|
|
לפני 7 חודשים •
9 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
9 ביוני 2025
teacher(שולט) • 9 ביוני 2025
The German word "kak" means "poop" or "feces" in a very informal and often offensive way.
"Vogel" means "bird" in German. Combining the two doesn't have a standard slang meaning. אבל חובבי גרמנית בווארית יודעים שה-AI לא יודע הכל... |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
9 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
9 ביוני 2025
teacher(שולט) • 9 ביוני 2025
נ.ב.
כמי שעשה הפסקה מאוד ארוכה פה וחזר, אין ספק בכלל שה-DDLG שוטף אותנו פה כמו צונאמי. לא יודע איך בכלל אפשר לא לראות את זה |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
9 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
9 ביוני 2025
הלן הדוב • 9 ביוני 2025
כולם זורקים את הזה והזה וההוא שהם טרנדים
ואז יש אותי - שחי אותם בלי שום קשר. כןת אני ואופנה לא קשורים בשיט. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
9 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
9 ביוני 2025
הלן הדוב • 9 ביוני 2025
.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
nomii{Ashenn} • 12 ביוני 2025
גם אני רוצה לריב!!
לא שמתי לב לשום מגמה כי אני עסוקה מדי בעצמי, אבל שמעו ש-DDLG זה כיף, זה טרנד בצדק יש מצב גם שזה בעקבות טרנד הורות גרועה בדור שמעליי |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
ירושלמיתבדם • 12 ביוני 2025
ComingBackForU כתב/ה: וואלה נהרס לי הפוסט אבל הצד החיובי שלפחות יש קצת שיט פוסטינג באתר הסאחי הזה
ההגדרה של הכלוב בכלל ושל הפורום בפרט זה שיט פוסטינג מה יש לך |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
ComingBackForU(שולט) • 12 ביוני 2025
ירושלמיתבדם כתב/ה: ComingBackForU כתב/ה: וואלה נהרס לי הפוסט אבל הצד החיובי שלפחות יש קצת שיט פוסטינג באתר הסאחי הזה
ההגדרה של הכלוב בכלל ושל הפורום בפרט זה שיט פוסטינג מה יש לך לע, אנשים רציניים פה מידי עם יותר מידי קלישאות |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 12 ביוני 2025
אני דווקא שמתי לב להתחזקות של סצינת הפמדום בשנים האחרונות.
יש ליינים פעילים, ועוד מנסים להצטרף לתחום הספציפי. יש מפגשי פליי. לגבי DDLG, לא יודעת מה הטרנד |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
Kitty frank • 12 ביוני 2025
nomii כתב/ה: גם אני רוצה לריב!!
לא שמתי לב לשום מגמה כי אני עסוקה מדי בעצמי, אבל שמעו ש-DDLG זה כיף, זה טרנד בצדק יש מצב גם שזה בעקבות טרנד הורות גרועה בדור שמעליי לא יודעת אם הורות גרועה זה טרנד... יותר כמו המצב האנושי. דווקא הטרנד הוא הפוך בעיני, הציפייה שההורים שלנו אמורים להיות טובים אלינו: מכילים, קשובים, סגורים על עצמם. כמו הרבה שינויים בימינו, גם זה שינוי תודעתי שלא מעוגן במציאות, ואז אנשים נמצאים בדיסוננס. מצד אחד הם שמעו שהורים צריכים להיות אנשים ''תקינים פסיכולוגית'', ומצד שני מסתכלים ימינה שמאלה ורואים אנשים ''פגומים'' מגדלים ילדים. זה בעיני חלק מהסיבות לזה שמלא אנשים מחפשים בפרטנרים מיניים דמות הורית, רצון לתקן. דבר שבעבר לא נחשב כמשהו שצריך לתקן, פשוט לחיות עם זה שכולם קצת קוקו עם עבר אפל, מה שבימינו קוראים ''פוסט טראומה''. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
לפני 7 חודשים •
12 ביוני 2025
ComingBackForU(שולט) • 12 ביוני 2025
Kitty frank כתב/ה: nomii כתב/ה: גם אני רוצה לריב!!
לא שמתי לב לשום מגמה כי אני עסוקה מדי בעצמי, אבל שמעו ש-DDLG זה כיף, זה טרנד בצדק יש מצב גם שזה בעקבות טרנד הורות גרועה בדור שמעליי לא יודעת אם הורות גרועה זה טרנד... יותר כמו המצב האנושי. דווקא הטרנד הוא הפוך בעיני, הציפייה שההורים שלנו אמורים להיות טובים אלינו: מכילים, קשובים, סגורים על עצמם. כמו הרבה שינויים בימינו, גם זה שינוי תודעתי שלא מעוגן במציאות, ואז אנשים נמצאים בדיסוננס. מצד אחד הם שמעו שהורים צריכים להיות אנשים ''תקינים פסיכולוגית'', ומצד שני מסתכלים ימינה שמאלה ורואים אנשים ''פגומים'' מגדלים ילדים. זה בעיני חלק מהסיבות לזה שמלא אנשים מחפשים בפרטנרים מיניים דמות הורית, רצון לתקן. דבר שבעבר לא נחשב כמשהו שצריך לתקן, פשוט לחיות עם זה שכולם קצת קוקו עם עבר אפל, מה שבימינו קוראים ''פוסט טראומה''. חסך אדיפלי |
|
|