J-Bond(אחר) |
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
אהבתי
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
J-Bond(אחר) • 14 באוג׳ 2009
היתה אחלה מסיבה אתמול מבחינת המוזיקה והסשנים, למרות שבאיזה שלב התחיל להיות קצת צפוף אבל לא נורא
בשביל שני הדברים האלה שלא שמעתי שנים היה שווה לבוא, להנות ולהתפרע http://www.youtube.com/watch?v=_zbG57dh9xQ http://www.youtube.com/watch?v=lyPLIX9WXWU |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
נהדר !
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
Queen Yasmin(שולטת) • 14 באוג׳ 2009
לאחרי הרבה זמן שלא ביקרתי, היה בהחלט שווה !
מהכניסה נושית האדימה לי את הלילה מלא זכרים קטנים מכופפים, ביניהם גברים נאים וקשוחים לא מעט דומיות מסתובבות ו /או רוכבות אחלה סשנים משעשעים ומתוקים מזל טוב לקטה הערס , כהרגלו מבסוט , מחוייך על הבר לאימו הבלונדה שובבה מזל טוב לחנון שפיספסתי ... אההההההההה ... ונוס ! לכולם יש חור ! חורים בוערים ענקקקקקקקקקקקקקק !!!! תודה לאורלי ולכל הצוות נתראה במסיבה הבאה QY |
|
Bloody |
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
Bloody • 14 באוג׳ 2009
היה ממש כיף, מוזיקה טובה, אנשים יפים.
|
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
14 באוג׳ 2009
Venus in Furs(מתחלף) • 14 באוג׳ 2009
נהניתי מאוד אמש....
חן חן למלכה יסמין תודה רבה לכל הצוות, לדוגי על המסור והעזרה עם הבלונים, לאורלי המדהימה על שיתוף הפעולה וזמן האיכות , ולתנש שעזרה לי להשלים עם המאבטחים ולשכנע אותם לא להרוג אותי . ושוב מזלטוב לכל החוגגים, ובעיקר לאימו המתוקה, שמעכשיו תהיה מתוקה עוד הרבה יותר בזכות הקצפת והסוכריות על הציצים, והעוגה בפרצוף. (באישורו המנהלתי של לסע"ע) |
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
המלכה קרן(שולטת) • 15 באוג׳ 2009
מזל טוב לכל החוגגים , היה נעים בחברתכם
נהניתי מאוד מהמסיבה , התקליטן בהחלט ידע את עבודתו והחנון עדין חיב לי ריקוד ומוניק איזו סקסית היית נהניתי לרקד ולהתעלל בבאי המסיבה באמת מסיבה איכותית מלאה בהמון אנשים שלא ראיתי במסיבות הקהילה הרבה זמן. אני מורידה את הכתר בפני אורלי והצוות על עוד ערב מוצלח שעשה לי פתיחה מדהימה לסופ"ש |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
תודה ענקית!
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
לא סתם עוד עבד • 15 באוג׳ 2009
רק הערב אני מתחיל להתאושש מהמסיבה...
תודה ענקית לאורלי ולכל הצוות על מסיבת יומולדת מעולה ובלתי נשכחת. תודה גם לוונוס על ההופעה הקצרה, למרות שלא קיבל אישור מנהלתי ממני לזעוק במיקרופון את הניק שלי, וכך זכיתי לקבל שאלות מכמה מחבריי לעבודה: "אבל אני חייב/ת לשאול: מה זה לסע"ע?" השילוב בין חבריי הוונילים לחברי הקהילה היה מוצלח מהצפוי - שיחות נערכו, מחיצות נפלו, טלפונים הוחלפו, וכמה מהזוגות הביעו רצון לחזור שוב. שחר שפירא היה פשוט תותח-על כהרגלו, והצטערתי שלא היה לי יותר זמן לרקוד. תודה מיוחדת לזו שהגיעה על אף שלא לחלוטין הבריאה. שימח אותי מאוד שהגעת שבוע טוב לכולם, וכמו שווינר אומרת: מחכה למסיבה הבאה |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
אלון ב(נשלט) • 15 באוג׳ 2009
איך אומרים לא נשארו מילים בפי הכול כבר נאמר
היה מלא אנשים שהתערבבו בסשנים וברחבת ריקודים מפוצצת ליד הבר לא היה מקום לזוז מוזיקה מצוינת אנשים יפים ודי חדשים לי לפחות אחרי שנעלמתי די הרבה זמן בקיצר היה מושלם וחבל שנגמר נפגש גם בשבוע הבאה |
|
vipasana(נשלט) |
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
Re: תודה ענקית!
לפני 15 שנים •
15 באוג׳ 2009
vipasana(נשלט) • 15 באוג׳ 2009
לא סתם עוד עבד כתב/ה: רק הערב אני מתחיל להתאושש מהמסיבה...
תודה ענקית לאורלי ולכל הצוות על מסיבת יומולדת מעולה ובלתי נשכחת. תודה גם לוונוס על ההופעה הקצרה, למרות שלא קיבל אישור מנהלתי ממני לזעוק במיקרופון את הניק שלי, וכך זכיתי לקבל שאלות מכמה מחבריי לעבודה: "אבל אני חייב/ת לשאול: מה זה לסע"ע?" השילוב בין חבריי הוונילים לחברי הקהילה היה מוצלח מהצפוי - שיחות נערכו, מחיצות נפלו, טלפונים הוחלפו, וכמה מהזוגות הביעו רצון לחזור שוב. שחר שפירא היה פשוט תותח-על כהרגלו, והצטערתי שלא היה לי יותר זמן לרקוד. תודה מיוחדת לזו שהגיעה על אף שלא לחלוטין הבריאה. שימח אותי מאוד שהגעת שבוע טוב לכולם, וכמו שווינר אומרת: מחכה למסיבה הבאה אתה בטח מתכוון לשי כפירא |
|