|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
Blonde • 13 באוק׳ 2025
פישוטו כתב/ה: פרלין כתב/ה: פישוטו כתב/ה: כעבור חודש....
"לא שווה כסף המנוי, אי אפשר להכיר פה אף אחת" תכלס זה נכון אבל… סיכויים קלושים להכיר פה בגיל 19, לא? מסכים, למרות שאני פה מגיל מאוחר יותר מזה. אבל כן אני רואה (בעיקר בצאט) צעירים ואנשים בגיל הזה. אז להיחשף וליצור חברויות זה כן אופציה. ומשם הדרך להכרות שהוא מחפש יותר קלה. גם היו קבוצות של צעירים באפליקציה שכלובי לא אוהב. אדם שבאמת רוצה להכיר בדסמיים ו-like minded people ימצא עם מי לדבר בלי קשר לגיל. אדם שחוסם כי לא יצא סקס לא. אה לא יצא מזה סקס? -חסימה- אה בעצם אתה מבוגר מדי |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
פישוטו • 13 באוק׳ 2025
Blonde כתב/ה: פישוטו כתב/ה: פרלין כתב/ה: פישוטו כתב/ה: כעבור חודש....
"לא שווה כסף המנוי, אי אפשר להכיר פה אף אחת" תכלס זה נכון אבל… סיכויים קלושים להכיר פה בגיל 19, לא? מסכים, למרות שאני פה מגיל מאוחר יותר מזה. אבל כן אני רואה (בעיקר בצאט) צעירים ואנשים בגיל הזה. אז להיחשף וליצור חברויות זה כן אופציה. ומשם הדרך להכרות שהוא מחפש יותר קלה. גם היו קבוצות של צעירים באפליקציה שכלובי לא אוהב. אדם שבאמת רוצה להכיר בדסמיים ו-like minded people ימצא עם מי לדבר בלי קשר לגיל. אדם שחוסם כי לא יצא סקס לא. אה לא יצא מזה סקס? -חסימה- אה בעצם אתה מבוגר מדי שנינו ישישים בני 30, מזמין אותך לערב של תענוגות מגה גלופלקס וקוואקר |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 13 באוק׳ 2025
פישוטו כתב/ה: שנינו ישישים בני 30, מזמין אותך לערב של תענוגות מגה גלופלקס וקוואקר פשש... קוואקר! תראו את היינגעלך בני ה-30 מתפרעים על פחמימות! |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
ArchAngel(שולטת) • 13 באוק׳ 2025
במקומך לא הייתי עושה מנוי, כי לא נראה שאתה בשל להכיר וחבל על הכסף.
קודם כל בגלל ההתנסחות הראשונית עם גישת ה"מגיע לי". שום דבר זאת לא זכות בסיסית. ובטח שאף אחד לא זכאי לתוצרים שאנשים אחרים עבדו עליהם. מנוי בכלוב זה שירות שאתה בוחר לצרוך או לא, אף אחד לא חייב לך אותו. אחר כך מהשיחה שלך מול בלונד, שבה מילא טעית, אף אחד לא מושלם, אבל אתה מסרב ללמוד מהטעות שלך וממשיך להצדיק את עצמך ולא להבין מה לא בסדר גם כשהיא מסבירה. ואתה עוד בטוח שיש סיכוי שהיא תרצה לשלוח לך הודעה אחרי זה. הטעות הזו נובעת מאותה גישה של "מגיע לי" כי אתה מאמין שדברים יקרו לך מבלי שאתה משקיע בהם, גם כשמדובר בהשקעה די פעוטה. להשקיע סכום פעוט של 36 ש"ח או זמן פעוט לקרוא את הפרופיל של מי שמולך, או לפחות להתנצל שפנית באופן לא רלוונטי במקום לחסום אותה כאילו היא אשמה בזה או איזה אוביקט שאתה "מוריד מהרשימה" (כמו שקראת לזה) ולא בן אדם שהעלבת עכשיו. זה כמו להתקשר למישהו בזעם, ואז לטרוק לו בפרצוף כשאתה קולט שלא טרחת לרגע לנסות לחייג את המספר הנכון ונפלת על האדם הלא נכון שנפגע ממך. האחריות היא שלך, ולהתחמק ממנה כי לא נוח לך משדר הכל מלבד שליטה עצמית. ושולט אמור לשלוט בעצמו קודם כל. אף אחת לא תתפוס אותך כשולט עם הגישה הזו. אתה מצפה לקבל תמורה בלי לתת מעצמך, וכשזה מן הסתם לא קורה אתה מאמין שזה חוסר צדק נגדך ולא סיבה ותוצאה של משהו שעשית (או במקרה הזה לא עשית). לא מפתיע שגם בפרופיל לא השקעת וכתבת "בלי שטויות של מתלהבות" וציינת רק מה בא לך להגשים. זה לא עובד ככה. גם פה אתה צריך לתת- לתת יחס חיובי, לתת לצד השני סיבה לבטוח בך ולהימשך אליך. פרופיל כזה לא משדר את הנ"ל גם לא לבנות גילך. תחשוב מה אתה נותן ומה אתה משדר, תחשוב מה הצד השני מרגיש. זאת ההשקעה שאתה מקבל עליה תמורה. ואם זה מרגיש לך מטריח וחופר אז אתה צעיר מדי לזה. כנראה אלו כישורים שיתפתחו אצלך בהמשך, אבל נכון לכרגע עם גישה כזו אתה לא תכיר פה, אז באמת עדיף לחסוך את הכסף. לא בציניות ולא בכעס, אלא באמת. תחזור עוד כמה שנים טובות כשאתה מוכן לזה וזה ילך יותר בקלות, אפילו בלי מנוי. שהרי הצ'אט בחינם, וגם התגובות בבלוג בחינם, וגם ההודעות בפורום. אתה לא מכיר בגלל חוסר במנוי אלא בגלל חוסר ברצון להשקיע. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
The Evil Smurfette • 13 באוק׳ 2025
פישוטו כתב/ה: כעבור חודש....
"לא שווה כסף המנוי, אי אפשר להכיר פה אף אחת" יש לי דה ז'ה וו🤣 |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
Re: בעיה להכיר אנשים ללא מנוי
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
Master Bruce{©} • 13 באוק׳ 2025
thezed כתב/ה: אני מנסה פעם ראשונה להכיר אנשים אבל אי אפשר לשלוח הודעות כמעט לאף אחד ללא מנוי אין שום אפשרות להכיר אף אחד וזה ממש מבאס
למה אין מערכת הוגנת שנותנת לדבר חופשי בלי החמדנות של תשלום על כל דבר קטן איך אפשר למצוא אנשים במצב כזה א- זה לא אתר הכרויות. אתה רוצה הכרויות? לך לטינדר או אוקייקיופיד או אנערף. זה אתר קהילה. כן, הכרויות קורות פה כל הזמן, אבל זו תופעת לוואי, לא מטרת האתר. אם אתה מחפש דיונים על בדס"מ, להגיע לאירועים, לכתוב בלוגס או כל דבר בסגנון הזה, ברוך הבא, אתה מוזמן. מי יודע, אולי אפילו תצא לך מזה היכרות. אבל אם כל מה שמעניין אותך זה להכיר מישהי, זו לא הכתובת. ב- הצ'אט חינם וניתן לדבר שם חופשי. אתה יכול לשלוח הודעות אדומות לבעלי מנוי אם הם פתחו את האופציה לקבל הודעות מזרים. אתה יכול לכתוב בפורומים, לנהל בלוג, ולהגיב בבלוגים של אחרים, כל זה חופשי ובחינם. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
הולך עם הלב • 13 באוק׳ 2025
שיר כאב כתב/ה: בלונד הנהדרת ענתה לך מעולה.
ומוסיפה שמבחינת הגיל 99.9% יהיו מבוגרות ממך ממילא באתר הזה 🙄 כך שאולי זאת לא סיבה לחסום מישהי לא עשיתי סטטיסטיקה אבל יש פה גם הרבה 20+ ו30+ גברים ונשים |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
Exanimis(מזוכיסטית) • 13 באוק׳ 2025
thezed כתב/ה: נכון אבל יש דברים בסיסיים שצריך...
יש לך אפשרות להתחבר לצאט ולדבר שם. |
|
|
| mister z(שולט) |
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
Re: בעיה להכיר אנשים ללא מנוי
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
mister z(שולט) • 13 באוק׳ 2025
thezed כתב/ה: אני מנסה פעם ראשונה להכיר אנשים אבל אי אפשר לשלוח הודעות כמעט לאף אחד ללא מנוי אין שום אפשרות להכיר אף אחד וזה ממש מבאס
למה אין מערכת הוגנת שנותנת לדבר חופשי בלי החמדנות של תשלום על כל דבר קטן איך אפשר למצוא אנשים במצב כזה נכון אבל..... קשה להכיר גם עם מנוי קשה גם להכיר באפליקציות אחרות קשה אפילו להכיר במציאות דווקא פה אמנם יש למנוי יתרונות אבל בשביל להכיר דווקא עדיף בצט שם השיחה זורמת יותר ופחות פורמלית מצד שני אני עדיין רווק אז אולי אני לא מבין כלום |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
13 באוק׳ 2025
טלי35(שולטת) • 13 באוק׳ 2025
1. בעיניי זה דווקא כן אתר להכרויות. אפשר לדון על זה אבל למרות שזה לא הפורמט של באמבל או טינדר זה לגמרי פורמט מוצלח להכרויות (אצלי וגם הרבה סיפורים ששמעתי)
2. מנוי זה אחלה דבר. אחלה! בעיניי שווה כל שקל. |
|
|