|
|
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
לפני שבוע •
4 בפבר׳ 2026
LADY RED(שולטת) • 4 בפבר׳ 2026
הכינוי שלי נובע מזה שאני אישה LADY ואני אוהבת את הצבע RED אדום
וככה הייתי קרוייה עם הניק הזה תקופה ארוכה גם באתרים אחרים ותמיד חתמתי ככה על שירים שכתבתי שהייתי LADY היחידה ואחכ הצטרפו עוד נשים שקראו להן LADY + תוספת הייתה מישהי שעבדה בסטודיו של מוניקה וקראה לעצמה אותו כינוי כמוני מניחה שלא בדקה לפני אלא עשתה זאת ספונטני וזה יצר אי הבנה ואי בהירות שיש שני נשים עם אותו ניק אח"כ דברתי איתה והיא שינתה לשם אחר לכן מאוד חשוב לבדוק לפני האם כבר קיים שם כזה כדי לא ליצור כפילויות וגם לא לבלבל שיש שני אנשים עם אותו שם פשוט להיות אותנטי ולהיות יחודיי עם השם שהוא שלכם יש מקום לכולם תמציאו שם שנכון לכם ומבטא את עצמכם שהוא רק שלכם ומשקף אתכם בצורה הראוייה |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
4 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
4 בפבר׳ 2026
teacher(שולט) • 4 בפבר׳ 2026
הזדמנות נוספת להרים שוב לזכרו של הבאטלר האלמותי עם הנימוס הבריטי - אבי.
הוא כבר לא מסתובב מעל האדמה, והעולם התחלק אז לשני סוגי אנשים: אלה שניסו לפצח מה זה לעזזאל הכינוי tch, קראו לו צ'ה וכל מיני שטויות, ואלה שהוא גילה להם שהוא רצה לכתוב "אבי", אבל המקלדת היתה על אנגלית. לגבי הכינוי שלי - באותן השנים הקמתי בי"ס ולימדתי בו. "המורה" - קצת הצחיק אותי כשהתלמידים קראו לי כך. נדמה היה שהחיים שלנו הם סה"כ אוסף של כינויים ודרגות אז הלכתי על teacher ואפילו לא שיערתי ששנים מאוחר יותר הכינוי הזה יחזור בהפוכה כשחזרתי ללמד (תחום אחר, גילאים אחרים, אותו כינוי). ועל הדרך יצא שהעברתי גם פה סדנה או שתיים, so if the shoe fits מי אני שאשנה |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
4 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
4 בפבר׳ 2026
מר ביג(שולט) • 4 בפבר׳ 2026
ככה ראתה אותי הנשלטת הראשונה, כנראה כי שייך להרבה עולמות/תחומים,
לא הכרנו (הכרתי?) את הכלוב ולא את ההגדרות שכאן אלה היו יחסי שליטה מהמקום הכי טבעי, אהבתי שראתה אותי כך, זיכרון נחמד שמשם, המסע המיוחד רק התחיל |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
4 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
4 בפבר׳ 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 4 בפבר׳ 2026
כי זה היה הניק הכי מיותר בכלוב — ברייה ככל הבריות.
לכן בחרתי בו. אם כבר להיכנס לכלוב, אז בלי נוצות. בלי פטיש. בלי שלט. בלי סיפור. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
ניקה פול • 5 בפבר׳ 2026
רציתי שידעו מיד שאני פרופיל נוסף 😉
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
כלובי • 5 בפבר׳ 2026
גחמה של רגע, איזו טעות.
אמרתי נחשוב על משהו יותר טוב אחר כך. |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
Fairy t • 5 בפבר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: גחמה של רגע, איזו טעות.
אמרתי נחשוב על משהו יותר טוב אחר כך. לול אני אוהבת את השם הזה |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
DyingEmber(נשלט) • 5 בפבר׳ 2026
הרגשתי אבוד, ואני עצלן ופחדן מדי בשביל למות או לנסות הכול כדי לשנות תמצב שלי. ואני מודע, שזה הכי גרוע. אני כאוטי.
|
|
|
| חגי השתיין(מתחלף) |
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
חגי השתיין(מתחלף) • 5 בפבר׳ 2026
קוראים לי חגי. חשבתי שהמשקל חגי ה*משהו* זה נחמד. בהתחלה היה מתחלף (כי זה קשור לאתר) אבל אז קלטתי שזה מוםיע ליד הכינוי אז הייתי צריך לחשוב על משהו אחר. מכל התחביבים שלי היחיד שהצלחתי חהכניס למילה אחת זה "שתיין".
|
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
לפני 6 ימים •
5 בפבר׳ 2026
מלישס(שולטת) • 5 בפבר׳ 2026
הנשלט הראשון שפגשתי נתן לי את הכינוי הזה.. וכל כך אהבתי אותו שזה נשאר
|