|
|
לפני 11 חודשים •
30 בינו׳ 2025
לפני 11 חודשים •
30 בינו׳ 2025
מישלי • 30 בינו׳ 2025
העולם משתנה...
צופה ב"יומני הערפד" באיחור של 15 שנים (: נוסטלגיה של איפה הייתי כשהסדרה עלתה לאוויר (: |
|
|
|
|
לפני 11 חודשים •
31 בינו׳ 2025
לפני 11 חודשים •
31 בינו׳ 2025
פשוט אורי • 31 בינו׳ 2025
כן, חד משמעתית. מאז שבדסמ הפך להיות נורמה בעקבות חמישים גוונים של אפור ודומיהם
יש פה המון רעשי רקע. אבל, אם סבלנות מגיעים דברים ויש דברים שצריך הרבה סבלנות. הכרתי פה , באתר הזה. המון אנשים טובים. חלק מעולם לא פגשתי, חלק פגשתי ולא היה כלום אחרי חלק פגשתי ולא היה חיבור מדהים אני חושב שהציפייה של א.נשים פה להכרות מהירה וקלילה היא הטעות. אבל מה אני מבין, פתאום אני חושב על זה שאני שולט בן 20 שנה של נסיון. כמה השתלמויות הייתי צריך לעבור כדי להיות כזה. וגם אותי, בסופו של יום. שופטים על פי אמות מידה לא בדסמיות. אני בטוח שאנשים טובים, עם סבלנות, שלא חותכים את התור ומחכים בסבלנות, מקבלים את האחוזי הצלחה הכי טובים בכלוב. כי בואו נודה על האמת. יש המון חרא במדינה הזו. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
ילדה בת חמישים • 5 באוק׳ 2025
לאגוס כתב/ה: לגמרי כן, לא יודע אם זו הרמה של האנשים או העידן המודרני כמו שכתבו וכל מה שבא בעקבותיו רדידות שפה ואולי כאילו פתיחות והבנה מה זו בדסם, פען זה היה מועדון סגור עם רצון לשתף וחהכיר ועכשיו זה מאד לעומתי ולא חברי..
חבל מאד שזה המצב, האתר הוא כבר לא מקום למצוא בו משהו.. מחכה לך מעל לתשעה חודשים... ערב ערב נכנסת לצאת לראות אולי שוב תהיה שם ונצליח להמשיך את השיחה הקצרה שהיתה לנו ומשכה אותי... אולי פה אתה תראה? אולי.... ואם כן אני כל ערב בערך בשמונה באטמן מחכה ומגיבה רק לך. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
ע ו ק ד • 5 באוק׳ 2025
פעם השליטה/ הכניעה והבדסמ היו מתוך עומק וצורת התבוננות על עולם מרתק
היום 90% מחפשים סקס קינקי או התלהבו מ 50 גוונים של חרטא המצב בטטה לשני המינים .. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
Re: שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
Pseudosophical • 5 באוק׳ 2025
masoul כתב/ה: SwitchSwatch כתב/ה: גם אתם שמתם לב לזה?
לא. אבל שמתי לב למשהו אחר. כמות המסכנים פה גדלה פלאים. כמות אלו שכל העולם עושה להם רע ועוול ומתנהג אליהם לא יפה גדלה פלאים. כמות האכלו לי שתו לי גדלה פלאים. ובמיוחד במיוחד כמות אלו שכל העולם חייב להם משהו, גם היא גדלה פלאים. שמת לב לזה? בגדת בעמך, מסטול, ועבור מה? עבור עוד קצת כוס. אתה גאון. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
Jack-ג'ייק(שולט) • 5 באוק׳ 2025
לא ותיק כמוך , אבל לאור העניין שיש רצון שתמיד יהיה 'ערך מוסף' ולאור העניין ש'גוסטינג' הפך לספורט בינ''ל לא מפתיע במיוחד
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
Re: שאלה לותיקים פה בקשר ליחס המתדרדר
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
Curious B • 5 באוק׳ 2025
לב האריה כתב/ה: SwitchSwatch כתב/ה: אני סביבות 20 שנה באתר
ויכול להעיד ממקור ראשון שבהתחלה היה עם מי לדבר משום מה עם השנים היחס פה של הגולשות התדרדר יותר ויותר עד שאי אפשר בכלל להכיר אם הצלחת לשוחח עם מישהי זה כבר הישג. גם זה בקושי קורה. בעיקר התעלמויות או העלמויות. לא מובן למה נכנסות בכלל. גם אתם שמתם לב לזה? אתה צודק 100% זה משהו שלא רק השתנה באתר, זה גם השתנה בעידן המודרני. המדיה פגעה בהכרות טהורה (גם אם היא וירטואלית) לנשים פה יש מבחר - ומעבר לגברים הסוטים שהורסים לגברים הטובים כאן את הסיכויים להכיר בחורה פה, עצם הכמות גורמת להן לברור בצורה מאוד מאוד יסודית וקשוחה את כולם פה. ולא , אני לא מקבל תירוץ כמו ״אני לא עונה להודעה משעממת כמו מה קורה ומה שלומך״ - מה אתן רוצות שהגבר ייתן לכם מונולוג שייקספיר בכל הודעת פתיחה? ואז מתפלאות שיש קופי פייסט🤦🏻♂️🤷🏻♂️ בכל אופן הסיכוי פה להכיר קטן מדי שנה בשנה ויש המון אשמים לסיפור - אבל העיקר שיהיו פה בלוגים של בחורות שחסר להן ״מישהו לחבק או גבר אמיתי ״ - מציאות דפוקה. זה מאוד תלוי מה אתה מחפש בעצמך. אם אתה רציני ואתה מחפש מישהי שתתמסר לך באמת, אז כן, תשקיע בהודעה שמתייחסת ספציפית אליה. תקרא, רחמנא לצלן, את הפרופיל שלה ואת הבלוג שלה. תכתוב משהו שמתייחס למשהו שקראת שם. ואם אתה לא שולח הודעות לכל מה שזז, אלא גם בוחר בעצמך בקפידה אם מי שאתה פונה אליה - זה לא אמור להיות כל כך קשה ולדרוש ממך כל כך הרבה מאמץ. מצד שני, אם אתה בעיקר מחפש זיונים או משהו קליל יותר, אז אכן יותר הגיוני לשלוח כמה שיותר הודעות גנריות לכמה שיותר בחורות. אבל שהציפיות שלך יהיו בהתאם. |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
Master Bruce{©} • 5 באוק׳ 2025
למה להעלות באוב שרשורים מתים, למה?!? וזה אפילו לא שרשור מוצלח או מעניין, סתם עוד שרשור התבכיינויות אינסלים אקראי...
|
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
פשוט אורי • 5 באוק׳ 2025
לא טוב לך?
אל תקרא בטח אל תגיב לאנשים שרוצים יותר טוב גם אם הוא נחלת העבר שלא יחזור. ניסיונות ההשתקה של הפורום נמאסו עלי כל כך! |
|
|
|
|
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
לפני 3 חודשים •
5 באוק׳ 2025
masoul • 5 באוק׳ 2025
Master Bruce כתב/ה: למה להעלות באוב שרשורים מתים, למה?!? וזה אפילו לא שרשור מוצלח או מעניין, סתם עוד שרשור התבכיינויות אינסלים אקראי...
ראשית, תודה שעדכנת אותנו מה שרשור מעניין או מוצלח, אין לנו יכולת להחליט כאלו דברים עבור עצמנו, ולכן מאסטר יקר אתה מחליט לנו מה מוצלח או לא ומה מעניין או לא. שנית, ולא פחות חשוב מאסטר יקר, תודה שביטלת קול של 6 אנשים שהגיבו לשרשור הלא מוצלח ולא מעניין הזה בשעות האחרונות. הם חשבו שהוא כן מעניין, מעניין מספיק בשביל שהם יטרחו ויגיבו, אבל אתה ביטלת את הבחירה שלהם, החלטת שזה לא מוצלח לא מעניין סתם התבכיינות ואינסלים אקראי, מה שזה לא יהיה הפרט האחרון הזה. בשמם אני רוצה להודות לך מאסטר יקר, שביטלת את הבחירה שלהם, את הרצון שלהם, את ההבנה שלהם, ואת התגובות שלהם. כמה חשוב שיש לנו מאסטר בנינו. אבודים אנחנו ללא מאסטרנו היקר. |
|
|