| Tallario |
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Tallario • 17 באפר׳ 2026
► סוהר לשעבר כתב/ה: בעיניי בטח שהוא משנה, מסביר קצת על הלך המחשבה של האדם מאחורי הפרופיל אירוני |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
ve-ra • 17 באפר׳ 2026
כנראה שלא אירוני כלל
|
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
Re: אחחחח, ברצינית לבוקקה
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
טלי35(שולטת) • 17 באפר׳ 2026
► כחש כתב/ה: ► Sweet melody כתב/ה: עלי מאד משפיע..לא צריכים להיות גאוני על, אפשר לבחור ניק שמייצג אתכם. ניק של דמות שאתם אוהבים. שם של עציץ, אנערף.. רק אל תלכו על הבנאלי..
חוץ מהניק "ברצינית לבוקקה" עליו אני חולה😂😂 לעולם לא אשכח את היום בו גיליתי מזה בוקקה ושבכלל בוקקה זו אשכרה מילה, מסתבר שכן יש מה ללמוד מניקים בכלוב. או ללכת להופעה של יונתן ברק (: |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
This one gets it…
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
סוהר לשעבר • 17 באפר׳ 2026
► ve-ra כתב/ה: כנראה שלא אירוני כלל |
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 17 באפר׳ 2026
לניק יש השפעה אדירה על הרושם הראשוני במיוחד אם הוא בעל משמעות עמוקה. אני כבר 100 שנה בכלוב ועדיין הרוב פוחדים ממני רוב הזמן
|
|
|
|
|
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
לפני יום •
17 באפר׳ 2026
-DNA-(נשלטת) • 17 באפר׳ 2026
► המכשפה בג'ינס כתב/ה: לניק יש השפעה אדירה על הרושם הראשוני במיוחד אם הוא בעל משמעות עמוקה. אני כבר 100 שנה בכלוב ועדיין הרוב פוחדים ממני רוב הזמן את בכלל לא מפחידה, אפילו להיפך😁 |
|
|
|
|
לפני יום •
18 באפר׳ 2026
לפני יום •
18 באפר׳ 2026
פשוט אורי • 18 באפר׳ 2026
פעם, במציאות דמיונית
אנשים היו מזדהים בכינוי שלהם במציאות! בתחילת המאה ה21. (דרמתי בכוונה) במסיבות קהילה אנשים לא אמרו שמות פרטיים אלא הציגו עצמם בכינויים. ככה נולד הכינוי שלי בכל מקרה ויש גם כאלה שסוחבים כינויים עוד מימי הצ'טים והפורומים העליזים.. היום המצב שונה וכך גם מצב הכינויים ככה שלהכיר אדם או אישה לפי הכינוי הפך ממזמן לפרסה עבור הצעירים שבמקרה הטוב יש להם כינויים מעניינים או משמעות מאחורי הכינוי. עדיין יש הפתעות נעימות פה ושם. כשאנשים משקיעים בזהות שלהם. הרוב.. כרגיל קצת בנאלי ומצחיק. אומרים לא לשפוט אדם לפי הכריכה מעניין מה הדיון הזה מעיד בכלל. |
|
|
|
|
לפני יום •
18 באפר׳ 2026
לפני יום •
18 באפר׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 18 באפר׳ 2026
► המכשפה בג'ינס כתב/ה: לניק יש השפעה אדירה על הרושם הראשוני במיוחד אם הוא בעל משמעות עמוקה. אני כבר 100 שנה בכלוב ועדיין הרוב פוחדים ממני רוב הזמן זה לא בגלל הכינוי. 😜 |
|
|
|
|
לפני יום •
18 באפר׳ 2026
Re: ניק והרושם הראשוני
לפני יום •
18 באפר׳ 2026
-Assfetish- • 18 באפר׳ 2026
► -DNA- כתב/ה: לדעתכם, עד כמה לניק יש חשיבות/השפעה על הרושם הראשוני שנוצר לכם מהפרופיל?
בעיניי, יש לו משמעות מאד גדולה. הוא מעיד המון על האדם ולגמרי משפיע על הרושם הראשוני שנוצר לי, עוד לפני שקראתי את הפרופיל. בתודה מראש. כן, גם אני חשבתי ככה ולאחר מחשבה מעמיקה החלטתי להעיד דרך הניק בכנות מרגשת מי אני ומה אני. בסוף יצא שכולם קוראים לי אסף.🤦 |
|
|
| חגי השתיין(מתחלף) |
לפני יום •
18 באפר׳ 2026
לפני יום •
18 באפר׳ 2026
חגי השתיין(מתחלף) • 18 באפר׳ 2026
עליי זה בטוח משפיע כשאני קורא ניקים, אבל בתת מודע. חוץ מניקים ש"דורשים" משהו ("מחפשת שפחה" וכו'), שבהם אני ישר מזלזל ומתבלט אם לחסום ממש או סצם להתעלם בצאט. רבאק, תהיו אנשים בפני עצמכם, ולא רק מה שאתם מחפשים (ועל הדרך, אתם מחפשים מישהי שהיא בן אדם, לא סתם שפחה).
הניק שלי הוא בגדול מבחן ליטמוס, קיבלתי תגובות שהוא מסקרן, אני בטוח שיש לא מעט שראו אותו בעין שלילית, אבל זה בסדר, זה אומר שאם היו קוראים לעומק היו רואים אותי בעין שלילית ואנחנו פשוט לא מתאימים. |
|
|