| MagisterDolor(שולט) |
לפני שעתיים •
12 בספט׳ 2026
לפני שעתיים •
12 בספט׳ 2026
MagisterDolor(שולט) • 12 בספט׳ 2026
דברים שמעלים אצלי "דגלים אדומים":
1. אובססיביות - כאשר אני מקבל תחושה שהצד השני נוטה להתאבסס לגבי דברים שונים, אני יכול להבין שזו מגמה כללית. 2. חוסר כבוד לזמן שלי - בתור אדם שמאוד מקפיד להגיע בזמן (מבחינתי זה אומר להקדים ברבע שעה), כאשר מישהי מאחרת משמעותית וסדרתית, ולא מעדכנת אותי בנוגע לאיחור, זה דגל אדום *עבורי*. 3. כאשר מישהי לא מציינת את מצבה המשפחתי, או מסרבת לענות לגבי כך כשאני שואל. 4. שקרים - כאשר אני תופס מישהי בשקר קטן, אפילו שטותי, זה מצביע לי על כך שעלולה להיות לי בעיית אמון איתה. אני מניח שיש עוד דברים, אבל זה מה שעולה לי בראש כרגע. |
|
|
| המרכז למיניות אלט' |
לפני 40 דקות •
12 בספט׳ 2026
לפני 40 דקות •
12 בספט׳ 2026
המרכז למיניות אלט' • 12 בספט׳ 2026
► MagisterDolor כתב/ה: דברים שמעלים אצלי "דגלים אדומים":
1. אובססיביות - כאשר אני מקבל תחושה שהצד השני נוטה להתאבסס לגבי דברים שונים, אני יכול להבין שזו מגמה כללית. 2. חוסר כבוד לזמן שלי - בתור אדם שמאוד מקפיד להגיע בזמן (מבחינתי זה אומר להקדים ברבע שעה), כאשר מישהי מאחרת משמעותית וסדרתית, ולא מעדכנת אותי בנוגע לאיחור, זה דגל אדום *עבורי*. 3. כאשר מישהי לא מציינת את מצבה המשפחתי, או מסרבת לענות לגבי כך כשאני שואל. 4. שקרים - כאשר אני תופס מישהי בשקר קטן, אפילו שטותי, זה מצביע לי על כך שעלולה להיות לי בעיית אמון איתה. אני מניח שיש עוד דברים, אבל זה מה שעולה לי בראש כרגע. תודה רבה. |
|
|
| המרכז למיניות אלט' |
לפני 40 דקות •
12 בספט׳ 2026
לפני 40 דקות •
12 בספט׳ 2026
► הוא כתב/ה: למרות שמדובר ביחסי שליטה אין הבדל בין וניל לבדסמ
גם אין הבדל מגדרי . גם העיסוק התמידי בדגלים אזהרות ומסוכנות הוא נפסד. יש כזה דבר פשוט שנקרא חוסר התאמה אז בעצם אתה לא מאמין בקונספט של דגלים אדומים? |
|
|
| המרכז למיניות אלט' |
לפני 38 דקות •
12 בספט׳ 2026
לפני 38 דקות •
12 בספט׳ 2026
► יולי Yuli כתב/ה: דגלים אדומים - יחס רע לאנשי שירות, מחמאות ריקות, התלהבות עזה ממני לפני שהכרנו, במיוחד אם אינה ספציפית. התעלמות מגבולות שהצבתי או ניסיונות להתווכח איתם, ניסיונות להסביר לי את עצמי או שאר פסיכולוגיה בגרוש, מניפולציות שקופות, חוסר עקביות, רצון להסתיר מידע אישי, תגובות אגרסיביות לאכזבה, חוסר התחשבות.
יש גם דברים שהם לא דגל אדום אבל כן גורמים לי מייד להבין שאנחנו לא מתאימים בעליל ולחתוך מהר - תכליתיות כלפי ההיכרות, רצון לעשות תיאום ציפיות מרחיק לכת, פערים ערכיים, חוסר נדיבות, חוסר בטחון מהסוג שהופך את עצמו למרכז העולם, בורות מבחירה, צרות אופקים. אולי הוא לא מסוכן אבל הוא לא בשבילי. כל הדברים האלה תקפים מבחינתי גם לשולט וגם לנשלט, ובעצם גם לכל המגדרים וגם להיכרות אפלטונית. ניסיתי עכשיו לחשוב על סיטואציה של היכרות חדשה כלשהי שבה זה לא רלוונטי - לא הצלחתי. תודה רבה. נשמע שהרבה מהדברים שציינת תקפים גם לוניל. |
|
|
| המרכז למיניות אלט' |
לפני 35 דקות •
12 בספט׳ 2026
לפני 35 דקות •
12 בספט׳ 2026
► הוא כתב/ה: כמה אתם ואיך נראה תהליך ההתרבות כמו של אמבה: א-מיני אך יעיל ביותר |
|
|