד הוק כתב/ה: 1. הגבר תמיד משלם בדייט ראשון. כן, גם אם האישה הזמינה. כשאישה משלמת זה מוריד לה, אין מה לעשות, אז מי שרוצה המשך לדייט ומערכת יחסים בריאה בה הוא הכוח המוביל, שישלם. זה מקודד בגנים שלנו ברמה האבולוציונית, בדיוק כמו כשאישה תפתח את הדלת לגבר, או תבוא לאסוף את הגבר ברכב שלה. אפילו בתקופת הפוליטיקלי קורקט הנוכחית יש משמעות למונח "תהיה גבר".
2. עדיף שדייט ראשון יהיה צנוע - קפה ומשהו קטן בצד, או בירה, או גלידה והליכה בים. זה מתחשב בצד המשלם, וממילא עיקר הזמן צריך להיות מוקדש לשיחה ולא כדי לטחון אוכל. 3. לא חושב שיש גברים שבאמת חושבים שקפה ועוגה מקנים להם זכות לסקס, חוץ מתתי-אדם מהסוג שנוסע לטיולי זונות בבולגריה. היוש, אני אישה זה לא מוריד לי. אני מכבדת דעות שונות אבל להחליט שלכל אישה זה מוריד זה פשוט לא נכון. ואני בהחלט לא חושבת שיש בעיה עם זה שלאישה שיש לה אוטו אז היא גם תאסוף לפעמים את הגבר. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 13 בספט׳ 2025
אנחנו דור מעבר.
בן העולמות. בעבר זה היה ברור. מין תמורת כסף וביטחון. העתיד הולך לעבר שוויון מלא. כרגע הכל באמצע והדור הזה משלם את המחיר והבלבול. ( טוב, כל זה לא בטוח , כי כרגע דווקא נראה חזרה של האנושות לדת ולמסורת. אז אולי זה יגמר הפוך ויחזור למה שהיה פעם) |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
13 בספט׳ 2025
Fuck You • 13 בספט׳ 2025
[quote="כחש"]
Fuck You כתב/ה: זאלופון כתב/ה: בשביל מה כל המשחקים האלה?
בשביל מה אתה שואל אבל בכל מקרה עונה על זה ?! 🤦🏻♀️ פאק יו, השאלה היא חלק מהתשובה במקרה ולא שמת לב. אני מבינה שזה אולי נושא רגיש בשבילך אבל אם תקראי פעם נוספת לאט תביני שהוא מביע ביקורת על זה שדינמיקה שאמורה להיות טבעית בין גבר לאישה הפכה להיות מגרש משחקים של ציפיות ומבחנים ממש, אבל ממש מתישים. זה שצריך בכלל לדון על נושא כזה די מהווה הוכחה חותכת לזה. חמודה, במקרה ולא שמת לב, אנחנו בשנת 2025, ואם לא בא לך לדון על משהו את לא חייבת. תפסיקו להעביר ביקורת על כל דבר, מה לעלות , מה לשאול- אני אחליט לבד. אין צורך להגיע לפורום ולהתנשא. ואם תקראי לאט, תביני,שאני לא שואלת שאלה על סמך המקרה האישי שקרה לי אלא למישהי אחרת. תהיי בריאה |
|
|