StreetCat(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
StreetCat(שולטת) • 27 בנוב׳ 2024
בעינך! בדידות גרועה יותר.
בעיני אחרים זה לא. ובגלל שזו חוויה סובייקטיבית אי אפשר לטעון שהיא אובקטיבית גרועה יותר. אצלי התיבה לרוב ריקה לגמרי, זה לא גורם לי סבל, זה משעשע אותי. גם הודעות הטרדה אני לא מקבלת כמו נשים אחרות פה - זה לא גורם לי סבל. זה משעשע אותי. לי יש סבל מבלוגים גרועים, אני לא יכולה למצוא ככה אנשים רלוונטים עבורי, הכל מלא זבל וקישורים מיוטיוב בלי תוכן. (אגב, זה אכן סבל אמיתי עבורי. והפתרון שלי הוא להסתיר בלוגים) האם אני יכולה לבא ולטעון כלפי שני הצדדים שמה שבאמת קשה זה תוכן גרוע באתר? שבגלל זה אני לא יכולה למצוא פה קשרים שמעניינים אותי? ממש לא. כי אין קשר בין החוויה הסובייקטיבית האישית שלי לבין האובייקטיביות של הבעיה בשטח. הבעיה - קשה למצוא קשר בדסמי. הקשיים - לכל אחד ואחת יש קושי שונה, אי אפשר לטעון שקושי אחד גדול או מורכב מהשני ורק הקושי הספציפי הזה הוא הקושי שקשור לבעיה והכי קשה מכולם. כולם קשורים לבעיה הזו. כולם קשים למי שחווה אותם. לבני אדם קשה ליצור קשרים זוגיים, במיוחד אם מוספים את הבדסמ.. אובקטיבית - קשה לכולם. הביטוי של הקושי הוא אחר עבור כל אדם ואדם. ועדיף שכל אחד ואחת ינסו למצוא את הדרכים לפתור את הקושי ולהתמודד איתו. אפשר לכתוב עליו, אפשר לבקש אמפתיה ותמיכה, אבל פה לא ביקשת אמפתיה אלא ביקשת להקטין כל קושי אחר בטענה שרק נקודת המבט שלך היא אכן הכי גרועה. אמפתיה לא אומרת להקטין את האחר, אלא להכיר בו. אגב, במקרה של גברים פה באתר - ההמלצה שלי כדי לפתור את הבעיה של חוסר מענה היא שגברים יפנו אל גברים ויבקשו שינוי. לא לבקש שיותר נשים יענו - אלא לבקש שגברים פחות יטרידו. ובעצמכם לפנות רק למי שרלוונטית ולא בשיטת המספרים הגדולים. כמו שאמליץ לכל אישה להגביל כך שרק משתמשים רשומים יפנו אליה, ולמהר לחסום כי זה לא שווה את הסיכון בהטרדה. שני הפתרונות כוללים לקיחת אחריות של הצד הנפגע. ולא זריקה על הצד השני. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
ArchAngel(שולטת) • 27 בנוב׳ 2024
אני לא מדברת ספציפית עליך כי אין לי מושג על החוויה האישית שלך, ואתה אומר שאתה גם בזוגיות משמעותית כרגע אז סביר שאתה פועל אחרת.
אבל בגדול, ממה שאני רואה שקורה כאן בכלוב, כל מה שגברים צריכים לעשות הוא להפסיק להגיד "אבל אנחנו בודדים ואתן לא מבינות אותנו" ולהקשיב להסברים שאנחנו נותנות איך לפנות אלינו. בין תאהבו את זה או לא, להקשיב לנשים מה עובד על נשים זה מה שיגרום לאינבוקס שלכם להיות פחות שומם. נשים חוזרות על זה פעם אחר פעם בכל השרשורים האלו, גם בשרשור הזה לא נכתב משהו שלא נכתב בכלוב קודם לכן. אבל גברים מעדיפים להתעלם, להתעקש להמשיך לשלוח את אותה הודעה שלא עובדת להם כבר חודשים ואף שנים, להמשיך לפנות לפרופילים שלא באמת מעניינים אותם או ריקים מכל תוכן עם ציפייה לא הוגנת שבחורה שלא מלהיבה אותם בשום צורה תתלהב מהם בחזרה אחרי הודעה מאולצת. זה מרגיש לי לפעמים כאילו אנחנו נותנות לכם את כל התשובות הנכונות למבחן, אתם רק צריכים להקיף בעיגול, אבל בשם האגו, תחושת הדחייה והעלבון הגברים כאן מעדיפים להתעקש שאין להם מה לעשות ולחזור על אותן טעויות, ולהאשים בזה את "הסנוביות" של הנשים כאילו אין משהו בהתנהגות שלהם שהם כן יכולים לשפר. |
|
FootJunky |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
FootJunky • 27 בנוב׳ 2024
שורה תחתונה: גברים הם עם של סתומים.
אין דבר קל יותר מלגרום לאישה לתת לך צ'אנס הדרך למיניות של אישה היא עקיפה היא צריכה לעבור דרך הראש (הענקת תחושת ביטחון) ודרך הלב (הענקת הרגשת קירבה) הדרך היא *לא* ישירה לדבר עם אישה זרה על מין / סשן על ההתחלה היא הדרך הבטוחה לא להשיג מין / סשן אז למען השם, גברים סטרייטים שאני חולה עליכם תפסיקו כבר להיות סתומים ואולי יבוא היום שבו סוף סוף לא נצטרך לקרוא את השרשורי הוראות הפעלה המביכים האלה. שמחתי לעזור. |
|
Ofan |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
חתולה צודקת
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
Ofan • 27 בנוב׳ 2024
[quote="StreetCat"]בעינך! בדידות גרועה יותר.
בעיני אחרים זה לא. ובגלל שזו חוויה סובייקטיבית אי אפשר לטעון שהיא אובקטיבית גרועה יותר. אגב, במקרה של גברים פה באתר - ההמלצה שלי כדי לפתור את הבעיה של חוסר מענה היא שגברים יפנו אל גברים ויבקשו שינוי. לא לבקש שיותר נשים יענו - אלא לבקש שגברים פחות יטרידו. ובעצמכם לפנות רק למי שרלוונטית ולא בשיטת המספרים הגדולים. חתולה צודקת - זה די מתסכל להיות כאן גבר, כי הרבה נשים פשוט נעלמות אחרי שהן מקבלות הודעות קופי פייסט. אז אולי תקבל תגובה - אבל נשים באמת שוות - לא רק שתתעלמנה וגם תתעלמנה ממך בעתיד עם הודעה אישית, הן עלולות פשוט להיעלם מכאן. מה כל כך קשה? קח את ההודעה הסופר שנונה שלך שאתה מפיץ ומפציף ופשוט אל תשלח אותה למישהי אם אתה בגבול שלה. וכן הלאה - הכל כבר נאמר. |
|
Donnie(נשלט) |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
Donnie(נשלט) • 27 בנוב׳ 2024
שנאוצר כתב/ה: Donnie כתב/ה: שנאוצר כתב/ה: אתן לא מבינות איזה גיהנום של בדידות זה להיות גבר נשלט. כל החרא שאתן חוות מההודעות פה ואתן באמת חוות, לא מתקרב לתחושה של אייקון הודעות ריק.
לרוב האנשים בעולם קשה למצוא קשר זוגי משמעותי. אבן דרך חשובה שצריך להגיע אליה בדרך לקשר כזה זה המצב שבו אתה חי חיים מאושרים ומספקים גם כשאתה רווק ולא "גיהנום של בדידות" יופי, אבל הניסיון שלך ליצור סימטריה בין מי שטובע בהודעות אדומות לבין מי שלא, כי ״לכולם קשה למצוא אהבה״ היא מביכה. הנשלט הממוצע יכול לחיות חיים מאושרים ומספקים כרווק, אבל בסוף היום אף אחת בקושי תענה לו ואף אחת בקושי תכתוב לו. אולי בעצם כן, אבל לא בכלוב. אני בקשר זוגי משמעותי. אני לא ניסיתי ליצור סימטריה, ולא חושב שיש סמטריה. הייתי עונה לך עניינית אבל יש לי הרגשה שאתה לוקח את הדברים באופן אישי אז אין לי עניין בויכוח כזה. אם נפגעת או פירשת את התגובה כטענה אישית עליך אז זאת לא הייתה הכוונה שלי. |
|
קנטור(שולט){חתולהלה} |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
קנטור(שולט){חתולהלה} • 27 בנוב׳ 2024
יש chat gpt.
אם הייתי מחפש בימינו קשר הייתי לגמרי כותב בוט שיפנה לכולן עם פניות אישיות מותאמות. ויעשה לפחות כמה הודעות ראשונות. |
|
ירושלמיתבדם |
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
27 בנוב׳ 2024
ירושלמיתבדם • 27 בנוב׳ 2024
איזה גבר ממורמר אלוהים אדירים זה נראה כאילו כולן כאן עובדות בשבילך, חי בסרט באמאשלי
|
|
טרנסית קרוסית |
לפני 3 שבועות •
28 בנוב׳ 2024
מדויק.
לפני 3 שבועות •
28 בנוב׳ 2024
טרנסית קרוסית • 28 בנוב׳ 2024
מדוייק :
במיוחד - פתיחת פרופיל חדש לאחר שנחסמת . נחסמת . נאמר לך במילים מפורשות "סליחה ותודה לא יתאים" (ורוב הא.נשים כבר למדו שאין טעם בנימוס , כי נימוס לא מוביל לכלום - פשוט לחסום). אלו שיש בהם שאריות של נימוס אוכלים אותה . אם רשמת "תודה וסליחה לא יתאים" . הלך עלייך. האפליקציות שלי מלאות בשיחות של "אלף" פעם - "זה לא יתאים" (לא נעים לי להגיד לך שאתה לא נראה טוב, בסדר?? והאמת גם לא חייבת להסביר לאלף איש תשובה למה זה לא יתאים. ונחזור ל "זה לא יתאים" ואז יום אחרי זה שוב פניה ושוב פניה. "אז מדוע את לא חוסמת אותו ?" ישאל האדם הממוצע . א. כי אני לא חייבת . אם אמרתי לא מתאים זה באמת לא מתאים. וב. , בואו, סוד , הרבה פעמים לא חוסמת בן אדם כדי שאוכל לעקוב אחר הפרופיל שלו, בהרבה אפליקציות אם הפרופיל נחסם הוא נעלם לי . וייפתח פרופיל אחר. אז מעדיפה שיהיה לי מעקב ועין עליו בפרופיל שאני יודעת מי היא. אבל מטורף פשוט יום אחר יום להגיד לא מתאים . וגם לא להתייחס זה לא עוזר כי סימן השאלה הוא חברו הטוב של המטרידן. "?" "??" "??????????????????????????" "???????????" "למה לא עונה ?????????????????????????????????????????????" . אם הייתי רוצה לענות מה נראה לי שהייתי עושה ? סביר להניח שעונה . הרצון הזה של הטרדה (אהמ אהמ חיזור אחרי סירוב) שנחשב משהו גברי חייב להיפסק. ArchAngel כתב/ה: הלוואי שההודעות שהיינו מקבלות היו מסתכמות רק בספאם משעמם לדלג עליו. ההודעות שאנחנו מקבלות, ברובן, עדיף שלא היו נכתבות מלכתחילה.
הכיף שמחכה לנו בתיבת הודעות כולל: *הטרדות מיניות בוטות מאוד. ולא רק "איזה כוסית את" ואפילו לא רק "המלכה אני העבד שלך/כלבה על ארבע" שכבר קיבלנו כנורמה, אלא תיאורים שבאמת מעוררים הקאה. * תמונות זין, חור תחת או אפילו של סקאט ללא הכנה מוקדמת אם זה הפטיש של הכותב. * איומים וקללות אם לא ענית תוך 5 דקות או סתם אם כתבת פוסט בבלוג והצד השני חושב שאת עובדת אצלו ועליך להתנסח רק איך שבא לו. *נסיונות שידול לזנות. ולא רק "כמה לסשן?" שלצערנו כבר התרגלנו גם לזה. אני מתכוונת לשידולים מהסוג הדוחה במיוחד, כאילו את לא בן אדם בכלל, שגם לזונה על אמת היו מתייחסים ביותר כבוד מזה. * התנהגויות סטוקריות בסגנון "מצאתי אותך בפייסבוק" ולשלוח לנו לינק לפרופילים האישיים שלנו שמעולם לא שיתפנו כאן, או לציין את הפרטים האישיים שלנו כמו השם בפרטי או של העסק, כמובן תוך כדי שהכותב לא מזדהה כי הוא נהנה מלהפחיד אותנו. *הודעות מפרופילים שחסמנו, ובעליהם פתחו אחד חדש, ולפעמים כמה חדשים, כדי להמשיך להטריד אותנו. אז יש דברים גרועים יותר מאייקון של תיבת הודעת ריקה. עם הודעות כאלו, עדיף שתשאר ריקה. וכמו שאפשר להבין מזה, רף הציפיות שלנו מגברים כאן די נמוך. זה לא שאתם מתחרים פה עם רוב של ג'נטלמנים וכותבים מוכשרים. גם זה לא שאתם צריכים להיות חתיכים כדי לתפוס תשומת לב ראשונית, זה ההיתרון באתר שלא מבוסס על תמונות גולשים אלא על הטקסטים שלהם. פשוט אל תקריפו אותנו, אל תתייחסו אלינו כמו מגשימות פנטזיה לפי דרישה, אל תדברו רק על עצמכם, אל תזלזלו לנו באינטליגנציה כי אנחנו יודעות מתי קראתם פרופיל ומתי אילצתם הודעה שלא קשורה למה שכתבנו אי פעם, ושאנחנו לא באמת מעניינות אתכם ורק נסיתם להוציא מאיתנו סשן. וזהו, המינימום הפשוט הזה, יבליט אתכם מעל כל היתר. התיבה תהיה פחות ריקה. |
|
סווריןן |
לפני 3 שבועות •
28 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
28 בנוב׳ 2024
סווריןן • 28 בנוב׳ 2024
איני מתחיל כאן או במקום אחר עם נשים, כך שאת מה שאכתוב יש לקחת עם קורטוב מלח, אבל אם אתה פונה לאדם אחד פעם או פעמיים בשבוע, אין סיבה שתאלץ להעתיק ולהדביק. זמנך כה יקר לך? אתה מנכ"ל נאסה? אלוף פיקוד הדרום? התהליך בו אתה מגלה סקרנות כלפי מישהי, אמור לשקף כמה דקות שהעברת על מה שניתן לדעת עליה ממה שהיא כתבה. הודעת העתק הדבק מסגירה שאתה פשוט מתחיל עם המון נשים ולכן אתה חייב להיכנס לניהול זמן סביר. אתה בעצם מייצר את גרסת הדייטינג של פישינג.
בקיצור, הודעה גנרית מספרת משהו עליך שהוא לאו דווקא מחמיא. המקבילה לכך, מן הצד של 'שולטות' היא מישהי בעל פרופיל שלדי ופוסטים כמו 'היי כלבלבים, מי מפנק אותי היום?' לא נשמע שממש משנה מי ישיבו לאותה אחת... (ומוסיף קישור לפוסט המבריק הבא בנושא, עבודה מעולה נוספת של סבטרופיקל: https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=109266&postid=1632202) |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 3 שבועות •
28 בנוב׳ 2024
לפני 3 שבועות •
28 בנוב׳ 2024
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 28 בנוב׳ 2024
ArchAngel כתב/ה: הלוואי שההודעות שהיינו מקבלות היו מסתכמות רק בספאם משעמם לדלג עליו. ההודעות שאנחנו מקבלות, ברובן, עדיף שלא היו נכתבות מלכתחילה.
הכיף שמחכה לנו בתיבת הודעות כולל: *הטרדות מיניות בוטות מאוד. ולא רק "איזה כוסית את" ואפילו לא רק "המלכה אני העבד שלך/כלבה על ארבע" שכבר קיבלנו כנורמה, אלא תיאורים שבאמת מעוררים הקאה. * תמונות זין, חור תחת או אפילו של סקאט ללא הכנה מוקדמת אם זה הפטיש של הכותב. * איומים וקללות אם לא ענית תוך 5 דקות או סתם אם כתבת פוסט בבלוג והצד השני חושב שאת עובדת אצלו ועליך להתנסח רק איך שבא לו. *נסיונות שידול לזנות. ולא רק "כמה לסשן?" שלצערנו כבר התרגלנו גם לזה. אני מתכוונת לשידולים מהסוג הדוחה במיוחד, כאילו את לא בן אדם בכלל, שגם לזונה על אמת היו מתייחסים ביותר כבוד מזה. * התנהגויות סטוקריות בסגנון "מצאתי אותך בפייסבוק" ולשלוח לנו לינק לפרופילים האישיים שלנו שמעולם לא שיתפנו כאן, או לציין את הפרטים האישיים שלנו כמו השם בפרטי או של העסק, כמובן תוך כדי שהכותב לא מזדהה כי הוא נהנה מלהפחיד אותנו. *הודעות מפרופילים שחסמנו, ובעליהם פתחו אחד חדש, ולפעמים כמה חדשים, כדי להמשיך להטריד אותנו. אז יש דברים גרועים יותר מאייקון של תיבת הודעת ריקה. עם הודעות כאלו, עדיף שתשאר ריקה. וכמו שאפשר להבין מזה, רף הציפיות שלנו מגברים כאן די נמוך. זה לא שאתם מתחרים פה עם רוב של ג'נטלמנים וכותבים מוכשרים. גם זה לא שאתם צריכים להיות חתיכים כדי לתפוס תשומת לב ראשונית, זה ההיתרון באתר שלא מבוסס על תמונות גולשים אלא על הטקסטים שלהם. פשוט אל תקריפו אותנו, אל תתייחסו אלינו כמו מגשימות פנטזיה לפי דרישה, אל תדברו רק על עצמכם, אל תזלזלו לנו באינטליגנציה כי אנחנו יודעות מתי קראתם פרופיל ומתי אילצתם הודעה שלא קשורה למה שכתבנו אי פעם, ושאנחנו לא באמת מעניינות אתכם ורק נסיתם להוציא מאיתנו סשן. וזהו, המינימום הפשוט הזה, יבליט אתכם מעל כל היתר. התיבה תהיה פחות ריקה. אם מישהו אי פעם היה צריך הסבר לאיך הגיע הרעיון ל- bumble. 🙄 |
|