![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Seayam • 4 באפר׳ 2025
אני חייבת ללמוד לעשות רענן לפני שאני מגיבה בפורומים.[/quote]
התגובה שלך הייתה חשובה בפני עצמה, ותודה עליה. |
1
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Seayam • 4 באפר׳ 2025
א. מבחינתי הנפיחות הפומפוזית והוייב של "באתי לגלות לכן את האמת על החיים", זה דגל אדום בפני עצמו.
ב. הפוסט הזה, ובעיקר התגובות, רוויות בהסגברה. לא באופן מפתיע, מכיוון שזה מה שקורה בדרך כלל בוייב שהוזכר בסעיף הקודם. ג. מה שאתה מתאר זה לא בדס"ם, זה רעיל וחסר אחריות. אנחנו מתעסקים פה בחיים של אנשים, ראוי שנתגאה בכמה אנחנו עושים את זה בזהירות, ולא בכמה אנחנו מתנדנדים על הקצה. ד. זה שתכתוב למגיבות פה שהן מפחדות, שמרניות, לא מסוגלות להכיל וכולי, לא יהפוך אותך לצודק. אני כותבת בעיקר למי שעלולות לקרוא את מה שכתבת ולחשוב בטעות שבדס"ם=תיאטרליות ולהיפגע בגלל זה. הבנתי כבר שאתה לא פה להקשיב לדעות שלא תואמות את הדוגמה (Dogma) שלך. |
6
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Sinister(סדיסט) • 4 באפר׳ 2025
Seayam כתב/ה: א. מבחינתי הנפיחות הפומפוזית והוייב של "באתי לגלות לכן את האמת על החיים", זה דגל אדום בפני עצמו.
ב. הפוסט הזה, ובעיקר התגובות, רוויות בהסגברה. לא באופן מפתיע, מכיוון שזה מה שקורה בדרך כלל בוייב שהוזכר בסעיף הקודם. ג. מה שאתה מתאר זה לא בדס"ם, זה רעיל וחסר אחריות. אנחנו מתעסקים פה בחיים של אנשים, ראוי שנתגאה בכמה אנחנו עושים את זה בזהירות, ולא בכמה אנחנו מתנדנדים על הקצה. ד. זה שתכתוב למגיבות פה שהן מפחדות, שמרניות, לא מסוגלות להכיל וכולי, לא יהפוך אותך לצודק. אני כותבת בעיקר למי שעלולות לקרוא את מה שכתבת ולחשוב בטעות שבדס"ם=תיאטרליות ולהיפגע בגלל זה. הבנתי כבר שאתה לא פה להקשיב לדעות שלא תואמות את הדוגמה (Dogma) שלך. נראה שיצא לך המיץ. הרבה מילים בשביל מישהי שזה לא אמור לגעת בה. לא ביקשתי שתקראי, לא דרשתי שתסכימי, ולא ניסיתי לשכנע. העובדה שזה מטריד אותך כל כך - מספיקה לי. |
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Kitty frank • 4 באפר׳ 2025
לייKA כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: Sinister כתב/ה: Kitty frank כתב/ה: יאייקס. בפעם האחרונה שהורמו כלכך הרבה דלים אדומים בבת אחת, סטלין עוד היה בחיים.
סטלין שלט בפחד. אני שולט בהסכמה. ועדיין — כל פעם שמישהי שומעת את המילה "אלימות", ישר נשלפים דגלים אדומים כאילו פתחתי גולאג בסלון. בגולאג היו אנשים שנעלמו כי חשבו לא נכון. אצלי הן באות לבד. מתחננות לאלימות. מבקשות חזק יותר, עמוק יותר, שיכאבו להן עד שירגישו סוף־סוף חיות. אז לפני שאת זורקת שמות של דיקטטורים לשיחה על שליטה מרצון, תעשי טובה — תביני על מה את מדברת. סטלין לא היה נותן להן גישה למיטת עינויים, רק לכדור בראש. אני לפחות שואל איך הן רוצות שיכאב. וואו הוא גם לא מבין הומור פרופס. או נושא ונשוא (רמז: הנושא היה הדגל, לא סטאלין). כמה תכונות מקסימות בבן אחד. כמה שליטה, כמה אלגנטיות. איזה נצנוץ של כשרון. אבל ברצינות, בנות ישראל בבקשה תתרחקו. הלעג הזה לעיניכן, כדי לוודא שכציבור אנחנו מודעות להזהרת מסע החמורה. איזו התנשאות דוחה. את תמיד כזו? לא תמיד, אבל כשמגיע מגיע 3> |
2
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Sinister(סדיסט) • 4 באפר׳ 2025
לסיכום-
כתבתי על קשר. אתן קראתן מדריך לטרור רגשי. אין לכן מה לדאוג – מי שנשארת אחרי קריאה כזו, כנראה לא אתן. היא לא צריכה סימון דגלים - היא מזהה סימנים אחרים. עמוקים יותר. כחולים יותר. והיא לא מחפשת הסכמה של קולקטיב מתייפייף, אלא את הנקודה המדויקת שבה היא מפסיקה לפחד - ומתחילה להרגיש. אם אתן מזדעזעות - זה לא כי הטקסט מסוכן. זה כי אתן לא בנויות לעמוד ליד גבר שלא מתנצל על כמה שהוא שייך לעצמו. גם הפחד שלכן לגמרי בהסכמה. אתן קוראות, נרתעות, גוללות חצי עין - ואז חוזרות אחורה. לא כי אתן מזועזעות. כי אתן לא רגילות שמישהו לא מתנצל כשהוא חודר. לטקסט, כמובן. ![]() |
0
|
barnacle(שולט) |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
barnacle(שולט) • 4 באפר׳ 2025
....
Sinister כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: השאלה שלי היא מה אתה עושה כשאתה נתקל במישהי שהפחד כבר גורם לה לאבד את עצמה לגמרי? הרצון הזה קיים - בלי קשר אליך, אין ספק. אבל אתה והיא ממלאים את הרצון הזה וכאמור, בעיניי, זה עלול להיות מדרון חלקלק בגלל המחיר של האיבוד העצמי והביטול העצמי. אם היא מאבדת את עצמה לגמרי -אני לא צריך להיות שם. אני לא מחפש חור שחור רגשי להתחפר בו. אני שולט, לא מושיע. אבל רובכן לא באמת שואלות על גבולות. אתן רק נבהלות מזה שיש מישהי שוויתרה על שליטה -בלי להתפרק מזה. כשזה גולש למחיקה עצמית -זה נגמר. אבל כל עוד היא יודעת מה היא עושה, וכל עוד אני מזהה בה את המודעות גם מתוך הכאב - זה בדיוק הקשר שאני מחפש. ואת יודעת מה עוד? הפחד שהיא תתבטל לחלוטין, לפעמים לא נובע מדאגה אליה -אלא מהפחד שלך להודות שיש נשים שלא רוצות שוויון, לא רוצות עצמאות, לא רוצות גבול ברור. הן רוצות להיבלע מרצון. ואת זה, אתן לא סולחות להן. ולא לי. ואם זה גלש למחיקה עצמית, ואתה גמרת "עם זה" - מה קורה לה אחרי זה? מה קורה למי ש'נבלעה מרצון' ו'הוקאה' על ידך אחרי שהיא בוטלה לחלוטין ? מהניסוחים שלך, משתמע שבעיניך זאת כבר לא הבעיה שלך. אתה יכול להבין למה אנשים אחרים חושבים שזאת *הבעיה* בדרך שבה אתה חושב שראוי להתנהל ושמשום מה אתה חושב שאפשר לקרוא לה בדס"מ? |
5
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Purple Phoenix(נשלטת){Loki the t} • 4 באפר׳ 2025
barnacle כתב/ה: ....
Sinister כתב/ה: Purple Phoenix כתב/ה: השאלה שלי היא מה אתה עושה כשאתה נתקל במישהי שהפחד כבר גורם לה לאבד את עצמה לגמרי? הרצון הזה קיים - בלי קשר אליך, אין ספק. אבל אתה והיא ממלאים את הרצון הזה וכאמור, בעיניי, זה עלול להיות מדרון חלקלק בגלל המחיר של האיבוד העצמי והביטול העצמי. אם היא מאבדת את עצמה לגמרי -אני לא צריך להיות שם. אני לא מחפש חור שחור רגשי להתחפר בו. אני שולט, לא מושיע. אבל רובכן לא באמת שואלות על גבולות. אתן רק נבהלות מזה שיש מישהי שוויתרה על שליטה -בלי להתפרק מזה. כשזה גולש למחיקה עצמית -זה נגמר. אבל כל עוד היא יודעת מה היא עושה, וכל עוד אני מזהה בה את המודעות גם מתוך הכאב - זה בדיוק הקשר שאני מחפש. ואת יודעת מה עוד? הפחד שהיא תתבטל לחלוטין, לפעמים לא נובע מדאגה אליה -אלא מהפחד שלך להודות שיש נשים שלא רוצות שוויון, לא רוצות עצמאות, לא רוצות גבול ברור. הן רוצות להיבלע מרצון. ואת זה, אתן לא סולחות להן. ולא לי. ואם זה גלש למחיקה עצמית, ואתה גמרת "עם זה" - מה קורה לה אחרי זה? מה קורה למי ש'נבלעה מרצון' ו'הוקאה' על ידך אחרי שהיא בוטלה לחלוטין ? מהניסוחים שלך, משתמע שבעיניך זאת כבר לא הבעיה שלך. אתה יכול להבין למה אנשים אחרים חושבים שזאת *הבעיה* בדרך שבה אתה חושב שראוי להתנהל ושמשום מה אתה חושב שאפשר לקרוא לה בדס"מ? בדיוק מה שאני רציתי לשאול. כמו כן, אני לא מפחדת להודות בזה שישנן נשים שלא רוצות אך השוויון או את הגבולות הברורים. אני כן מפחדת ממצבים שבהם לוקחים את זה כל כך לקיצון שעלולים להגיע לביטול עצמי ואז "לזריקה" של הנשלט.ת ואז מה הם.ן עושים.ות עם עצמם.ן? הדיסונס בין להיות בקשר כזה אינטנסיבי לבין להיות פתאום בלי זה הוא גבוה מידי ועלול לזרוק למקומות רעים, בלשון המעטה. |
3
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
painslut lover(סדיסט) • 4 באפר׳ 2025
אתה מפחד מקירבה?
|
0
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
Seayam • 4 באפר׳ 2025
אגב, עוד דגל אדום, גבירותיי ורבותיי: לבוא לדיון בלי כוונה או מוכנות לזוז מההשקפה שלך במילימטר, להקשיב לא.נשים ברמה חלקית בלבד, ורק במידה המספיקה בשביל לעשות מניפולציה על המילים שלהםן ולעוות אותן. בגדול, לא הייתי רוצה גם לעבוד עם כזה אדם.
|
4
|
![]() |
![]()
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לפני שבועיים •
4 באפר׳ 2025
לבנדר- • 4 באפר׳ 2025
[quote="barnacle"]....
[quote="Sinister"] Purple Phoenix כתב/ה: השאלה שלי היא מה אתה עושה כשאתה נתקל במישהי שהפחד כבר גורם לה לאבד את עצמה לגמרי? הרצון הזה קיים - בלי קשר אליך, אין ספק. אבל אתה והיא ממלאים את הרצון הזה וכאמור, בעיניי, זה עלול להיות מדרון חלקלק בגלל המחיר של האיבוד העצמי והביטול העצמי. אם היא מאבדת את עצמה לגמרי -אני לא צריך להיות שם. אני לא מחפש חור שחור רגשי להתחפר בו. אני שולט, לא מושיע. אבל רובכן לא באמת שואלות על גבולות. אתן רק נבהלות מזה שיש מישהי שוויתרה על שליטה -בלי להתפרק מזה. כשזה גולש למחיקה עצמית -זה נגמר. אבל כל עוד היא יודעת מה היא עושה, וכל עוד אני מזהה בה את המודעות גם מתוך הכאב - זה בדיוק הקשר שאני מחפש. איזה שרשור לא מובן לא הבנתי הפכתי לחלק מהתגובה חחחחח צריך לצטט כל מגיב? מסובך לי נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אפר' 04, 2025 12:03 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
0
|