|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
the filthy pilot • 3 בדצמ׳ 2025
למחבר הפוסט, אם במקרה תראה את זה אני מצטער אם התגובות כאן אולי גרמו לך להרגיש לא נוח או אף הבריחו אותך מהאתר.
אני מתנצל אם זה נשמע קצת מתנשא, אני פחות אוהב להעביר ביקורת או לתת עצות לאנשים שאני לא מכיר. אבל כשותף של החיבה שלך לנושא, זה השנקל שלי: הפוסט עצמו נשמע קצת ילדותי, ולא ממש מעורר עניין להגיב עליו. אני מבין שזה יכול להיות ניסוי לשתף מחשבה או פנטזיה, וזה בסדר לגמרי, אבל מבחינת ניסוח ותוכן, זה לא קל לעיכול(😏) או מגרה דיון משמעותי. במיוחד אם כפי שקראתי בתגובות פה, הפוסט בבלוג שלך הוא פשוט קישור לפורנו. בעיני זה קצת פוגע באינטליגנציה של הקוראים ובעיקר הקוראות. חבל, כי היה אפשר להעביר את הרעיונות או הסקרנות בצורה יותר בוגרת ומכבדת, ועדיין לשתף את מה שמעניין אותך. אני באמת מבין את הרצון והצורך לשתף ולעורר עניין בנושא הזה, אבל אולי כדאי להקדיש קצת יותר מחשבה על הדרך בה זה נעשה ולהתייחס לאנשים כאנשים ופחות כמילים או דמויות על מסך. בהצלחה! |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2025
אלפא-בטא כתב/ה: ללא קשר לנושא הדיון הספציפי.
אני מתאר לעצמי שרובנו לא התלבטנו האם להרשם לכלוב או לקתדרה לפילוסופיה, רוב הנוכחים כאן, נמצאים כאן בגלל אופיו של האתר, והדיונים שיהיו בו, בהתאם. גם אם פותחי שרשורים, (שאינם מטרילים בכוונת מכוון), או מחליפים בין הפורום לבין הבלוג או לוחות ההכרות, חושבים במקום מסוים, ריאלי יותר או פחות, שהפרסום או השתתפות בדיון יכולים למשוך את תשומת ליבם של מי שהנושא, ומעלה הנושא מתאימים לו, ולהוביל להכרות פוטנציאלית, בעייני זה תקין ואף הגיוני. בעולם שבו הכל קורה כל כך מהר, והכותרת של הדקה הנוכחית נשכחת שתי דקות אחר כך, זה מאוד אנושי לנסות לטפס כל פעם לראש הערימה, כל עוד זה נעשה בכבוד לאחר, לכללים, ולמארח. אין יום שאני לא מתבאסת בו שלא נרשמתי לקתדרה לפילוסופיה. ולגבי לשתף בחוויה פה? בחיים לא. בחיים. כל מה ששיתוף בחוויה פה בפורום יתן זה פניות מהזויים (שיתוף בחוויה לא אומר שאני מחפשת שיפנו אלי עם הצעות - אבל איכשהו זה מה שקורה) ויסתיים בזה שאני אצטרך לטבול את העיניים שלי באקונומיקה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
ברייה{לא!!!מחפשת} • 3 בדצמ׳ 2025
ואחרי שהתאוששתי מאנלוגיה של טלי על טבילת עיניים באקונומיקה, יש לי שאלת תם.
בלי שום קשר לפותח השרשור ולפוסט עצמו, שבכלל לא הבנתי כלום ממה שהיה כתוב בו. משום מה הוא נקרא לי כמו גיבוב מילים לא קשורות. אז הבנתי שאתם מתנגדים בתוקף לשימוש בכלים ייעודים, כגון דגם-שפה. לעומת זאת, ניסוח עילג מעורר אצלכם שאט נפש וכל מי שניסח את עצמו באופן קלוקל מוקצה מחמת טרוליותו. זה לא מעמיד אנשים במצב קצת מבולבל? מצד אחד מדובר באתר סוטים שמזמין פתיחות ושיתוף, מצד שני הביקורת בכניסה כל-כך נוקשה שמעטים יכולים לעמוד בה. אנשים רבים מתקשים להתנסח בכתב ובכלל. מי שמצליח להסביר את עצמו במשפטיים מהשרוול, לא באמת יכול להבין את הקושי שחווה אדם שמזיע מעל צירוף של שתי מילים ומתייאש באמצע כי למד מניסיונו האישי שתמיד יבינו אותו לא נכון. אני לא מנסה לגונן על פותח הפוסט כי באמת אין לי מושג אם הוא ניסח את עצמו לא נכון או שהוא ניסה לגרור נשים תמימות לקרוא עתיד באקונומיקה (תודה טלי, באמת). אבל אולי אפשר לבחור אחד מן השניים — או לאפשר לאנשים להעזר בדגם-שפה טרם פרסום ולא לבייש אותם בשל כך, או לקחת בחשבון שאולי לא הכוונה של הכותב, אלא דווקא הניסוח שלו הוא זה שאיבד שליטה? אני בעד דגם-שפה, על משקל דבריה של שיר גשם באחד השרשורים פה ״ותעשה לי טובה, תעביר את הטקסט שלך דרך בוט, לפני שאתה מגיב לי, כי אני רגישה״, אבל גם עם האפשרות השניה אסתדר (אני אעביר את הטקסט של הכותב דרך בוט כדי להבין אותו). |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
Master Bruce{©} • 3 בדצמ׳ 2025
ברייה כתב/ה: ואחרי שהתאוששתי מאנלוגיה של טלי על טבילת עיניים באקונומיקה, יש לי שאלת תם.
בלי שום קשר לפותח השרשור ולפוסט עצמו, שבכלל לא הבנתי כלום ממה שהיה כתוב בו. משום מה הוא נקרא לי כמו גיבוב מילים לא קשורות. אז הבנתי שאתם מתנגדים בתוקף לשימוש בכלים ייעודים, כגון דגם-שפה. לעומת זאת, ניסוח עילג מעורר אצלכם שאט נפש וכל מי שניסח את עצמו באופן קלוקל מוקצה מחמת טרוליותו. זה לא מעמיד אנשים במצב קצת מבולבל? מצד אחד מדובר באתר סוטים שמזמין פתיחות ושיתוף, מצד שני הביקורת בכניסה כל-כך נוקשה שמעטים יכולים לעמוד בה. אנשים רבים מתקשים להתנסח בכתב ובכלל. מי שמצליח להסביר את עצמו במשפטיים מהשרוול, לא באמת יכול להבין את הקושי שחווה אדם שמזיע מעל צירוף של שתי מילים ומתייאש באמצע כי למד מניסיונו האישי שתמיד יבינו אותו לא נכון. אני לא מנסה לגונן על פותח הפוסט כי באמת אין לי מושג אם הוא ניסח את עצמו לא נכון או שהוא ניסה לגרור נשים תמימות לקרוא עתיד באקונומיקה (תודה טלי, באמת). אבל אולי אפשר לבחור אחד מן השניים — או לאפשר לאנשים להעזר בדגם-שפה טרם פרסום ולא לבייש אותם בשל כך, או לקחת בחשבון שאולי לא הכוונה של הכותב, אלא דווקא הניסוח שלו הוא זה שאיבד שליטה? אני בעד דגם-שפה, על משקל דבריה של שיר גשם באחד השרשורים פה ״ותעשה לי טובה, תעביר את הטקסט שלך דרך בוט, לפני שאתה מגיב לי, כי אני רגישה״, אבל גם עם האפשרות השניה אסתדר (אני אעביר את הטקסט של הכותב דרך בוט כדי להבין אותו). בזמן שאני לא רואה יותר מדי פואנטה בשימוש בבינה מלאכותית באתר כמו הכלוב (אני מעדיף לראות את הצד השני "ערום", כולל כל השגיאות והטעויות שלו), זו לא בעיה עקרונית מבחינתי עבור מי שמתקשה מסיבה כלשהי לכתוב והכלי הזה עוזר לו. הבעיה שלי היא עם אנשים שמשקרים לגבי זה. אם בן אדם אומר "כן, אני משתמש ב GPT כי אני סובל מדיסלקציה" או משהו בסגנון, זה אחלה. לג'יט. אם בן אדם אומר "לא, אני לא משתמש בבינה מלאכותית, זה הכל אני כתבתי לבד", כשהראיות מראות הפוך, זה כבר שקר. ושקר זה לא מגניב. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
shirazbar(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2025
ברייה כתב/ה: ואחרי שהתאוששתי מאנלוגיה של טלי על טבילת עיניים באקונומיקה, יש לי שאלת תם.
בלי שום קשר לפותח השרשור ולפוסט עצמו, שבכלל לא הבנתי כלום ממה שהיה כתוב בו. משום מה הוא נקרא לי כמו גיבוב מילים לא קשורות. אז הבנתי שאתם מתנגדים בתוקף לשימוש בכלים ייעודים, כגון דגם-שפה. לעומת זאת, ניסוח עילג מעורר אצלכם שאט נפש וכל מי שניסח את עצמו באופן קלוקל מוקצה מחמת טרוליותו. זה לא מעמיד אנשים במצב קצת מבולבל? מצד אחד מדובר באתר סוטים שמזמין פתיחות ושיתוף, מצד שני הביקורת בכניסה כל-כך נוקשה שמעטים יכולים לעמוד בה. אנשים רבים מתקשים להתנסח בכתב ובכלל. מי שמצליח להסביר את עצמו במשפטיים מהשרוול, לא באמת יכול להבין את הקושי שחווה אדם שמזיע מעל צירוף של שתי מילים ומתייאש באמצע כי למד מניסיונו האישי שתמיד יבינו אותו לא נכון. אני לא מנסה לגונן על פותח הפוסט כי באמת אין לי מושג אם הוא ניסח את עצמו לא נכון או שהוא ניסה לגרור נשים תמימות לקרוא עתיד באקונומיקה (תודה טלי, באמת). אבל אולי אפשר לבחור אחד מן השניים — או לאפשר לאנשים להעזר בדגם-שפה טרם פרסום ולא לבייש אותם בשל כך, או לקחת בחשבון שאולי לא הכוונה של הכותב, אלא דווקא הניסוח שלו הוא זה שאיבד שליטה? אני בעד דגם-שפה, על משקל דבריה של שיר גשם באחד השרשורים פה ״ותעשה לי טובה, תעביר את הטקסט שלך דרך בוט, לפני שאתה מגיב לי, כי אני רגישה״, אבל גם עם האפשרות השניה אסתדר (אני אעביר את הטקסט של הכותב דרך בוט כדי להבין אותו). אני אחלק את התשובה שלי ל2. לגבי הפורום לרוב לא מקשים על מישהו שמתקשה לנסח בשפה גבוהה או על שגיאות כתיב. וגם לא על שימוש ב ai לצורך תיקון שגיאות. אלא על המהות. לשקר לגבי משהו או לתקוף. כלומר הדרך שאדם בוחר לשאול שאלה בפורום תשפיע מאוד על התשובות שיקבל. בלי קשר שנמאס שמנסים לדוג אותנו בחכת הפנטזיות. הטרולים באים, עושים רעש ונעלמים. לגבי הבלוגים, נהיה מבאס לקרוא. גם אנשים שאהבתי לקרוא חלקם נשמעים/נקראים אותו הדבר. אין את הייחוד של הכתיבה. את השונות. הרעיונות. גם השגיאות. יכולתי להתכתב לבד עם הצ'אט אנחנו חברים טובים 🙂 לסיכום כן יש כאן קהל קשוח, קצת ביקורתי קצת שיפוטי, קצת ציני כמו בכל מקום אחר.. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
פישוטו • 3 בדצמ׳ 2025
ברייה כתב/ה: אז הבנתי שאתם מתנגדים בתוקף לשימוש בכלים ייעודים, כגון דגם-שפה. לעומת זאת, ניסוח עילג מעורר אצלכם שאט נפש וכל מי שניסח את עצמו באופן קלוקל מוקצה מחמת טרוליותו. זה לא מעמיד אנשים במצב קצת מבולבל? ה'אתם' שלך מחבר הרבה אנשים ביחד על הרבה רעיונות שאני די בטוח שהם לא מסכימים לגביהם. בסוף כל אחד מדבר על מה שמפריע לו, לחלק זה ה-a.i, לחלק זה החוסר חמלה, לחלק זה אותיות איתן. לא חייבים להסכים על זה, ואפשר להגיע לדיון נורמלי גם בלי לרדת לדקויות הדקדוק, הניסוח והספרות. כל הטרחנות הזאת כלפי כותבים נוצרה בכלל כתוצר לוואי לבעיה אחרת. אם היה משהו משותף לכל מי ש"התלונן" בשרשורים של השבוע - זה זלזול באינלגנציה. בין אם זה מניפולציות על מנת להשיג תשומת לב, או שקרים חד וחלק על שימוש בבינה המלאכותית וטריות הפרופיל. עד לשרשור הזה שהוא פוסט לידים במסווה של דיון. כבדו את המקום, ויכבדו אתכם. גם אם נעזרתם ב-a.i וגם אם כתבתם ילקק ולא אלקק. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2025
בלי שום קשר לפותח השרשור ולפוסט עצמו, שבכלל לא הבנתי כלום ממה שהיה כתוב בו. משום מה הוא נקרא לי כמו גיבוב מילים לא קשורות. אז הבנתי שאתם מתנגדים בתוקף לשימוש בכלים ייעודים, כגון דגם-שפה. לעומת זאת, ניסוח עילג מעורר אצלכם שאט נפש וכל מי שניסח את עצמו באופן קלוקל מוקצה מחמת טרוליותו. זה לא מעמיד אנשים במצב קצת מבולבל? מצד אחד מדובר באתר סוטים שמזמין פתיחות ושיתוף, מצד שני הביקורת בכניסה כל-כך נוקשה שמעטים יכולים לעמוד בה. אנשים רבים מתקשים להתנסח בכתב ובכלל. מי שמצליח להסביר את עצמו במשפטיים מהשרוול, לא באמת יכול להבין את הקושי שחווה אדם שמזיע מעל צירוף של שתי מילים ומתייאש באמצע כי למד מניסיונו האישי שתמיד יבינו אותו לא נכון. אני לא מנסה לגונן על פותח הפוסט כי באמת אין לי מושג אם הוא ניסח את עצמו לא נכון או שהוא ניסה לגרור נשים תמימות לקרוא עתיד באקונומיקה (תודה טלי, באמת). אבל אולי אפשר לבחור אחד מן השניים — או לאפשר לאנשים להעזר בדגם-שפה טרם פרסום ולא לבייש אותם בשל כך, או לקחת בחשבון שאולי לא הכוונה של הכותב, אלא דווקא הניסוח שלו הוא זה שאיבד שליטה? אני בעד דגם-שפה, על משקל דבריה של שיר גשם באחד השרשורים פה ״ותעשה לי טובה, תעביר את הטקסט שלך דרך בוט, לפני שאתה מגיב לי, כי אני רגישה״, אבל גם עם האפשרות השניה אסתדר (אני אעביר את הטקסט של הכותב דרך בוט כדי להבין אותו). אומנם אני עם פיצול אישיות לטענת חלק מהאנשים, אבל עדיין עם לשון פניה את יחיד 😉 ובגדול, מה שפישו אמר. כל עוד הפוסט לא נועד להקטין או לזלזל בי או באחרים (ולזלזל בכל השולטים מעל גיל 35 ובכל הנשים - זה לא מגניב בעיני) אין לי בעיה שיעשו שימוש בג'אבטה או בכל מודול AI שיש. כדאי רק לא לשקר בנושא הזה, כמו שאצלי בבלוג כתוב מפורש שיש שימוש בai (ובהצלחה למצוא איפה). כך או כך, כן, האינטרנט לא נועד לאנשים שלא יודעים להתנסח בצורה רהוטה ומפחדים להיפגע. (כן כן, המציאות כואבת) ועבור זה יש כלי AI נהדרים. זה לא סותר את העובדה שלא צריך לזלזל או להחפיץ את הנוכחים באתר ואז להתפלא שזה גורם להם להגיב בציניות ובתקופות כלפיך. והכי מוזר - שיש פה במקביל עוד לפחות 3 שרשורים פעילים אם לא יותר, שמקבלים יחס אחר לגמרי. מאותם המגיבים. ולא ששם הניסוח יותר נהיר או ווטאבר - אלא ששם אין זלזול והקטנה של שאר הגולשים באתר. וכבונוס, יש באחד מהם ניסיון להבין ולרדת לסוף דעתו של פותח השרשור בלי לזלזל או לפגוע בו. מה אין בהם? אין בהם החפצה ורידוד למימוש פנטזיות אישיות ואין ביטול של בחירות והעדפות של נשים וגברים. יש פה סה"כ 2 שרשורים שגרמו לכ"כ הרבה רעש רק כי קיבלו מענה עוקצני ונוקב. (ואחד מהם נעלם אחרי שפרסם עוד שרשור עם נימה דומה מאוד, ועם פוסטים בבלוג של פורנו ומיליון קישורי פורנו בפרופיל. ממש כוונה נהדר עומדת מאחורי הפרופיל) אם בנאדם עד כדי כך לא יודע איך לכתוב ולהתנסח אז לא, שלא יעלה דיון בפורום אם הוא לא רוצה להיפגע מתגובה לא נעימה. שיעשה חיפוש (פה, בגוגל, בכלי AI) כי כל המידע כבר נמצא וקיים, אנחנו לא מחדשים כלום בתגובות שלנו. באמת שהדיונים חוזרים פה על עצמם שוב ושוב ושוב. אתה לא יודע לשאול? אתה מפחד לחטוף לינצ'? מעולה. תעשה חיפוש. תקרא. כבר ענו על השאלה הזו שלך. שאלת וחטפתי לינצ'? כואב. מבאס. אלו החיים. |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
ברייה{לא!!!מחפשת} • 3 בדצמ׳ 2025
ברוס,
לא כל אחד יודה כלאחר יד שהוא סובל מקושי כלשהו. אנשים רבים מתביישים במגבלות שלהם. אני לא רואה בושה כשקר — להפך, הסתרה ומציאת פתרונות לפעמים זאת הדרך הכי אמיצה להתמודד עם מגבלה. בגדול, השאלה שלי הייתה לא ״למה מי שכועס (בלי הכללות עבור פישוטו) כועס כשמשקרים״, אלא ״למה השאלה הזאת בכלל עולה״ או ״ההערה הזאת בכלל נכתבת״. אז השתמש במודל-שפה כדי לנסח, או ששאל את סבתא שלו אם גרביים זה זכר או נקבה. מה זה משנה? גם לגבי הערום — סורי, אבל גם אני נכנסת לכאן לבושה היטב, פיזית, מטאפורית וגם אתה. אנחנו הרבה יותר מיכולת ניסוח ושגיאות כתיב. וזאת, אגב, התמצית של הטענה שלי. Shirazbar, אהבתי. יש מה לחשוב. לגבי הבלוגים. בואי נחלק לשניים — ניסוח ורעיון. מודל-שפה לא ממציא רעיונות. הוא משקף את המשתמש. אם הרעיונות חוזרים על עצמם זה לא כי מודל-שפה ניסח אותם, אלא כי הכותבים בחרו לכתוב בבלוגים שלהם על נושא נדוש. וכן, אם כל המשתמשים הצטמצמו לנושא נדוש, אז את יכולה לנהל שיחה עם אחד מהם ולהרגיש ששוחחת עם כולם. מודל-שפה לא יחליף את זה כי הוא ישקף לך אותך. האם ניסוח שחוזר על עצמו פוגם באיכות הקריאה בבלוג? אם מדובר גם ברעיון שחוזר על עצמו, אני אתך ב 100% — חד משמעית כן, וכשאחזור לקרוא בלוגים (אם אחזור) ואתקל בחזרתיות, זה יהיה טרן-אוף. לעומת הזאת, אם הרעיון מאחורי הטקסט מפתיע, מעורר מחשבה, מתכתב עם משהו בתוכי או לחלופין מקרב אותי אל הכותב, אז לא משנה לי מי ניסח. כשמאה בלוגים חוזרים על אותו רעיון — לא המודל משעמם אותי, אלא האנושות. הפורום נתפס בעיניי (אולי בטעות) לא כפלטפורמה ספרותית, אלא דווקא כפלטפורמה רעיונית. וכאן הביקורת שלי נעה בין ״הנושא הזה נטחן מכבר ואין לי כוח לענות שוב, שמישהו אחר יענה״ לבין ״אחלה שאלה/תגובה יש לי מה להוסיף״. כלומר, כאן דווקא הייתי מעדיפה שהמפרסם ייעזר במישהו טרם פרסום כדי שלא יווצר מצב כמו בשרשור הנוכחי, שלא הבנתי כלום ממה שהוא כתב. SteetCat, אילו התגובות בשרשורים באמת התמקדו אך ורק בתוכן ולא בניסוח, כנראה לא הייתי שואלת. למרות שכאמור, אני נותנת פור לניסוח קלוקל. לגבי הקביעה שלך שהפורום לא נועד למי שמתקשה להתנסח, אני לא מסכימה כי אני תופסת את המגבלה הזאת כמגבלה שדורשת התחשבות. נכות לכל דבר וענין. בכל מקרה, מכיוון שלא עפ״י ברייה מתנהל העולם, וטוב שכך, הצבעתי על הקושי הזה בדיוק — שמצד אחד ״תכתוב ערום״, מצד שני ״אם אתה לא ברור, נקרע אותך״, מצד שלישי ״לא מודל-שפה״. קצת כמו ״בונ׳ה לך מכאן״ — come here go away. 😂 נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי דצמ' 03, 2025 8:17 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
3 בדצמ׳ 2025
טלי35(שולטת) • 3 בדצמ׳ 2025
בלי שום קשר לפותח השרשור ולפוסט עצמו, שבכלל לא הבנתי כלום ממה שהיה כתוב בו. משום מה הוא נקרא לי כמו גיבוב מילים לא קשורות. אז הבנתי שאתם מתנגדים בתוקף לשימוש בכלים ייעודים, כגון דגם-שפה. לעומת זאת, ניסוח עילג מעורר אצלכם שאט נפש וכל מי שניסח את עצמו באופן קלוקל מוקצה מחמת טרוליותו. זה לא מעמיד אנשים במצב קצת מבולבל? מצד אחד מדובר באתר סוטים שמזמין פתיחות ושיתוף, מצד שני הביקורת בכניסה כל-כך נוקשה שמעטים יכולים לעמוד בה. אנשים רבים מתקשים להתנסח בכתב ובכלל. מי שמצליח להסביר את עצמו במשפטיים מהשרוול, לא באמת יכול להבין את הקושי שחווה אדם שמזיע מעל צירוף של שתי מילים ומתייאש באמצע כי למד מניסיונו האישי שתמיד יבינו אותו לא נכון. אני לא מנסה לגונן על פותח הפוסט כי באמת אין לי מושג אם הוא ניסח את עצמו לא נכון או שהוא ניסה לגרור נשים תמימות לקרוא עתיד באקונומיקה (תודה טלי, באמת). אבל אולי אפשר לבחור אחד מן השניים — או לאפשר לאנשים להעזר בדגם-שפה טרם פרסום ולא לבייש אותם בשל כך, או לקחת בחשבון שאולי לא הכוונה של הכותב, אלא דווקא הניסוח שלו הוא זה שאיבד שליטה? אני בעד דגם-שפה, על משקל דבריה של שיר גשם באחד השרשורים פה ״ותעשה לי טובה, תעביר את הטקסט שלך דרך בוט, לפני שאתה מגיב לי, כי אני רגישה״, אבל גם עם האפשרות השניה אסתדר (אני אעביר את הטקסט של הכותב דרך בוט כדי להבין אותו). יש נשים שריח של אקונומיקה עושה להם את זה אפרודיזיאק מטורף רק אומרת |
|
|