זוג פלוס(שולטת) |
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
זוג פלוס(שולטת) • 6 בדצמ׳ 2024
Bluecollar כתב/ה: ואני נשטפת בגלי הערצה ותשומת לב ממך על זה שטרחת לקרוא, תודה. אל תשכח ללחוץ עוקב ולעשות לייק בחלומי אני דף מעריצים שמנסה להשיג עוקבים ואינגייג'מנט. מנסה למכור את החלום 😂😂😂 אלופה את..חחח |
|
teacher(שולט) |
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
6 בדצמ׳ 2024
teacher(שולט) • 6 בדצמ׳ 2024
אחרי 20 שנה באתר החלטתי לכתוב בלוג.
כמעט כל הפוסטים שם נערכים, אבל בגלל שמדובר לרוב בחידות, אז העריכה עם הפיתרון היא חלק מחוקי הפורמט. אני מניח שגם אלה שמגיבים בבבלוג רוצים להיות הבעלים של הטקסט שלהם, לא משנה עד כמה הוא קצר (תגובה בבלוג), ומפריע להם שזה נמחק בלי שיש להם שליטה על זה. בעיני זה הכל עניין של תיאום ציפיות. הגם שמלכתחילה כל הוירטואליה המתועדת למוות הזו היא לא טבעית לנו, אלה שנולדו לפני האינטרנט. זה מוזר שכל פלוץ שלנו נשאר חד ולא דוהה גם אחרי עשרים שנה באויר. אבל זה רק אנחנו. הדור האחרון שהתמונות שלו הולכות ומצהיבות/דוהות באלבום. כל אלה שבאו אחרינו נולדו למציאות שהכל מתועד ללא תאריך תפוגה. ובמציאות הזו, קצת מחיקות הן כמו אויר צח לנשימה |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 7 בדצמ׳ 2024
לא יפה אך לא נורא.
אולי זה תלוי בתוכן. זה דיון על נימוסים והליכות, לא חיי אדם. לא יקרה משהו נורא. כולה בלוג בכלוב. אבל זה לא יפה. אולי זה גם תלוי כמה התגובות חשובות באותו פוסט. בבלוג שלי הן חשובות. אני מעריכה ומכבדת את כל מי שמגיב בבלוג שלי ובהתאם בשום שלב לא עבר לי בראש שלשנות בלי הערת עריכה טקסט שכבר הגיבו אליו זו בכלל אופציה. אם אני עורכת אז מציינת שערכתי. אפשר אחרת בכלל? שמע, באמת לא חשבתי על זה. כי אני כותבת "אל הקורא". זה סגנון הכתיבה שלי ואני גם מגיבה לתגובות ותמיד מקווה לפינג-פונג. אז אני גם מתחשבת בקורא ולא עושה לו קטעים לא יפים או מבלבלים או לא מתחשבים, ובהתאם לא עורכת את עצמי בלי להגיד. אולי לייקים בלי תגובה פחות מעוררים בי תחושת מחוייבות כי גם הלייק פחות מתחייב מתגובה - אי אפשר לדעת על מה הלייק. זה כי כתבתי יפה? זה כי הבנת משהו הפוך ממה שהתכוונתי ועם זה הסכמת? סתם נלחץ לך בטעות? אי אפשר לדעת אז על זה אני פחות מרגישה מחוייבת בהסברים. לא על הלייק אני חושבת אלא על הקורא, כל קורא. אולי נקרא לו "קורא קש". יש בראש שלי קורא קש שאני כותבת אליו, ואני מעריכה אותו, ומוקירה אותו, ומתייחסת אליו בכבוד רב. וגם אם אף אחד לא יקרא את הפוסט שלי, קורא הקש עדיין יהיה שם, ועדיין יקבל יחס. עניין של סגנון כתיבה, כנראה יותר מאשר מהות ועקרון. לא חיי אדם כאמור. רק נחמדות. אבל טוב להיות נחמדים, לא? זה נעים ומשמח ומקרב לבבות. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
7 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 7 בדצמ׳ 2024
ועוד משהו. לגבי זה שיראו לייק שלי על משהו שאני לא מסכימה איתו. זה דווקא פחות מטריד אותי, למרות שאני כן נוטה להיזהר בדבריי וכן אכפת לי מה חושבים עלי ומה שמסיקים עלי ממה ש
Makes me cheer. פשוט כי כשכותב כלשהו משתמש בזה באופן נבזי, כלומר כותב משהו נעים ואז משנה לתוכן פחות נעים מתוך כוונה ליצור מצג כאילו הרבה אנשים הסכימו עם זה - אז רואים. זה יהיה בלוג שבעוד פוסטים שלו רואים את הנבזיות. זה יהיה פוסט שבסגנון הכתיבה שלו יראו את הזיק הלא-פתוח. אי אפשר להסתיר כוונות רעות, לפחות לא מקוראים מהסוג שדעתו חשובה לי. אז שיעשה מה שבא לו, לא אכפת לי. הוא חושף את עצמו בעצמו. זה גם נראה לי סופר נדיר כי בואו, מי מכלה אנרגיות על מזימות מפותלות עם תוכניות רבות שלבים, בשביל רמת טראפיק של פוסט בכלוב? זה מצחיק. |
|
אלפא-בטא(מזוכיסט){כנוע} |
לפני שבוע •
7 בדצמ׳ 2024
לפני שבוע •
7 בדצמ׳ 2024
אלפא-בטא(מזוכיסט){כנוע} • 7 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli כתב/ה: ועוד משהו. לגבי זה שיראו לייק שלי על משהו שאני לא מסכימה איתו. זה דווקא פחות מטריד אותי, למרות שאני כן נוטה להיזהר בדבריי וכן אכפת לי מה חושבים עלי ומה שמסיקים עלי ממה ש
Makes me cheer. פשוט כי כשכותב כלשהו משתמש בזה באופן נבזי, כלומר כותב משהו נעים ואז משנה לתוכן פחות נעים מתוך כוונה ליצור מצג כאילו הרבה אנשים הסכימו עם זה - אז רואים. זה יהיה בלוג שבעוד פוסטים שלו רואים את הנבזיות. זה יהיה פוסט שבסגנון הכתיבה שלו יראו את הזיק הלא-פתוח. אי אפשר להסתיר כוונות רעות, לפחות לא מקוראים מהסוג שדעתו חשובה לי. אז שיעשה מה שבא לו, לא אכפת לי. הוא חושף את עצמו בעצמו. זה גם נראה לי סופר נדיר כי בואו, מי מכלה אנרגיות על מזימות מפותלות עם תוכניות רבות שלבים, בשביל רמת טראפיק של פוסט בכלוב? זה מצחיק. מלכתחילה לא התכוונתי לשימוש זדוני, בצבירת ההאדה לפוסט, אלא בעיקר לשינוי תוכן מינורי או משמעותי שיכול להשפיע על המשתמע מהפוסט. אבל כמובן, גם הנקודה שהעלת, על שימוש זדוני, כמה שזה תסריט שנשמע מרוחק, המציאות כאן, ובכלל בחיים מפגישה אותנו גם עם תסריטי קיצון. |
|
Shish(שולטת) |
לפני שבוע •
8 בדצמ׳ 2024
זה באמת קורה פה?
לפני שבוע •
8 בדצמ׳ 2024
Shish(שולטת) • 8 בדצמ׳ 2024
יולי Yuli כתב/ה: ועוד משהו. לגבי זה שיראו לייק שלי על משהו שאני לא מסכימה איתו. זה דווקא פחות מטריד אותי, למרות שאני כן נוטה להיזהר בדבריי וכן אכפת לי מה חושבים עלי ומה שמסיקים עלי ממה ש
Makes me cheer. פשוט כי כשכותב כלשהו משתמש בזה באופן נבזי, כלומר כותב משהו נעים ואז משנה לתוכן פחות נעים מתוך כוונה ליצור מצג כאילו הרבה אנשים הסכימו עם זה - אז רואים. זה יהיה בלוג שבעוד פוסטים שלו רואים את הנבזיות. זה יהיה פוסט שבסגנון הכתיבה שלו יראו את הזיק הלא-פתוח. אי אפשר להסתיר כוונות רעות, לפחות לא מקוראים מהסוג שדעתו חשובה לי. אז שיעשה מה שבא לו, לא אכפת לי. הוא חושף את עצמו בעצמו. זה גם נראה לי סופר נדיר כי בואו, מי מכלה אנרגיות על מזימות מפותלות עם תוכניות רבות שלבים, בשביל רמת טראפיק של פוסט בכלוב? זה מצחיק. או שאני עורכת ומציינת, וגם אז לרוב לא משתנה מהות הפוסט, או שאם חל שינוי משמעותי באיך שאני מרגישה או מה שאני רוצה להגיד, אוריד את הפוסט ו/או אכתוב חדש במקומו. הכלוב הוא לא אינסטגרם/פייסבוק, לפחות לדעתי, אנשים פה כן כותבים בשביל עצמם. זה מקום שאפשר לשחרר בו דברים לאוויר העולם שאי אפשר במקומות אחרים, לא רק סקס או קינק או פטיש או 'תראו אותי'. זה בדיוק היתרון עבורי, לכתוב בלי לספור את הלייקים. אם כבר, כמו שכתבה יולי, התגובות זה מה שאני אוהבת ומעריכה ולפעמים מחפשת, ואז ברגע שעורכים התגובות מפסיקות להיות מסונכרנות עם הפוסט עצמו, לא?? ודבר אחרון - ערכו לך מתחת לאף? תוריד את הלייק! מה שכתבת נראה לך לא מתאים יותר? תמחק את התגובה! מה יש להיעלב? תכתוב פוסט משלך בעניין או תפתח דיון בפורום בנושא. |
|
masoul |
לפני שבוע •
8 בדצמ׳ 2024
Re: זה באמת קורה פה?
לפני שבוע •
8 בדצמ׳ 2024
masoul • 8 בדצמ׳ 2024
Shish כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: ועוד משהו. לגבי זה שיראו לייק שלי על משהו שאני לא מסכימה איתו. זה דווקא פחות מטריד אותי, למרות שאני כן נוטה להיזהר בדבריי וכן אכפת לי מה חושבים עלי ומה שמסיקים עלי ממה ש
Makes me cheer. זה גם נראה לי סופר נדיר כי בואו, מי מכלה אנרגיות על מזימות מפותלות עם תוכניות רבות שלבים, בשביל רמת טראפיק של פוסט בכלוב? זה מצחיק. או שאני עורכת ומציינת, וגם אז לרוב לא משתנה מהות הפוסט, או שאם חל שינוי משמעותי באיך שאני מרגישה או מה שאני רוצה להגיד, אוריד את הפוסט ו/או אכתוב חדש במקומו. ודבר אחרון - ערכו לך מתחת לאף? תוריד את הלייק! מה שכתבת נראה לך לא מתאים יותר? תמחק את התגובה!. אז זהו, שלרוב אתה לא יודע שזה קרה ולכן לא יכול להסיר את התגובה שלך. זה הקאצ'. |
|
אלפא-בטא(מזוכיסט){כנוע} |
לפני שבוע •
8 בדצמ׳ 2024
Re: זה באמת קורה פה?
לפני שבוע •
8 בדצמ׳ 2024
אלפא-בטא(מזוכיסט){כנוע} • 8 בדצמ׳ 2024
masoul כתב/ה: Shish כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: ועוד משהו. לגבי זה שיראו לייק שלי על משהו שאני לא מסכימה איתו. זה דווקא פחות מטריד אותי, למרות שאני כן נוטה להיזהר בדבריי וכן אכפת לי מה חושבים עלי ומה שמסיקים עלי ממה ש
Makes me cheer. זה גם נראה לי סופר נדיר כי בואו, מי מכלה אנרגיות על מזימות מפותלות עם תוכניות רבות שלבים, בשביל רמת טראפיק של פוסט בכלוב? זה מצחיק. או שאני עורכת ומציינת, וגם אז לרוב לא משתנה מהות הפוסט, או שאם חל שינוי משמעותי באיך שאני מרגישה או מה שאני רוצה להגיד, אוריד את הפוסט ו/או אכתוב חדש במקומו. ודבר אחרון - ערכו לך מתחת לאף? תוריד את הלייק! מה שכתבת נראה לך לא מתאים יותר? תמחק את התגובה!. אז זהו, שלרוב אתה לא יודע שזה קרה ולכן לא יכול להסיר את התגובה שלך. זה הקאצ'. אכן. |
|